2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yarabbimm tü tüüüü kocamann yaa rabbim nazarlardan korusun.. ben bebişimi böyle görmediğime hepten hasretim onaaaa.. beni zorla başka doktora götürteceksiniz yaaa bir kerecik görcem kızımı renkli

benim farenin resimleri babasında kaldı bugün.. akşam bende paylaşayımda sen yarın bi git renkliye nihaha çok mu kötüyüm ne

buda benim çirkin ördek yavrum kızlar dayanamıcam paylaşcam.
Rabbim nazarlardan korusun oğluşumu baş parmağını emerkene

Allahım ne büyüksün...maşallah canım ya çok tatlı bi oğlun olucak tüüüü tüüüü :)))))))

Hepsiburadadan aldım canım heligold diye aratırsan çıkar onu aldım

Bende böyle oyuncaklar almak istiyorum ama henüz oynayamıcak diye sert hiç bişey almıcam.eşim bikaç tren araba almıştı onlarda sağolsun komşuların çocukları pert etti.doğru düzgün bi çevreli bi yere gidene kadar kırılan dökülen oyuncak almıcam.bugün çok güzel şekilli toplar gördüm mothercare de yumuşacık alırsam onlardan alıcam...

canım Allah kem gözlerden sakınsın... bayıldım bayıldım oğluşuna.. benim de fare kızım var.. siz hiç zahmet etmeyin biz geliriz kızımla senin oğluşu istemeye Maşallahhhh

Talipleri değerlendircez o yüzden görücüye çıktık bakalım. esra erol 'a gitcektik ama çok talip gelir kafamız karışır diye. ağustos kızlarıyla ilgileniyoruz şimdilik.
sen bide bizim oğlanın p.pisini görsen doktor çekti resmini elime verdi. böyle kocaman yuh dedim bamya kadar çocuk fasulye kadar şey bu nasıl iş onun resmini de koymıyım şimdi ayıp olur oğlum utanmasın

kızına duyurulur......

maşşalalh canımm yüzü gözü belli allahım nazarlardan korusun yaa çok guzl gorunuyorr sağlıkla inşallahhh

ayyy yarabbimm tü tüüüü kocamann yaa rabbim nazarlardan korusun.. ben bebişimi böyle görmediğime hepten hasretim onaaaa.. beni zorla başka doktora götürteceksiniz yaaa bir kerecik görcem kızımı renkli

hayatımsın nasıl dayanıyorsun bence bı kerede olsa gıt çektır renkli fotosunu bole bebısının nasıl dayanıosunn

çok kötüsün gerçekten benimde kızımın var ama 20. haftada.. ozamandan buyana kocaman olmuşturrrr minikim

ben her ay renkli görüyorum.. gerçekten her ay daha bi değişmiş oluyor.. canlarım ya sağlıklı olsunlar yeter..

hahahaha güldürdün kız beni Allah ta seni güldürsün. bak bende merak ettim şimdi

Canım bu helikopter zaten eşime babalar günü hediyesi. Kızımın bununla oynaması için bayaaa büyümesi lazım :) Babasıyla annesi uçurur o seyreder

Allah iyiliğini versin güldürdün beni pipiyi de görücüye çıkarma burda minik kızlar var edepleri bozulmasın doğmadan

canımcım hiç görmedim deil gördüm ama oda detaylı ultrasona girdiğim için gidicem en kestirme zamanda

aaaa bu fırsatrı kaçırmamamm lazım canmmm saoll

lütfennnn özencik yapmayalımmm aşericem bak sonraa

Ne demek hayatım, bebişlerimizle geçireceğimiz 1 gün bile çok kıymetli.
Ne demek üşenmek zevkle anlattım. Kimse bizi saf yerine koyup izinlerimizin üstüne yatmasın.
Tüm çalışan anneler hakkı ne kadarsa o kadar izin kullansın. Yazık değilmi bize, ne zorluklarla çalışıyoruz.
Benimde belim kopuyor valla akşama kadar, sırf doğumdan sonra daha fazla zaman geçirebileyim diye sabrediyorum.

Bir öğretmen arkadaşım 39. haftada sezeryanla doğum yaptı 1 haftasını doğumdan sonraya ilave etmesi gerekiyordu ama okul müdürü olmaz demiş arada kaynadı bir haftası. Onunda saflığına geldi, hakkını savunamadı.

Zaten 6 ay diye diye oyaladılar bizi 1 yıldır. Şimdide dalga geçer gibi bir hafta diyorlar, adi bunların hepsi

Ayyy çok tatlı :)

Git kız gör tabeee renkli renkli onunda ayrı bir heyecanı oluyor. Biz hep renkli görüyoruz kontrolde ... dr. ölçümleri yaparken siyah-beyaz bakıyor o zaman bile zor sabrediyorum ben valla... ben böyle birşey anlamıyorum diyorum dr. a o işi bitince renkli açıyor, hem açıklıyor bana herşeyi anlatıyor hemde heryerine bakıyoruz bizde doya doya...
Ayyy yarın kontrol var, kaç haftalar oldu hala aynı heyecan, aynı sevinç, sanki hiç çocuk görmemişim

kızlarr bana neden ımse cevap yamzıyororr

Bende msjını arıyordum canım. Gelelim senin kafanın karışıklığına ;

Şimdi 33+0 da çalışmaya devam etmek istiyorsan çalışabilir raporu almamız şart....
5 hafta çalışabilir raporu alıp 37. hafta bitince çalışamaz raporu almamız va son 3 hafta izne çıkmış olmamız gerekiyor.
38-39-40 zorunlu izin....
Bu 5 haftayı doğumdan sonraya ilave edebiliyoruz o zaman.

Bu raporu aldıktan sonra herhangibir nedenle aldığın raporlar ; örneğin Allah korusun bacağını kırdın alçıya aldılar 20 gün çişgörmezlik raporu verdiler bu 20 gün doğum sonrasına ilave edeceğin 5 haftalık süreden kesiliyor.

SEBEP : Kanun diyorki; Fiili olarak çalışabildiğin süreleri ilave edebilirsin, aksi halde ilave edemezsin diyor
Ne yani kaza yaptım benim suçum değil yapmasam çalışacaktım diyebilirsin, bende öyle dedim ama olmuyor canım nafile...

33. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabilirsin, bunlar doğum izinlerini etkilemiyor. Bu durum işverenle senin aranda.

Diyelim ki; çalışablir raporu aldın vede dayanamadın artık ve 37 bitmeden işi bırakmak istiyorsun. Mesela 36. da çalışamaz raporu alıp izne ayrılıp doğumu bekleyebilirsin canım. haftayı doldurma zorunluluğun yok. Sadece çalıştığın kısmı ilave ediliyor o kadar .

Son birşey doğum yaptığımızda hastaneden alacağımız rdoğum raporları önemliymiş. Doğum yapar yapmaz hastaneden tekrar ÇALIŞABİLİR raporu almamız gerekiyor, o raporun tarihine göre doğum sonrası 8 hafta ve doğum öncesi kullanamadığımız günler hesaplanıyor. İHMAL ETMEYİNİZ.
Özellikle erken doğumlarda dr.un rapora yazdıkları da önemliymiş, sanırım erken doğumların raporda belirtilmesi gerekiyormuş. Bu konuda hastaneden yardımcı olacaklarını söylediler... Onlar nasıl yazacağını biliyormuş.
Bazı amirlerin keyfi olarak izinlerini yakmaması için raporda yazılanlar önemliymiş. Özelde çalışan arkadaşlar, işbaşı yapacağınız tarihi birilerinin keyfine bırakmayın canlar.

Çok çok konuştum bugün. Benden bu kadar canlarım. ÇOk şükür mesaiyi bitirdik....
Yarın kızımla randevum var çok heyecanlıyım.

Annanemiz aradı az önce, ablamın oğlu 1. sınıfta ilk karnesini almış bugün, ona hediye almaya gitmişler, oğlum demiş ki annanesine teyzemin kızına da bu elbiseyi alalım demiş...
Süslü püslü bir elbise beğendi EFE kuzenine hediye gönderecekmiş aldık bizde dedi annem çok duygulandım
Yavrum benim büyümüş adam olmuş, karne almışta teyzesinin bebeğini de düşünürmüş....

Pazartesi görüşürüz güzel anneler,iyi tatiller.
Allaha emanet olun, kendinize iyi bakın....
Benden önce kimse doğurmasın sakın.
Topik annesi benim ilk ben doğuracağım

ee düşünsenize yıllar sonraaa tesadüf dünür olduğunuzu bomba olur yaaa...

aynen sanal ortamda herşey kalıcak. çocuklara gösteririz. bakın biz sizi beşik kertmesi yapmıştık diye
ama önce gelinin resmini göriyim bi ona göre bakıcaz artık. valla oğlum coştu karnımda kızı duyunca çok çapkın olcak galiba kerata
hadi anne bağla işi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…