- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.861
tatlicadi feysine baksana bi... su 10dk yüzünden ordan yazdim..
çok teşekkür ederim kızlar hoşbuldukk ay inşşş 14 şubatta eşlerimize en güzel haberleri veririzz :)) amin!!!!! kankama dr. her kadın yumurtlama hissini yaşayamazmışş yaşayan kadında o ay çok kalite yumurta yumurtlarmışş ay inş allahım :)) onunda geçen ay öle olmuştu ve bu ay hamileee :)) tutmuşş hemde ilk gecedee ay inş bizede nasip olurr 14 şubatta eşlerimize harika bir haber vermek vajinamda baya ıslakkk akıntım geliooo :)) sanırım yumurtllama gerçekleşioo dün hariç ondan önceki günler üst üste eşimlee 3 gün beraber oldukkk dün ara verdik bu akşam değerlendirelim inş HAYIRLISI İLE TUTAR RABBİM O CANI VERİR AMİNNN YAA BU AY DAHA ÇOK İSTİYORUM 14 ŞUBATTA UNUTULMAZ BİR HEDİYE VERMEK İSTİYORUM AŞKIMA :) İNŞ HEPİMİZ VERİRİ YAAA :) BİRDE KIZLAR BEN 2 AYDIR KENDİMİ TAKİP EDİYRUMM RAHİM AĞZI 3 GÜN ÖNCE AŞAĞIDAYDI ORTA PARMAĞIMDA DENEDİĞİMDE RESMEN PARMAĞIMI SOKAR SOKMAZ BİRAZ AYIP OLUYOR AMA BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUM SİZLERİDE RAHİM AĞZI HEMEN ELİME GELİYORDU BAYA AŞAĞIDAYDI ÇOK KORKTUM RAHİM SARKMASIMI YAŞIYORUM DEDİM PANİKLEDİM BU GÜN DENEDİM HAKİKATEN YUMURTLAMA ZAMANI YUKARI ÇEKİLİYORMUŞ ŞİMDİ ORTA PARMAĞIMLA UCUNA ZOR ULAŞIYORUM :)) 2 AYDIR BÖLE VE ADET GÖRMEZSEK DÖLLENME GERÇEKLEŞİRSE YUKARIDA KALIO AŞAĞIYA DÜŞMÜO :) DÜŞERSE ADET OLUCAZ DEMEKTTİ GEÇEN AY ADETİME 4 GÜN KALA DENEDİM HAKİKATEN AŞAĞIYA İNMİŞDİ TAMAM DEDİM BU AY OLMAMIŞ ADET GÖRÜCEM DEDİM VE GÖRDÜM :) İNŞ BU HEPİMİZİ RAHİMLERİ AŞAĞIYA İNMEZ :)
pardon malum ütün yapıyom
tatlım inşallah hamile kalırsın... ve sen gibi hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşur inşallah...
rahim düşmesini biliyorum ama son gün birden düşebiliyor. yani bat geçtikten sonra doğru sonuç veren birşey...
ayyyyyyyyyyyy kuzum saka bi kenara varya ALLAH HAYIRLISINI VERSIN..... vallahi bak, kiz ya da erkek ne olursa olsun saglikli ve hayirli olsun.. kaynanamlardayim ben simdi, bi tane kis vardi kaynanamin arkadasinin kizi napmis bilyior musun?? ay detaylari anlatmayim da, hirsizliktan simdi hapisteymiszavalli kadinin ogullari da olayli, hapise girmis cikmis... ya vallahi kiz olsun erkek olsun pislik yapacak insan yapiyor... ayyyy icim acidi yaa kadina... Allahim yaa kurban oldugum Allah hayirli evlatlar versin yaaa
Aminn Canim her seyin evladın, eşin, dostun her şeyin hayırlısı, neler var neler gercekten.
iyi geceler kızlar nasılsınız?
iyigeceler tatlım azönce bende seni düsünüyordum naptın diye?
radikal bi karar verip bebek düşünmeyi şimdilik bıraktım canım. şubatta hızlandırma kursuna başlıyorum kpss için.
inşallah öyle olur canım ama bu ay tekrar korunmaya başlıyorum. eşimle konuştuk atamam olursa büyük ihtimal doğuya olacak ve evime dönene kadar korunacağım gibi gözüküyor şimdilikcok iyi fikır... Düsünmedigin anda gelecek bebisin zaten
ya sorma tatlimtamam diyoruz kiz olsun erkek olsun diye ama neler var neler yaa.... Allahim iyisini versin ya.. saglikli hayirli olsun.. hani derlerya erkektir yapar eder kiz cocugu mazlum olur diye, ya neler duyuyorum artik diyorum Allahim kiz da versen erkek de versen hayirlsini ver diye.. baksana kiz cocugu annesinin nazli kizi, 3oglanin ardina gelmis tek kiz.. ama neler yapmis daha 18inde hapse girmis ayy... her seyin hayirlisi olsun
günaydınnnnnlarr fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsin tatlim??
ooo... cumartesi keyfinden sanırım saat 3 hanımlar anca geliyor...
aynen öyle kuşummm..ben şimdi kalkiim de ortalığı topliiimm, önümüzdeki hafta annemler gelcek bizde kalcaklar..öpüyorum şimdilikkkk sizi.. görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?