- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.441
biz artık uyuyoruz kızımla uykular geldii benimm... ii geceler güzeller ve melekleriiiiiiii
biz artık uyuyoruz kızımla uykular geldii benimm... ii geceler güzeller ve melekleriiiiiiii
ilaçlarımızı içip biz de yatışa geçiyoruz kızlar herkese iyi geceler
iyi geceler,kesintisiz uykular...
Kızlar bişii soracam. Pijama aldım ben ama lohusa pijaması değil,normal.. Bi sıkıntı olur mu acaba :97: Aldığım takımıda ekledim. Nasıl?Eki Görüntüle 736996
Sağol canım. Hiç bir sıkıntı yok merak etme. benim 3 hafta önce kafası 3 hafta öndeydi, şimdi diğer yerler de dengelenmiş canım. Her yeri 3 hafta önde maşallah kızıma. Önde gitmesi iri bebek olduğunu gösterir
Canim bende normal takim aldim hatta ben xs giyiyordum normalde alirkende s aldim asiri kilo almadim ama buyuk alirsam birdaha giyme ihtimali yok buyuk beden alan bicok kisi pisman olmus oylece duruyorgiyemiyrum diye. Sonucta bebek gidecek bu gobek boyle kalmayacak en az 5 kilo gidecek dugumla.
hakkını helal et tatlım kodunu kullandık cok cok saolasın
Kızlar bişii soracam. Pijama aldım ben ama lohusa pijaması değil,normal.. Bi sıkıntı olur mu acaba :97: Aldığım takımıda ekledim. Nasıl?Eki Görüntüle 736996
kızlar kızıma ilk zamanlar yanımda uyuması için bu sepeti aldım teyzoşları nasıl sizce ...
e bebekten aldık merhaba bebektende kodumuzu girdik 50 lirada indirim kazandım 179 liraydı 129 liraya almış olduk ...
önce gidip e bebek mağazasından baktık canlı canlı canlıcok beğendim 4 aya kadarda kullanılıyomuş daha doğrusu bebiş dönene kadar Eki Görüntüle 736956
Günaydınlarrrr...
Son haftama başladım çok şükür. Cuma günü raporumu alıyorum vee ayrılıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?