- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.381
kızlar e bebekten göğüs pompası alıcamda bana 20tl indirim çıktı( 50 yada 40 tl indirimi olan var mı? varsa eğer özele yazarsanız sevinirim..
kızlar biz de babalar gününde eşimle kahvaltıyı dışarıda yapalım dedik ama benim burnumdan geldi sıcaktan dolayı içeride klima vardı güya ama kahvaltı salonu çok kalabalıktı klima da kar etmiyordu kısacası nasıl yedik nasıl kaçtık anlamadım eve kendimi zor attım hemen duşa girdim ohhhhhhh içinden çıkmadığım pijamalarımı giydim veee işte rahatlık evim evim güzel evim...
cnm bende alcam hangisini alıyosun sen.denaz bana kodunu verirse bende benimkini sana vereyim cnm
cnm verirsen sevinirim
canım kodu yolluyorum ozelden ama gelmıyo gonderdgım mesajların 100 tane olması gerekıyomus burdan yollıyım ıstersen
soğuk şeyler yiyip içmek gazlı bir bebeğin olmasına neden oluyormuş ama ben dayanamıyorum meyveli süt yapıyorum kendime birkaç meyveyi sütü ve buzu rondoda çekip karıştıryorum,meyvenin şekeri yetersizse biraz da bal koyuyorum ceviz koyuyorum oluyor sana atom, yoksa içim yanıyor benim de dayanamıyorum.
olur cnm gönder
Çok güzel anlatmışsın sağol canım
Pekiiii ben başka bişey sorayım, öğretmenim ben, 1 temmuzda resmi izinliyim. Ama 1 temmuzda çalışamaz raporu alırsam 36. haftada almış olacağım, 1 hafta yanacak eklenecek süreden. (fiilen çalışılan süreler eklenir yazıyor ya yasada)
yok 8 temmuzda (37. haftamda) çalışmaz raporu alırsam acaba zaten çalışmadığım için sıkıntı olur mu?
1 temmuz-8temmuz arasını onlar mı keser yoksa geç aldığım için elimdekinden de mi olurum acep? :18:
pif peşin peşin de 1 temmuzda gitmek istemiyorum ya, eklerler belki
Napim ben şimdi? Var mı bilennnn?
pka41af8100 cnm
Eğer düşünürsen bebek için ev tipi ana kucağı alabilirsin.Bir çok arkadaşım tavsiye etti çok memnun kalmışlar bende aldım.Müzikli,titreşimli birşey e bebekten aldım indirimli. :)
Onun dışında emzirme yastığı veya yan yatırma yastığı alabilirsin.Çıtçıtlı badi aldınmı ondan çok almak gerekiyormuş.
Burun aspiraötür alabilirsin.
Kendin içinde listene korse ekleyebilirsin ve bolca alt iç çamaşır.Taç ve hastahanede giymek için rahat bir terlik.
Benim listemle karşılaştırarak yazdım canım.
Anakucağı dediğim gibi tamamen tavsiye ile aldım.Birde mutfağa,salona,yatak odasına hangi odada işin varsa koyarsın içine götürürsün yanına açarsın müziğini sen işini yaparken o sakin sakin durur. :)
Ayy Allahım o günleri düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor. :)
çok sağol cnm oğluşumla öptük seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?