- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.801
ben alayım canım
40 tl indirim kodu var kızlar isteyene verebilirim
alırım valla bugün 300 tl alışveriş yapcam ii olur
promosyon kodu PK28EDAC100ben alayım canım
kızlar merhaba bebek kodu nedir söylermisiniz?
İnanmıyorum ya,ben yazmışım gibi geldi yazdıklarını.oda baktım ama bizim bebek odamız dar uzun,büyüyen beşik araştırdığım kadarıyla çok uzun süre kullanılmıyormuş.onun yerine 1 yaş gibi odasında yatacağı dönemde ne almalıyım diye kara kara düşünüyorum.bana kalırsa öncelikle eşyaları için şık ve büyük bir gardrop yeterli,belki bir de şifonyer.ilk 6 ay için zaten sepetimiz var.gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama eğer takip ettiysen burda arkadaşlar süper odalar hazırladılar.onları görünce nasıl gaza geliyorum inanamazsın.isim konusunda da benim kuantumu dırtlamadan alternatiflerim; ışık,hande,idil,beril,mina,ilke,simay,melîke,miray,Bilge,merve,rüya.oda için de bugün eniştemle konuştuk,marangoz kendisi.çok geç kaldık ama çırpınıp duruyoruz işte.kordon kanı içinde biraz araştırdık bu oda işi birazda ondan ötelendi.eşim kesinlikle aldırmak istiyor.arayıp duruyor bir yerleri.ben bursa'lıyım aslen ama evlendiğimden beri yani 7 yıldır Yalova'da oturuyorum.biraz daha küçük şehirlerde imkanlar daha sınırlı oluyor.istanbul'da kordon kanı alan yerler normal doğum olursa yetişemeyiz falan diyorlar.sezeryan olursa geliriz diyorlar falan.öyle arada kaldık işte.aman napıyım oda yetişmezsede,bizim odamız mı vardı diyorum daraldığımda.eşyalarımız yıkansın yeter.bi de çok acele etmese fena olmaz.ben koç burcuyum çok tez canlıyım,inşallah bu konuda benim gibi olmayıp kuzu kuzu bekler zamanını.neyse ne anlattım be!!!! Red'den hala haber yok di mi? Aklımın bir tarafında o var.haber almadan rahat etmiycez.iyi geceler canlar.öpüyoruz hepinizi
kızlar biz geldik :) bir gece nöbetinden daha merhaba :)
şimdi sizler kontrolleriniz için doktorlarınıza gidiyorsunuz ya, biz de kızımla çocuk doktoruna gidiyoruz artık kontrole :) pazartesi randevumuz var inşallah kilosu artmıştır. her fırsatta ağzına meme ve biberon tıkıyorum inşallah yaramıştır. en son kontrlünde altı bezli olarak 2.110 gelmişti minik turtam.
ayrıca benim kızım çok oyunbaz :) başkasının kucağında hemen ağlamaya başlıyor ben alıyorum susuyor gülümsüyor. aferin kızıma kimseye gitmesin heheh
Bugun benim dogumgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?