2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar nasılsınız? ağrısız sancısız bi gün diliyorum herkese :) aranızda kraft diadem taşıma koltuğu alan var mı? ağırlığı ne kadar? bilen var mı

Yalova günaydın, herkese günaydın arkadaşlar.. Sabah saatlerini geçtik ama biz dün 03.00 te yattık bugün kahvaltı sonrasında dinlenme saatimiz buralara kadar geldi :)

Yalova beşik almışsın bir de dediğin gibi güzel bir gardrop yaptır ya da şifonyer ilk 1 yaşına kadar bile seni götürür. Oda tercih meselesi eminim arkadaşların odaları çok güzel olmuştur yalnız bazı arkadaşlarım keşke yaptırmasaydık kendisiyle beraber seçseydik bile dediler, hatta bebek odaları bebeğin biraz büyüyünce kullanışsız olabiliyormuş. Bunlar da birer fikir bu anneye göre değişir bence doğru tek bir yaklaşım yok bu konuda. Ben tercihimi gereksiz masrafa girmeden kafam sakinken yapmaktan yana kullandım. Bir de arkadaşlarımdan gördüm bebek 1 yaşında odası hazır ama hala orda bırakamıyorum gündüz oynamaya giriyoruz diyince bence acele etmeyeyim dedim. Sonuçta bebeğin başka masrafları var asıl ihtiyacı olan.. Tercih senin canım ama bence beşiğine güzel bir cibinlik yanlarına kurdele güzel bir nevresim takımı ve şifonyerin üzerinde aksesuar, hoş bebek sepetleri (english home !:), duvarlara çerçevelerle harika bir ortam yaratabilirsin inan. Ben bunu tercih ettim baktıkça hoşuma gidiyor. Maddi olarak en iyi ortamımızda gider en güzel odasını kızıma beraber alırız diyorum önce bir önümü göreyim :)

İsimler çok güzel :), kordon kanını bizde yapacağız inşallah bence önemli. Alışverişte eksiğin kaldı mı? Buarada English Home a çok güzel şeyler gelmiş arkadaşlar anne için ince gecelikler bile var, e bebek te baya bir indirime girmiş bilginiz olsun herşey ( kıyafetten bakım ürünlerine ) % 30-40 indirimde .. :)

oyyş minik çileklii turtii yaa yerim ben onu maşallah
bizde gece nöbetlerine katılmak için gün sayıyoruzzzminnakın öle hızlı büyücekki annişiii o okdar güclükii maşallah minişee yaa

Bugun benim dogumgünüm

doğum günün kutlu olsun tatlış iiki doğmuşsun :119:

kızlar e bebek promosyon kodu isteyen varsa özelden yazabilirmm ben kullanmıcam 30 lira
ama cvp cabuk yazarsanız dışarı cıkıcam cünküüü

kimsecikler yazmadıı neyse ben kodu buraya yazıyorum lazım alan kullansın öpüldünüz güzeller
promosyon koduKE784FA100 30 lira

Lepistes dogum gunün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara

Sancıları olan arkadaslar , cok gecmis olsun insallah bebislerimiz hepsi zamanında doğar , Allah kolaylık versin

Rüzgar. Cim. Hakkında hayırlısı olsun , esin cok hatalı gercekten , insallah sen ve bebegin icin en dogru Kararı verirsin , Allah senin icin en hayırlısı neyse onu nasip etsin , yinede boşanmak icin lohusaligin filan geçmesini bekle istersen...

Red. İ merak ediyorum bende , sesi çıkmadı , dogum mu yaptı acaba ??

Medvecezir kızına maşallah , genc kız olmus bile , Allah uykusuz gecelerde yardımcın olsun , sonrada bizlere :)

Cok sıcak kızlar ya , vantilatorun karşısında oturuyorum banamisin demiyor, elimden ayağımdan ateş çıkıyor sanki , sabah 5 ten beri uyanığım sıcaktan

Birde kızlar ebebekten süt pompası alan varmi , bende o medelanin 150 milyon olanından var (elektrikli), kizimda almistim, cok ses çıkarıyor , işyerinde biraz gürültülu oluyor , sessiz olan bildiginiz onerebileceginiz var mı , 40 tl cekim var ebebekten sessiz pompa alayım diyorum , almazsam Aksamustu kodu birinize veririm

selamlar canlarım nasılsınız bakalımm.. yine e-bebek kodu telaşı var herkeste ben de yeni açtım tv.yi alabilmiş olsam yazardım kodu.

LEPİSTESS canım nice mutlu yıllara,eşinle,sevdiklerinle ve tabii ki meleğinle beraber

SUBAcm geçmiş olsun tatlım içini ferah tut zamanında gelecek inşallah bebeğinn

MEDCİMM kızçemiz büyümüş de gülmeye başlamış annesinee yerim onu ben.. sana da kolay gelsin canımm gece nöbetlerinde..merak etme fazla bişey kalmadı biz de katılcaz seninle bu nöbetlere

aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler..

CUCUMM dün gezdin doyamadın mı kız gezenti hatun senii ohh en iyisini yapıyosun tatlımm iyi gezmeler sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…