2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet canim erken dönem görünmüyormus ultrasonla.. kanda anliyorlar iste bebegin gelisimini.. ayyy Allahim insallah bize de takip etmeyi nasip eder yaaa koskoca bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali senin ne kadar oldu canim???

iyi akşamlar siteyi uzun zamandır takip ediyorumm
ve yaklaşık 7 aydan beri bebk istiyorz :) yaklaşık bir haftadır sol kasığımda iğne gibi batmalar sadece geceleri mide bulantısı ve baş dömesi yaşıyorum
bugün kan tahlili yaptırdım 6.31 çıktı fakat reglime 4 gün var sizce hamile olabilirmiyim

Bu arada hamile olan arkadaşlarımıda kutluyorum inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar

Amiiiin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder bitanem... İnşallah sen de hamişsindir...

Valla tatlım sallamışlar dicem inanmıcaksın, bekleme oluyor yeri geliyor 3-4 saat bekliyorsun ama o bekleyenlere bir sorsunlar bakalım neden ve niçin bekliyorlar, memlekette başka drmu yokmuş gidecek!.. 2-3 hastayı alma neredeyse hiiiiiiiiiç yok al bak koccaman yazıyorum HİİİİİİİİİİİÇ YOK şöyle bir durum var sadece 1 muayene 1 kontrol muayenesi diye gidiyor muayeneler, kontrol muayenelerine randevu vermiyorlar, ama kontrol muayeneleri de zaten genelde test sonucu gösterme oluyor, ör: ben geçen ultrasondan çıktığımda gittim sordular kontrolunuz neydi diye, aşılamam yapıldı bugün yumr. çatlamışmı diye ultrasona girdim onun sonucunu göstericem dedim, muayene hastasıyla birlikte aldılar beni içeri, ultrason sonucumu gösterdim, çok güzel yumurtan çatlamış bu gecede birlikte olun eşinle progestonu kullanmaya devam dedi çıktım, onu söyleyenler kaba bir tabir olacak ama çamur atmak için söylemişler, kadının biri bahçelievlerden geliyor 2. doğumu nil hanım çok yoğun bazen çok bekliyoz ama ondan başka dr. gitmem dedi, işte canım o uzun saatleri bekleyenler bunun için bekliyorlar memnuniyet söz konusu... 8 saat bekleyeni hiiiiç duymadım resmen çamur atmak...

Tatlım bebişi sormuştun yazmayı unuttum, henüz bişi hissetmiyorum, ama içimden hep dua ediyorum Rab'bim ben de hayat buldurduğun bu can(lar)ı sen bize bağışla, inşallah sırasıyla keseyi de görürüz, kalp atışlarını da duyarız...

Son düzenleme:

canim 5ten sonraki degerler dikkate aliniyor zaten.. hamile olabilirsin, ama sen yine de bikac gün sonra yine yaptir cünkü hamilelik hormonu iki güne bir kendini ikiye katliyor, yani bu degerin yükselmesi lazim. adet gününü bekle bence, adetin gecikince tekrar yaptir insallah her sey gönlünce olur

çok teşekkür ederim cnm okadar heyacanlıyımki bekleyemedim adetimin geçmesi bu akşam sonucu alırken doktor pazaertesi tekrar bakalım dedi inşallah güzel haberler verebilirim artık :)

çok teşekkür ederim cnm okadar heyacanlıyımki bekleyemedim adetimin geçmesi bu akşam sonucu alırken doktor pazaertesi tekrar bakalım dedi inşallah güzel haberler verebilirim artık :)

insallah canim benim.. sen yine de fazla yorma kendini, belki henüz yerlesmemistir baksana henüz düsük bi deger.. dikkat et öyle hoplayip ziplama büyükanne gibi konustum hee hadi bakalim her sey gönlünce olsun

Yemek yedim geldim kuzularım.biraz fazla kacırdım sanırım... Ay cok sistimmm...

Pelin referans aralığını bilmiyorum ama genelde 5ve üzeri gebelik mevcut demek. 48 saatte 2ye katlaması gerek.insallah bebegin sana tutunur...

Ohhh afiyet olsun şekercim, valla bende aldım tepsiyi kucağıma tv kariısında yedim şimcik yemeğimi...

BeyazGalaaaa nasilsin canimcim yaa???

Nolsun tatlım bildiğin gibi, heyecanlıyım, sabırsızım, Rab'bimin izniyle önümüzdeki önemli süreçleri inşallah sorunsuz yaşayabiliriz ve ailelerimizle paylaşabiliriz müjdemizi diye dua ederek düşüne düşüne gün geçiriyom...

Sen nasılsın regenim, keyfin yerindedir umarım...

Kızlar bugün yeşilköye gittik eşimle, ayyy arabaların üzerinden toplayıp bir kar topu oynadık anlatamam...

bi gör canim keseyi sonrasinda Allahtan gelmezse hiiiiic bir sey olmaz insallah kiiissss simdi birden fazla olma ihtimali var sende di mi??????

bi gör canim keseyi sonrasinda Allahtan gelmezse hiiiiic bir sey olmaz insallah kiiissss simdi birden fazla olma ihtimali var sende di mi??????

Evet tatlım, iki yumurta gelişti, valla bende eşimde ikiz olsun çok istiyoruz bakalım Rab'bim kısmetimizde bize neyi nasip edecek... Ama inşallah hayırlıysa ikizdir bebişlerim...

Sen nasılsın regenim, keyfin yerindedir umarım...

Kızlar bugün yeşilköye gittik eşimle, ayyy arabaların üzerinden toplayıp bir kar topu oynadık anlatamam...

yok canim ne keyfi yaa... ayakkabi bakiyom kendime netten bi taraftan da cokokrem yiyom napayim canim sIkIlIyo :125::125::125::125::125::125: biz de bugün frankfurta gittik geldik.. sonra alisveris merkezine gittik ben bi pantolon aldim kendime daracik bir seyler yedik felan geldik.. öyle iste..

ne güzel eglenmissiniz canim.. aman dikkat et de kendine neselen eglen her seyi yap

kızlarr napıosunuzzzz bakiiimm..

yedim içimm oturuyorumm şimdii tv izliooz bi yandan..bi bakiiim dedimmm neler yapıo bizim kızlar..

Evet tatlım, iki yumurta gelişti, valla bende eşimde ikiz olsun çok istiyoruz bakalım Rab'bim kısmetimizde bize neyi nasip edecek... Ama inşallah hayırlıysa ikizdir bebişlerim...

ayy inşallah ikizdir..ben ikizleri çok seviyorum

insallah canim Allah gönlüne göre verir..

resime bayıldımmm bayıldımmmm..canım benimmmm ya..topicten ilk doğum yapan sensin galiba..yanlış mı hatırlıyorum yoksa ayy çokk duygulandım ya..

cok tatli dimi??? ayyyy ben de cok duygulandim yaa eskilerden cok kizlar vardi ama gelenler yoktu.. cicek ilk oldu sira tugceyle neselikizda... bakalim bu topigimizin ilk hamisi kim olcak??? tatlicadi mi menbeta mi??? yoksa beyazgala mi??

Son düzenleme:
evet canim erken dönem görünmüyormus ultrasonla.. kanda anliyorlar iste bebegin gelisimini.. ayyy Allahim insallah bize de takip etmeyi nasip eder yaaa koskoca bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali senin ne kadar oldu canim???

evet canım benim adet gecikmesi olmadan hiç bir şey söylemek doğru değil dedi doktor,benim bu 2.ayım hayatım. evleneli 9 ay oldu zaten, 2aydır dkh kullanmıyorum canım. bir sene olduysa bence eli kulağındadır şekerim sen sıkma canını, nazlı bir kızınız olucak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…