2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buaralar benim içim çok yanıyor.Bol bol su içiyorum(soğuk içmiyorum oda sıcaklığında) ama sanki hiç fayda etmiyor gibi.
Asitli içecekler zaten içmiyorum ama ne içmek lazım serinlemek için ne dersiniz.

dunya guzellerim gunaydin. bugun sabah beste esim geldi evimize esyalari getirmisler sukur esimi gorunce karsimda sabah sok oldum nasil mutlu oldum anlatamam.bugun babamizla guzel bi kahvalti yaptik
Canım eşinin gelmesine inan çok sevindim.Valla senin yerine ben rahatladım.Gözün aydın canım.

Kızlar biz eşimle dışarı çıkacağız bana merhaba bebekten şifre alırmı biriniz ?

Kizlar merhaba bebek kodunu ogrenince buraya yazar misiniz

Kod:uzmanbilgisi.

Arkadaşlar ben e bebekten kodu gönderip indirim kodumu aldım.125TL ve üzeri alışverişlerde40 tl indirim kazandım.Ben alışveriş yapmayacağım.İsteyen olursa bana özelden yazsın kodu vereyim.Bari başka bir arkadaşın işine yarasın.

soğuk şeyler yiyip içmek gazlı bir bebeğin olmasına neden oluyormuş ama ben dayanamıyorum meyveli süt yapıyorum kendime birkaç meyveyi sütü ve buzu rondoda çekip karıştıryorum,meyvenin şekeri yetersizse biraz da bal koyuyorum ceviz koyuyorum oluyor sana atom, yoksa içim yanıyor benim de dayanamıyorum.

merhaba bebekte bebeği kundaklamak rahat bir uyku uyumasını sağlar diye açıklama yapıldı ben hiç düşünmüyordum kundak yapmayı kafam karıştı şu kundak battaniyelerden alsam mı acaba ??? siz neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?

dün geceden beri karnım çok kasılıyor,geriliyor...gece çok korktum ağladım...karnım içerden doğru geriliyor resmen kasılma dediğiniz şeyler böyle mi oluyor?? ve semsert oluyor karnım...

yarın doktoru arıycam öyle korkuyorum ki erken doğum olacak diye....

alışverişe bu hafta devam ederiz sanıyordum ama maleseff....

ve artık benim kendimi çok yormamam ayakta kalmamam gerekiyor ki zaten kalamıyorum da....sanırım kızımın ihtiyaçlarını kendim rahat rahat bakarak alamıycam bu zamana kadar bunu anlatmaya çalıştım hep ama önemsemedi eşim...dün hala alırız ederiz diyor dedim ben ağırlaşıyorum,ayakta duramıyorum yürümekte zorlanmaya başladım beni düşünmüyor musun?

offf 31.haftaya giricem bu hafta...bir de ev taşımaktan bahsediyordu nasıl olacak ama doğumdan sonraya da kalsın istemiyorum aslında,bebeğimi kimseye bırakmam bırakamam çünkü...

Canım ben öyle eskiler gibi sıkı sıkı kundaklamam.Ama dediğin gibi hazır kundaklı battaniyeler var.Ona yatırılabilir.Onlarda zaten gevşek.Bebeği sıkmayacak şekilde.Sadece elini yüzüne falan götüremez.

canım kodu hemen gönderebilirsen sevinirim şimdi bişeyler alacağım teşekkürler

ben kundaklamayı düşünüyorum. Bazı kişiler geri kafalı diye düşünebiliyor ama eskiler bizden daha iyi biliyorlar. Eskilerin yaptığı gibi sıkı bi şekilde değilde çıtçıtlı kundak düşünüyorum çünkü çocuk kendi el hareketinden korkup kendi kendini uyandırıyor. Kundak yaptığında ise daha huzurlu uyuyor.

güzeller ben alcamda hemen karar vermem gerekiyor hangi marka tekli mi ikili mi bide mutlaka lazımmı e sonuçta ucuz değil.bu arada elektrikli alcam alırsam.deneyimli anneler ya da bilenler hemen cevap lütfen

kızlar e bebekten göğüs pompası alıcamda bana 20tl indirim çıktı ( 50 yada 40 tl indirimi olan var mı? varsa eğer özele yazarsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…