- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.461
günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyorEki Görüntüle 737070
günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyorEki Görüntüle 737070
asıl zor olan sezeryan. ama kimse bunun idrakinde değil. normal doğumda sadece doğurduğun gün çekiyorsun. sezeryanda 3 gün ayağa zor kalkıyorsun. öksürsen ağrı, hapşırsan ağrı. çocuğu zorla emziriyorsun. kilolar kalıyor. bunu düşünen yok. bekara boşanmak kolay gelir derler ya o hesap..
yazını yanlış algılamışım pardon canımm her doğumun riski var sonuçta...
günaydın anneler ve bebeleri :)) fikirlerinize ihtiyacım var hani şu bebek şekerleri geldik o kısma magnetli buzdolabı süslü mü yaptırsam yoksa çok yakın bir arkadaşım bebek kurabiyesi ve pastaları yapıyor ona kurabiye siparişimi versem .. arada kaldığım nokta ben hatıra olsun saklansın istiyorum ama kurabiyelerde çok şirin ve çok farklı bi düşünce olur gibime geliyor hangisini yapsam karar veremedim size kurabiyelerin görünüşü için örnek bi resim ekliycem baa fikir verin.. ama sakın ablam gibi ikisini birden demeyin çünkü 50 biriden 50 birinden yaptırsam 100 kişiye değil yine 50 kişiye vermek zorunda kalıcam birine kurabiye birine bebek şekeri veremem ayıramam kimseyi :)) Eki Görüntüle 735605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?