2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar güzel anneler bu hafta epey yoğundum ayrıca misafirim olduğu için de (pek misafir sayılmaz kardeşim yeğenim ve teyzelerim) pek giremedim hepinizi çok özledim bu arada cuma günü kontrolümüz vardı 1630 gr olmuş benim tombişim ayrıca annesi de kilo vermiş doktorumuz ve diyetisyenimiz pek beğendi takdir etti ve akşam üzeri de Fundaarda ile görüştük tanıştık pek iyi anlaştık umarım Tekirdağ'a gitmeden tekrar görüşebiliriz geçmişe bakamayacağım sanırım şu an çay içiyoruz ama ben sıcak su içiyorum Hepinizi çok çok öpüyoruzzzz ...

Canım doğum günün kutlu olsun uzun mutlu ve sağlıklı yılllaaaaaaaaaarrrrrrrr

bu merhaba bebek saolsun bende ebebekten göğüs pompası(lansinoh elektrikli) aldm 150 tl idi 50 tl indirimle aldım

bide ebebek kampanyası wardı 100 tlye niwea çantalı set 1 tl idi onuda ayrıca bebekbezi seti alarak aldım çook mutlu oldukk :)))

doğum günün kutlu olsun canım,herşey gönlünce olsun...

sevgili hamiş arkadaşlarım doğum günü tebrikleriniz için tşkkür ederiz oğlumla.hepinizi çok seviyoruz iyi ki varsınız sizlerde :) :)

İyi geceler annişkolar yarın görüş günümüz oğluşumla hasret giderelim azcık bakalım ne kadar büyürmüşüz bir aydır göremiom çok Merak ediyorum

dünya güzelleri giremedik yine bugün çok buralara. eşim nihayet artık evde bizde kalan büyük eşyaları paketledik beraber evimiz perişan halde şu anda ayın 8inde yolcuyuz şükür 12 gün izni var eşimin ama eşim geri dönecek bir ay daha kalacak ben artık dönmüyorum buralara. otobüsle 12-13 saat yol gideceğiz ne yapacağım şimdiden kara kara düşünüyorum.

bebeğimle bavulu hazırladık doğum sonrası annemde 10 gün kalacağımız için yanımda bebek arabamı değilde tam yatan ana kucağımı, doğum çantamı, 10 çorap, 15 tulum,5 tane alt üst takım, 20 çıt çıtlı bady, 4 battaniye, 1 havlu, yan yatış yastığı, bereler , ağız mendilleri,eldivenler, 3 hastane çıkı,göğüs pompam ve diğer alt açmadır, pijama gecelik vs ayrıntıyı saymıyorum bunları götüreceğim biz 10 gün diye seviniyoruz ama daha uzun sürer ne olur ne olmaz diye bayağı bir aldım herşeyi. ütüleyip hurçlayıp herşeyi koydum bavuluma.ama pert de oldum yani

bugün baktımda bebeğin bir sürü şeyi olmşu yeni eve gidecek küvetti beşilti halı perde dönence avizeler uyku setleri derken bir sürü paket yaptık sayamadım kaç tane ama en çok onları paketlerken mutlu oldum.ahh birde hayırlısıyla minnoşumla evimize gittiğimizi görseydik babasıyla

ayyyy çok konuştum kızlar yine seviyom hepiniziiiiiiiiiiiiii

Kızım'a hangi ismi koyacağım konusunda hala kararsızım. Bayanlar siz ne düşündünüz kızınız için? İki isim koyacağım. ilki Fatma diğerine karar veremedim hala. yardımcı olursanız sevinirim.

iyi geceler canlar.. yarın sabah böceğimle randevum var resmen hasretiyle yandı gönlüm tam bir aydır kilosunu boyunu çook merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.. yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyle öpüyorumm..

günaydınnn anneler we bebişimin arkadaşlarına günaydınn :)))

bgn benmde dr randewum war...önce okulaa ordan dr a....bebişim inş. gösterir yüzünü bise :) çooook öslediik onu...

bakalım takwimimis ne diyor?

Günaydınnn annişler ve melekleri pazartesiden nefret edenler inş. bu hafta hemencik geçer. cumartesi kızımı göreceğim inş...

Gunaydiin herkese bugun uyandik erkenden saglik ocaginda aylik kontrolumuz var tahlil yaptiracagiz bebisimin kalpsesini duyacagim
Yarinda nadipse dr kontrolumuz var 10 gun oldu minik kizimi goreli ama cok osledim onu bu nasilbir duygu daha dogmadan ozlemek cikartip sevesim geliyo

Canim bende kararsizlardanim iki isim var aklimizda sumeyye sena birde zeynep zumra
Fatma betul koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…