2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Angy yi görüyorum altta bi görünüp bi kayboluyor inşallah iyisindir canım bu yazdığımı okuyorsan ses ver lütfen

canım kasılmaların aralıklarını takip et kaç dk arayla oldgunu ve bunun yanında kasıklarında ve belinde agrı sancı oluyor mu
benim kasılmalarım 2 dk arayla kasık ve bel ağrısı ile birlikte seyrediyordu dr gittigimze nstde çıkan sancıdan dolayı hastanye yataacaktım.
çok kafana takıp uzme kendini inşallah sadece basit kasılmalardır

Canım kendini yorma yavaş yavaş yap bebek mağazalarında her şey bulunuyor zaten yatak yorgan giyim falan ...

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070

ay canım cuma 'dan beri gelinimi çok merak ettim. hafta sonu fırsat olmadı bir türlü forma giremedim. evde dolap içleri ,çekmeceler, baza altları derken heryeri elden geçirdim. bittim valla yorgunluktan.
maşallah kızına bayıldım Nazar
öyle çocuğa fare deyip küstürme annesi bence çok tatlı ,burnu ,dudakları ne kadar net,güzel yerim ben onu yerimmmmmm

Canım kendini yorma yavaş yavaş yap bebek mağazalarında her şey bulunuyor zaten yatak yorgan giyim falan ...

canım bugün yatakla uyku setini alcaz kısmetse..hafta sonu da istanbula gitmeyi düşünüyoruz diğer ihtiyaçlar için. burada çok fazla seçenek yok malesef. o yüzden bir gün içinde alabildiğimizi alırız herhalde ist.dan napalım..

Kızlar sanki bebeğim bugün kafasını uzatıp bakmak istiyor gibi karnımın üst taraflarında sürekli bir yumru hissediyorum offf keşke her an onları görebilsekkk ...

sağol teyzoşuu beğenmene sevindim inş. minişlerimiz mışıl mışıl uyusun yataklarındaa anneleri yer onlarıııııı

benim ayaklarda görünürde bi şişkinlik yok ama dün giymediğim bi babetimi giymek istedim amanın ne mümkün nasıl sıktııııımeğersem farkında olmadan şişmiş haberim yok bi farklılık yok diorum bendee
ayy canım öle zevkliki bebişe alışveriş yapmak ben hic yorulmuyom valla sende yoruldukca hemen at kendini en yakın koltuğa ben öle yapıyorum mağazalarda hemen gözüme kestiriyorum sandalyeleri

Tatlım liste yaptın mı daha kolay bir alışveriş olur hem de alacaklarını unutmazsın

aynı kasılmalar bende de oluyor. dr ulaşırsan bana da bilgi versene hafta sonu temizlik yaptım .çok sık kasılmam oldu

günaydın güzel annecikler.. bakın benim koca burunlu minik faremde size merhaba demek istiyor Eki Görüntüle 737070
Masallah canim ne kadarda net cikmis bizim hic boyle net resmimiz yok dr dan istedim artik zor dedi

Persembe gunu benim cati muaynem var korkuyorum herkeste niye korkuyosun diyo daha cati muaynesinden korkuyorum ben nasil dogurcam bilmiyorummm

Kızlar biz kızımla uzanıcaz biraz. Felaket uyku bastırdı. Size iyi sohbetler uyanınca uğrarız yine

canım çok sağol cevabın için Allah razı olsun

2 dk değil ama sık sık oluyor ne bileyim dikkat etmedim çok ama 15 dk da bir gibi...

dr.umla görüştüm şimdi kasılma oluyor der demez öğleden sonra gelin nst ye bağlayalım dedi...:18:

çok korkuyorummm,dua edin nolurrr ((((((((((

kızım çok küçük daha çok erkennnn

hastanede yatmakta istemiyorummm inşallah gerek kalmazzz...

bu arada herhangi ağrım yok,bel ağrısı vs...sadece ara ara kasıklarda hafif bi sancı oluyor o kadar...offff

ya aynenn benim de içim kıpır kıpır aslında bakma gözüm korkuyor dediğime sizler bişeyler aldıkça resimlerini koydukça nasıl imreniyodum varyaaa öyle yapcam ben de canım atcam kendimi ilk bulduğum yere bulamazsam kasadaki kişiyi kaldırırım sen çok oturdun kalk da azcık biz oturalım derim

Tatlım liste yaptın mı daha kolay bir alışveriş olur hem de alacaklarını unutmazsın

yaptım kuzum var elimde bir liste ama varsa elinizde kolayda bir liste hemen paylaşabilirsiniz hiç hayır demem eksik falan var mı görmüş olurum hem

Ah ah sormayın bu duruma hep sinir olurdum başıma gelince daha da arttı sinir :) Miyomlarım olduğu için büyük olasılıkla sezaryen olacağım . Soranlara söylediğimde '' aaaa olurmuymuş hiç , başka dr'a git , normal olmalı '' lafını duydum , bunu söylerken de tüh tühler , acıyarak bakmalar vs. Zannedersin uzmanlık alaını kadın doğum ! Normal doğum yapmayan anne oldum demesinler vs.ler . Ne saçmalık !!

Dr.umdan memnunum , her trimestreda perinatoloji uzmanına da gidiyorum keza bir seferinde acile gitmiştim oradaki nöbetçi kadın doğumcu da sezaryen olur demişti .

Normal doğum anne yapıyorsa ; normal doğurup bebeklerini atanlara kızmamak gerek , normal doğurmuş anne olmuş . 9 ay yatak istirahati ile doğum yapanlar var sonunda sezaryen olduğu için anne değil mi ; 9 ay neler yaşamış ; hadi onu da geçtim asıl annelik doğurduktan sonra çocuğuna ne katabildiğinde ona nasıl bakabildiğinde bence .

Nerdeyse normal doğum yapana madalya takılacak arkadaş ; bir tanıdık öyle demişti ; herkes şaşırmış , bu zamanda normal doğum mu yaptın aferin demişmişmişler !!

Artık bununla ilgili iğneleyici laf söylediğini düşündüklerime sanane diyorum ; dikiş vs. zor olurmuş , kendime gelemezmişim hemen vs. diyene sanane o durumları yaşayacak benim . Normal doğurup dikiş atılanlar da dikiş acısını yaşıyor benim ki biraz daha fazla olur veya olmaz . Her şey kişiden kişiye değişiyor da bir tanıdığım sezaryen doğum yapıp 3 günde toparlandı desteksiz , yardımsız çocuğunu kendi büyüttü , normal doğum yapıp da dikişi vs derken anne , kayınvalide yardımı alan da oldu .

Neyse uzattım :):)

slm kızlarr herkes ıyıdr umarımmmm...bn artık yuvarlanma modundayımmm böcekler ters dönerde çırpınır ys gecelerı oyleyımm solumdan sağıma dönmek bıle ıskence..bnı görenler 9 aylıkmı dıye soruyo...gecen gun 1 gce hstanede yattmm cok sukur sancım yokk enfeksıyonmuss aıleden gelen bı erken doğum hıkayem olduğu ıcın doktorum her ağrımı onemsıyo bı dünya ılac ıcıyrmm ıgne olurmm popom kevgire dondu :) cıger gelıstırıcımızıce oldukkk...nyse hstanedede bna dogumamı gldın dıye soruyodu orda doğum sezeryan olan hamısler :) sezeryanlılar bı assa bı yukarı yuruyolardı...gaz sorunu cok zor dıyolar...bnm kızz totoyu ıyıce yerlestrmıss hc donesı yok rahatına düşkün...doktor sna zaten sezeryan dusunuyodmm sanırım artıkk gerçekten zorunlu olucak dıyo....cnku kılosu boyu arttıkça dönme ıhtımalı azalıyomuss :) bnı merak eden arkadslarr teşekkür edermm hepınızee

Masallah canim ne kadarda net cikmis bizim hic boyle net resmimiz yok dr dan istedim artik zor dedi

Persembe gunu benim cati muaynem var korkuyorum herkeste niye korkuyosun diyo daha cati muaynesinden korkuyorum ben nasil dogurcam bilmiyorummm

canım bende cok tırsıyorum aslında korkmak diilde görmüyosun yaa napıyooo o adam orda oluyosun aslında ben sezeryan düşündüğüm için inş. gerekte kalmazzçatı muayenesi için erken diilmi canım:44:bildiğim kadarıyla 36-37 haftalarda yapılıyor :44:

bide söle düşün biz bitirdik o işleri erkenden simdi canımız sıkılıyo vallasen simdi bebişine alıcağın cicilerin tadını cıkarrr ne güzelll aynen öle yap baktın hic biyer yok kaldır kasadakinii hem hamişsin bahanende hazır canımcımaaa hamişizz heraldee saygıı biraz

aynı kasılmalar bende de oluyor. dr ulaşırsan bana da bilgi versene hafta sonu temizlik yaptım .çok sık kasılmam oldu

ben de son zamanlarda çok yordum kendimi...geçen hafta alışveriş için çıktık ilk defa tam 6 buçuk saat ayakta dolandım manyakk gibi ! işte bunun için diyodum eşime de sürekli bir an önce başlayalım yavaş yavaş alalım halledelim,ben ilerledikçe zorlanıcam diye ama....!

çarşamba günü de yine dışarda ayakta çok dolaştım...bir de evde yok orayı sileyim buranın tozunu alayım eğil kalk yordum kendimi...

dr.öğleden sonra gelin nst ye bağlayalım dedi canım...çok korkuyroum...ilk defa böyle içim huzursuz...daha önceki olan şeylerde normal,oluyor vs diye kafama takmadım hiç bişeyi ama 2 gündür buna kafam çok takıldı,huzursuz etti beni...hissettim resmen..

of Allahım sen koruuu...dr.dan sonra yazarım inşallah son durumu...

cnm bnm bebekk bı tarafa hc toplanmadıı o nasıl bılmıyrmm ama ablamn dedıgıne gore bı tarafa toplanırken sancı olurmuss...gergınlık bnde hep oluyo ama sancı hc cıkmıyo sukur...kndını kasma dedı bna ebe kastıkça korkudan bebekk etkılenıp gerılıyomuss hıssettgn bu olabılır..saknce kasılma aralıklarına bakıcakmısn...korkma bnce bsey yoktur ıns

benim de aynı senin gibi durumum canım milli eğitimde biri ile görüştük siz çalışabilir ve çalışamaz raporlarınızı günü gelince alın verin şansınızı deneyin dedi ben de çalışabilir raporumu alıp okula verip öyle çıkacağım tatile tam da temmuza geliyor 32. haftamız biz yapalım da belki tutar,yönetmelikte aktarılamaz resmi tatilde olduğumuz için diye yazıyor ama aktaranlar olmuş arkadaşlardan biz de şansımızı deneyeceğiz hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…