- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.401
dogum gnumu kutlayan arkadslar hepinize cok tesekkur ederimm..rabarbacmm soyledgn herseye katiliyrm..basimzdakiler degsmedgi surece bu tur seyler yasanicak ne yazikki..turkiyenn bicok yernde eylem var bugun turkiye cumhuriyeti icn bagimszlik icn mucadele ediyrzz bnm esmde gitti eger hamile olmasaydm bnde gderdm..allahm evlatlarimizi korusun..umarim guzel bagimsz fikirlerini ozgurce yasayip ifade edebilicekleri bi turkiyede buyurler...bn nasil bayrak millet ata sevgisiyle buyutlduysem evladimida oyle yetstrmek istiyrm..allahmm evlatlarimizi korusunn onlari aydinlik bi gelecekte buyumeyi nasip etsn
geçmiş olsun canım bazen banada oluyor.kıslar azcık geçmişi okudumda...aynı şey olanlar war..anlatıyorum bgnyaşadıklarımı....
gece lawaboya kalktımmm daha gitmeden bi bardak kadar su geldi resmen pijamam ıslandı...sonra tuwalete gittim ama ölüyorum korkudan....araştırdım netten gece gece...herşey olabilir tehlikeli die dewletin aciline gittik...nstye bağladılar sancı falan yok..zaten bidahada gelmedi su...altttan muayene yapmaya çalıştı acemi bi ebe..dayanamadımm spectruumu sokmaya çalışıo ağladım acıdan istemiyorum bırak dedimm bana birsürü kötüşey sayıyo bebek ölür falan kağıt imzala o zmn dedi neyse attm imza istemiyorum muayene herşeyi kabul ediyorum die çıktık ordan...
benm doktorum özeldeydi izinliydi gece başka doktoru aradık bekle gelcem dedi suyuna bebeğe bakalım dedi neyse baktıkkii çok şükür herşeyi çok ii suyu bebişimm herşey normal...
o sıvı büyük ihtimallee bebek idrar torbasına baskı yapar we senin isteğin dışı idrar kaçırma olur öyle bir olay olabilir dedi..suyu olsa akardı hepsi doğumbaşlardı dedi...
(bu arada turnasollu pedide koyduk su falan gelmedi )
kısacası istemsiz idrarlar olabilirmşş su sanmayınn ama ihmalde etmeyn kızlar..ben korkudan öldm bgn...çok şükür Allahıma bi sorun yok...
kıslar azcık geçmişi okudumda...aynı şey olanlar war..anlatıyorum bgnyaşadıklarımı....
gece lawaboya kalktımmm daha gitmeden bi bardak kadar su geldi resmen pijamam ıslandı...sonra tuwalete gittim ama ölüyorum korkudan....araştırdım netten gece gece...herşey olabilir tehlikeli die dewletin aciline gittik...nstye bağladılar sancı falan yok..zaten bidahada gelmedi su...altttan muayene yapmaya çalıştı acemi bi ebe..dayanamadımm spectruumu sokmaya çalışıo ağladım acıdan istemiyorum bırak dedimm bana birsürü kötüşey sayıyo bebek ölür falan kağıt imzala o zmn dedi neyse attm imza istemiyorum muayene herşeyi kabul ediyorum die çıktık ordan...
benm doktorum özeldeydi izinliydi gece başka doktoru aradık bekle gelcem dedi suyuna bebeğe bakalım dedi neyse baktıkkii çok şükür herşeyi çok ii suyu bebişimm herşey normal...
o sıvı büyük ihtimallee bebek idrar torbasına baskı yapar we senin isteğin dışı idrar kaçırma olur öyle bir olay olabilir dedi..suyu olsa akardı hepsi doğumbaşlardı dedi...
kısacası istemsiz idrarlar olabilirmşş su sanmayınn ama ihmalde etmeyn kızlar..ben korkudan öldm bgn...çok şükür Allahıma bi sorun yok...
Angysangel doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu seneler geçirmeni dilerim.
Arasta oğluşuna geçmiş olsun canım inş.yarası hemen iyileşir.
Kızlar ben bir anı defteri oluşturmak istiyorum.
Düşüncelerimi paylaşayım hem size fikir olsun hemde sizlerin bana tavsiye ve fikir vermenizi rica ediyorum.
A4 boyutunda süslü bir ajanda benzeri bir defter olsun diyorum kırtasiyede yoksa bile ben süslerim dışını.
Şimdiye kadar gittiğim bütün kontrollerdeki ultrasyon resimlerini oraya sayfa sayfa yapıştırayım ve hepsi hakkında ufak notlar yazayım.Hamişliğim boyunca çekildiğim resimleri fotografçıda çıkartıp onlarıda yapıştırayım diyorum.
Ne dersiniz neler eklenenebilir,nasıl daha güzel hale getirebilir sizce?
kıslar azcık geçmişi okudumda...aynı şey olanlar war..anlatıyorum bgnyaşadıklarımı....
angy doğum günün kutlu olsun :)
Geçmiş olsun, korkmuşsun baya haklı olarak...
Kızlar acaba bundan sonra ped mi kullanmalıyız? Kaçırmayalım altımıza sokakta falan :26:
Günün ilk günaydını benden gelsin.bebeklerinin kafası çalışsın diye omega-3 kullanan arkadaşlarım bırakalım lütfen.çok ta fazla çalışmasına gerek yok.bizim biraz kafa basıyorda noluyor?uykular haram oluyor.twitter'da 2-3 gecedir ağaçlar kesilmesin diye direnen arkadaşların retweetlerini okuyup üzülmekten ve gaz yemekten kendim için değil bebeğim için korktuğumdan destek olamamaktan dolayı kahroluyorum.eşim şu an orda ama ben bişey yapamıyorum olanları okuyup dua etmekten başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?