2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnde yuzustu yatardm cnm...zor oldu soluma ytıyorm hep ama uyusuyo o zamnda heryerm...12de yatıyorm sabh 8e kdr 5 kere kalkıyorm tuvalete pek uyumak denmez yanı..o yuzden olu gıbıyım kac gundr

lsaka gbılerr:) bnmkıde dun benı sıkayet edıyo eylus kızm bı doda hyrlısıyla su babanda su mutfaktan bı cıksın ev ısınden kurtulsun dıyo...sıkayetlernı soylemek ıcın bebısı paravan yapmaya bsladı....bz dogurucaz adamlar dokuz dogurucak bellı :)

güneşim söylediğin duvar kağıdını nerden bulabilirim.
bende tek duvarı kağıt yapmak istyiorum mmlkk.

gönderdiklerinden 1 ve 3. cüyü beğendim.
inşallah gönlüne sinen bir tane bulursun.
bebek için daha zor sanırım. çoğu yer biz çocuk için satmıyoruz deyip geri çevirdi beni haftasonu

Kızlar şöyle beyaz ya da krem nazik dantelli işlemeli fln hastne çıkışı gören bilenar vmı acaba? Öyle nazik birşeyde almak istiyorum kızıma??

An itibariyle yemeğimi yiyip gerim gerim gerilmiş bulunmaktayım. Çok şiştim kızlar ya göbeğim iyice büyümüş bunu farkettim. Artık çatlak önleyiciyi kesinlikle ihmal etmemeliyimmmm :18:

evet canım doktorun haklıymış. ben özel dr. gittim detaylı ultrasonda,çentiği görünce bana 21.haftadan sonra ecopirin verdi.bunu 1 ay kullan tekrar bakalım dedi.(ecopirin-coraspirin vb.aspirin türevi ürünler olduğu için kanı sulandırıyormuş.eğer kan daha akışkan olursa,bebeğe kordondan kan akışı daha rahat olurmuş bu yüzden kullan dedi. )

Neyse aradan 1 ay geçti bu sefer kontrole özel dr. değilde, istanbul üniv.çapa tıp fakültesinde bir profesöre gittim. 2.bir göz görsün diye.
oda senin dr. gibi söyledi. çentiklerin geçeceği varmış,geçmiş dedi. ilaçla alakası yok.
20.haftadan sonra aldığın hiç bir ilaç etki etmez. ancak 20.haftaya kadar değişebilir dedi. anlayacağın kime inannacağımı şaşırdım
en sonunda nasıl olsa geçmiş boşver dedim kendime ilaçla yada değil bilemiyorum yani

Selam tatlışlar :)))

Hafta sonu kızımın abajurunu, avizesini ve halısını aldık. Mevcut zebra storların üzerine 2 tondan oluşan fon perde ısmarladık yine bebek odası için.Birkaç aksesuar vs.

Neyse dün güya koltuklarım geliyodu tüm gün bekledik ama yine getirmediler :) Bugün öğleden sonra getiriceklermiş :) Neyse ben sakinim

Birsürü alıntı yapmıştım ama sayfa dondu ve yenilemek zorunda kaldım. Bütün alıntılar gitti. Aklımda kalan bir kaçını yazayım.

Hayatımsın; niye insanları böyle kandırıyolar anlamıyorum. Her yerini aynı yap, fiyat neyse koy biz de ona göre karar verelim. yan tarafını sunta yapacaksan kapakları da sunda, yan tarafı mdf ise kapakları da mdf yap di mi yani. Fiyatı belirle herkes bütçesine alsın. Sizin firma iyiymiş bak hangi firmaydı acaba ? Bu arada ellerine sağlık yaptıkların çok hoş olmuş gerçekten. Bebişin çok şanslı :)

Mmlkk; canım paylaştığın 3. kağıdı beğendim.

ben sadece kan hapı içiyorum elevit bazen nadir içiyorum kabızlık sorunu yaptığı için kullanmıyorum başka da bir ilaç kullanmıyorum

Ben de babysling lerden almayı düşünüyorum. çok rahat edeceğimi düşünüyorum. Bu arada benim de bebeği olan arkadaşlarımın birçoğu mclaren baston araba al çok rahat edersni diyorlar.

evet canım anlamıyoruz diye kakalamaya çalışıyorlar sanırım.. çok uyarmışlardı gerçekten bizden almasanızda bunaşra dikkar edin. içlerinide mdf değil sunta yapıyorlar bakın falan demişti. döndük dolaştık bizi uyaran yerden almıştık.. heee birde dışı kurşun içermeyen boyadan yapıp içine sıradan da boyuyorlarmış. bunalrı bizlerin anlaması maalesef zor işte.. alacağın mağazadan mutlaka sertifika görmek istediğini söyle. kurşun içermeyen boya kullandıkların dair.. MOREMO dan aldık biz canım.. süsler için eh işte bişeyler yapmaya çalıştım nekadarı olduysA :) görüşün için saol

gözün aydın canım ben hala kızıma ne alacağıma karar veremedim. Aslında mobilya düşünüyordum ama çocuğu olan hiçkimse tavsiye etmedi. Park yatak al dediler. Gösterişli bir park yatak alıp yanınada güzel bi gardrop alıp kendim mi takım oluştursam diyorum. Kafam çok karışık alacağım eşyalara karar vermeden de oda süslemesine geçemiyorum

Deneyimli anneler yine size işimiz düştü :) Ateş ölçer için yaptığım araştırmada 2 tip ateş ölçerin tavsiye edildiğini anlıyorum. Bir tanesi kulaktan 2-3 saniyede ölçülen cihazlar diğeri de temassız alından dahi ölçülebilen kızılötesi fonksiyonu olan, suyu, odanın sıcaklığını da ölçen cihazlar.

Bende emzikli ateşölçer var ama çocuk emzik emmez ise pek bir işe yaramaz. O yüzden bir tane de normal ateşölçer almam lazım.

Sizler ne kullandınız? Hangisini tavsiye edersiniz?

selamlar güzellikler!

2 gündür bakamadım buraya geçmiş epey birikmiş bakmadan önce yazayım dedim.. baya hengameli bir gün geçirdim dün :S çok yakın bir arkadaşım (üstelik de 8 aylık hamile) kocasının kendisini aldattığını öğrendi! (( eşinin telefonunu kurcalarken silinmemiş bi msjı okuduktan sonra oldu olanlar. kendini pek savunamamış kocası msjın aslı astarı sorulunca. afalamış kendini de elevermiş böylece.. tek dediği yüzyüze görüşmedik sadece msjlaşıyorduk! ama diğer tarafın attığı msj şu: "evim dağınık" tabi olaylar koptu sonra. aileler devreye girdi. arkadşm ailesinin yanına gitti biz de peşinden.. bitti bu iş deyip duruyor. ailesi biraz eski kafalı. kızım hamilesin çocuğunuz olacak affet bi seferlik diyor.. ama kız mahvoldu valla korktuk bişey olacak diye (

offff offfffff hamile kadına yapılacak şey mi bu ( insafsızlık değil de ne yani! Allah hiçbirimizin başına vermesin çok zor bir durumda valla arkdşm.. nasıl teselli edeceğimizi şaşırdık

Ya seçenek yok zaten. Burda bebek odası satan doğru dürüst mağaza yok. Netten ısmarlasam , bu olanları gördükten sonra hadi güven de ısmarla :) 1 saat uzaklıktaki koltuklarımı bile getiremediler, koca bebek odası kargoyla nasıl gelir. Cidden asabım bozuldu. Beğendiğim bebek odası firmasını aradım her yeri lake olur mu diye, döncekler bakalım bana olurluğu ve fiyatı konusunda. Küçük yerde oturmak her zaman güzel değil, aradığını bulamıyosun işte böyle. Eşim dedi Bursa'ya gidelim diye ama 2 saat gidiş, 2 saat geliş 4 saat. Bi de orda gezicem, belim asla dayanmaz. Hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim oda hazırlama konusunda.

Sağol canım. Biz dümdüz beyaz mobilya alacağımız için her türlü aksesuar ve renk uyar o yüzden sıkıntı yok. Oda konusu tamamen sana kalmış ama imkanın varsa içinde uhde kalmasın derim. Her kafadan başka ses çıkıyor kimi yap der kimi yapma der. Çok kulak asma bence. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)

teşekkur ederim cnm açıklamarın için. bende 26. haftada fln yinede başka bir doktora prof. gibi görüneyim ozaman. belki iyi bir haber ben de alırım:) detaylı ultrason randevusumu aldın, yoksa normal muayne randevusu mu?

Offf bunun tesellisi yok ki. Kocasına yazıklar olsun. Aldatma konusu olmuş bir evlilik bitmiş bir evliliktir ne diye çocuk yapıyosun madem be adam. Boşan ne halt yiyorsan ye. Ama yok illaki kadının gururunu yerle bir edecek bi kere. Böyle konularda büyük konuşulmaz ama ben olsam dakika durmam yani. Çünkü o adamı artık midem kaldırmaz. Çocuk mutsuz bir ailede büyüyeceğine ayrı ama mutlu insanlar arasında büyümeli bence. Arkadaşın ayrılma konusunda sonuna kadar haklı, erkeğin elinin kiridir kandırmacası taaa fi tarihinde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…