2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım hepsinin ölçümü yapılıp ortalama alınıyor. Bu dönem ölçümler eğriler içinde oluyor. Benimkinin şuan en büyük yeri kafası. Eşim gibi olcak sanırım onun da büyük bana göre. Üzülecek bişey yok bu iyi bişey Sadece sezeryan olma ihtimalin yüksek olur o kadar :))

arastacım desteğin için çoook saol canım ya
hihi zaten sezaryen istediğimi söyledim böylece acaba normalmı doğuraydım dıye vicdan yapmamış olurum

Nasya üzülme tatlım bizim de kafamız iki hafta ilerde bugün doktor ölçümleri yaparken söyledi ben sadece kilo ve boy ilerde sanıyordum bebişimin kafası da ilerdeymiş

bende aynen ayaklar cayır cayır buz gibi suyu kovaya sokun daldırın ayakları oh ne güzel oluyo

Bak bu iyi fikirmiş yatağın yanına mı alsam kovayı napsam Yalnız ben varya bi gece düştüm banyodan çıkışta aradaki parkeye ıslak ayakla basıp hooop uçtum :) Allahtan kendimi toparlayıp dizlerimin üstüne düştüm. O zamandan beri eşim tetikte kovaya kızabilir Ama şuan yapabilirim dinlendirir hem dimi

Nasya üzülme tatlım bizim de kafamız iki hafta ilerde bugün doktor ölçümleri yaparken söyledi ben sadece kilo ve boy ilerde sanıyordum bebişimin kafası da ilerdeymiş

bu ağustos bebişleri önden önden gitmeye pek meraklı anlaşılan canım
aman neyse sağlıklılar sonuçta ya iyiki varsınız aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyo olmak ne güzelmiş

Kizlar ya saka bir yana ben çok heyecanlıyım yarın icin bir ayı gecti kızımı görelim çok özledim ne kadar büyüdü acaba bana el sallar mı :)

Benimkinin tek bildiği yüzünü gözünü saklamak ultrasona tekme yumruk atmak :) Umudum yok öyle güzel pozlar verecek diye... Vahşi mi olacak bu kız anlamadım ki

aman dikkat canım parkeler ve fayanslar çok kayıyo o yüzden tv izlerken mesela al kovanı yanı koy ayaklarını içine yanına ser bı ayak havlusu kurut olsun bitsin

Benimkinin tek bildiği yüzünü gözünü saklamak ultrasona tekme yumruk atmak :) Umudum yok öyle güzel pozlar verecek diye... Vahşi mi olacak bu kız anlamadım ki

Senin kız boksör gibiymiş günebakan Hani onlar da rakipten yüzünü saklar, sonra bi sağ kroşe bi sol

Nazlı cadı o :) güzelliği vahsiliginde annesi:) sürpriz yapacak o İzmirli hemde çirkin olması mümkün mü ? Sen ne isim verdin kizina bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…