- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.821
kızlarr napıosunuzzzz bakiiimm..
yedim içimm oturuyorumm şimdii tv izliooz bi yandan..bi bakiiim dedimmm neler yapıo bizim kızlar..
ayy inşallah ikizdir..ben ikizleri çok seviyorum
insallah canim Allah gönlüne göre verir..
cok tatli dimi??? ayyyy ben de cok duygulandim yaaeskilerden cok kizlar vardi ama gelenler yoktu.. cicek ilk oldu sira tugceyle neselikizda... bakalim bu topigimizin ilk hamisi kim olcak??? tatlicadi mi menbeta mi??? yoksa beyazgala mi??
olabilir kuzu ya..maşallah çok tatlıben göremiyorum ya.... albüm yok...(( çiçeğin arkadaşı değilmiyimki acepp
çokk tatlı hemdee..hepsi aynı gün doğum yapsınnn lütfenn..lütfeninsallah canim Allah gönlüne göre verir..
cok tatli dimi??? ayyyy ben de cok duygulandim yaaeskilerden cok kizlar vardi ama gelenler yoktu.. cicek ilk oldu sira tugceyle neselikizda... bakalim bu topigimizin ilk hamisi kim olcak??? tatlicadi mi menbeta mi??? yoksa beyazgala mi??
Ayy sorma valla bende eşimde ikizlere deli oluyoruz, inşallah Rab'bim gönlümüze göre nasip eder...
Amin canım inşallah, inşallah sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip eder Rab'bim...
olabilir kuzu ya..maşallah çok tatlı
çokk tatlı hemdee..hepsi aynı gün doğum yapsınnn lütfenn..lütfen
Allahım inşallah gönlünüze göre versin canım
Ayy sağ ol canım benim inşallah... Sen ne yaptın tatlım bu arada, ov. testine devam ettin mi yumurtanın çatlama durumu nedir???...
canım ya ben devam ettim..ilk yaptığımda koyu çıkmıştı ya..ondan sonra yaptığım testlerde hep silik çizgi çıkıyo..benim şimdi anlamadığım ben yumurtladım mı..yumurtlamadım mıyumurtladıysam niye hala ikinci çizgi silik çıkmaya devam ediyor..
AaaaAaaa aşk olsun şekerimm,birinci ağızsın sen benim için neden inanmıyım:) cumartesi de muayene oluyor madem gideriz eşimle birlikte ,,şu kar kış geçsin ilk fırsatta gidicem ben de, bebek kokusu geldi burnumun ucuna yaaa çokk güzeller,çok tatlılar, bu arada bir de yazdıklarını okurkrn burnumun ucu sızladı çok duygulandım, inşallah çok rahat,güzel bir 9ay seni bekliyor olucak,biz de aşama aşama alcaz haberlerini zaten:)
Tatlım sanırım senin yumurtan çatladı, benim tatlım cadımdan öğrendiğim yu. çatladıktan sonra 1-2 gün silik şekilde çıkabiliyormuş, ben ilk geçen ay kullandım, yumurtlamayı kaçırmışım zira yeni öğrenmiştim bu testi, yaptığım gün silik çıktı, ertesi gün hiç çıkmadı. Bunu nerden anladın dersen, senin ilk gösterdiğin sonuç neredeyse aynı renk ti bu da zaten testten olması görülmesi beklenen netice, nette araştırdım, bazı kadınların ki hep silik çıkıyormuş rengi öyle durumlarda yumurtanın çatlayıp çatlamadığını takip etmek daha zor, sen bu bakımdan bence çoook şanslısın... İçini feah tut tatlım, öncesinde sperm vardı içeride e zaten konuştuk akşamıda birlikte oldun eşinle, büyük ihtimalle yumurtayla spermler buluşmuştur diye düşünüyorum, ateşin nasıl gidiyor???
evet canım benim adet gecikmesi olmadan hiç bir şey söylemek doğru değil dedi doktor,benim bu 2.ayım hayatım. evleneli 9 ay oldu zaten, 2aydır dkh kullanmıyorum canım. bir sene olduysa bence eli kulağındadır şekerim sen sıkma canını, nazlı bir kızınız olucak bence
Ayy sorma valla bende eşimde ikizlere deli oluyoruz, inşallah Rab'bim gönlümüze göre nasip eder...
Amin canım inşallah, inşallah sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip eder Rab'bim...
olabilir kuzu ya..maşallah çok tatlı
çokk tatlı hemdee..hepsi aynı gün doğum yapsınnn lütfenn..lütfen
Allahım inşallah gönlünüze göre versin canım
anladım canım..tatlıcadımla konuştuk biraz önce o da aynı şeyleri söyledi..inşallah düşündüğümüz gibi olmuştur da kaçırmamışımdır yumurtlamayı..kafama takmakta istemiyorum.bu seferde stresten olmuyohayırlısı olsun inşallah bekleyip göreceğiz..ben ateşimi ölçmeye başlamadım henüz canımm..bi dahaki ay regl olursam o zaman ölçeceğimm kuzu..
Tatlım bence ölçmeye başla sen, hem nereden bileceksin ki, belki bende dördüğün tabloyu kendinde göreceksin??? Ayyyy inşalllahhhhhh...Neticede ölçmeyi biliyorsun benim gibi biraz beceriksiz değilsin bu konuda...
Canımm benim bu msjı kime yazdın bilmiyom ama üzerime alıyorum...İinşallah canım, inşallah sağlıkla gün ve gün paylaşırım güzel gelişmelerimi sizlerle...
canım allah gönlünüze göre versin o zaman , bizim de gönlümüzden kız geçiyor ama allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. artık burda birlikteyiz paylaşımlarımız en güzel şekilde sürcekk
ben zaten ilk hamileliğimi ateş ölçerek sağlamıştım..ovulasyon günümü yakalamıştık..yok canım sende beceriklisin..ne güzel ölçmüşsün işte, hemen anlaşılıyodu hamile olduğun..zamanında ölçmüşsün hepregl olayım bende ölçmeye başlıycam kuzu..
beyazgalaaaaaaaa özel mesaj kutunu bosaltsana bi yaa... uuuuupuzun bi mesaj yazmistim gitti yaaahadi bekliom bosalt bi
Evet canımm tamamen sana ait bir mesajdı:)
selam hayırlı aksamlar nasılsınız kızlar ?
ayyyyyyyyyyyy kuzum saka bi kenara varya ALLAH HAYIRLISINI VERSIN..... vallahi bak, kiz ya da erkek ne olursa olsun saglikli ve hayirli olsun.. kaynanamlardayim ben simdi, bi tane kis vardi kaynanamin arkadasinin kizi napmis bilyior musun?? ay detaylari anlatmayim da, hirsizliktan simdi hapisteymiszavalli kadinin ogullari da olayli, hapise girmis cikmis... ya vallahi kiz olsun erkek olsun pislik yapacak insan yapiyor... ayyyy icim acidi yaa kadina... Allahim yaa kurban oldugum Allah hayirli evlatlar versin yaaa
İnşallah canım inşallaaaahhhhhhhhhhh...
Canlarım benim boşalttım ne var ne yok, zira bende roseye mesaj atmaya çalıştım olamdı bir türlü, ama becerdim kutuyu boşaltmayı...
Sağ ol rosem inşallah herşey gönlüne göre olur bitanem, mesaj kutuna bak...
Canım regenim ağlama tatlım ne olur bak ben sana kıyamıyorum, aklında olsun ben böyle durumlarda o sayfadan çıkmadan önce yazdığımı kes vy kopyala yapıyom mausla bir daha tekrar yazmak zorunda kalmıyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?