- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.041
ayyy yarabbimm tü tüüüükocamann yaa rabbim nazarlardan korusun.. ben bebişimi böyle görmediğime hepten hasretim onaaaa.. beni zorla başka doktora götürteceksiniz yaaa bir kerecik görcem kızımı renkli
gör valla ben kıydım paraya renkli ultrasona girdim. oğluşumdan çok değil ya
buda benim çirkin ördek yavrum kızlar dayanamıcam paylaşcam.
Rabbim nazarlardan korusun oğluşumu baş parmağını emerkene
Hepsiburadadan aldım canım heligold diye aratırsan çıkar onu aldım
benim farenin resimleri babasında kaldı bugün.. akşam bende paylaşayımda sen yarın bi git renkliyenihaha çok mu kötüyüm ne
canım Allah kem gözlerden sakınsın... bayıldım bayıldım oğluşuna.. benim de fare kızım var.. siz hiç zahmet etmeyin biz geliriz kızımla senin oğluşu istemeyeMaşallahhhh
ayyy yarabbimm tü tüüüükocamann yaa rabbim nazarlardan korusun.. ben bebişimi böyle görmediğime hepten hasretim onaaaa.. beni zorla başka doktora götürteceksiniz yaaa bir kerecik görcem kızımı renkli
görcemmm cnm bende kıyıcammm birazcık daha büyüsün doğana kadar değişmesin
çok kötüsün gerçekten benimde kızımın var ama 20. haftada.. ozamandan buyana kocaman olmuşturrrr minikim
Talipleri değerlendircez o yüzden görücüye çıktık bakalım. esra erol 'a gitcektik ama çok talip gelir kafamız karışır diye. ağustos kızlarıyla ilgileniyoruz şimdilik.
sen bide bizim oğlanın p.pisini görsen doktor çekti resmini elime verdi. böyle kocaman yuh dedim bamya kadar çocuk fasulye kadar şey bu nasıl işonun resmini de koymıyım şimdi ayıp olur oğlum utanmasın
kızına duyurulur......
Canım bu helikopter zaten eşime babalar günü hediyesi. Kızımın bununla oynaması için bayaaa büyümesi lazım :) Babasıyla annesi uçurur o seyrederAllahım ne büyüksün...maşallah canım ya çok tatlı bi oğlun olucak tüüüü tüüüü :))))))) Bende böyle oyuncaklar almak istiyorum ama henüz oynayamıcak diye sert hiç bişey almıcam.eşim bikaç tren araba almıştı onlarda sağolsun komşuların çocukları pert etti.doğru düzgün bi çevreli bi yere gidene kadar kırılan dökülen oyuncak almıcam.bugün çok güzel şekilli toplar gördüm mothercare de yumuşacık alırsam onlardan alıcam...
ben her ay renkli görüyorum.. gerçekten her ay daha bi değişmiş oluyor.. canlarım ya sağlıklı olsunlar yeter..
hahahaha güldürdün kız beni Allah ta seni güldürsün.bak bende merak ettim şimdi
Talipleri değerlendircez o yüzden görücüye çıktık bakalım. esra erol 'a gitcektik ama çok talip gelir kafamız karışır diye. ağustos kızlarıyla ilgileniyoruz şimdilik.
sen bide bizim oğlanın p.pisini görsen doktor çekti resmini elime verdi. böyle kocaman yuh dedim bamya kadar çocuk fasulye kadar şey bu nasıl işonun resmini de koymıyım şimdi ayıp olur oğlum utanmasın
kızına duyurulur......
sen en iyisi kızın çeyizini de hazırlamaya başla şimdiden anca bitirirsin
maşşalalh canımm yüzü gözü belli allahım nazarlardan korusun yaa çok guzl gorunuyorr sağlıkla inşallahhh
hayatımsın nasıl dayanıyorsun bence bı kerede olsa gıt çektır renkli fotosunu bole bebısının nasıl dayanıosunn
canım bildiğim kadarıyla bebiş döndüğü zaman kafasını rahime gömüyor. o yüzden yüzü bir daha gözükmüyor doğana kadar. ama yanlışta biliyor olabilirim. yani son şansını kaçırma
ben her ay renkli görüyorum.. gerçekten her ay daha bi değişmiş oluyor.. canlarım ya sağlıklı olsunlar yeter..
hahahaha güldürdün kız beni Allah ta seni güldürsün.bak bende merak ettim şimdi
o kadar çok mu isticeniz beyavv :) olmadı kaçırıveririz oğluşunu.. tamam anlaştık o zaman
Allah iyiliğini versin güldürdün beni pipiyi de görücüye çıkarma burda minik kızlar var edepleri bozulmasın doğmadan
canım benim ya hiç üşenmeden ne güzel anlatmışsın ağzına ellerine sağlık.. doktorum 32. hafta rapor yazmam gerekio dedi geçen hafta bu hafta için karar ver gel dedi yasal oalrak 32 de yazılıyormuşmerak ettiğimde oydu çalışır raporu aldıgımda çalıştıgım günlerin doğumdan sonraya ilave olacak olması.. anlattıgına göre ilave oluyor.. haftaları ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz ama dogumdan sonra 11 yerine 13 kullanmak meleklerimizle +2 hafta fazla zaman geçirmek demek oluyor.. inşallah rabbim dayanma gücü versinde çalışabildiğimiz kadar çalışalım..
Şuan sırt ağrısından ölmüş durumdayımm ağladım ağlıcammm ama hep sabır diye diye ayakta durmaya çalışıyorum
tekrar tekrar sao lcanım harika anlattın
kızlarr bana neden ımse cevap yamzıyororr
ee düşünsenize yıllar sonraaa tesadüf dünür olduğunuzu bomba olur yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?