- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.121
Aynen günebakancım gidip gidip soğuk suya tutuyorum nasıl iyi geliyor bilsen
teşekkür ederim canım ya benım doktorum çok pimpirik benı hep böyle endişelendırıyor iki kontroldür üst üste bebeğin kafası büyük beynınde bişey görmuyorum ama kafası bır hafta ilerde diyip ailede varmı diyip duruyo korkutuyo sonra bütün ölçülerine bakıyım bi ortalama yapalım dedi işte karın çevresi uyluk kemığı ölçüleri falanda hep önde sonra bebeğin uzun ve iri bi bebek olucak dedineyse senınkıde öndeymiş demekki anormal bi durum değil bu oh içim rahatladı çok saol
Otomatiğe bağladım ben gece her kalkışımda su-wc-ayak yıkama yatış
Ay o kadar gazı heba mı ettinBiber filan yiyeydin de bi kapta toplayaydın bari gazını Bağışlardın sonra da hihihihih
Evet canım hepsinin ölçümü yapılıp ortalama alınıyor. Bu dönem ölçümler eğriler içinde oluyor. Benimkinin şuan en büyük yeri kafası. Eşim gibi olcak sanırımonun da büyük bana göre. Üzülecek bişey yok bu iyi bişey Sadece sezeryan olma ihtimalin yüksek olur o kadar :))
arastacım desteğin için çoook saol canım ya
hihi zaten sezaryen istediğimi söyledim böylece acaba normalmı doğuraydım dıye vicdan yapmamış olurum
bende aynen ayaklar cayır cayır buz gibi suyu kovaya sokun daldırın ayakları oh ne güzel oluyo
Ben bunu nasil düşünmedim biber gazına karsı sıkardi cocuklar gezide :) anne desteginden once Hamis destegi :)
Nasya üzülme tatlım bizim de kafamız iki hafta ilerde bugün doktor ölçümleri yaparken söyledi ben sadece kilo ve boy ilerde sanıyordum bebişimin kafası da ilerdeymiş
Kizlar ya saka bir yana ben çok heyecanlıyım yarın icin bir ayı gecti kızımı görelim çok özledim ne kadar büyüdü acaba bana el sallar mı :)
Bak bu iyi fikirmiş yatağın yanına mı alsam kovayı napsamYalnız ben varya bi gece düştüm banyodan çıkışta aradaki parkeye ıslak ayakla basıp hooop uçtum :) Allahtan kendimi toparlayıp dizlerimin üstüne düştüm. O zamandan beri eşim tetikte kovaya kızabilir Ama şuan yapabilirim dinlendirir hem dimi
Benimkinin tek bildiği yüzünü gözünü saklamak ultrasona tekme yumruk atmak :) Umudum yok öyle güzel pozlar verecek diye... Vahşi mi olacak bu kız anlamadım ki
kızlarrr haziran annelerinin topiğine bakıyorum 1 ay sonra nedeyse aynı telaşlar başlıcakkkkk
Butunduamvesenam doğum hikayesini okusanıza biiii
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-5279.html
Benimkinin tek bildiği yüzünü gözünü saklamak ultrasona tekme yumruk atmak :) Umudum yok öyle güzel pozlar verecek diye... Vahşi mi olacak bu kız anlamadım ki
Pöfff ya bir resim yukleyemiyorum nasil yapiyosunuz
Canım mesaj yazma kısmına girince üstteki seçeneklerden ikinci sırada çerçeve şeklinde gösterilen bi seçenek var oraya tıklamalısın sonra da bilgisayarından dosyayı seçip yükleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?