- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.801
evet evet sohbet muhabbet çok güzel:) 4şubatda kırmızılar geliyor diye bekliyorum, doktora arada bir gelen kokudan bahsettim bunun için fitili verdi,pazar günü bitiyor,pazartesi de gidicem kontrole. muayene ettiğinde sordum gözüken bi şey var mı diye şimdi gözükmez demişti,bende umudu kestim :)
Bu arada hamile olan arkadaşlarımıda kutluyorum inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar
Arkadaşım da acıbademde bir doktora ameliyat oldu zaten ağlaya ağlaya aramıştı beni hiç unutmuyorum. yanlız bi şey sorcam bgn araştırdım doktoru da 8 saat bile bekleyen olmuş,randevu için, bir de 2-3 hastayı birlikte alıyorlar falan demişler, doğruluk payı nedir canımcım. ay çok yordum seni de yaa
iyi akşamlar siteyi uzun zamandır takip ediyorumm
ve yaklaşık 7 aydan beri bebk istiyorz :) yaklaşık bir haftadır sol kasığımda iğne gibi batmalar sadece geceleri mide bulantısı ve baş dömesi yaşıyorum
bugün kan tahlili yaptırdım 6.31 çıktı fakat reglime 4 gün var sizce hamile olabilirmiyim
canim 5ten sonraki degerler dikkate aliniyor zaten.. hamile olabilirsin, ama sen yine de bikac gün sonra yine yaptir cünkü hamilelik hormonu iki güne bir kendini ikiye katliyor, yani bu degerin yükselmesi lazim. adet gününü bekle bence, adetin gecikince tekrar yaptir insallah her sey gönlünce olur
çok teşekkür ederim cnm okadar heyacanlıyımki bekleyemedim adetimin geçmesi bu akşam sonucu alırken doktor pazaertesi tekrar bakalım dedi inşallah güzel haberler verebilirim artık :)
Yemek yedim geldim kuzularım.biraz fazla kacırdım sanırım... Ay cok sistimmm...
Pelin referans aralığını bilmiyorum ama genelde 5ve üzeri gebelik mevcut demek. 48 saatte 2ye katlaması gerek.insallah bebegin sana tutunur...
BeyazGalaaaa nasilsin canimcim yaa???
Ohhh afiyet olsun şekercim, valla bende aldım tepsiyi kucağıma tv kariısında yedim şimcik yemeğimi...
Nolsun tatlım bildiğin gibi, heyecanlıyım, sabırsızım, Rab'bimin izniyle önümüzdeki önemli süreçleri inşallah sorunsuz yaşayabiliriz ve ailelerimizle paylaşabiliriz müjdemizi diye dua ederek düşüne düşüne gün geçiriyom...
bi gör canim keseyi sonrasinda Allahtan gelmezse hiiiiic bir sey olmaz insallahkiiissss simdi birden fazla olma ihtimali var sende di mi??????
Sen nasılsın regenim, keyfin yerindedir umarım...
Kızlar bugün yeşilköye gittik eşimle, ayyy arabaların üzerinden toplayıp bir kar topu oynadık anlatamam...
regen teyzesi bakabilirsin oldu
Evet tatlım, iki yumurta gelişti, valla bende eşimde ikiz olsun çok istiyoruz bakalım Rab'bim kısmetimizde bize neyi nasip edecek... Ama inşallah hayırlıysa ikizdir bebişlerim...
regen teyzesi bakabilirsin oldu
Evet tatlım, iki yumurta gelişti, valla bende eşimde ikiz olsun çok istiyoruz bakalım Rab'bim kısmetimizde bize neyi nasip edecek... Ama inşallah hayırlıysa ikizdir bebişlerim...
resime bayıldımmm bayıldımmmm..canım benimmmm ya..topicten ilk doğum yapan sensin galiba..yanlış mı hatırlıyorum yoksaayy çokk duygulandım ya..
resime bayıldımmm bayıldımmmm..canım benimmmm ya..topicten ilk doğum yapan sensin galiba..yanlış mı hatırlıyorum yoksaayy çokk duygulandım ya..
evet canim erken dönem görünmüyormus ultrasonla.. kanda anliyorlar iste bebegin gelisimini.. ayyy Allahim insallah bize de takip etmeyi nasip eder yaaakoskoca bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali senin ne kadar oldu canim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?