2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler biz geldikkkk
haftasonuki aöf sınavım berbattı ya sıcaktanmıdır nedir okuduğumdan bişey anlamadım Allah ne verdiyse işaretledim çıktım
bu sene bitiririm diye umutlanmıştım ama 2sinden kalacağım herhalde neyse sağlık olsun.

geceleride çok sıcak oluyor şimdiden bu iki ay nasıl geçireceğiz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
yine acayip acayip rüyalar görüyorum bu haftasonu çantamızı hazırlayacağım inşallah

günaydın kızlar...
üstünüze afiyet ben dün akşamdan beri biraz hastayım
sanırım grip oluyorum burnum tıkalı, boğazım ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum
uuff cuma günüde istanbula gideceğiz inşALLAH...
ozamana kadar toparlanmam lazım
kızlar nolur bu bu gribe en iyi gelen şeyler nedir bi deyiverin
hemen vitamin takviyesine başlayalım

günaydın annişler 1 hafta rapordan sonra yine iş günü yine sıcak ama olsun pozitif olacam artık inşallah bebişim üzülmesin,haftasonu kendi çantamı biraz hazırladım geceliklerimi sabahlık,atlet külot,çorap göğüs kremimi koydum bebeğinde biberon emzik ıslak mendil vs koydum çünkü daha yıkamadım üstlerini vs olsun en azından kendiminki biraz hazır içim rahatladı

geçmişi okuyordumda
izne ayrılmak için özel hastane sata göre rapor veriyordu.
ben devlet hastanesinde geçen hafta usgye göre 2 hafta önceden çalışabilir raporu aldım.
çok iyi oldu en azından 2 hafta daha evde dinlenirim

kızlar merhaba;

ya şu doğum izni onaylandı diyorlar.kaç gündür formu takip edemiyorum siz kesin biliyorsunuzdur
gerçekten onaylandı mı 6 ay izin.

daha kesin değilmiş ama üzde doksan onaylanacak canım.salı günü gurup toplantısından sonra başbakan açıklama yapacakmış.haberlerde müjdeli haberi başbakan verecek diyor ama bakalım hayırlısı...

ay canım benimde sınavlar berbattı 2 gün boyunca mahvoldum . kafam patladı resmen soru çözmekten. hiç bişey anlamadım hemde çalıştığım halde beynim durdu sanki ağlıcaktım sınavda sıkıntıdan.
karnım burnumda millet acır gibi bakıyor. annemin ahı tuttu valla. çocukların olsun onlarla yollıcam yinede bu okulu bitirticem derdi.
neyse bitti gitti çok şükür. benimde son seneydi. bitiririm diye çok umutlanmıştım. ama imkansız bitmez...

Kod:
korse aldınız mı kızlar doğumdan sonra göbek toparlaması için?aldıysanız link gönderebilir misiniz?

benim önceki doğumumda giydiğim normal bi korsem vardı onu giycem külot şeklindeydi hem öyle iç çamaşırı satan bi yerden almıştım

seninle aynı gün gidecektik doktora, bebişin kaç kilo olmuş poz verdi mi sana? bizimki hiç pas vermedi.

korse aldınız mı kızlar doğumdan sonra göbek toparlaması için?aldıysanız link gönderebilir misiniz?

canım normal korse almadım ama eczane değilde böle krırk çıkık hastane malzemeleri satan yerler oluyor adını bilmiyorum.
oralarda böyle ayak bileğine sarılan küçük korselerin büykleri satılıyor onlardan alıcam onlar daha iyiymiş nromal korseye göre.

umarım hepiniz cok iyisinizdir
çalışanlar için bu hafta hemencik gecsin evde olanlar içinde öle evde tek olmak cok sıkıcııııııı

Dün bir arkadaşım söyledi. başbakan onaylamamış bu süreci, tekrardan konu konuşulacakmış... sanki 2 sene istedik topu topu 6 ay yaa..

biraz canım sıkkın aslında 3 gündür de eşimle konuşmuyorum
sorumsuz düşüncesiz bir insan
hep öyleydi
ama düzelir sandım hata etmişim
kızlar geçen hafta bizim lavobonun borusu çatlamış aşağı komşuya su akmış neyse usta çağırdık geldi falan fayanslar kırıldı yenisi takıldı derken
önceki senede üst komşunun mutfağının boruları patlamıştı bana akmıştı (TOKİnin evlerinden bu yüzden nefret ediyorum antika resmen)
akan yerler sarardı kaldı 1.5 senedir söylüyorum umursamıyor en son geçen telefon açtım fayansları takan adam gelip yapcam boya alırmısın 1-2 kglık dedim bakayım haber veririm dedi
akşama doğru adam geldi ama ortada ne boya ne fırça var. telefon açtım ne yaptın dedim işim var şimdi bakamam dedi bende sinirlendim şu halimle bile uğraşıyorum senin işin var zaten evin yokki deidm kapattım telefonu. sonra babasını aramış geldi yapıldı falan neyse akşam geldi yanım kalabalıktı ne bağırıyon bana telefonda herkes duydu sesini dedi. bende bağırtma ozaman dedim şu halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum yeter artık bıktım dedim. rezil edersin anca insanı dedi. o günden beride konuşmuyorum ama gerçekten bıktım ya 2 ay kaldı doğuma elini cebine sokmadı bi çöp almadı herşeyi kendim yaptım. kızım geldi 5 yaşına daha bi ayakkabısını almadı hata mı yapıyorum Allahım diyorum ya düzelmiyecek işte boşu boşuna kendini kandırıyorsun diyorum. evede öyle 5 kuruş faydası yok ayda bi market ayda bir pazar birde en fazla 100 tl tutan faturalar ödediği. geri herşey benim üstümde ama dayanamıyorum ya. anası desen ayrı düşüncesiz daha birkere sormadı halin ne ne durumdasın diye. herhalde çocuk oğlundan değilde başkasından tövbe yarabbim ya. bıktım ya sinirlerim bozuldu iyice kızımdan çıkardım sinirimi ona ayrı üzülüyorum zaten
offfffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…