2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım sat-son adet tarihi demek:26: başka bişeyle karıştırıyorsun sanırım

Canım inş hamişsindir,hiç belli olmaz az çalışmaylada kalmış olabilirsinİlk kez böyle ağrımıyor göğüslerim bakalım hayırlısı:44:

Amin inşallah Stres yapmıyayım diyorum ama kırmızıları görünce hayır hayır bu bir şaka diye tepki veriyorum

Canım inş hamişsindir,hiç belli olmaz az çalışmaylada kalmış olabilirsinİlk kez böyle ağrımıyor göğüslerim bakalım hayırlısı:44:

bakalim yaa artik hayrírlisi diyorum, cok üstüne düsünce zaten kaciyor... benim bebek istedigimden beri gecikmelerim oluyorya o yüzden ümitlenmiyorum ben.. insallah dedigin gibidir.. bakalim ne zaman test felan yapcaksin eger gelmezse kirmizilar?? haber verirsin dimi?? ben merak ederim yoksa

kuzu biliyom biliyom 5+2 demek 5 bitti 6dan gün alıyom demek ama işin gerçeği bebek daha 4.hafta içinde... zira ilk 2 hafta boşa konuyor bence....! ama tabi biz artık uzmanlık yapıyoz ondan sanırım tüm bu artistlikler.

canım muayenehaneye mi gidiyorsun yoksa özel hastanemi..? 170i prof yada doç falan diyemi veriyon? bende bi yar.doç bulcam bu dr çok bilgisiz bana yetmiyorrr
evet 3 gün çabuk geçer hafta sonu bişiler yap.. gününü evde geçirmeki gün bitsin.. gerçi istdada kar var sanırımm..

Bugün test alabilirsem yarın yaparım yoksa pazartesiye kalır.Sonuç pozitif çıkarsa koşa koşa negatif çıkarsa sallana sallana gelirim kk ya

hoşgeldin bushra_84, inşallah gönlünden geçtiği gibi hamilesindir ve bu güzel haberi bizlerle paylaşırsın

rose nasilsin sekerim????

Bugün test alabilirsem yarın yaparım yoksa pazartesiye kalır.Sonuç pozitif çıkarsa koşa koşa negatif çıkarsa sallana sallana gelirim kk ya

hehe benim de hep öyle olur zaten.. hep sallana sallana geliyorum, insallah kosa kosa gelmek birgün bize de nasip olurrr

kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bi smile gelmisssssssss

ay bu sigara iciyooo aaaaaaa git git hamis var burda

hehe benim de hep öyle olur zaten.. hep sallana sallana geliyorum, insallah kosa kosa gelmek birgün bize de nasip olurrr [/QUOTE]

İnşallah Koşa koşa gelmeyi ümit ediyorum

Arkadaşım da acıbademde bir doktora ameliyat oldu zaten ağlaya ağlaya aramıştı beni hiç unutmuyorum. yanlız bi şey sorcam bgn araştırdım doktoru da 8 saat bile bekleyen olmuş,randevu için, bir de 2-3 hastayı birlikte alıyorlar falan demişler, doğruluk payı nedir canımcım. ay çok yordum seni de yaa

kizlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bi smile gelmisssssssss

ay bu sigara iciyooo aaaaaaa git git hamis var burda

REGENcim iyiyiim canım saol,sen nasılsın? ben bu ay ümitsiz olduğum için sizleri takipteyim,güzel haberler bekliorurumm. pazartesi kadın doğuma kontrole gidiyorum,fitil kullanıyorum

Amin inşallah Stres yapmıyayım diyorum ama kırmızıları görünce hayır hayır bu bir şaka diye tepki veriyorum

yapma yapmaaa stres en büyük düşmanımız

canikom ben hala tüpçüme gidiyomm bırakamadım

yaa ulun beye çok elektriğim tuttuğu için ayrıca şimdiki evime yürüme mesafemde olduğu için devam ediyorumm bilmiyorum napıcam aslında normal hastaneye geçiyim diyorumm diyorum mart başında ammavelakin ya ısınamazsam bi daha başa dönmekten korkuyorum o yüzden halaaa kararsızım.. doktorum doçent ayrıca..ilgili falan güleryüzlü bilmiyorumm

yarın kaynanama gidecez orda vakit çabuk geçiyo pazar da teyzem gelcek yanıma kalcak salıya çabuk erişirim inşallahhhhh

Herkese iyi akşamlar,çıkma zamanım geldi,inşallah yarın güzel haberlerle görüşürüz

Son düzenleme:
REGENcim iyiyiim canım saol,sen nasılsın? ben bu ay ümitsiz olduğum için sizleri takipteyim,güzel haberler bekliorurumm. pazartesi kadın doğuma kontrole gidiyorum,fitil kullanıyorum

olsun tatlim ben de pek ümitli degilim ama sohbet etmek de iyi geliyor insana... fitilin bitmesini felan mi bekliyorsun tatlim?? ben de kullanmistim ay hic sevmiyorum onu

olsun tatlim ben de pek ümitli degilim ama sohbet etmek de iyi geliyor insana... fitilin bitmesini felan mi bekliyorsun tatlim?? ben de kullanmistim ay hic sevmiyorum onu

evet evet sohbet muhabbet çok güzel:) 4şubatda kırmızılar geliyor diye bekliyorum, doktora arada bir gelen kokudan bahsettim bunun için fitili verdi,pazar günü bitiyor,pazartesi de gidicem kontrole. muayene ettiğinde sordum gözüken bi şey var mı diye şimdi gözükmez demişti,bende umudu kestim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…