2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güünaaydınnnnnnnnn annelerrrr....

bebişlerede berkayım günaydın diyorr :))

babamızın babalar gününü kutladık :))

bakalım oğlumm ne kadar büyümüşş...

cuma dr randwum war

Herkese günaydın güzel anneler.Biz kızımla yeni uyandık.Artık erken kalkamıyoruz.İlk 3 ayımıza geri döndük.Şimdi kahvaltımızı yapıp merhaba bebeği izleyeceğiz.Hepinize iyi pazarlar.

kızlar, geçmişi okumadan yazıyorum. yazan oldu mu bilmiyorum. bakan şahin habertürk'te konuşuyor. gezi parkı olaylarını değerlendiriyor. twitter üzerinden doğum izni konusunu soralım. ben tweet atıyorum. #FatmaSahinesorun

kızlar biz de babalar gününde eşimle kahvaltıyı dışarıda yapalım dedik ama benim burnumdan geldi sıcaktan dolayı içeride klima vardı güya ama kahvaltı salonu çok kalabalıktı klima da kar etmiyordu kısacası nasıl yedik nasıl kaçtık anlamadım eve kendimi zor attım hemen duşa girdim ohhhhhhh içinden çıkmadığım pijamalarımı giydim veee işte rahatlık evim evim güzel evim...

Selamlar
İyi pazarlar
Babalarımızında babalar günü kutlu olsun değilmi :))
Biz sabah kahvaltı hazırladık,öptük kutladık yetti. :)
Birde kocişim diyor ki biliyorsun böyle günleri sevmem sakın çocuğa babalar günü vs.için bişeyler öğretme,senin gününü kutlasın yeter diyor. :)))

Buarada kodu girdim bende süpriz hediyeler diyor yanıltıyor.Yine 40tl kazandım daha önce kullandık ama şimdi alınacak bir eşyam kalmadı ki ne alayım 125tl üzeri.Boşunada başkasının hakkına girmiş oldum.

Sorun olmaması lazım ama bilemiyorum.
Kodu yazdıktan sonra gönder değil enter tuşlayın ekran çıkacak bilgilerinizi yazacaksınız.1 dk geçmeden kod tel.msj olarak geliyor olması lazım bende böyle oldu.
Daha önce faydalanmıştım ana kucağı almıştım 40tl indirimli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…