- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.961
aynen canım yaaa birde son 3 ay en çok sıcak olacak aylar ne yapacağız bilmiyorum bende şimdiden uykuya dalmak zorlaştı benim için yüz üstü yatmadan uyuyamazdım çünkü şimdide yüz üstü yatamadıkça uykuya dalamıyorum
alem bunlar yageçen gece ben uyurken uyanmış elini karnıma koymuş vurmuş babasına.. bide demişki baba annem uyuyor haberi yok benden oda kızım üzülme ben yanındayım demiş.. hay alahım gülermisin ağlarmısın..
Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 83111618
HAUCK CONDOR TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor'da 57278346
cnm bende bunlar arasında kaldım arastırıyorum sende bak ıstersen fikrini beklerim bende gıt gelller yasıyorum ,söz konusu bebiş olunca ınsan ne kadar cok takıyor ayrıntılaraa..dogduklarında nasıl olcaz bılmıyorum
Canım ben galiba kraft star jogger siyah yada chicco simplicity plus top klabber ikisinden birini alıcam :)
cnm bunlar çift yönlümü ve ana kucagı takılıyormu
gunaydin cnm bizde duvar kagidi bakmistik...icinde kucuk yildiz olup kabartmali kagitlar var gece olunca hatta parlio yildizlar oyle bisey yada bulut olan cok guzel duvar kagitlari var erkek icin bencede oyle baksan daha mi iyi olur ne..bu cizgili banada yorucu geldi
cnm bunlar çift yönlümü ve ana kucagı takılıyormu
on dikkat etmedim ve galiba çift yönlü değil :S of yaa tamda karar vermiştim neyse ama kuzenim kullanmış kesinlikle 3 tekerlekli al çok rahat diyor
çok sevindim cnm ya, darısı başıma:) ben 13. haftadan (2'li test) beri coraspirin kullanıyorum. 20. hafta detaylı ultrasonda doktora geçmişmi dıye sordum. hayır bu geçmez ki coraspirin sadece kanın sulansın diye veriliyor dedi. sen ilaç olarak ne kullandın?
6 tane de çokmuş...ama her dr.farklı oluyor işte...benimki de çok sevmediğini söylemişti ilaç vermeyi...ama yine de bana demir hapı,elevit ve omega verdi...onun dışında magnezyum vs yok...florur de mi veriliyormuş öyle ayrıca...sanırım her hamilenin ihtiyaçlarıyla ilgili bi durum ...
Floruru dişlerim için verdi. Dişlerimde çok kanama var. Ama dediğim gibi almayı bıraktım.
ben bebek arabası konusunda doğumdan sonrayı beklemeyi düşünüyorum, ya da güzel bir kampanya olursa uygun fiyatlı kampanya kaçırmam herhalde. ama bana kalırsa bu travel sistemler çok yer kaplıyor. bebek arabasında önemli olan hafiflik ve sağlamlık. gönderdiklerin çok güzel ama bir süre sonra evden çıkmak için bebeği taşı bebek arabasını taşı insanın mecali kalmıyor evden çıkmak istemiyorsun.
ben kendi düşüncem mclaren almak. onlarda sanırım 6 aydan sonra kullanılıyor. 6 aylık olana kadar da kucağımda taşırım zaten nere gidicem iki çocukla? oğlumun anaokulu çok yakın olacak ama merdivenle çıkılıyor. bebek arabasına uygun değil. kucağımda bebeğim elimde abisi okula gider geliriz inşallah.
ben de şu babyslingleri çok merak ediyorum. kullanan, yada kullanan tanıdığı olan var mı?
Selam tatlışlar :)))
Hafta sonu kızımın abajurunu, avizesini ve halısını aldık. Mevcut zebra storların üzerine 2 tondan oluşan fon perde ısmarladık yine bebek odası için.Birkaç aksesuar vs.
Neyse dün güya koltuklarım geliyodu tüm gün bekledik ama yine getirmediler :) Bugün öğleden sonra getiriceklermiş :) Neyse ben sakinim
Birsürü alıntı yapmıştım ama sayfa dondu ve yenilemek zorunda kaldım. Bütün alıntılar gitti. Aklımda kalan bir kaçını yazayım.
Hayatımsın; niye insanları böyle kandırıyolar anlamıyorum. Her yerini aynı yap, fiyat neyse koy biz de ona göre karar verelim. yan tarafını sunta yapacaksan kapakları da sunda, yan tarafı mdf ise kapakları da mdf yap di mi yani. Fiyatı belirle herkes bütçesine alsın. Sizin firma iyiymiş bak hangi firmaydı acaba ? Bu arada ellerine sağlık yaptıkların çok hoş olmuş gerçekten. Bebişin çok şanslı :)
Mmlkk; canım paylaştığın 3. kağıdı beğendim.
selam tatlışlar :)))
hafta sonu kızımın abajurunu, avizesini ve halısını aldık. Mevcut zebra storların üzerine 2 tondan oluşan fon perde ısmarladık yine bebek odası için.birkaç aksesuar vs.
Neyse dün güya koltuklarım geliyodu tüm gün bekledik ama yine getirmediler :) bugün öğleden sonra getiriceklermiş :) neyse ben sakinim
Birsürü alıntı yapmıştım ama sayfa dondu ve yenilemek zorunda kaldım. Bütün alıntılar gitti. Aklımda kalan bir kaçını yazayım.
Hayatımsın; niye insanları böyle kandırıyolar anlamıyorum. Her yerini aynı yap, fiyat neyse koy biz de ona göre karar verelim. Yan tarafını sunta yapacaksan kapakları da sunda, yan tarafı mdf ise kapakları da mdf yap di mi yani. Fiyatı belirle herkes bütçesine alsın. Sizin firma iyiymiş bak hangi firmaydı acaba ? Bu arada ellerine sağlık yaptıkların çok hoş olmuş gerçekten. Bebişin çok şanslı :)
mmlkk; canım paylaştığın 3. Kağıdı beğendim.
evet canım anlamıyoruz diye kakalamaya çalışıyorlar sanırım.. çok uyarmışlardı gerçekten bizden almasanızda bunaşra dikkar edin. içlerinide mdf değil sunta yapıyorlar bakın falan demişti. döndük dolaştık bizi uyaran yerden almıştık.. heee birde dışı kurşun içermeyen boyadan yapıp içine sıradan da boyuyorlarmış. bunalrı bizlerin anlaması maalesef zor işte.. alacağın mağazadan mutlaka sertifika görmek istediğini söyle. kurşun içermeyen boya kullandıkların dair.. MOREMO dan aldık biz canım.. süsler için eh işte bişeyler yapmaya çalıştım nekadarı olduysA :) görüşün için saol
gözün aydın canım ben hala kızıma ne alacağıma karar veremedim. Aslında mobilya düşünüyordum ama çocuğu olan hiçkimse tavsiye etmedi. Park yatak al dediler. Gösterişli bir park yatak alıp yanınada güzel bi gardrop alıp kendim mi takım oluştursam diyorum. Kafam çok karışık alacağım eşyalara karar vermeden de oda süslemesine geçemiyorum
evet canım doktorun haklıymış. ben özel dr. gittim detaylı ultrasonda,çentiği görünce bana 21.haftadan sonra ecopirin verdi.bunu 1 ay kullan tekrar bakalım dedi.(ecopirin-coraspirin vb.aspirin türevi ürünler olduğu için kanı sulandırıyormuş.eğer kan daha akışkan olursa,bebeğe kordondan kan akışı daha rahat olurmuş bu yüzden kullan dedi. )
Neyse aradan 1 ay geçti bu sefer kontrole özel dr. değilde, istanbul üniv.çapa tıp fakültesinde bir profesöre gittim. 2.bir göz görsün diye.
oda senin dr. gibi söyledi. çentiklerin geçeceği varmış,geçmiş dedi. ilaçla alakası yok.
20.haftadan sonra aldığın hiç bir ilaç etki etmez. ancak 20.haftaya kadar değişebilir dedi. anlayacağın kime inannacağımı şaşırdım
en sonunda nasıl olsa geçmiş boşver dedim kendime ilaçla yada değil bilemiyorum yani
selamlar güzellikler!
2 gündür bakamadım buraya geçmiş epey birikmiş bakmadan önce yazayım dedim.. baya hengameli bir gün geçirdim dün :S çok yakın bir arkadaşım (üstelik de 8 aylık hamile) kocasının kendisini aldattığını öğrendi!(( eşinin telefonunu kurcalarken silinmemiş bi msjı okuduktan sonra oldu olanlar. kendini pek savunamamış kocası msjın aslı astarı sorulunca. afalamış kendini de elevermiş böylece.. tek dediği yüzyüze görüşmedik sadece msjlaşıyorduk! ama diğer tarafın attığı msj şu: "evim dağınık" tabi olaylar koptu sonra. aileler devreye girdi. arkadşm ailesinin yanına gitti biz de peşinden.. bitti bu iş deyip duruyor. ailesi biraz eski kafalı. kızım hamilesin çocuğunuz olacak affet bi seferlik diyor.. ama kız mahvoldu valla korktuk bişey olacak diye (
offff offfffff hamile kadına yapılacak şey mi bu( insafsızlık değil de ne yani! Allah hiçbirimizin başına vermesin çok zor bir durumda valla arkdşm.. nasıl teselli edeceğimizi şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?