- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.381
ben dün aldım cnm üç tane pijama öyle dantelli süslü falan değil ama şirin şeyler baby boy falan yazıyor üstünde fotoları ekleyemiyorum şuan pztsi eklerim inşallah. aldığım yerlerle de konuştum daha doğumdan sonra kullanıcam olmazsa değişim olur mu diye kabul ettiler sonuçta daha ne kadar genişlerim kestiremedim
ellerine sağlık cnm çok güzel tasarımın sormak istediğim sen tasarladın da baskısını evde bilgisayar üzerinden etiketlere mi bastın?
doğum günün kutlu olsuuuunnnnn bugün diye okumuştum dün yazdığında musmutlu bebişinle kocişinle sağlıklı yaşlar dilerim cnm
cnm benim bebişim de senin haftalardayken tersti ben de çok üzülmüştüm normal istiyorum bende çünkü. şimdi doğum pozsyonunda yani son dakika bile dönen bebekler varmış sıkma canını hem de hayırlısı nasılsa öyle olacak ne yapalım kısmette ne varsa artık
bugün dokunsalar ağlayacak moddayım, eşim 1 saat sonra Türkiye'ye gidiyor ve 1 ay gelmiycek,
ben kuzumla tek başıma kalıcam,
ve haftasonu ve işteyim, onu yolcu bile etmeye bile gidemedim,
az önce iş arakadaşlrımdan birisi allah kavuştursun dedi, az kalsın ağlayacktım adamın önünde gözlerim doldu,
1 ay çabucak geçsin ve abbamız gelsin, zaten o geldikten 1 ay sonra minnoşumuz doğacak inşallah,
inşallah yalnızlık depresyonuna girmem
bugun bnm dogum gnum ama ben het dogum gunumde insanlara yapilan eziyeti zulumu hatrlicam...kuvayi milliyeyi yasiyrz tekrar bu diktotorluge karsi gelmeye calisiyrz...bu direnste olen o kdr insan var ve ortbas ediliyo gerck mermilet kullaniliyo..dini kullanarak insanlari etkilemeye calisiliyo..peki bu yapilanlarn hangisi dinimize ve insanliga sigar..artk atamiza ayyas bile denebilyo bzi biz yapan insana bu derece dil uzatiliyo..bz buna izn verimicz..bnm kizm inadina ataturkcu olucak inadina cumhuriyet dicek inadina milliyetci olucak..bn kizimi boyle yetstiricm..sen rahay uyu atamm hala senn iznden gden bi nesil var...kizlar bugun sze gunaydn diemiyrm cnku hc aydnlik bi gun degil...dogum gnumu kutlayn arkdslatm saolun szleri srviyrmm
Yok güzelim ne onaylanması. Keşkeeee :)
Gençlikten ümidi kesmiştim, ne kadar yanılmışım... Sağcı solcu türk kürt demeden herkes omuz omuza oldu helal olsun
kıslar azcık geçmişi okudumda...aynı şey olanlar war..anlatıyorum bgnyaşadıklarımı....
gece lawaboya kalktımmm daha gitmeden bi bardak kadar su geldi resmen pijamam ıslandı...sonra tuwalete gittim ama ölüyorum korkudan....araştırdım netten gece gece...herşey olabilir tehlikeli die dewletin aciline gittik...nstye bağladılar sancı falan yok..zaten bidahada gelmedi su...altttan muayene yapmaya çalıştı acemi bi ebe..dayanamadımm spectruumu sokmaya çalışıo ağladım acıdan istemiyorum bırak dedimm bana birsürü kötüşey sayıyo bebek ölür falan kağıt imzala o zmn dedi neyse attm imza istemiyorum muayene herşeyi kabul ediyorum die çıktık ordan...
benm doktorum özeldeydi izinliydi gece başka doktoru aradık bekle gelcem dedi suyuna bebeğe bakalım dedi neyse baktıkkii çok şükür herşeyi çok ii suyu bebişimm herşey normal...
o sıvı büyük ihtimallee bebek idrar torbasına baskı yapar we senin isteğin dışı idrar kaçırma olur öyle bir olay olabilir dedi..suyu olsa akardı hepsi doğumbaşlardı dedi...
(bu arada turnasollu pedide koyduk su falan gelmedi )
kısacası istemsiz idrarlar olabilirmşş su sanmayınn ama ihmalde etmeyn kızlar..ben korkudan öldm bgn...çok şükür Allahıma bi sorun yok...
selam herkese;
canım sıkkın,nasıl olurda sevdiğin,her huyunu bildiğin bir adam gün gelir değişir ve senle karşı saflarda yer alır. 10 aydır benim kocacım hükümet yanlısı ve cihat olsun istiyorinanılır gibi değil. bense tam bir Atatürk çocuğuyum. bu şimdilik bizi birbirimize düşürmedi ama ilerleyen dönemlerde ciddi bir sorun haline gelicek farkındayım. eşim ki; üniversitede okul başkanlığı yapmış,idealleri uğruna okuldan uzaklaştrmalar almış bir adam. nasıl bu hale gelir. ya sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?