2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun, Allah korusun ama devlete hiç gitmeyi düşünmem. Orada ki davranış ve yaklaşım daha çok tetikler. Senin durumunu bilmek iyi, işteyse bizde de böyle birşey olsa tedirgin olmayız.

nice mutlu yıllara

geçmiş olsun canım bazen banada oluyor.

slm kızlar geçmişi hiç okumadım raporluydum annemdeydim memlekette bugünde geldik bi arkadaşın düğününe yetiştik yolculuk yorgunluk ve şişlik hat safhada bugün umarım herkes iidir yarın artk okurum geçmişi çookk ilerlemiş 5 günde,nasıl okursam:)hepinizi öpüyorum.bu arada yasa da çıktıım çıkacam dior haberlere baktımda şimdi inşallah çabucak çıkar

Geçmiş olsun canım bu hafta bana da aynısı oldu ben de çok korktum Allah evlatlarımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım bunun için çok güzel defterler var hazır d&r da görmüştüm bir bak istersen

angy doğum günün kutlu olsun :)

Geçmiş olsun, korkmuşsun baya haklı olarak...

Kızlar acaba bundan sonra ped mi kullanmalıyız? Kaçırmayalım altımıza sokakta falan :26:

Günün ilk günaydını benden gelsin.bebeklerinin kafası çalışsın diye omega-3 kullanan arkadaşlarım bırakalım lütfen.çok ta fazla çalışmasına gerek yok.bizim biraz kafa basıyorda noluyor?uykular haram oluyor.twitter'da 2-3 gecedir ağaçlar kesilmesin diye direnen arkadaşların retweetlerini okuyup üzülmekten ve gaz yemekten kendim için değil bebeğim için korktuğumdan destek olamamaktan dolayı kahroluyorum.eşim şu an orda ama ben bişey yapamıyorum olanları okuyup dua etmekten başka.

Kizlar gunaydin size acil hirsey soracagim ikeadaki besiklerin boyutlarini yazar misiniz bugun gidicemde eger odama sigmiyorsa bosubosuna gezmiyeyim

Ah canım ahhh çok dertliyim bu konuda ve hala sosyal medyada hükümet yanlısı yayın ve paylaşımları gördükçe deli oluyorum tutup kafalarını koparalım gelio o kafası kapalı gözü sürmeli salakları onlar Müslüman biz kafiriz sanki ki dinle imanla ilgili emin ol senden benden bilgisizler. Madem Atatürk'ten nefret ediosun nie onun sağlamış olduğu imkanlardan yararlanıosun sana özgür olma hakkını o verdi çalışma hakkını o verdi çalışıp gezmeyi tozmayo paklarda kafelerde sevgili yapmayı biliosun eee yüzünü gözünü boyamayı da biliosun ama sen müslümansın ben kafir. Din hiç bir zaman siyasi bir görüş olarak empoze edilmemeli bu şekilde bi yaşam tarzı yönetim biçimi olmamalı. Peki muhalefete ne demeli daha dme kadar iktidar partinin kuyruğunda barış sürecine destek veriodu noldu şimdi bu olaylardan rant sağlamaya çalışıo direnişe sözde destek olarak bu kaypaklık değil de nedir. Ayy deli oluyorum deli Allah muhafaza erken doğurcam bunlar yüzünden. Yemin ediyorum bu ülkede yaşamak gelmio içimden artık . Emanetine sahip çıkamadık atamın ne yüzle duruyoruz daha

Bi krizi yönetemediler, çadırında bebeğinin altını değiştiren, parkta kitap okuyan, slogan bile atmayan (ki atsa ne olacak) insanların üzerine gaz sıktılar, ülke ayağa kalktı. Özür dilemek yerine size ne ne, ne istersek yaparız dediler bi de.
Şimdi gündem değişsin diye aylardır bekleyen doğum yasasını çıkarıverirler artık muhtemelen...

herkesee günaydınnn...dünkü stresi atlattm çok şükür...ama çok tuhaf idrar kaçırmak istemsiz...walla sokakta falan olursa naparıs :)))

angel doğumgünün kutlu olsun cnmmm geçti ama mutlu yaşlar dilerimm bebişinle ailenle :)

bu arada oğlum önden gitsede dr raporu haftasına göre werilir dedi dünkü acil doktoru...bakalım pzt kendi dr gidicem o ne diyeck..ama inş. şu yasa hemen kabul edilirde bi rahatlarısss

kızlar gününüz aydın olsun öncelikle hepinizin.

mucize_ge; ilk birkaç cümleni okuyunca çok korktum eyvah diye ama şükür ki korkulan şey değilmiş çok sevindim insana korkusu bile yetiyor anlayabiliyorum bizimde başımıza gelirse yandık desene sokakta çarşıda pazarda

angelcim; dün öyle çok giremedim kaçırmışım doğum günün geçmiş ama olsun yinede kutlu olsun bebişimle teyzoşunu onun bebişini öperiz çok çok sağlıklı mutlu güzel bir sene geçir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…