Kizlaar nerelrrdesiniz ya.
Ben bugunu 1200 kalori ile bitirdim aksam 6da kuru fasulye pilav sogan uclusunden yedim bol su ictim canim acayip cikolata cekti simdi ama yemiycem makinrden çamaşırı cikarp serip uyuycam erkenden yoksa agzim durmiycak optum sizi
Ya ben neden artık irademe hakim olamıyorum kalori sepetindeki bilgilerimi sildim yarın baştan başlıycam oofff sen ne güzel kaçamak yapmıyosun damlasu özleceyat nerdesiniz
Kaçamak yapiyorum aslinda ama eskiden bipaket cikolata yiyorsam simdi yarisini yada ucte birini yiyorum azalttim aslinda tamamen kismadim yoksa uzun sureli olmaz diyetimiz kizlar nefsimizi koreltelim ayrica oglen 12ye kadar ne yersek tamamen eritiyo vucut o yuzden agir seyleri kek cikolata gibi yani ogleden once yiyorum daha once aksam tvye bakarken gelsin cipsler cikolatalar biskuviler. Simdi gunduz yedigim icin aksam aklima gelmiyor fazla canim istesede durdursbiliyorum kendimi.Ya ben neden artık irademe hakim olamıyorum kalori sepetindeki bilgilerimi sildim yarın baştan başlıycam oofff sen ne güzel kaçamak yapmıyosun damlasu özleceyat nerdesiniz
Kaçamak yapiyorum aslinda ama eskiden bipaket cikolata yiyorsam simdi yarisini yada ucte birini yiyorum azalttim aslinda tamamen kismadim yoksa uzun sureli olmaz diyetimiz kizlar nefsimizi koreltelim ayrica oglen 12ye kadar ne yersek tamamen eritiyo vucut o yuzden agir seyleri kek cikolata gibi yani ogleden once yiyorum daha once aksam tvye bakarken gelsin cipsler cikolatalar biskuviler. Simdi gunduz yedigim icin aksam aklima gelmiyor fazla canim istesede durdursbiliyorum kendimi.
Bu arada 300gr daha gitmis 70.800 olmusum60li rakamlari görmek icin çıldırıyorum :)
Kızlar ya ben 69a cakildim kaldim valla dun cok dikkatte ettim ama bu sabah gene 69.3 68 leri bi gördüm gorus o gorus bidahada goremedim güya yilbasina kadar 68 olacaktim gerci daha 6 gun var inşallah veririm bi yarim kilo.damlasu sen Nerelerdesin nasil gidiyo seninde sesin solugun cikmaz oldu.
valla harikasın ne diyim zaten bu halinle bile çok hoş görünüyosun. bende ilk başladığımda senin gibiydi abur cuburu kahvaltıdan sonra yiyodum akşam canım steyince amaan sabah yerim nasılsa diyodum ama bugün grçekten kararlıyım kahvaltı kalorim 400. 1300 e daha çok var.. sana rakip olucam. bu arada kilom hala 59,300 almıyorum şükür.
Dalgami geçiyon ay benle nerem hos sumocular gibi hissediyom kendimi :) aramizdq 10 kilo fark var 58 benim olmak istedigim kilo 13 kilo fazlam var.
Aslinda kendi hos gorunuyo iki cocuk dogurmus ama fistik gibi ben bu guduk boyumla 58 kilo olsam daha ne isteyeyim
Ana siz birbirinizi nasil goruyonuz bakem kendimi dislsnmis hissettim şimdi
Kuzuu ozel mesaj at bana sana cevap verem telden ozel yazmaya calistim senle mavijiklete ama beceremedim ama cevap yazabiliyom :)))
Cnm bende cepten giriyorum bi türlü mjs isini çözemedim deneyim bi bakalim becerebilecekmiyim siz facese eklediniz heralde birbirinixi demi
Aslinda kendi hos gorunuyo iki cocuk dogurmus ama fistik gibi ben bu guduk boyumla 58 kilo olsam daha ne isteyeyim
Ana siz birbirinizi nasil goruyonuz bakem kendimi dislsnmis hissettim şimdi
Evet canim ben ahbelindayla aekadasim
Bende sadece sen eklisin conem sana zahmet hallediver ordankızlar ben bilgisayardan giriyorum onay veriyosanız ozleceyata ben mesaj atabilirim mavijiklet damlasu ile arkadaşmısınız yoksa sadece benimlemi..
kızlar ben bilgisayardan giriyorum onay veriyosanız ozleceyata ben mesaj atabilirim mavijiklet damlasu ile arkadaşmısınız yoksa sadecs benimlemi..
Ozleceyat ve damlasu bana msj olarak linkinizi verin conemlerim ssiz beni bulamazsiniz hayranlarimdan kurtulayim diye gizledim kendimi cok guzelimya :)hahaha
Ama ahbelinda sen daha hossun canim masallah esmer guzeli :) cocuklarin sana cok benziyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?