2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlicadi feysine baksana bi... su 10dk yüzünden ordan yazdim..

pardon malum ütün yapıyom

tatlım inşallah hamile kalırsın... ve sen gibi hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarım bebeklerine kavuşur inşallah...
rahim düşmesini biliyorum ama son gün birden düşebiliyor. yani bat geçtikten sonra doğru sonuç veren birşey...

tamam canim tamam...

Aminn Canim her seyin evladın, eşin, dostun her şeyin hayırlısı, neler var neler gercekten.

Aminn Canim her seyin evladın, eşin, dostun her şeyin hayırlısı, neler var neler gercekten.

ya sorma tatlim tamam diyoruz kiz olsun erkek olsun diye ama neler var neler yaa.... Allahim iyisini versin ya.. saglikli hayirli olsun.. hani derlerya erkektir yapar eder kiz cocugu mazlum olur diye, ya neler duyuyorum artik diyorum Allahim kiz da versen erkek de versen hayirlsini ver diye.. baksana kiz cocugu annesinin nazli kizi, 3oglanin ardina gelmis tek kiz.. ama neler yapmis daha 18inde hapse girmis ayy... her seyin hayirlisi olsun

canım 100 tane mesajım olmadığı için özel mesajı kullanamıyormuşum o yüzden teşekkür dileklerimi burdan sunmam gerekiyor

ÖNcelkle canım, yaa ellerine sağlık, emeğine sağlık, çok saol ne kadar güzel her şeyi yazmış beni bilgilendirmişsin. Ayy kıyamam sana:) Emeklerini boşa çıkartmıcam arkadaşım :) Belki şuan sen benim kaderimi değiştiricek kişisindir tatlım,bu kadar önemsedin bilgilendirdin;aracı oldun çook çoook teşekkür ederim. Biz birde ailelere hiç soylemedik bebiş planımızı, alttan alttan çalışmalarımızı yürütüyoruz:)) bir tek ablama söyledim ondan da bilgiler alıyorum tecrübesinden faydalanıyorum: ) ne kadar çok kişi bilirse o kadar stres olunuyor bence sürekli bir soru yağmuru ,uğraşamam valla:) e bide insanların gereksiz yorumlarıda olabilir ,erken değilmi biraz daha bekleyin gibi falan,akıl vermeye çalışanlar çıkar elbet,biz eşimle kararını verdik bana yeter,Allah da nasip ederse bakalım artık:) 9.ayımız evlilikte hep diyordum 2.sene ancak yaparım diye ama hhiç ertelemeye gerek yok :)

Anne baba olmakta kolay değil regencim, çok büyük sorumluk , ebeveynlerin yaptıkları veya yapmadıkları şeyler böyle sonuçlar doğurabiliyor. Özellikle anne faktörü çocuk üzerinde büyük bir etken baba işe gidiyor,yoğun çalışıyor bütün her şey anne de,boşuna denmemiş cennet annelerin ayaaklarının altında diye:)

nasilsin tatlim??

iyiyiiim kuzuu..çok geç uyandım..bugün bi sürü iş var..akşama da arkadaşlarla maça gitcezz izlemeyee..ne zamandırr stadyuma gitmiyordummm..iyi olcak ama..çok yorgun hissediyorum kendimi şuan sen napıosunn kuzuuucum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…