- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.401
Çok sıkıcı Birgün yaaaaa,babamızda uyuyor,sabah kahvaltıya götürdük babamızı ama ısmarlatmadı kahvaltıyı.kızımla yine beleş takıldık.2 ay sonra sıkılacak vakit bulamıycaz ama şimdi vakit geçmiyor.sıcaklarda dışarı çıkmayı gözümüzde almıyor.miskin miskin takılıyoruz işte televizyona.
Nasılsınız güzel anneler. Eşimin işyerindeyim size de selam vereyim dedim.
Biz dün KIZIMIZI gördük... epeyce büyümüş tontişim, 2270 gr. olmuş. Dr. amcamız aferin dedi, çok iyi bakıyorsun bebeğe dedi. Maşallah yavruma.
Bu arada hala dönmemiş, biraz geç kaldı dedi dr. normalde dönmesi gerekirmiş artık bundan sonra dönmesi zor olur dedi. Ama biz sezeryan olacağımız için sıkıntı yok dedi. Dönmesede olur telaş yapma dedi.
Hakkıyla sezeryan olacağım yani keyfi değil artık
Neyse bizden haberler böyle kızlar. Hepinizi öpüyoruz....
TV'de bişey yok ya,her taraf sessiz bende hiç sevmem yaz ayını ve sessizliği.e pazar bügünde herkes rahatsızda edilmez.kösleyip duruyorum evde.arka sokakları açtım ama konu ne bilmiyorum.twitter'ı ve bu sayfayı güncellemekten başka bişey yaptığım yok.insanın bu durumda bişey yapmak içindende gelmiyor.neyseki artık akşam olduda hava biraz serinlerde rahatla otururuz.keşke kendi ailem,akrabalarım ve kardeşlerimle yakın otursak.herbirimiz farklı illerdeyiz.anacığım her evladını ayrı ile verdi.hem ona hem bize zor.böyle zamanlarda diyorum ki kızımı asla ayrı şehire vermem.doğurdumda evlendirmesi kusur kaldı :))))
maşşallah cnm kuzuyaaabnm kuzuda kafa tepedeydı dun gıttıgımızde dr bakalım dönecekmı gercı donsede sezeryan olacak tup bebek olduğu ıcın cnm .ama mıllet o kadar cok konusuyorkıı şu normal doğum ve sezeryan ıle ılgılı delı oluyorum dıemıyorumda tüp bebek dıee akıl veren çokk şunu bıle dıyen oldu (sezeryan doğumda annelıgı tamalamıyormuş kadın tam annelık olmuyormuş ne kadar saçmaa ) sankı bız taşımıyoruz o cocugu ne dıceyecgımı sasırıyorum deli oluyorum..
güzeller ben alcamda hemen karar vermem gerekiyor hangi marka tekli mi ikili mi bide mutlaka lazımmı e sonuçta ucuz değil.bu arada elektrikli alcam alırsam.deneyimli anneler ya da bilenler hemen cevap lütfen
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bende 50 tllik e bebek indirimi var onu nasıl kullanabilirim. alacaklarımı seçiyorum kodu giriyorum ama indirim olmuyor, bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lüftfen?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bende 50 tllik e bebek indirimi var onu nasıl kullanabilirim. alacaklarımı seçiyorum kodu giriyorum ama indirim olmuyor, bilen varsa yardımcı olabilir misiniz lüftfen?
kodu girip alışverişi onaylıyorsun direk iskonto yapıyor canım..
ben başka bi topikte görmüştüm kodu oradan aldım. 160 tl tutuyor ama düşmedi dediğiniz gibi yaptımaldıklarınının tutarı 125 lirayı bulunca indirim düşüyor
ben başka bi topikte görmüştüm kodu oradan aldım. 160 tl tutuyor ama düşmedi dediğiniz gibi yaptım
yapmadığımı düşünüyorum ama belkide kod kullanılmıştır :) teşekkür ederim canım.canım ben daha bugun 200 tllik alışveriş yaptım düştü.bişeyini mi eksik yapıyorsun acaba..
Millet iyice saçmalamış arkadaşım ya,ne bakıyon sen insanlara.o zaman normal doğurup bırakan ana mı olmuş oluyor?sırf normal doğurdu diye.ben şu an bile kendimi anne gibi hissetmiyorum,yine kendimle uğraşıyorum oram ağrıyor,bu kadar kilo aldım,ayağın şişti,biraz daha süt içeyim kemiklerim erimesin falan diye.daha dur bakalım doğsunda analık o zaman başlıyor.cahil insanlarla uğraşmak zor ama,kulağının üstüne yatsanda bir yerden sonra insanların sinirleri zıplıyor.
haaa bir de sezeryan olan yarım insan oluyormuş millete göre,güya ameliyat olunuyor ya...amaannnn size kardeşimin doğumun anlatsam canım neler çekti bir tanem 4.400 kg lık bebeği normal doğurtmaya kalktılar hem bebek hem kardeşim yarım insan kalıyordu .millet bu arkadaşlar torba değil ki ağızlarını büzelim ,ağzı olan konuşuyor boşverin biz mucizelerimize sağ salim kavuşalım da (biz de sıkıntıya girmeden tabiii) i.. ürür kervan yürürrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?