- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.781
Aslında benimde adet günlerim belli değil SATı tam hesaplayamıyorum yaklaşık olarak hesaplıyorum çünkü 1 ay 30 gün arayla oluyorsa adetim 1 ay 35 gün ara olabiliyor bende adet tarihi olarak en son günü yani 35. günü bekliyorum.Ayın 31inde adetimden bu yana 35 gün geçmiş olacak aslında.SATımıda ayın 12siyle 17si arası olarak hesapladım.
ben de pazar ya da pazartesi bekliyorum busracimm.. benim de her ay gögüs ve bel agrim ayni seninki gibi.. bu ay benim de yok :26: bekliyorum bakalim ama ben ümitli degilim cünkü calismamiz olmadi dogru dürüst ve benim gecen ayda gögüs agrim olmadan geldi sahtekar kirmizilar
canım sat-son adet tarihi demek:26: başka bişeyle karıştırıyorsun sanırım
teşekkür ederim canım inşallah :) bu arada umarım sende hamilesindir ve sağlıkla gelir bebeğin.. ama değilsen de üzülme.. henüz 3 aylık evlisiniz olur... ben tam 18 ay uğraşın sonunda hamile kaldım çoğu arkadaşımda öle.. o yüzden stres yapma kendine olur mu :)
Canım inş hamişsindir,hiç belli olmaz az çalışmaylada kalmış olabilirsinİlk kez böyle ağrımıyor göğüslerim bakalım hayırlısı:44:
sabır taşına döndüm valla en son taaaaaaaaaaa geçen sene gördüm yavrumuuuuu
iğrençtiiiiiiiiii biliorum ama napiim
ya ben ay soonuna denk gelsin istedim ki haftaları denkleştiriyom canım çünkü 21 gün kontrol günü 150 tl bayılıyom 17. haftamda gideyimki tam son günde 20. haftamda giderim diyebnde ilk başlarda sık sık gittim ama şimdii bekle babam bekle
nyse az kaldı bugünü sayma 3 güncük
kuzum evet duyabilirsiniz eğer doğru tahmindeysen ve de asıl önemli olan ult. makinası iyisee modernse accık duyarsın..ayrıca biliyosun dimi sen aslında 5+2 dediğin gün aslında 6+2 oluyosunşöyle ki 5+0-5+6 arası 6. haftada oluyosun demek.. mesela ben 16+3 üm ya aslında 17. haftamdayım canım
hoşgeldin bushra_84, inşallah gönlünden geçtiği gibi hamilesindir ve bu güzel haberi bizlerle paylaşırsın
bakalim yaa artik hayrírlisi diyorum, cok üstüne düsünce zaten kaciyor... benim bebek istedigimden beri gecikmelerim oluyorya o yüzden ümitlenmiyorum ben.. insallah dedigin gibidir.. bakalim ne zaman test felan yapcaksin eger gelmezse kirmizilar?? haber verirsin dimi?? ben merak ederim yoksa
hoşgeldin bushra_84, inşallah gönlünden geçtiği gibi hamilesindir ve bu güzel haberi bizlerle paylaşırsın
Bugün test alabilirsem yarın yaparım yoksa pazartesiye kalır.Sonuç pozitif çıkarsa koşa koşa negatif çıkarsa sallana sallana gelirim kk ya
İnşallahKoşa koşa gelmeyi ümit ediyorum
kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bi smile gelmisssssssss
ay bu sigara iciyooo aaaaaaagit git hamis var burda
Amin inşallahStres yapmıyayım diyorum ama kırmızıları görünce hayır hayır bu bir şaka diye tepki veriyorum
kuzu biliyom biliyom 5+2 demek 5 bitti 6dan gün alıyom demekama işin gerçeği bebek daha 4.hafta içinde... zira ilk 2 hafta boşa konuyor bence....! ama tabi biz artık uzmanlık yapıyoz ondan sanırım tüm bu artistlikler.
canım muayenehaneye mi gidiyorsun yoksa özel hastanemi..? 170i prof yada doç falan diyemi veriyon? bende bi yar.doç bulcam bu dr çok bilgisiz bana yetmiyorrr
evet 3 gün çabuk geçer hafta sonu bişiler yap.. gününü evde geçirmeki gün bitsin.. gerçi istdada kar var sanırımm..
REGENcim iyiyiim canım saol,sen nasılsın? ben bu ay ümitsiz olduğum için sizleri takipteyim,güzel haberler bekliorurumm. pazartesi kadın doğuma kontrole gidiyorum,fitil kullanıyorum
olsun tatlim ben de pek ümitli degilim ama sohbet etmek de iyi geliyor insana... fitilin bitmesini felan mi bekliyorsun tatlim?? ben de kullanmistim ay hic sevmiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?