- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.361
Canım eşinin gelmesine inan çok sevindim.Valla senin yerine ben rahatladım.Gözün aydın canım.dunya guzellerim gunaydin. bugun sabah beste esim geldi evimize esyalari getirmisler sukur esimi gorunce karsimda sabah sok oldum nasil mutlu oldum anlatamam.bugun babamizla guzel bi kahvalti yaptik
Kızlar biz eşimle dışarı çıkacağız bana merhaba bebekten şifre alırmı biriniz ?
Kizlar merhaba bebek kodunu ogrenince buraya yazar misiniz
koddan sonra e bebek sitesi açılıo oraya ad soyad tel giriosun msj gelio ..
bişeyi eksik mi yapıosun ki
Kızlar buaralar benim içim çok yanıyor.Bol bol su içiyorum(soğuk içmiyorum oda sıcaklığında) ama sanki hiç fayda etmiyor gibi.
Asitli içecekler zaten içmiyorum ama ne içmek lazım serinlemek için ne dersiniz.
merhaba bebekte bebeği kundaklamak rahat bir uyku uyumasını sağlar diye açıklama yapıldı ben hiç düşünmüyordum kundak yapmayı kafam karıştı şu kundak battaniyelerden alsam mı acaba ??? siz neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
Selamlar
İyi pazarlar
Babalarımızında babalar günü kutlu olsun değilmi :))
Biz sabah kahvaltı hazırladık,öptük kutladık yetti. :)
Birde kocişim diyor ki biliyorsun böyle günleri sevmem sakın çocuğa babalar günü vs.için bişeyler öğretme,senin gününü kutlasın yeter diyor. :)))
Buarada kodu girdim bende süpriz hediyeler diyor yanıltıyor.Yine 40tl kazandım daha önce kullandık ama şimdi alınacak bir eşyam kalmadı ki ne alayım 125tl üzeri.Boşunada başkasının hakkına girmiş oldum.
merhaba bebekte bebeği kundaklamak rahat bir uyku uyumasını sağlar diye açıklama yapıldı ben hiç düşünmüyordum kundak yapmayı kafam karıştı şu kundak battaniyelerden alsam mı acaba ??? siz neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
canım kodu hemen gönderebilirsen sevinirim şimdi bişeyler alacağım teşekkürler
Kizlar merhaba bebek kodunu ogrenince buraya yazar misiniz
ıyı hafta sonları kızlar e bebek 50 tl indirim kodu war kullanmak ısteyen warsa kodu werebılırım
kesinlikle elektrikli al, çalışıyosan az vaktin varsa 2li al...
avent ve üzeri markalardan tercih edebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?