2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee düşünsenize yıllar sonraaa tesadüf dünür olduğunuzu bomba olur yaaa...

ayyy gerçekten.. nelerden sonra anlarız.. işte bizim zamanımızda ağustos 2013 anneleri vardı orda yazışır dedikodu yapardık.. ay ayol bende o topikteydim filan.. gözümde komik bi canlandırma oldu güzel olur

Çok güzel anlatmışsın sağol canım
Pekiiii ben başka bişey sorayım, öğretmenim ben, 1 temmuzda resmi izinliyim. Ama 1 temmuzda çalışamaz raporu alırsam 36. haftada almış olacağım, 1 hafta yanacak eklenecek süreden. (fiilen çalışılan süreler eklenir yazıyor ya yasada)
yok 8 temmuzda (37. haftamda) çalışmaz raporu alırsam acaba zaten çalışmadığım için sıkıntı olur mu?

1 temmuz-8temmuz arasını onlar mı keser yoksa geç aldığım için elimdekinden de mi olurum acep? :18:

pif peşin peşin de 1 temmuzda gitmek istemiyorum ya, eklerler belki

Napim ben şimdi? Var mı bilennnn?

herkese iyi günler. ne güzel kaynatıyorsunuz yaaa. ama benim kpss ye çalışmam lazım fazla yazamıyorum ancak okumaya az bi fırsatım oluyor. bu arada bebiş ne zaman dönüyor yahu. benimki hep dönük gibi geliyor bana...

Son düzenleme:

Bizim çalışamaz raporu almamıza gerek yok ki zaten tatilde olacağımız için... Ben ilkinde almamıştım o raporu.

canım ben bugün gittim kontrole.. benim ki dönmüş bile.. bildiğim kadarıyla 28. haftadan itibaren dönmeye başlıyorlar..

canım o tarz kremler dogumdan önce kullanıldıgında göğüsde süt kanallarını açıyormuş. şimdi erken bence doğuma yakın 1 - 2 hafta önce başla en azından..

bana da martta doğum yapan bir arkadaşım 1 ay önce kullanmaya başla dedi...ona da çok söylemişler dinlemedim mahvoluyorum şimdi demişti...ben 1 ay kala başlıycam...1-2 hafta az bence

Ah canim ne guzel anlatmissin.. Ama gel de bunu onlara anlat/(

Aman arastacim birak yaa kizi da ayni seyleri soyluyor.. Artik daha sert cikislarim olsa iyi olacak.. Laf anlatilmaz ki

Yasamcim gozlerim doldu resmen.. Sagol canim aman yok gelmesin isde yapmasin Zaten yapamaz kendi islerini zor yapiyor sonra ben ona hizmet edee hale gelirim ya.. Benden daha cok dusunecek sanki benim bebegimi, hey gidi heyyy.. Anasi var benim kizimin anasi

Yok bi daha ogluyla konussun dedikodusunu yapsin ama bana bulasmasin ya.. Acmayacagim telefonlarini.

Aynen oyle benimki de annem gelsin filan diyordu ama neyse ki buaksam annemler geliyor onceden alinmis ucak biletleri vardi.. Hizir gibi yetisti annem Allah ondan razi olsun.. Sana da cok gecmis olsun canim.

Ah sorma seyyahcim nasil aglatti beni sinirimden.. Sonra kanamam oldu zaten yine doktor uzulmek gerilmek yok rahim kasiliyor diyor bu da telefondan bile insanin sinirlerini ziplatiyor sen de iyisin insallah cok cok gecmis olsun..

Zaten esimle de oyuzden kavga ettim, insan anasina anlatir dimi. Biz bir aileyiz ve korunmasi gereken bir bebegimiz var onun esas olarak korumasi lazim yani. Ama farkinda bile degil iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…