2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım evde bilgisayarım ve printerımla ben bastım etiketleri

kızlar gündem çok kötü, düzeleceğine inanıyorum.

ağda dan geliyorum.. ohh kuş gibi hafifledim. herkes için güzel bir hafta sonu diliyorum.

bugün dokunsalar ağlayacak moddayım, eşim 1 saat sonra Türkiye'ye gidiyor ve 1 ay gelmiycek,
ben kuzumla tek başıma kalıcam,
ve haftasonu ve işteyim, onu yolcu bile etmeye bile gidemedim,
az önce iş arakadaşlrımdan birisi allah kavuştursun dedi, az kalsın ağlayacktım adamın önünde gözlerim doldu,
1 ay çabucak geçsin ve abbamız gelsin, zaten o geldikten 1 ay sonra minnoşumuz doğacak inşallah,
inşallah yalnızlık depresyonuna girmem

Merhaba kızlar bi kaç gündür yazamıyorum ama takip ediyorum oğluşumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim o akşam hasta oldum mide bulantısı kusma acile gittik zehirlendim sandım ama salgın bi hastalık mış çok şükür atlattım. Bugün çok yakın bi arkadaşımın kınası var yarın da düğünü yine yoğunuz kocişko da Lübnan da bir hafta yok yine başbaşayız oğlumla

Angysangel canım doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip etsin

Taksim'de yaşanan olaylar beni çok üzdü bi yandan da çok gururlandım gençlik hala ayakta gönülden destek verdim bu direnişe. Tabi ki bu direnişi proveke etmek isteyenlerde ne yazıkkı ordaydi. Tüm medya kollarının satılmış olduğuna bir kez daha tanık olduk Taksim'de can pazarı yaşanırken bi çok kanalda tayyibin video kaydı yayınlandı millete hizmet yolunda başlığı ile hükümet kıvırdı yok biz oraya yürüyüş yolu yapacaktık vs bizi yanlış anladılar die acaba oğlum tc vatandaşı olarak büyüyebilecek mi yoksa tarih derslerinde mi görecek Türkiye cumhuriyetini çok acı çok ağlanası bi durumdayız ve benim düzeleceğime dair hiç umudum yok. Allah bu güç sevdalılarına vicdan versin merhamet versin din sömürgeciliği ile buralara geldiler ama gerçek bir Müslüman bu yaşananlara gözü kapalı devam edemez bu barbarları savunanların gerçek Müslümanlık ile yakından uzaktan ilgisi olduğuna inanmıyorum

ben geldiiiiiiiiiiimmmmm. şuanda barut gibiyim eşim tüm sinir sistemimi alt üst etti. neyse güzel şeylerden bahsedip rahatlayayım. kızım 1038 gr olmuş.yani elhamdülillah artık 1 kilonun üstünde :) boyuda 37 cm miş veee tabi kiii gene uyuyordu. 3 aydır gittiğimiz tüm kontrolllerde uyuyor. birde elini ayağını yüznün önüne koymuş inadına yapıyo sanki cimcime neyse sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Allahın izniyle ağustosdan doya doya görürüz yüzünü

Canım ya ben de duygulandım şimdi , inşallah su gbi akıp geçer zaman 3ünüz kavuşursunuz..

Mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim cnm iyiki doğmuş ve doğuruyorsun

kızlar merhaba;

ya şu doğum izni onaylandı diyorlar.kaç gündür formu takip edemiyorum siz kesin biliyorsunuzdur
gerçekten onaylandı mı 6 ay izin.

Yok güzelim ne onaylanması. Keşkeeee :)

Gençlikten ümidi kesmiştim, ne kadar yanılmışım... Sağcı solcu türk kürt demeden herkes omuz omuza oldu helal olsun

Yok güzelim ne onaylanması. Keşkeeee :)

Gençlikten ümidi kesmiştim, ne kadar yanılmışım... Sağcı solcu türk kürt demeden herkes omuz omuza oldu helal olsun

haklısın canım benimde çok tanıdığım var şuan taksim de olan. canlarını hiçe sayıyorlar .çok korkuyorum.
daha nekadar sürecek bu acı

dogum gnumu kutlayan arkadslar hepinize cok tesekkur ederimm..rabarbacmm soyledgn herseye katiliyrm..basimzdakiler degsmedgi surece bu tur seyler yasanicak ne yazikki..turkiyenn bicok yernde eylem var bugun turkiye cumhuriyeti icn bagimszlik icn mucadele ediyrzz bnm esmde gitti eger hamile olmasaydm bnde gderdm..allahm evlatlarimizi korusun..umarim guzel bagimsz fikirlerini ozgurce yasayip ifade edebilicekleri bi turkiyede buyurler...bn nasil bayrak millet ata sevgisiyle buyutlduysem evladimida oyle yetstrmek istiyrm..allahmm evlatlarimizi korusunn onlari aydinlik bi gelecekte buyumeyi nasip etsn

angy doğum günün kutlu olsun canım,tüm sevdiklerinle bir ömür boyu hep iyi anılar biriktirirsin inş.

bizim de bugün kontrolümüz vardı,27+5 1100 g,36 cm boyumuz maşallah bebişlerimize artık 1 kg ın üzerine çıkıyorlar,plasentamızın aşağıda olması dışında herşeyimiz iyi çok şükür ama yine bebişimiz eliyle yüzünü kapatmıştı göremedik olsun sağlığı iyiymiş ya mühim değil.bir sürü de cici aldık hastane çıkışında allah kullanmayı nasip etsin inş hepimize...

iyi hafta sonları arkadaşlar...

kıslar azcık geçmişi okudumda...aynı şey olanlar war..anlatıyorum bgnyaşadıklarımı....

gece lawaboya kalktımmm daha gitmeden bi bardak kadar su geldi resmen pijamam ıslandı...sonra tuwalete gittim ama ölüyorum korkudan....araştırdım netten gece gece...herşey olabilir tehlikeli die dewletin aciline gittik...nstye bağladılar sancı falan yok..zaten bidahada gelmedi su...altttan muayene yapmaya çalıştı acemi bi ebe..dayanamadımm spectruumu sokmaya çalışıo ağladım acıdan istemiyorum bırak dedimm bana birsürü kötüşey sayıyo bebek ölür falan kağıt imzala o zmn dedi neyse attm imza istemiyorum muayene herşeyi kabul ediyorum die çıktık ordan...

benm doktorum özeldeydi izinliydi gece başka doktoru aradık bekle gelcem dedi suyuna bebeğe bakalım dedi neyse baktıkkii çok şükür herşeyi çok ii suyu bebişimm herşey normal...

o sıvı büyük ihtimallee bebek idrar torbasına baskı yapar we senin isteğin dışı idrar kaçırma olur öyle bir olay olabilir dedi..suyu olsa akardı hepsi doğumbaşlardı dedi...

(bu arada turnasollu pedide koyduk su falan gelmedi )

kısacası istemsiz idrarlar olabilirmşş su sanmayınn ama ihmalde etmeyn kızlar..ben korkudan öldm bgn...çok şükür Allahıma bi sorun yok...

kıyamam canım ya nasıl bir şey olmuş öyle, bilmekte fayda var yine de,
neyseki çok şükür korkacağın bir şey değilmiş, allah korusun daha çok erken beklesin bebişleirmiz vaktini

redquenncim neden değişiyor eşin acaba, arakadaşları falan mı etkiliyor, çaktırmadan onlardan uzaklaştırmayı mı denesen anladığım kadarıyla bu durumdan hiç memnun değilsin,
sen üzerine gittikçe o iyice böyle şeylere meyleder gibi geliyor,
olduğunuz şehri falan değiştirseniz tayin falan isteseniz başka yere, bilmiyorumki zor gerçekten eşlerin huy değiştirmesi,
bi de ikisi de zor tam tersi huy değiştirip alkolik falan da olabilirdi, her gece sarhoş olup geldiğini falan düşünsene,
sana zararı yoksa bu durumun konuşarak üstesindne gelmeye çalışın

kizlar cok saolunn seviyrmm sizi...mucize gcms olsn tatlm..su glmeye bslarsa gelirmiss.bnada doktorum idrar kacrdgmi soylemsti sormustmm...arastacmm oglusun nasil oldu tirnagi nr durumda kiyamm ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…