2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin eşin de yaptığın her yemeği beğensin ama canım buradan kız almış misss gibi hem de en marifetlisinden

sorduğumuzda kusur bulacak şeyler söylerlerse bu sefer de yedikleri yemeği burunlarından getiririz bence çok biliyosun sen,beğenmiyosan yeme falan deriz kesin dedim ya bence kaşınıyoruz tamamen :)))

aynen bir söylese bin işitcek:))

çok beğendiği birşey olunca ben sormadan söylüyor o zaman anlıyorum gerçekten beğendiğini:)

Ben firmaya su söylemeye utanıyorum artık evde fil beslediğimizi düşünmeye başlamış olabilirler tam 3 tane yedek damacana var şuan ve buna rağmen adam 4 günde 1 bizde

aynen valla adam helak oluyooo bizim damacanalarıı taşırkenn aç kapa artema gibi iç işe durumu mevcut bendede
geceleriii eşim sormaktan ben cvplamaktan bıkmadıkk nereyee çeşmeyeee nereye çişeee

Kızlar eşim geldi ben yemeğe kaçıyorum. Akşam gelirim halı saha maçı varmış. Haydin şimdilik hoşçakalın.

Benim kocam da tavuklu bişey yaptığımda Allahım karıma bu kadar güzel tavuk yapma becerisi verdiğin için şükürler olsun diye dua ediyo çok yağcı Hergün tavuk pişireyim diye hep bu numaralar tabi ben yemiyorum artık :)

aynen valla adam helak oluyooo bizim damacanalarıı taşırkenn aç kapa artema gibi iç işe durumu mevcut bendede
geceleriii eşim sormaktan ben cvplamaktan bıkmadıkk nereyee çeşmeyeee nereye çişeee

Ay alemsin yaa koptum İşyerinde o iç işe mevzusu çok sıkıntılı oluyo nasıl üşeniyorum bazen gitmeye...

mrhb arkadaşlar benimde tahmini ağustos doğum ama erkende gelebilir belli değil :) çok heyecanlıyım adını koyduk bile ali olcak ,zaman geçmiyo durdu sanki

benim oğluşumun adaşı olacak demekki ,bizim Ali'mizi de temmuz sonu gibi sezeryanla bekliyoruz bakalım hayırlısı
şu 1 ayı da hayırlısıyla atlatsaydık off

canım çok romantik ve erotik bir kitap
kocişle kardeş olduk kendimi bu kitaplarla avutuyorum ah ah

Canım benim bildiğim kadarıyla kesik olmasın diye yapılan bir masaj.
34. haftadan sonra uygulanıyor. Haftada 3-4 gün yapmak gerekiyormuş. Özellikle ilk doğumda öneriliyor.
Kendi kendine yapacaksan baş parmağını kullanıyosun, eşin ya da ebe, doktor vs yapacaksa işaret parmağını kullanıyor.
eller yıkanıyor ve yağlanıyor.
Youtube'da videosunu da buldum

Grossesse : le massage du périnée - YouTube

Gunebakancm kavusamadk kocamla bu senede bi dugub patlamasi var cucu nihat odabasi oldu vala bnmkihergun yer vala hergun nohut pisirsem genemi demez yterki taze olsun

Selam şeker anneler biz geldik bayadır giremiyorum umarım herkes iyidir medvezirden sonra doğuran oldumu ? Bugün tahlil sonuçları için gittik doktor amcamıza bide akşam kasılmam vardı kanım düşmüş 10lara ilacımı değiştir di nst ye girdik doğum sancısı çıkmadı ama kasılmaları önleyelim die nidilat verdi prospektüsünü okudum c kategorisi hamilelikte kullanımı uygun diil yazıo ama burda sanırım bu ilacı kullanan arkadaşlar vardı. Oğluşu da gördük büyümüş kuzucuk 2 kilo olmuş.

Kızlar bişey sorucam size. Şimdi ben özel okulda öğretmenim. Bu sene sözleşmemi 10 aylık imzalamıştım,yani 30 haziran itibarıyla sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme eylülde başlayacak. Benim rapor işi bu durumda nasıl oluyor. doktor 5 temmuz gibi sana rapor vericem ama zaten o tarihlerde iki ay boyunca bir yerde çalışmıyor görünüyorum. Ne yapmam gerekiyor,yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…