- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.441
canım birde bebkte acil durum olursa küvez falan bazı hastanelerde özelde küvez olmayabiliyo
birşey soracaktım ulturasan kagıdında şu bilgileri bana yazarmısın ultrasona göre önde oluğumu nerden anlayacam
bende BPD 30 HAFTA
AC 33HAFTA
FL 30 HAFTA CANIM SENDE DEĞERLERİNİ YAZARSAN MEMNUN OLURUM SENDE NERDE FAZLA GÖRÜNÜYO 2 HAFTA
canım ben devlet hastanesinde çalışıyorum doktorumda devlet hastanesinde sevdiğimiz bir hocamız beni iyi tanıyor ne kadar çok normal doğum istediğimi biliyor belkide sezeryan seçeneğine kendimi alıştırmam için yapıyor olabilir .. haftasına gelince baş mesafesi ve bacak boyu ölçümüne göre hafta belirleniyor ben usg sonuçlarımı almıyorum ama doktor zaten söylüyor 1 hafta önde geride şeklinde bende senin gibi düşünüyorum devlet özelden daha tecrübeli ve özel kesinlikle normal doğuma yönlendirmiyor.. kesinlikle bebeğinizi yoğun bakım ünitesi olan bi hastanede dünyaya getirin Allah korusun ama tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmalıyız.. kukla 38 deki 38 kayserinin plakasımı ? hemşerimiyiz yoksa
Selam arkadaşlar nasılsınız?Geçmişe bakamadım henüz umarım herkes iyidir.
Biz bugün oğluşun eksiklerini aldık.
Sizede link ekleyim beğenecekmisiniz bakalım :)
Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Mavi - e-bebek.com
Pierre Cardin PS2080 Travel SET Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86505067
Hastahane çıkışını krem rengi küçük puanlı aldım çok güzel :)
Yatağın içini visko yatak aldım,yastığını silikon aldım.
Nevresim takımını özdilekten mavişli ayıcıklı bişey aldım.
Burun asp.,banyo süngerini,gögüs kalkanını,gögüs pedini,Dalin sıvı çamaşır deterjanını aldım.
Sadece bir kaç ufak tefek şey kaldı onlarda istediğim olmadığı için sonra alıcam.
İnş.sağlıklı günlerde kullanmak nasip eder Rabbim.
Sadece kaldı benim eksiklerim onlarda alınınca biz tamamızzzz :)
Oyyy güle güle kullansın annesiiiiii
Fıstıklar hastane çantalarınız hazır mı?
Neler koydunuz?
Merhaba güzel arkadaşlarım ve kızımın minik arkadaşları.Bugün nasılız bakalım?Biz bugün kardeşimle biraz iş yaptık.Merhaba bebeği izledik ve 50 tl hediye çeki kazandık.Anne-bebek çantası aldım.Ekleyebilecekmiyim bilmiyorum ama bakarmızınız sizce nasıl?İlk defa internetten alışveriş yaptım.Bakalım elime ne zaman ulaşır.
http://www.e-bebek.com/i/p/hd/-S/lKRA-EC1303-S_1.jpg
devlet hastaneleri daha yoğun ve çalışanları az bu yüzden kimse memnun kalamıyor 30 hastaya 1 hemşire düşerse gerisini sen düşün maalesef durum böyle olunca herkes özeli tercih ediyor bende özele gidiyorum ve drum normal doğumu destekliyor bende öyle istiiyorum tabi durumlar nolur bilinmezyok be cnm ya oyle oldugunu sanmiyrm ben ozele gdiyrm..herhangi bi sorunn yoksa tercihi sana birakiyo normalmi sezeryanmo istiyosn diye..cnku snucta her iki dogumada kndisi yapiyo..ilgi bakim trmzlik konusndada ozeller daha iyi..tbi her devlet hstanesini bilemm benm bulundgm yerde oyle...
Oyyy güle güle kullansın annesiiiiii
Fıstıklar hastane çantalarınız hazır mı?
Neler koydunuz?
slm güzellerrr.bugün doğum günüm bebeğimle olduğum için daha bi özel tabi ki.allaha şükür keyfimde yerinde kociş sabah kahvaltıya götürdü gezdirdi bebişimle bizi :) ayrıca dün oğluşumuda gördüm.1 haftada sadece 100 gr almış az mı ki kızlar.ama boy atmış maşallah oğluşum epey.kocişte bende uzunuz belki uzun olur civciv
slm güzellerrr.bugün doğum günüm bebeğimle olduğum için daha bi özel tabi ki.allaha şükür keyfimde yerinde kociş sabah kahvaltıya götürdü gezdirdi bebişimle bizi :) ayrıca dün oğluşumuda gördüm.1 haftada sadece 100 gr almış az mı ki kızlar.ama boy atmış maşallah oğluşum epey.kocişte bende uzunuz belki uzun olur civciv
çok tşkr ederim canım hamişdaşlarım yeni yaşlarımız hepimize uğur getirsin bide sağlıklı bıdıklar getirsin inş.bu arada angy ve diğer doğum gününü kaçırdığım arkadaşlarım hepinizin yeni yaşını kutlarım ben 2 gündür bakamadım kusurumuza bakmayın oğluşla bizim.
güle güle kullanın inşallah oyun parkının aynısından bende sıparıs wermek ıstıyorum ama kararsız kaldım memnun kalırsan paylasır mısınSelam arkadaşlar nasılsınız?Geçmişe bakamadım henüz umarım herkes iyidir.
Biz bugün oğluşun eksiklerini aldık.
Sizede link ekleyim beğenecekmisiniz bakalım :)
Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Mavi - e-bebek.com
Pierre Cardin PS2080 Travel SET Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86505067
Hastahane çıkışını krem rengi küçük puanlı aldım çok güzel :)
Yatağın içini visko yatak aldım,yastığını silikon aldım.
Nevresim takımını özdilekten mavişli ayıcıklı bişey aldım.
Burun asp.,banyo süngerini,gögüs kalkanını,gögüs pedini,Dalin sıvı çamaşır deterjanını aldım.
Sadece bir kaç ufak tefek şey kaldı onlarda istediğim olmadığı için sonra alıcam.
İnş.sağlıklı günlerde kullanmak nasip eder Rabbim.
Sadece kaldı benim eksiklerim onlarda alınınca biz tamamızzzz :)
Teşekkür ederim canım.İnşallah içöide kullanışlıdır.güle güle kullan canım çanta çok şık duruyo
Bu haftaki kod neydi kizlar
2 takım pijama 1 takım gecelik ped göğüs pedi iç çamaşırı bolca emzirme sütyeni çorap terlik patik kişisel bakım ihtiyaçları ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı sabun yatak koruyucu meme ucu kremi terlik bebek için ıslak mendil pişik kremi atılabilen alt açma örtüsü bez 10 adet kalın elyaf battaniye 3 çift çorap 2 penya battaniye 2 tulum 2 alt üst takım şapka eldiven yün yelek penye yelek patik biberon emzik kirli torbası ağız mendili omuz bezi şimdlik bu kadar eksik varsa söyleyin arkadaşlaar
slm güzellerrr.bugün doğum günüm bebeğimle olduğum için daha bi özel tabi ki.allaha şükür keyfimde yerinde kociş sabah kahvaltıya götürdü gezdirdi bebişimle bizi :) ayrıca dün oğluşumuda gördüm.1 haftada sadece 100 gr almış az mı ki kızlar.ama boy atmış maşallah oğluşum epey.kocişte bende uzunuz belki uzun olur civciv[/QUOTE
Canım nice mutlıu yıllara.İnşallah seneye bebeğinle daha güzel bir doğum günü,daha mutlu, huzurlu, sağlıklı günler geçirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?