- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.921
sanırım bu konuda en rahatınız benimbenimki hiiiçç yemek ayırmaz önüne ne koysan yer cinsindendir yani her yaptığımı beğenir kusur bulmaz.. arada ben dürterim ya bişey de yorum yap şusu fazla busu eksik diye ama ıııhh bişeysi yok çok güzel olmuş der kaşınıyo muyum neyim ben de alla allaaa
sorduğumuzda kusur bulacak şeyler söylerlerse bu sefer de yedikleri yemeği burunlarından getiririz benceçok biliyosun sen,beğenmiyosan yeme falan deriz kesin dedim ya bence kaşınıyoruz tamamen :)))
Ben firmaya su söylemeye utanıyorum artık evde fil beslediğimizi düşünmeye başlamış olabilirler tam 3 tane yedek damacana var şuan ve buna rağmen adam 4 günde 1 bizde
Kızlar eşim geldi ben yemeğe kaçıyorum. Akşam gelirim halı saha maçı varmış. Haydin şimdilik hoşçakalın.
Senin eşin de yaptığın her yemeği beğensin ama canım buradan kız almış misss gibi hem de en marifetlisinden
aynen valla adam helak oluyooo bizim damacanalarıı taşırkennaç kapa artema gibi iç işe durumu mevcut bendede
geceleriii eşim sormaktan ben cvplamaktan bıkmadıkk nereyee çeşmeyeee nereye çişeee
Canım benim resmim var sayfada :) onun dışında fotom yok hamile iken çekildiğim onuda eşim habersiz çekmiş :)
mrhb arkadaşlar benimde tahmini ağustos doğum ama erkende gelebilir belli değil :) çok heyecanlıyım adını koyduk bile ali olcak ,zaman geçmiyo durdu sanki
Söylediğin kitabı okumadım canım bi bakarım e-kitabı varsa benim için daha iyiBen de sizinle son okuduğum kitabı paylaşıcaktım sen yazınca hatırladım. Ayşe Kulin hiç okumamıştım nefes nefese isimli kitabını buldum bir başladım bırakamadım ya en hızlı okuduğum kitaplar arasına girdi kendisi çok güzel tavsiye ederim.
canım çok romantik ve erotik bir kitap
kocişle kardeş olduk kendimi bu kitaplarla avutuyorum ah ah
kızlar nasılsınızne çok olmuş ben girmeyeli hepinizi çoook merak ettim inş herkes iyidir.ben bir giriyorum bir daha giremiyorum kusura bakmayın... ben bygün minnoşumu gördüüüüüm çok talı olmuş sıpa çoook burnu çok güzel dedi doktor yanaklarımız tombik tombik teyzeleri.doğum şeklimizede karar verdik. her şekilde normal doğumada müsaştsin dedi ama ben çok korkuyorum o yüzden istemedim doktorum ikna etmeye uğraştı normal için ama yok cesaret edemedim hata mı ettim bilmiyorum kızlar.bayram öncesi arefe günü için karar kıldık şu anda 12 temmuzda tekrar randevum var o gün kesin olarak karar vericez şu anda ya 7 ya da 8 ağustos görünüyor. bayram şekeri olacak bıdığım.
walla canım bende korkuyorum normal doğumdan ama herşey yolundayken keyfi sezeryanı seçmeye gönlüm razı değil açıkçası.Aslında içten içe hani dönmez belki bişey olur sezeryan olur vs. vs. diye düşünüyordum ama bugün gördük ki dönmüş.Bu kesin normal doğum yapacağım anlamına gelmez ama en azından döndü.Bu kadar insan doğuruyo bizde doğururuz Allahın izni ile.Benim korktuğum normal başlayıp sezeryanla bitmesi... Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
Tam olarak kerametini bende bilmiyorum parmecim ama normal dogumu kolaylastirdigini cok duydum hurma zaten genel olarak faydalı bı besin... Bir de normal dogumda açılmayı kolaylaştıran perine masajını duyan var mı arkadaslar ayse oner hanim seminerde bahsetti şaşırdım ben hiç duymamıştım...!
Prestiji pek sevmedim ama sihirbaz süperdi gerçekten. Zindan adasını izlemediysen izle sana tavsiyeBir de the murdoch mysteries diye bi dizi var mutlaka izle derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?