2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimde bugün babamız çalışıyor.Sıcaklardan bizde dışarı çıkmaya cesaret edemiyoruz.Ben zaten normalde çok terleyen biriyim.Tv dede bir şey yok.Uffff çok canım sıkılıyor.Dışarıdanda davul zurma sesi geliyor.Artık ne varsa.

TV'de bişey yok ya,her taraf sessiz bende hiç sevmem yaz ayını ve sessizliği.e pazar bügünde herkes rahatsızda edilmez.kösleyip duruyorum evde.arka sokakları açtım ama konu ne bilmiyorum.twitter'ı ve bu sayfayı güncellemekten başka bişey yaptığım yok.insanın bu durumda bişey yapmak içindende gelmiyor.neyseki artık akşam olduda hava biraz serinlerde rahatla otururuz.keşke kendi ailem,akrabalarım ve kardeşlerimle yakın otursak.herbirimiz farklı illerdeyiz.anacığım her evladını ayrı ile verdi.hem ona hem bize zor.böyle zamanlarda diyorum ki kızımı asla ayrı şehire vermem.doğurdumda evlendirmesi kusur kaldı :))))

maşşallah cnm kuzuyaaa bnm kuzuda kafa tepedeydı dun gıttıgımızde dr bakalım dönecekmı gercı donsede sezeryan olacak tup bebek olduğu ıcın cnm .ama mıllet o kadar cok konusuyorkıı şu normal doğum ve sezeryan ıle ılgılı delı oluyorum dıemıyorumda tüp bebek dıee akıl veren çokk şunu bıle dıyen oldu (sezeryan doğumda annelıgı tamalamıyormuş kadın tam annelık olmuyormuş ne kadar saçmaa ) sankı bız taşımıyoruz o cocugu ne dıceyecgımı sasırıyorum deli oluyorum..

Millet iyice saçmalamış arkadaşım ya,ne bakıyon sen insanlara.o zaman normal doğurup bırakan ana mı olmuş oluyor?sırf normal doğurdu diye.ben şu an bile kendimi anne gibi hissetmiyorum,yine kendimle uğraşıyorum oram ağrıyor,bu kadar kilo aldım,ayağın şişti,biraz daha süt içeyim kemiklerim erimesin falan diye.daha dur bakalım doğsunda analık o zaman başlıyor.cahil insanlarla uğraşmak zor ama,kulağının üstüne yatsanda bir yerden sonra insanların sinirleri zıplıyor.

meraba güzel göbişliler
gercekten cok sıkıcı bigün dışarı cıktıkm eşimle ama heryer cok kalabalık dolanıp eve attık kendimizi en rahatı evim
çarşamba günü kızımı görücem inş. cok özledim meleğimiiiiii inş. herşey yolundadır

Amaaaan arkadaşım.Herkes ailesiyle anlaşamıyorki.Ben taksiyle 10 dk.mesafedeyim annemle ama neye yarar.Eşim adapazarına gidecek 2 günlüğüne.Eşim annemde kalmamı istiyor.Ama ben evde kalmayı tercih ediyorum.İnşallah ben kızımla benim ailemle olduğum gibi olmayız.Bundan çok korkuyorum.

Canım benim ablamda normal doğum yap diye tutturuyor.Akıllıya anlatıyorum.Tüp bebkte doktor normal doğumu doktor önermiyor diye.Kadın anlamıyor.Kendisi ikiz kızlarını sezeryanla yaptı.Kızlarıma bakınca ağlayasım geliyor sezeryanla yaptım diye diyor.Sanki kızlar sakat doğdu.Tövbe tövbe.Ne cahil kadın yaaaaaa.Beni delirtiyor.

güzeller ben alcamda hemen karar vermem gerekiyor hangi marka tekli mi ikili mi bide mutlaka lazımmı e sonuçta ucuz değil.bu arada elektrikli alcam alırsam.deneyimli anneler ya da bilenler hemen cevap lütfen

Canim alacaksan lansinohun elektrikli modelini veya medelanin elektriklisini al çünkü çalişma mekanizmalari sütü arttirici yönde Ve ben de en güzel geri dönüşleri bu markalardan duydum

hafta sonu kimsecikler olmuyo burda sıkılıyo insan sanırım bir çogu iş yerinden giriyor haftasonuda gezmelerde herkes bizim hamişler izne çıktıgında da böyle olacak sanırm

İyi akşamlar annelerrrrrr.. Bugün eşimle sinema izlemeye gittik, gitmez olaydım ya oturmaktan belim kıçım ağırdı. Birde hava sıkıcı ve sıcak iyice bunaldım. Eşimde daha dışarı çok demez mi iyice gerildim, zaten 6 gün evdeyim kendimi dışarı atayım dedim ama oda olmadı ya. Bir tuhafım halsizim yorgunum, kulaklarım tansiyon düşüklüğünden tıkanıyor gibi. Şimdi böyleysem temmuzda ne olacak halim bilmiyorum.

Bende normal doğum istiyordum ama artık sezeryan düşünüyorum, hiç normal doğum yapamayak gibi halsiz bıkkın hissediyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bende 50 tllik e bebek indirimi var onu nasıl kullanabilirim. alacaklarımı seçiyorum kodu giriyorum ama indirim olmuyor, bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lüftfen?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bende 50 tllik e bebek indirimi var onu nasıl kullanabilirim. alacaklarımı seçiyorum kodu giriyorum ama indirim olmuyor, bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lüftfen?

aldıklarınının tutarı 125 lirayı bulunca indirim düşüyor

cnm senın ablanda abartmış valaa kız ıkızı var sağlıklı daha ne ıstıoo biz şurda bı çocuk yapcaz dıe göbegımız çatlamışş nasıl gelırse gelsınde sağlıkla gelsın dıoz hay allahım :))) oda

aynen oyle canım tum soledıkelrıne katılıyorum işte gel anlat karsındakılerıneee..bıde normal doğum yapmış etrafımdaki kadınlar özellıklee...o degıl buna erkekler bıle yorum yapabılıyor sankı tasıdıda ıcınde çocuk bılecek ayyy umursamıyorum valaa ama zıplatıolar sınırr inin işte ne kadar duymamazlıktan gelsende..şimdi hastaneye bı suru mılet gelır dıyemeyızde tup bebek dıee nolck bılmıyorum hiç ..bebek dönmedi dicem olmadı ..gerçi suan şaka maka gerçekten ters dr dönebılırde dönmeyebılırde dedı bklm aman sağlıkla alalım a yavrularımızıııı inşşşşşşş...

canım biz de 11 yıl uğraştık olmadı bu sene spontan gebelik oluştu millet bana da diyor doğumu nasıl düşünüyorsun diye ben de çatır çatır söylüyorum valla benimki 11 yıllık yoldan geliyor,miniğim hiç sıkıntıya girmesin ben onun yerine acı çeker kendimi kestiririm diye zaten eşimiz aşağıda normal olmazmış ama drlarım da bu kıymetli gebelik sezeryan olur diyor zaten ammaaaaannn milletin dediği de hiç umrumda değil yani tııııınnnnnnn.....yeter ki sağ salim alalım bebişleirmizi kucaklarımıza...

haaa bir de sezeryan olan yarım insan oluyormuş millete göre,güya ameliyat olunuyor ya...amaannnn size kardeşimin doğumun anlatsam canım neler çekti bir tanem 4.400 kg lık bebeği normal doğurtmaya kalktılar hem bebek hem kardeşim yarım insan kalıyordu .millet bu arkadaşlar torba değil ki ağızlarını büzelim ,ağzı olan konuşuyor boşverin biz mucizelerimize sağ salim kavuşalım da (biz de sıkıntıya girmeden tabiii) i.. ürür kervan yürürrrrrr...

keslinlikle katılıyorum.insanların kafalarından geçenleri değiştiremeyiz.sezaryan zor mutlaka kolay değildir.ama kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hem bazen seçme hakkımızda olmuyor.bebek ters oluyor plasenta doğum kanalını tıkamış oluyor vs.vs.neden yarım insan olsunlar ki...insanlara konuşulcak laf lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…