2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Herkese yeni haftanın ilk gününden merhaba. Henüz geçmişe bakamadım, bir sıkıntı yoktur umarım. Ben hafta sonu kaynaklı olarak biraz yorgunum. Gezmiycem gezmiycem diyorum ama dayanamıyorum Neyse bugün bol bol dinlenicez artık. Zaten bu haftadan itibaren bir daha gerçekten de gezmiycem. Hava sıcaklıkları artıcakmış o yüzden daha da dayanılmaz hale gelecek gezmeler filan.

Bu hafta sonu emzirme sütyeni ve sezeryan külodu filan almamla beraber en önemli eksikleri de tamamlamış oldum. Oh bee :))

Canım emzirme sütyeni hangi marka aldın? Ben bakıp bakıp almıyorum :)

canım benım kızında kafası ikidir büyük çıkıyo doktor bu sefer baya inceledi hiçbi sorun yok dıyo zaten detaylı ultrason için çok iyi bi hocaya gitmiştim doktorumda eğer bişey olsaydı benden önce o çoktan görmüştü diyip rahatlattı benı zaten bebeğin bütün ölçüleri büyük çıkıyo kaç kişi olduk bak kafası bi kaç hafta ilerde olan bence normal bi durum bu kafaya takmayalım ilk duyduğumda bende çok endişelendim ama şimdi içim rahat

Canım emzirme sütyeni hangi marka aldın? Ben bakıp bakıp almıyorum :)

Komdan mamma diye bir ürün aldım, bir de anıl iç giyimden aldım. Bunları kullanır mıyım bilmiyorum tabi ama, hiç bir toparlayıcı özelliği yok. Zaten göğüsler şimdi bile kocaman süt verirken daha da büyüycek. Bulunsun diye aldım işte

Günaydın kızlar,

Cumartesi kızımı gördük gerçi sırtını donmuş yüzünü göstermiyordu dogum pozisyonunu almış artık pek yüzünü göremeyiz dedi doktor. Ben seker olduğu icin çok iri olmasından korkuyordum. Bastan beri 8-9 gun onden gidiyordu. Kafa cevresi gunu ile uyumlu karin cevresi 5 gun onden gidiyor. Diyet ve insulin ise yaramış:)

Bebisim çok şükür iyi ama ben bildigin hasta olmuşum haberim yokmuş. Bütün hafta sancım oldu diyince nst ye girdim dogum sancım çıkmadı . İdrar testinde bol bakteri çıktı maalesef 2 ayri antibiyotik verdi hatta bir tanesi 1 Gr ve ikisinide günde 3 kez iciyorum sekerli annelerde idrar yolu enf daha çok olurmuş. Akıntım var diye alttan kontrol etti . 7 tane fitil verdi . Daha oncede olmuştu 2 tane vermişti o zaman. Baya iltihapliymis.

Birde esim rahimde açılma varmı çok sancilandi diyince elle muayane etti. İgrenc bişey çok kastım kendimi . Hafif kanamam oldu sonra. Çatı muayenesi böylemi dedim o daha fenaymis normal doğuracakları korkutmak istemem ama :)

Bir de benim kuzum dün biber gazı soludu yine . Çıldırdım valla evin icinde bile rahat yok .

çok şirin canım güle güle kullanın..

saol canım daha iyileri sizin olsun beğenmene sevindim

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070

oyyşş yerim ben onun burnunu cok seker maşallah Allah nazarlardan saklasın
bende kızımı carsamba günü görücem inş. umarım kendini gösterir annesi cok özledi cünkü meleğiniii

Geçmiş olsun canım. İdrarda bakteri sancı yapar, bilmediğimiz için doğum sancısını ayırt etmek zor oluyor. Neyse ilaçlarınla bikaç güne kalmaz iyileşirsin de biber gazı soluman kötü olmuş

Günaydın Kızlar, Bebişlerinizde Sizlerde İyisinizdir İnşallah..
Şikayet Etmek İstemiyorum Hiç Ama Ben Kötüyüm Bugün. Her Yerim Dökülüyor Resmen, Yatsam Yatamıyorum, Otursam Oturamıyorum, Uzansam Rahat Edemiyorum, Sığamadım Yataklara Odalara.. Neden Böyle Oldum Anlamadım Da, Sorun Ne Bilmiyorum, Kollarım Ayaklarım Kasılıyor, Bir Oturup Bir Yatmaktan Yoruldum. Ellerimde Çok Uyuşuyor. Ne Oldu Bana Anlamadım..

Evet canım ben de takılmadım zaten hiç. Korkulacak bişey olsaydı zaten doktorum söylerdi içim rahat

Yeni inciye baktım ben cumartesi günü. Onunkiler şimdiye kadar baktıklarımdan farklıydı şekil olarak. Bir tane görerek nerdeyse her markada standart olanlardan alıcam. Bir de bonprixten sipariş vericem sanırım karambole olacak o artık nasıl gelirse :)

günaydın canım gecmiş olsun canım neden böle oldunki yordunmu kendini ....
ılık bi duş alıp uzansan belki ii gelir canım:44:

Cucu sepetiniz harika canım güle güle kullanın :)

bende cok beğendim canım tsk ederiz daha güzelleri sizin olsun tatlım
bakalım ne zaman gelicek

Sağol Canım Bilmiyorum Neden Böyle Olduğumu Yorulacak Bişyde Yapmadım, Hatta Çok Keyifliydim Dün, Havuza Girdim Serinledim, Uzandım Dinlendim Bol bol Sabah Kalktım böyleyim..

canım artık gebeliğin sonlarındayız bebeklerde bizlerde ağırlaştık iyice dün benımde heryerım ağrıyodu ama napalım onlar iyi olsunda gebelikte el uyuşmaları normalmiş canım bebek sinirlere baskı yaptığı için oluyor karpel tünel sendromu denıyor sanırım doğumdan sonra geçiyormuş geçmiş olsun şimdiden

Sağol Canım Bilmiyorum Neden Böyle Olduğumu Yorulacak Bişyde Yapmadım, Hatta Çok Keyifliydim Dün, Havuza Girdim Serinledim, Uzandım Dinlendim Bol bol Sabah Kalktım böyleyim..

bigünümüz diğerini tutmuyoo işte canım artık böle napalım doğuma kadar idare edicez kendini yorma canım dinlen

Kızlar bende de var 40tl isteyen varsa yazarım özelden.:)
(Özeli hiç kullanmadım ama sanırım yollayabiliyorumdur.)

ya bu merhaba bebek şifresi yeni mi çıktı ? benim hiç haberim yok. ben herşeyi ebebek ten alıyorum. çok para harcadım. bilseydim böyle kodlar kullanırdım. çok üzüldüm şimdi bak her hafta veriyormu indirim kodu. ne kadar alışveriş için kullanabiliyorsun.

Geçmiş olsun canım. İdrarda bakteri sancı yapar, bilmediğimiz için doğum sancısını ayırt etmek zor oluyor. Neyse ilaçlarınla bikaç güne kalmaz iyileşirsin de biber gazı soluman kötü olmuş

Sagol canım hastanelik olmuştum 2 ay once idrardan felaket sancım vardı mesela o zaman bu kadar bakteri yoktu. Şimdiki sancıma dayanabiliyorum. Demek ki insan vücudu farklı tepkiler veriyor. Gecer tabi ya Takmıyorum kafaya.

Biber gazı icin Allah'tan asırı solumadim. amcam çok hasta kaybetmek uzereyiz . Ölmeden once görmek istedim Cumartesi doktor sonrası gittik eve dönerken tam olaylar başlamış Mecidiyeköy'de haberim yok. Evin önüne parkettik zorla hınca hınç kalabalık bir gaz . Allah'tan ev yakın kostüm hemen. Neyse dedim . Dünde aksam 9 da Protesto oluyor yaz tabi cam kapı açık çiçeklere su veriyorum bir yandan gaz atıldı yine . Çıldırdım valla esim zor tuttu çırılçıplak soyunup dışarı çıkabilirdim yeter artık diye :) saka bir yana doktoru aradık anlattık gözünden yas gelmiyor ama yanıyor genizin yanıyor ama asırı bişey yok kapalım diye. Cocuk oynuyorsa sorun yok ama suyuna bakmakta nst çekmekte fayda var dedi . Allah'tan bisi olmamış . Ama canıma tak etti artık .

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070

maşallahh hera yaaa ağzı burnu tam ısırmalık bu fıstığınn şimdiden böyle pozlar veriyosa ilerde çekeceğin var kızının güzelliğinden söyleyim valla

geçmiş olsun parmecim bolca su iç ve ilaçları düzenli almayı ihmal etme sakın

Günaydınlarrrr...
Son haftama başladım çok şükür. Cuma günü raporumu alıyorum vee ayrılıyorummm

hadi gözün aydın canımcımm

sepetiniz çook şirin canım güle güle uyusun meleğin içinde

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Mutlu,güzel bir hafta olmasını dilerim.

Bende bu modeli çok beğenmiştim ama fiyatı pahallı geldi.Bak canım ben bunu aldım.
Joymaker İcy Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

sanırım 4 haftadır veriliyor canım ben bir kere kullandım dünde buradan bir arkadaşıma verdim gerçekten iyi oluyor ve küçükte bir indirim olsa insan mutlu oluyor
önce 100tl ve üzeri alışverişlerde idi sonra 125tl ve üzeri alışverişler için geçerli haline getirildi

kızlar dün sabaha kadar uyuyamadım...çok kasılmalar var

karnım taş kesiliyor birden özellikle sağ tarafta toplanıyor gibi oluyor siviriliyor orası ve semsert oluyor...aynı anda nefesim kesiliyor nefes alamıyorum...yatamıyorum uyuyamıyorum...sık aralıklarla oluyor...korkmaya başladım çok :18:

yavaş yavaş gevşiyor sonra ,ben de rahatlıyorum o zaman...ve kasılma olduğunda bebek hareket etmiyor gevşiyince hareket ediyor...offff çok korkuyorum lütfen bu konuda bilgisi olan bişey desin böyle mi oluyor kasılmalar???? erken doğum olacak diye ödüm patlıyooo,daha çok küçük oooo ((

dr.umu aradım şimdi meşgul tel.i bir daha arıycam...nst ye girmek istiyorum ben içim hiç rahat değil....

güzeller ben alcamda hemen karar vermem gerekiyor hangi marka tekli mi ikili mi bide mutlaka lazımmı e sonuçta ucuz değil.bu arada elektrikli alcam alırsam.deneyimli anneler ya da bilenler hemen cevap lütfen

ben lansinoh aldım ikili,elektirkli...en rahatı oymuş diye okudum...avent fln çok pahalı hiç gerek yok

burun aspiratörü şart bişey mi? ben alacaktım vazgeçtim gerekli olursa alırız diye düşündüm

günaydın kızlar bugün miskinlik yaptık oğlumla saat 10 bucuktu kalktıgımızda :) olsun iyi geldi uyumak dün eşimin bir tanıdığının düğünü vardı orada takıldık biraz hiç kalkmadan oturduğum için sanırım eve geldiğimde ayaklarım davul gibi şişmişti şu an standart haline dönmüş ayacıklarım neyse ki
bugün babamız erken gelecek işten ve sonunda böceğimizin yatağını almaya gidecğzzz benim memleketten dönmem bekleniyordu alışverişler için ama iyi mi yaptık kötü mü bilemedim.. hemen yoruluyorum artık malumunuz.nasıl halledicez onca şeyi şimdiden gözüm korkuyor valllaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…