2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)bizde evde bişey kalmadı eşimle markete kadar gittik hava nasıl sıcak of arabaya zor attım kendımı eve geldim ev elbisemı geçirdim üstüme oh evimiz gibisi yok kızlar artık dışarda dolaşmak hiç içimden gelmıyor kendımı çok ağır hissediyorum bıde etrafta herkes son şansın bol bol gez sakın heryere git falan dıyıp duruyo ama napıyım ben evımde rahatımmm

Canım ben onu emzirirken soğuk içtiğinde gaz yapıyor diye duydum ama bilmiyorum.Yinede çok soğuk içmiyorum ben.
Buarada tarifin çok güzel kuzuna yarasın inş.

Canım öğretmenlerde durum farklı oluyor, onu tam bilemiyorum ben.

Buradaki öğretmen arkadaşlar cevap verse daha iyi olur. Yada en doğru cevabı ALO 170 i arayıp öğrenmeni tavsiye ederdim.Görüşmeler kayıt altına alınıyor, ilerde sorun çıkacak olursa itiraz hakkınız da olur...

Nasılsınız güzel anneler. Eşimin işyerindeyim size de selam vereyim dedim.

Biz dün KIZIMIZI gördük... epeyce büyümüş tontişim, 2270 gr. olmuş. Dr. amcamız aferin dedi, çok iyi bakıyorsun bebeğe dedi. Maşallah yavruma.
Bu arada hala dönmemiş, biraz geç kaldı dedi dr. normalde dönmesi gerekirmiş artık bundan sonra dönmesi zor olur dedi. Ama biz sezeryan olacağımız için sıkıntı yok dedi. Dönmesede olur telaş yapma dedi.
Hakkıyla sezeryan olacağım yani keyfi değil artık

Neyse bizden haberler böyle kızlar. Hepinizi öpüyoruz....

göğüs pompamıda aldım kod gönderen arkadaşıma bi kez daha teşekkürler
eksiğimiz sadece ilk altı ay yanımda yatırmak için sepet beşik ve bebek odamız için halı kaldı.
bi ara emzirme sütyeni ve tırnak makası bakim seti almam lazım.
Başka bi eksiğimiz yok gibi ama ben yinede aldıklarımı bi liste halinde yazayım eksik gören arkadaşlar fikirlerini bekliyorum.

bebek için;

2 adet hastane çıkısı 10lu
2 adet zıbınlı takım
3 adet normal alt üst takım(ayaklı ve ayaksız)
3 adet kışlık kalın battaniye
3 adet penye battaniye
1 adet alt değiştirme
15 adet örgü yelek
5 adet örgü süveter
3 adet örgü kazak
patikler,çoraplar
alıştırma biberonu,avent 125cc biberon,emzikler
prima yeni doğan pezi,ıslak mendili
sebamed şampuan,pişik kremi
alından ve kulaktan ateş ölçme cihazı
1 adet uyku seti
1 adet nevresim takımı
3 adet yedek yastık kılıfı
12li ağız mendili
1 adet banyo havlusu
3 adet pijama takımı
travel sistem bebek arabası
banyo küveti,kovası,maşrafası

anne için;

1adet anne için emzirme önlüğü
1adetLohusa takımı
2adet pijama takımı
terlik,tarak,ayna,makyaj malzemesi,fotograf makinesi
1 adet elektrikli göğüs pompası

Son düzenleme:
Ne güzel senin miniğininde iyi olmasına çok sevindim beyaz çekirge.gerçi pek minikliği kalmamış kızının ama maşallah ya 2 kilonun üzerinde artık.benim kız seninkinin daha yarısı kadar.sizlerin doğumlarına az kaldı artık,Sezeryan olunca erkende alınıyor zaten senin kız Temmuz sonu kucağında olacak yani.ne güzel ya,senin kız epey büyümüş olacak ben daha yeni doğurmuş olucam.sizden tüyolar alırız artık.öpüyoruz sizi.

Eğer düşünürsen bebek için ev tipi ana kucağı alabilirsin.Bir çok arkadaşım tavsiye etti çok memnun kalmışlar bende aldım.Müzikli,titreşimli birşey e bebekten aldım indirimli. :)
Onun dışında emzirme yastığı veya yan yatırma yastığı alabilirsin.Çıtçıtlı badi aldınmı ondan çok almak gerekiyormuş.
Burun aspiraötür alabilirsin.

Kendin içinde listene korse ekleyebilirsin ve bolca alt iç çamaşır.Taç ve hastahanede giymek için rahat bir terlik.

Benim listemle karşılaştırarak yazdım canım.

Son düzenleme:
Çok sıkıcı Birgün yaaaaa,babamızda uyuyor,sabah kahvaltıya götürdük babamızı ama ısmarlatmadı kahvaltıyı.kızımla yine beleş takıldık.2 ay sonra sıkılacak vakit bulamıycaz ama şimdi vakit geçmiyor.sıcaklarda dışarı çıkmayı gözümüzde almıyor.miskin miskin takılıyoruz işte televizyona.

Aynen canım bende sıcakta dışarı çıkmayı gözealamıyorum.Çok şükür evimde serin rahat rahat oturuyoruz.
Yemek yaptım yedik kociş yürüyüşe çıkıp geldi şimdi ben pc başında o tv :)
Dışarıya akşam çıkarız.
Biz dün akşamdan kutladık gibi oldu :) sahile indik yemek yedik gezdik geldik.

anne kucağımı alsam hamak mı kararsızım aslında..çıtçıtlı badı çok var hastane çıkışının içindede var haricindede var yazmayı unutmuşum.burun aspiratörü bak işte onu unutmuşum.tırnak bakımsetiyle birlikte onuda alayım..

korse de almadım çok mantıklı aslında..iç çamaşırım çok var canım önceden almıştım bolca..lohusa tacımıda keçeden yapıcam daha başlamadım görüşlerin için teşekkür ederim canım..

Anakucağı dediğim gibi tamamen tavsiye ile aldım.Birde mutfağa,salona,yatak odasına hangi odada işin varsa koyarsın içine götürürsün yanına açarsın müziğini sen işini yaparken o sakin sakin durur. :)
Ayy Allahım o günleri düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor. :)

bende evde dediğin gibi taşına bilir bişey istiyorum sen e bebekten hangi modelini aldın canım ?
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - e-bebek.com
bu bana bayağı bi kullanışlı gibi geldi ama..
aynen valla benimde içim kıpır kıpır haziran annelerinin topiği okuyorumda doğum hikayelerini falanda yazıyorlar.allahım inşallah bizede nasip eder ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…