2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar... Hepimize güzel, aydınlık bir hafta diliyorum. Nazım Hikmet' ten size gelsin :)

Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Hani şimdi bize
Cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
Yalnız cumaları,yalnız pazarları

Hani şimdi biz
Bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
Işıklı caddelerde mağazaları,
Hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.

Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
Açılır kara kaplı kitap:Zindan

Kayış kapar kolumuzu
Kırılan kemik, kan

Hani şimdi bizim soframıza
Haftada bir et gelir
Ve
Çocuklarımız işten eve
Sapsarı iskelet gelir

Hani şimdi biz
İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz

günaydın kızlaaarr
üzücü bir hafta sonu can sıkan olaylardan sonra sıkıcı bir pazartesi ..
nbrsiniz tam bizim izne bakacak başbakan derken araya birsürü işler karıştı şimdi gündem başka yalan oldu bizim izin offf offff Türkiyeeee...

Son düzenleme:

canım çok haklıısn sorumsuz gamsız erkekle uğraşmak çok zor insan sinir oluyo .
nasıl eve faydası yok yık bütün sorumluluğu üzerine yada işten çıkacam falan diye konuşmaya başla bak ozaman nasıl yusuf yusuf ediyo..

kızlar demin ilginç bişey oldu.
işyerime bir kadın geldi gözlerime baktı ve sizin oğlunuz olcak değil mi dedi.dedim evet belli oluyor mu hani karnımın şeklinden anladı sandım sivri falan diye.
hayır dedi ben biliyorum gözlerden geleceği okuyorum ben dedi:)
sonra dediki temmuz sonunda doğucak değil mi. dedim ki agustos başı benim o zamana kalmıcak dedi.
sonrada dediki bebek olunca eşinle herşey daha güzel olucak o eski tartışmalarınız flaan kalmıcak dedi.:) biz eskiden hamile kalmadan önce oto b..a tartışırdıkta :)
yurtdışında yaşıyormuş ben bunun kursuna gtiim dedi:)
öle etkilendim birazcık

cnm yaaa çok zor sorumsuz bi insanla beraber olmak allah yardımcın olsun düzelir inşallah dua et,konuşmayı dene cnm küsmek yerine de neden böle yapıosun peki kazandığı paraları napıo onu anlamadım tüm yük sende helede hamile halinle çok zor gerçekten

sorma dün başbakan teke tekte doğum izini için 18 hafta dedi ben şok oldum sanırım 6 hafta doğum öncesi 12 hafta doğum sonu düşünüolar tam bi açıklam yapmadı olaylar yüzünden yalan oldu zaten

mavijiklet, biliyorum umursamamak çok zor. hele ki hamileyken iyice hassas oluyorsun. ama böyle kızınca en çok olan yine sana ve bebeğine oluyor. ben de cuma gecesi eşime kızdım, cumartesi akşama aramız anca düzeldi. ve hiç bu kadar kötü bir gece ve gün geçirmemiştim. karnım o kadar çok kasıldı ki inan çok korktum. bazen kaskatı kaldı resmen. normalde kısa süreli ağrılarım olur hemen de geçer ama gün boyu ha bire yok karnım, yok belim ağrıdı. yerimden kalkamadım bütün gün. anladım ki ben strese girince bebeğim benim iki katım stres oluyor. akşam eşim barışmaya çalışınca uzatmadım hiç, normalde daha süründürürdüm ama... eminim yapmışsındır ama eşinle konuşmayı dene. ama konuşurken sen şöyle yaptın, böyle yaptın deme. yani "sen" dilinde konuşma, "ben" dilinde konuş ve böyle olduğu zaman ben kendimi böyle hissediyorum de. bi ara bedeb diline takmıştım, bu tür konuşma benim eşimde etkili olmuştu.

canım değişmez değiştirimezsin bu zamandan sonra en iisi sende boşver kendine bebişine yazık olduğu kadar olsun başak türlü başedemessin malesef

evet aslında mantıklı istediğin kadar sıkıştırabilirsin göbeğini.bende alabilirim öyle bişey.bel fıtığı olanlara veriliyor biliyorum.sağol canım

sorma dün başbakan teke tekte doğum izini için 18 hafta dedi ben şok oldum sanırım 6 hafta doğum öncesi 12 hafta doğum sonu düşünüolar tam bi açıklam yapmadı olaylar yüzünden yalan oldu zaten

18 haftamı kafayı yedi heralde bu olaylardan sonra
2 haftamı eklemiş yaniii

Günaydınlar, iyi haftalar olsun hepimizeeee...

Malum bu hafta kociş evde arada okuyabilirim yazdıklarınızı. Dilerim herkes iyidir, ülkemizde yaşananlar dışında Kendinize ve yeğenlerime iyi bakın, öpüyorum.

Dün bir arkadaşım söyledi. başbakan onaylamamış bu süreci, tekrardan konu konuşulacakmış... sanki 2 sene istedik topu topu 6 ay yaa..

he valla ya..başbakanın kafası dumanlı ya bu aralar :)hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.bence kesin çıkacak hatta süt izni 4 saate çıkacakmış süper olur ya.
yarım gün çalışırız....en büyük hayalim:))))))

seninle aynı gün gidecektik doktora, bebişin kaç kilo olmuş poz verdi mi sana? bizimki hiç pas vermedi.

Canım ben cd çekimi için gitmiştim ya ölçümlerini yapmadı radyolog ben de sormayı unutmuşum kaldı öyle Bizim bıcırıkla baya uğraştık yine elleri yumruk yapmış yüzüne kapatıyor ama çokkk tatlıydı yanakları tombikleşmiş çok farklıydı bu kez :) döndüm bi o yana bi bu yana rahatsız ettik ellerini çeksin diye yok. daha beter top yapıyo kendini bacaklarını bile çekti yüzüne kadar Az biraz görüntü alabildik. Akşam resmini yüklerim fırsatım olursa canım senin bebiş maşallah 1 kiloyu geçmiş. Takılmıyorum o meseleye artık kızımın iyi olduğunu gördüm keyfi yerinde gibiydi çok mutlu oldum

18 haftamı kafayı yedi heralde bu olaylardan sonra
2 haftamı eklemiş yaniii

fatih altaylı 24 hafta dedi o yok 18 dedi bende başak bi yerde okumuştum doğum öncesini 8 haftadan 6 haftaya indirilmesi planlanıyor diye 2 hafta doğum öncesinden alıp doğuma eklicekler heralde sadece 2 hafta için aylardır oyaluorlar bizi süt izinleri bari bişeye benzese

ayyy inanmıyorum kesin mi dedi?
allah allah yaaa
peki izin aktarma olayı ne olacak 3 hafta kalana kadar aktarabilecekmiyiz acaba?
offf moralim bozuldu bak şimdi.

konuşmak bi işe yaramıyor canım defalarca denedim annesi babası tarafından tek oğlan diye pofpoflanarak büyütülmüş klasik türk erkeği işte.

canım değişmez değiştirimezsin bu zamandan sonra en iisi sende boşver kendine bebişine yazık olduğu kadar olsun başak türlü başedemessin malesef

boşvermeye çalışıyorum 1 yıla yakın bi zamandır sesimizi bile yükseltmemiştik ama sanırım doldum artık.

yok canım kadrolu memurum işten çıkmayacağımı bildiği için hele hele ona güvenmediğimi bildiği için onun yönünden sorun yok n asıl olsa eve bakan var niye umursasınki. ücretsiz izne ayrılacağım işte ozaman göreceğim onu.

kazandığı para falan yok canım esnaf kendisi geliri gideri ancak karşılıyo yaşadığımız yer küçük çok fazla iş olmuyo ama nasıl oluyorsa sigaraya para bulunuyo. madem iş yok iş değiştir falan diyorum yanaşmıyo kpssye girdi 70 aldı ondanda umut yok yani Allah büyük ama bende de sabır kalmadı artık 6 seneyi devireceğiz ama ben çok yoruldum.

konuştum kaç senedir konuşacağımı kelimeler bile tükendi yani. küsmüyorum ama konuşmakta istemiyorum yorgunum çünkü.
bi kerede sen hamilesin şunun ucundan tutayım demedi ya. bide üstüne 3 aylık falan hamileydim annesinin günü varmışta yardım etcekmişim az yiyinde hizmetçi tutun kendinize dedim düşüncesiz sadece ama sadece anasını düşünür o.

zaten onu da vermezlerse artık bu kadar söylentiden bi işe yaramıyorlar demek.kendi istedikleri yapıyorlar hemen .
bunca olaydan sonra birde hamişleri karşılarına alsınlar tam olsun.

hayatmmm guzeldı dogum gunum..esım hedıye olarak ıhtıyacn olan bsey alalım dedı bnde sandalet aldmm35 gıyen benn 37 numaraa sandalet aldımm calısan kızda dıyokı dogumdan snra ayak numarası 1 numara buyuk kalırmıs dıyo....yok artık degıldr dedmm..esmde daha ıyı askım ayagına ayakkabı bulamıyodk cocuk ayagı gbıy dıyo :) mavıcımm erkeklerı anlamak bı sanat cnm.. sen hamıle halınle hıckımsenn nazını cekmek zorunda degılsn...aranı bozma cnku gerlınce bebıslerde gerılıyo.. umursamaa takmaa ama senı uzmesıne ızınde verme...bzde sorun yasadk 1 ay flan kavga edıcegımzz konuları acmadıkcaa hersey duzeldı...o bnm huyuma gdıyo bn onun boyle buldk kolayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…