2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hafta sonu düğünde memleketteydim herkesin hamilelik çok yakışmış vs pofpoflamaları üstüne gece yolculuk haşat durumdayım nasıl banyo yapıp yattım bilmiyorummm şuan işteyim ve bitik durumdayım ama kuzenimin düğünü çok güzeldi....ne var ne yok bekle bekle falan nasıllar erken doğum falan yoktur kimsede inşallah 3 gündür doğru düzgün giremedim öptüm hepinizi...

günaydın annecikler yine çok sıcak bı gün of ya bunaldım sudan çıkmak istemıyorum küvette yatıcam
ben bu kontrolümde doktoruma sezaryen istediğimi söyledim sonunda oda tamam bayramdan önce alalım bebeği dedi net tarihi 10 temmuz gibi gel konuşalım dedi böyle gün koyunca zaman daha çabuk geçer ya hemen geçsin evlatlarımız sağlıkla kucaklarımızda olsun inşallah

günaydın fıstıklaaarr..15 gün kaldı benim tatilime.artık tatil gelse :)hamileliğin 32. haftasında çalışabilir raporu alıp resmi tatile gircem nasıl olcak bilmiyorum. aranızda öğrtmn olupda aynı şekilde olanlar var mı. 1 temmuzda seminerler bitiyor zaten bende o hafta gidip çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı olur mu acaba?

kızlar bu arada halam doğum yaptı... bebekten ayrılasım gelmedi.. ağlıcaktım bi an ay benim de yavrum böyle olucak diye.. bi görseniz ağlamasını bile doğru düzgün beceremiyo.. şunu söylücem ultrasonlarda çıkan kiloya aldanmayın.. halamı doğumdan önce ultrasona almışlar bebek 4.400 çıkmış kilosu. doğan bebek 3.400 gr. arada 1 kilo oynuyor tam.. bebek suyun içinde şiştiği için kilosu yanıltıcı oluyormuş..

hekese gunaydınn güzel bir gun geçirelim inşallah
kocişkom yurt dışına gdiyor ondan dolayı uzgunum ama annemle bababm yanıma geliyot bugun onun içinde sevinçliyim
bakalım takvimdeneler söyluyor kızçem büyümüş mü

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070

maşallah çok tatlı yerim ben onun bununu :) Allah nazarlardan saklasın

Günaydın anneler,
bugünlerde ben oğluma kavusacagım günler yakın diye çok mutlu olmam gerekirken enerjim düşük güne başlıyorum.
Halbuki son ayımı böyle hayal etmemiştim. Tüm mutluluğumu bu aya saklmaıştım.
Sebebi bu sgk izne çıkınca maaşı aylık yatırmıyromus ve bizim ev kredimiz var ve tek maaşla ödememiz imkansız.
Acaba aylık alan var mı doğum parasını sgk dan ?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben bugün işe geldim deneme yapıyorum Eğer iyi hissetmezsem öğleden sonra eve gidicem şimdilik iyi gidiyor sizler nasılsınız doğum şekilleri konuşulmuş ben gebeliğin başından beri normal istiyordum halen de normal istiyorum fakat şekerli anne olduğum için bebeğim iri olduğu için ve son haftalara kadar beklemek riskli olduğu için 38. haftamda sezaryen olacam çok üzüldüm fakat her şeyden önce bebeğimin sağlığı geldiği için yapabileceğim bir şey yok ... Umarım sezaryen sonrası çabuk toparlanır bebeğimle ilgilenebilirim diye dua ediyorum ...

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070

Oyyy ben onun güzel burnunu yerimmmm ve dudaklarını da harika görünüyor maşallah

Gunaydinlar kraliceler ve prensesleri(prensleri) umarim hepiniz iyisinizdir. Biz kizimla kahvaltimizi yaptik cay keyfindeyiz su anda.gecmise baktim sezeryan mevzusu donmus yine ,ya zorunlu olmadikca herkes normal ister.ne kadar sacma sezeryanla olunca anne olunmuyomus ulan 9 ay karninda kim tasiyo cok cahiliz cokkkkk...sezeryan olucak arkadaslar topu kocalarina atsinlar kocam istemiyo o nedenle sezeryan olucak diyin.neden derlerse estetigimin bozulmasini istemiyo dersiniz:))) gicik bu millet yaaaa bu arada beklebekle ve medden haber yok ins iyilerdir...

teşekkür ederiz teyzeleri... fotoğrafını öpüp öpüp duruyorum kızımın.. cuma günü gördüm ama yine özledim bi sonraki randevumda 12 temmuzda zor dayancam.. bütün bebekler çok güzel... Allah bahtlarını da güzel yapsın inş..

Günaydın hanımlar;
Geçmişi okuyup geldim. Maşallah ne çok kaynatmışsınız. Haftasonu bizim de kontrolümüz vardı. Hem kendi doktorumuzla hem de 3 boyutlu için. 3 boyutlu için hatırlayan vardır belki 3 kere gidip bi türlü görüntü alamamıştık. Cumartesi de 3. seferde artık doktor da bıktı heralde az buçuk anlaşılacak şekilde çekip çekip gönderdi bizi Bakıp da zorlayınca ağzı gözü anlaşılıyor işte daha ne olsun diyor eşim. Bir daha olmasaydı gitmeyecektim zaten.

Kendi doktoruma da hasta yoğunluğundan dolayı 10 dakika girebildim. Hızlı hızlı bakıp gönderdi bizi. Baş çevresi 1 hafta ilerde kilosu 2 hafta geri çıktı. Doktor tekrar tekrar ölçtü. Yine aynı. Baş çevresi hadi annesine çekti diyorum ama kilosunun 2 hafta geri çıkmasına üzüldüm açıkçası. Dikkat de ediyorum yediklerime ama çözemedim. Hergün mutlaka et,süt, yumurta, yoğurt bol meyve,ceviz yiyorum. Kilo da alıyorum ama kilolar hep bana hep bana. Akşama doğru düşününce kızdım kendime. Kızım sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil. Eli ayağı tam düzgün olsun. Aklı güzel, kendi güzel, huyu güzel, bahtı güzel olsun. Varsın şişko annesine değil de çiroz teyzesine çeksin

Beklebekle canım umarım iyisindir. Annenlerin gelmiş olması biraz moral olmuştur sana. Hastanede kalıyorum diye düşünme. Bişey olsa rahatça müdahale edilecek diye düşün. Doktorlar en kötüsüne dair bilgi vermek zorunda oldukları için sana olabilecekleri söylemiş. Ama tedbirler alınmıştır merak etme.

Medvecezir canım bebeğin ne zaman sağlıklı doğacaksa o zaman gelsin. Umarım bu zor zamanları atlatır vaktinde bebeğini kucağına alırsın.

Hayatımsın genelde ilk yazanlardan olurdu. bugün günaydın dememiş umarım iyidir.

Mulberry'den hala ses yok.

Angy de yok geçen haftadan beri. Umarım iyidir.

Luboyf yok. Eşi de yoktu yanında. umarım iyidir. Gören duyan haber versin.

aynı sorunu bende yaşıyorum canım karar veremedim ama hastane için kurabiye yaptırcam. mevlüt için şeker :)

Kızlar benim kızımın da baş çevresi büyük çıktı son görüntülemede :) Başı 31+2, Karın 29+5, Boy 29+6 çıktı. Gittiğim gün 29+3 tük. Koca kafalılar kervanına benim miniğim de katıldı yani ama doktor hiçbişey söylemedi.

Angy nerdesin bişeyler yaz seni çok merak ettim
Mulberry de inşallah iyidir profili de aktif görünmüyor neden acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…