2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişii soracam. Pijama aldım ben ama lohusa pijaması değil,normal.. Bi sıkıntı olur mu acaba :97: Aldığım takımıda ekledim. Nasıl?

Kızlar bişii soracam. Pijama aldım ben ama lohusa pijaması değil,normal.. Bi sıkıntı olur mu acaba :97: Aldığım takımıda ekledim. Nasıl?Eki Görüntüle 736996

Canim bende normal takim aldim hatta ben xs giyiyordum normalde alirkende s aldim asiri kilo almadim ama buyuk alirsam birdaha giyme ihtimali yok buyuk beden alan bicok kisi pisman olmus oylece duruyorgiyemiyrum diye. Sonucta bebek gidecek bu gobek boyle kalmayacak en az 5 kilo gidecek dugumla.

yatmadan bi bakayım dedim ama çok yorulmuşum geçmişi okumaya dermanım kalmamış bugün ogluşumun odasını yaptık eşyalarını düzenledik biraz çekmece temizliği yapayım dedim ama çok yoruldum yarın doktorla randevum var bebeğimin hareketleri çok sert bazen kesesini patlatıverecek gibi hissediyorum bakalım doktorumuz ne diyecek

Hakkaten maşallah :) Bizimkiler öncü birlikler :) Teşekkür ederim canım, insan pozitif şeyler duyunca rahatlıyor...

Yani S giyerken L almak mantıksızlık olur tabii..İlk aldığım pijamayı S beden almıştım,tam oldu bana hatta altı biraz dar gibi oldu. Değiştirip M beden aldım. Bunu da M beden aldım,biraz rahatça olsun diye. Doğumdan sonra karın kalmayacak ama tötö ve bacaklar olduğu gibi kalacak

Haftanın ilk günaydını Yalova'dan hepinize gelsin.çoooook güzel bir hafta olsun inşallah hepimize.hepinizi seviyoruz ve öpüyoruz.

günaydın kızlaar.. h sonu boya bitti oğlumun odasını mutlu mavi rengine boyadık çok güzel oldu :) ama çok yorgunum oysaki sadece çamaşır astım :))

günaydın annişler

oğlum uğurlu geldi şansımı arttırmı maşallah ona.

Açıköğretim bitti sonunda düşük notlar almama rağmen çan eğrisinden dolayı bitirdim ohhhh.
diplomayı aldımmı tamamdır çok şükür :)

çok şirin canım güle güle kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…