2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba ; eğer bugün Merhaba Bebek programından indirim kazanıp da kullanmayacak olan arkadaş var ise bana verebilir mi alacaklarım var da :)

canım ben varım ama açelyaya söz verdim geçen gün.. haftayada kullanmayacağım eğer bugün alamazsan haftaya da sana yollamaya çalışırım..

Selamlar

Off acayip nefes darlığı yaşıyorum,çok sıcak,kasıklarıma ağrılar giriyor.Korkmaya başladım erken doğum olurmu diye.Herşeyi alındı ama hazır değil.Yıkamadık,kurmadık,kocişte erken diyor. (
Sizlerinde dediği gibi dr.ne sorsak normal diyor.Hamişlikte herşey normal bir biz anormaliz herhalde. :))

Ben şuan programı izliyorum eğer yine indirim kuponuysa ben veririm kodu kimin ihtiyacı varsa.

Tebrikler! 125TL ve uzeri alisverisinizde sadece bugun gecerli,aninda 40TL indirim kazandiniz. Indirim kodunuz : PK556FE7100 Tum ebebeklerde gecerlidir.

Yaaa merhaba bebeği başından hiç izleyemedim çok merak ediyodum. Gene sonlarını yakaladım galiba bebişle spor yapılıyor:) yerim onu ya çok masum........!

Yaaa merhaba bebeği başından hiç izleyemedim çok merak ediyodum. Gene sonlarını yakaladım galiba bebişle spor yapılıyor:) yerim onu ya çok masum........!

ayy evet mirza bebek ne kadar tatlıydı değilmi sessiz sakin anneyle spor yaptı
Allahımmmmmmmm bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla tabi zamanında ve sağlıkla :)

nadia özelden gönderdim

Benim kızın da karın çevresi bir hafta geriden gidiyor. Doktor balık kapsülü verdi.Onu kullandım şuan normal diyor.Ama yinede biraz geriden geliyor. Kilosuda 1 hafta geride ama doktor böyle olsa bile üç üç buçuk kilo arası doğar dedi. Hata payı yüksekmiş karın çevresinin ve baş çevresinin başıda biraz küçük ama yirmi altıncı haftadan sonra en belirleyici doğum haftasınıda FL değeri verirmiş buda ilerde gidiyor bizim.

doğan bebeği gördünüz mü maşallah tosuncuk oldu
farkettinz mi elleri ve kulakları ne kadar büyüktü
acaba bizimkiler nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…