2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol fundacim, oldugunca karnimda tutmaya calisiyoruz iste

Yani evet cektigimi ben biliyorum ama yok esas kaynanam biliomus "cok yormuusum ben kendimi"!!! Ulan beni gunlerdir gormedin nerden biliorsun yordugumu.. La havleeee..

Evet sonra gelin kendine bakamadi cocuga da bakamadi oluyor... Beni bu halimle uzdu ya Allah'a havale ediyorum artik...

Geline laf etcek yer buluyolar iste.. 2gundue hastanede yatiyorum ama kanamam devam ediyor buna ne dicek acaba.. Pehh.. Cok yormusmusum kendimi...

Gozlerim doldu benim de canimcim( iyi ki varsiniz, gercekten!!

Once tikamamistim moral bozuklugundan agladim agladim.. Sonra kanamam oldu. Aklim basima geldi tikadim kulaklarimi. Bunlarla mi ugrasicam bebegimle mi bu ne ya...

Yok zaten bidaha acmicam telefonlari.. Oglunu arasin ondan alsin haberi beni yipratiyor bu sekilde.

Aynen agzi olan konusuyo!!

Kizlar doktor 10gun daha hastanedesin, cok riskli gecenin 3unde bi kanaman olsa 3-4dk icinde 1lt kan kaybedebilirsin dedi buyuzden hastane sinirlari icinde olmalisin dedi.. Evimi ozledim resmen( ne Zormus yaa( artik bebegi alsak da yasar ama senin kan kaybini ongoremiyoruz senin hayatin tehlikeye girer diyor

bu aralar topikte herkes rahatsızlandı beklebekle medcezir diğer şekeri olan arkadaşlar derken birçok arkadaş zor günler geçirdi ben 40 ayetel kürsi okuyalım okuyanlar beğensin hiç olmazsa.ben 10 tane okudum

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Son düzenleme:

Canım doktorunu dinle, sabret... Zordur evet ama yapılması gerekeni doktorun sölicek, sık dişini....

Canim gerceketen cok zor bidurum biliyorum ama kendini ve melegini dusunmelisin.rahat olmaya calis kimseyi takma.bunu bi tatil gibi dusun sikici bi tatil ama sonunda meelegin var.ayrica druna rica etsen hasta ziyaretini yasaklasa kimse gelemez...sadec seninle dr arasinada kalsa kv ve diger gereksizlerden kurtulursun hemde gercekten dienlenirsin...allah yardimcin olsun... Aklimiz hep sizde((

selam arkadaşım ya benim diyette devlet hastanesinden aldım bildigin fotokopi cekip veriyorlar ye herkeze ondan eee bu durumda ben ya ac kalıyorum yada diyete uyamıyırum sabah 8 kahvaltı yazmış ne mümkün ben kafamı kaldıramıyorum aldıgım şeker ölçümü aletide dogrumu ölçüyor bilmiyorum eşiminde ölçtüm yemekten sonra onun142 benim 143 cıktı ben ac kalktım yemekten o malum 2 tabak yani gebelik olmadıgında şekerin 140 olması normalmi bilemedim.allah yardımcımız olsun nediyim canım

B u gidişle uzmanlıktan prof lıga gecip dogurucaz sanırım bende yazdıgın dedigin gibi uno nun ekmegini aldım bakalım 2 gün ne verdilerse yapıcam halen yüksekse yapıcak birsey yok allahım bizleri ve bebeklerimizi korusun.aman günümüz gelmeden dogurmayalım gerci ben bu stresle herkezden önce dogururum anne yok baba yok kardeş yok koca gidicek diyarbakıra tayin cıktı ben kalcam yanlız belkimde yanlız dogurucam neyse bunları düşündükce benim şeker kolay kolay düşmez yemesemde aman aman medvecezir rabbim hayırlısı ile kurtulmayı naip etsin inş cümlemize

Cnm Allah yardımcın olsun , inşallah düşündüğü gibi olmaz Dr un tam vaktinde gelir yavrun.. Dualarım ve kalbim sizlerle gerçekten.. Annenin yanında olmasına sevindim güç alırsın .. İnş iyi haberlerini bekliyoruz

Canım ya sabırlı ol iyi şeyler düşün görüşmek istemediklerinle görüşme hiç kimse bebeğinden kıymetli değil eşinle de konuş strese girdikçe kötü olur Allah korusun seni ve bebeğini ...
Canım normal çünkü eşinde şeker yok sende var sen bir meyve yesen bile yükselir o yüzden diyetine bağlı kal spor yap şekerinin çabucak düştüğünü göreceksin

Ayy kızlar böyle olumsuz düşünmeyin ya Allah korusun hepimiz zamanı gelince bebeklerimizi kucağımıza alıcaz üzülmeyin ... Şekere de dikkat edin diyetlerinize uyun ve mutlaka spor yapın ben sporu bıraktım mecburen (kasılmalar yüzünden) ama yemeği çok azalttım evde olduğum için kolay oluyor her acıktığımda bir iki lokma atıştırıyorum

Kızlar şuan merkeze geldik. Ablamlardayım. Millet balkonlarda hırka filan giymiş oturuyo ablam da dahil , ben şortla ipli bluzla. Hava serinmiş onlara göre, benim içim yanıyor resmen Eskiden hindi yavrusu gibi üşürdüm ben oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…