- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.461
çok tşkr ederim canım hamişdaşlarım yeni yaşlarımız hepimize uğur getirsin bide sağlıklı bıdıklar getirsin inş.bu arada angy ve diğer doğum gününü kaçırdığım arkadaşlarım hepinizin yeni yaşını kutlarım ben 2 gündür bakamadım kusurumuza bakmayın oğluşla bizim.
Teşekkür ederim canım.İnşallah içöide kullanışlıdır.
Kod bebekti canım
Canım sen dolabı hastaneye mi taşıyorsun.Çok şey koymuşsun gibime geldi.Zaten sezeryan hastanede hastanede 2 gün kalınıyor.Bana bunlar çok gibi geldi ama yinede sen bilirsin canım.
slm güzellerrr.bugün doğum günüm bebeğimle olduğum için daha bi özel tabi ki.allaha şükür keyfimde yerinde kociş sabah kahvaltıya götürdü gezdirdi bebişimle bizi :) ayrıca dün oğluşumuda gördüm.1 haftada sadece 100 gr almış az mı ki kızlar.ama boy atmış maşallah oğluşum epey.kocişte bende uzunuz belki uzun olur civciv[/QUOTE
Canım nice mutlıu yıllara.İnşallah seneye bebeğinle daha güzel bir doğum günü,daha mutlu, huzurlu, sağlıklı günler geçirirsin.
bilmiyorumki yptığım arstırmlara göre koydum bide hava sıcak olucakya terlersem flan neyseki bir orta boy valize sığdım ben genelde böyleyim ünv kalma alışkanlık oda lazım olur buda lzım olur diye koydum hepsini
slm güzellerrr.bugün doğum günüm bebeğimle olduğum için daha bi özel tabi ki.allaha şükür keyfimde yerinde kociş sabah kahvaltıya götürdü gezdirdi bebişimle bizi :) ayrıca dün oğluşumuda gördüm.1 haftada sadece 100 gr almış az mı ki kızlar.ama boy atmış maşallah oğluşum epey.kocişte bende uzunuz belki uzun olur civciv
kzlar bu kod geçersiz diyor vaktimi geçti (bebek) değil mi
Kızım'a hangi ismi koyacağım konusunda hala kararsızım. Bayanlar siz ne düşündünüz kızınız için? İki isim koyacağım. ilki Fatma diğerine karar veremedim hala. yardımcı olursanız sevinirim.
Kızım'a hangi ismi koyacağım konusunda hala kararsızım. Bayanlar siz ne düşündünüz kızınız için? İki isim koyacağım. ilki Fatma diğerine karar veremedim hala. yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?