2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

damlasu hiç uğraştırıcı değil keyifli geliyor bana ama dün 1600 kalori aldım 1127 almam lazımdı bugün iyiydim aslında ama kayın babam geldi ben seviyorum diye tahin helvası almış vala yarısı gitti bile

Kizlaar nerelrrdesiniz ya.
Ben bugunu 1200 kalori ile bitirdim aksam 6da kuru fasulye pilav sogan uclusunden yedim bol su ictim canim acayip cikolata cekti simdi ama yemiycem makinrden çamaşırı cikarp serip uyuycam erkenden yoksa agzim durmiycak optum sizi

Ya ben neden artık irademe hakim olamıyorum kalori sepetindeki bilgilerimi sildim yarın baştan başlıycam oofff sen ne güzel kaçamak yapmıyosun damlasu özleceyat nerdesiniz

Ya ben neden artık irademe hakim olamıyorum kalori sepetindeki bilgilerimi sildim yarın baştan başlıycam oofff sen ne güzel kaçamak yapmıyosun damlasu özleceyat nerdesiniz

Burdayim ben cnm bugün benimde iyiydi iki tane kurabiyeyi saymazsak tabi kalori sepetine gore emzirmeyi dudmemis hslim 1350 kalori almışım bugün hadi hayırlısı seninde yarıni iyi gecirecegine eminim.hadi kizlar canlanin bu hafta iyice saldik valla.

Kaçamak yapiyorum aslinda ama eskiden bipaket cikolata yiyorsam simdi yarisini yada ucte birini yiyorum azalttim aslinda tamamen kismadim yoksa uzun sureli olmaz diyetimiz kizlar nefsimizi koreltelim ayrica oglen 12ye kadar ne yersek tamamen eritiyo vucut o yuzden agir seyleri kek cikolata gibi yani ogleden once yiyorum daha once aksam tvye bakarken gelsin cipsler cikolatalar biskuviler. Simdi gunduz yedigim icin aksam aklima gelmiyor fazla canim istesede durdursbiliyorum kendimi.
Bu arada 300gr daha gitmis 70.800 olmusum60li rakamlari görmek icin çıldırıyorum :)

Kızlar ya ben 69a cakildim kaldim valla dun cok dikkatte ettim ama bu sabah gene 69.3 68 leri bi gördüm gorus o gorus bidahada goremedim güya yilbasina kadar 68 olacaktim gerci daha 6 gun var inşallah veririm bi yarim kilo.damlasu sen Nerelerdesin nasil gidiyo seninde sesin solugun cikmaz oldu.

valla harikasın ne diyim zaten bu halinle bile çok hoş görünüyosun. bende ilk başladığımda senin gibiydi abur cuburu kahvaltıdan sonra yiyodum akşam canım steyince amaan sabah yerim nasılsa diyodum ama bugün grçekten kararlıyım kahvaltı kalorim 400. 1300 e daha çok var.. sana rakip olucam. bu arada kilom hala 59,300 almıyorum şükür.

valla tatlım bende 59 a çakıldım 58,200 gördüm ama unuttum nerdeyse. 5 yıl önce 58 kilo oldum diye sevineceğim aklıma gelmezdi zira 47 kiloydum. oooofff oofff... damlasuuu dünyayı yedin artıkk dön aramıza

Canlar cokta yemiyom azda yemiyom sporda yapmiyom ne bilim ben bi haller oldu bana motivasyonumu caldilar goreniniz varsa bana soylesin

Dalgami geçiyon ay benle nerem hos sumocular gibi hissediyom kendimi :) aramizdq 10 kilo fark var 58 benim olmak istedigim kilo 13 kilo fazlam var.

kızlar ben bilgisayardan giriyorum onay veriyosanız ozleceyata ben mesaj atabilirim mavijiklet damlasu ile arkadaşmısınız yoksa sadecs benimlemi..

Ozleceyat ve damlasu bana msj olarak linkinizi verin conemlerim ssiz beni bulamazsiniz hayranlarimdan kurtulayim diye gizledim kendimi cok guzelimya :)hahaha
Ama ahbelinda sen daha hossun canim masallah esmer guzeli :) cocuklarin sana cok benziyolar

Linkmi verelim :))) canlar siz neyden bahsediyosunuz biriniz diyo onay verin biriniz diyo link verin ben daha ozelden mesaj atamiyom :)))) siz neler istiyosunuz cahillik iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…