- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.501
kızlar dün sabaha kadar uyuyamadım...çok kasılmalar var
karnım taş kesiliyor birden özellikle sağ tarafta toplanıyor gibi oluyor siviriliyor orası ve semsert oluyor...aynı anda nefesim kesiliyor nefes alamıyorum...yatamıyorum uyuyamıyorum...sık aralıklarla oluyor...korkmaya başladım çok :18:
yavaş yavaş gevşiyor sonra ,ben de rahatlıyorum o zaman...ve kasılma olduğunda bebek hareket etmiyor gevşiyince hareket ediyor...offff çok korkuyorum lütfen bu konuda bilgisi olan bişey desin böyle mi oluyor kasılmalar???? erken doğum olacak diye ödüm patlıyooo,daha çok küçük oooo((
dr.umu aradım şimdi meşgul tel.i bir daha arıycam...nst ye girmek istiyorum ben içim hiç rahat değil....
ben lansinoh aldım ikili,elektirkli...en rahatı oymuş diye okudum...avent fln çok pahalı hiç gerek yok
burun aspiratörü şart bişey mi? ben alacaktım vazgeçtim gerekli olursa alırız diye düşündüm
günaydın kızlar bugün miskinlik yaptık oğlumla saat 10 bucuktu kalktıgımızda :) olsun iyi geldi uyumakdün eşimin bir tanıdığının düğünü vardı orada takıldık biraz hiç kalkmadan oturduğum için sanırım eve geldiğimde ayaklarım davul gibi şişmişti şu an standart haline dönmüş ayacıklarım neyse ki
bugün babamız erken gelecek işten ve sonunda böceğimizin yatağını almaya gidecğzzzbenim memleketten dönmem bekleniyordu alışverişler için ama iyi mi yaptık kötü mü bilemedim.. hemen yoruluyorum artık malumunuz.nasıl halledicez onca şeyi şimdiden gözüm korkuyor valllaaa :18:
günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyorEki Görüntüle 737070
Canım kendini yorma yavaş yavaş yap bebek mağazalarında her şey bulunuyor zaten yatak yorgan giyim falan ...
maşallahh hera yaaa ağzı burnu tam ısırmalık bu fıstığınnşimdiden böyle pozlar veriyosa ilerde çekeceğin var kızının güzelliğinden söyleyim valla
geçmiş olsun parmecim bolca su iç ve ilaçları düzenli almayı ihmal etme sakın
hadi gözün aydın canımcımm
sepetiniz çook şirin canım güle güle uyusun meleğin içinde
günaydın kızlar bugün miskinlik yaptık oğlumla saat 10 bucuktu kalktıgımızda :) olsun iyi geldi uyumakdün eşimin bir tanıdığının düğünü vardı orada takıldık biraz hiç kalkmadan oturduğum için sanırım eve geldiğimde ayaklarım davul gibi şişmişti şu an standart haline dönmüş ayacıklarım neyse ki
bugün babamız erken gelecek işten ve sonunda böceğimizin yatağını almaya gidecğzzzbenim memleketten dönmem bekleniyordu alışverişler için ama iyi mi yaptık kötü mü bilemedim.. hemen yoruluyorum artık malumunuz.nasıl halledicez onca şeyi şimdiden gözüm korkuyor valllaaa :18:
canım bugün yatakla uyku setini alcaz kısmetse..hafta sonu da istanbula gitmeyi düşünüyoruz diğer ihtiyaçlar için. burada çok fazla seçenek yok malesef. o yüzden bir gün içinde alabildiğimizi alırız herhalde ist.dan napalım..
kızlar dün sabaha kadar uyuyamadım...çok kasılmalar var
karnım taş kesiliyor birden özellikle sağ tarafta toplanıyor gibi oluyor siviriliyor orası ve semsert oluyor...aynı anda nefesim kesiliyor nefes alamıyorum...yatamıyorum uyuyamıyorum...sık aralıklarla oluyor...korkmaya başladım çok :18:
yavaş yavaş gevşiyor sonra ,ben de rahatlıyorum o zaman...ve kasılma olduğunda bebek hareket etmiyor gevşiyince hareket ediyor...offff çok korkuyorum lütfen bu konuda bilgisi olan bişey desin böyle mi oluyor kasılmalar???? erken doğum olacak diye ödüm patlıyooo,daha çok küçük oooo((
dr.umu aradım şimdi meşgul tel.i bir daha arıycam...nst ye girmek istiyorum ben içim hiç rahat değil....
ben lansinoh aldım ikili,elektirkli...en rahatı oymuş diye okudum...avent fln çok pahalı hiç gerek yok
burun aspiratörü şart bişey mi? ben alacaktım vazgeçtim gerekli olursa alırız diye düşündüm
Masallah canim ne kadarda net cikmis bizim hic boyle net resmimiz yok dr dan istedim artik zor dedigünaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyorEki Görüntüle 737070
Günaydın kızlar,
Cumartesi kızımı gördük gerçi sırtını donmuş yüzünü göstermiyordu dogum pozisyonunu almış artık pek yüzünü göremeyiz dedi doktor. Ben seker olduğu icin çok iri olmasından korkuyordum. Bastan beri 8-9 gun onden gidiyordu. Kafa cevresi gunu ile uyumlu karin cevresi 5 gun onden gidiyor. Diyet ve insulin ise yaramış:)
Bebisim çok şükür iyi ama ben bildigin hasta olmuşum haberim yokmuş. Bütün hafta sancım oldu diyince nst ye girdim dogum sancım çıkmadı . İdrar testinde bol bakteri çıktı maalesef2 ayri antibiyotik verdi hatta bir tanesi 1 Gr ve ikisinide günde 3 kez iciyorum sekerli annelerde idrar yolu enf daha çok olurmuş. Akıntım var diye alttan kontrol etti . 7 tane fitil verdi . Daha oncede olmuştu 2 tane vermişti o zaman. Baya iltihapliymis.
Birde esim rahimde açılma varmı çok sancilandi diyince elle muayane etti. İgrenc bişey çok kastım kendimi . Hafif kanamam oldu sonra. Çatı muayenesi böylemi dedim o daha fenaymis normal doğuracakları korkutmak istemem ama :)
Bir de benim kuzum dün biber gazı soludu yine . Çıldırdım valla evin icinde bile rahat yok .
canım kasılmaların aralıklarını takip et kaç dk arayla oldgunu ve bunun yanında kasıklarında ve belinde agrı sancı oluyor mu
benim kasılmalarım 2 dk arayla kasık ve bel ağrısı ile birlikte seyrediyordu dr gittigimze nstde çıkan sancıdan dolayı hastanye yataacaktım.
çok kafana takıp uzme kendini inşallah sadece basit kasılmalardır
ya aynenn benim de içim kıpır kıpır aslında bakma gözüm korkuyor dediğimesağol teyzoşuu beğenmene sevindim inş. minişlerimiz mışıl mışıl uyusun yataklarındaa anneleri yer onlarıııııı
benim ayaklarda görünürde bi şişkinlik yok ama dün giymediğim bi babetimi giymek istedim amanın ne mümkün nasıl sıktııııımeğersem farkında olmadan şişmiş haberim yok bi farklılık yok diorum bendee
ayy canım öle zevkliki bebişe alışveriş yapmak ben hic yorulmuyom valla sende yoruldukca hemen at kendini en yakın koltuğa ben öle yapıyorum mağazalarda hemen gözüme kestiriyorum sandalyeleri
Tatlım liste yaptın mı daha kolay bir alışveriş olur hem de alacaklarını unutmazsın
Masallah canim ne kadarda net cikmis bizim hic boyle net resmimiz yok dr dan istedim artik zor dedi
Persembe gunu benim cati muaynem var korkuyorum herkeste niye korkuyosun diyo daha cati muaynesinden korkuyorum ben nasil dogurcam bilmiyorummm
ya aynenn benim de içim kıpır kıpır aslında bakma gözüm korkuyor dediğimesizler bişeyler aldıkça resimlerini koydukça nasıl imreniyodum varyaaa öyle yapcam ben de canım atcam kendimi ilk bulduğum yere bulamazsam kasadaki kişiyi kaldırırım sen çok oturdun kalk da azcık biz oturalım derim
yaptım kuzum var elimde bir liste ama varsa elinizde kolayda bir liste hemen paylaşabilirsiniz hiç hayır dememeksik falan var mı görmüş olurum hem
aynı kasılmalar bende de oluyor. dr ulaşırsan bana da bilgi versene hafta sonu temizlik yaptım .çok sık kasılmam oldu
canım çok sağol cevabın için Allah razı olsun
2 dk değil ama sık sık oluyor ne bileyim dikkat etmedim çok ama 15 dk da bir gibi...
dr.umla görüştüm şimdi kasılma oluyor der demez öğleden sonra gelin nst ye bağlayalım dedi...:18:
çok korkuyorummm,dua edin nolurrr((((((((((
kızım çok küçük daha çok erkennnn
hastanede yatmakta istemiyorummm inşallah gerek kalmazzz...
bu arada herhangi ağrım yok,bel ağrısı vs...sadece ara ara kasıklarda hafif bi sancı oluyor o kadar...offff
günaydın fıstıklaaarr..15 gün kaldı benim tatilime.artık tatil gelse :)hamileliğin 32. haftasında çalışabilir raporu alıp resmi tatile gircem nasıl olcak bilmiyorum. aranızda öğrtmn olupda aynı şekilde olanlar var mı. 1 temmuzda seminerler bitiyor zaten bende o hafta gidip çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?