2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim içinde uyar problem değil canım

Cnm daha once demistm yine soyluyrm bnce cok iyi bi fikir.bzm agustos bebisleri aceleci davramiyo..biri ortadan bi sure kaybolunca 3 bucuk atiyorz..en azndan birbirmzdn hberdar olurz..
aynen canım.. artık yavaştan doğum sürecine giriyoruz. şu arkadaştan ses çıkmıyor noldu doğurdu mu iyi mi acabaa diye sorup duruyoruz sonra.. bir msjla haber verilebilir endişelenmeyiz biz de..

kızlar yarın evlilik yıldonumum hemden ilk ama ben hamılelıgın verdigi agırlık uyusukluktan :) daha hıc birsey dusunemedim esimden beklıyorum sanırım ben hamıleyım o bana süpriz yapsın gibilerinden ama genede bi hediye almalıyım dimi fikir verirseniz sevinirim :)

merhaba arkadaşlar
göğüslerinde sancı olan arkadaşlar var mı
bende bir haftadır var. Doktorada haftaya gidecem meleğimi çok özledim
bu e bebek sitesi güvenilir bir site mi alışverişlerinizden memnun musunuz?
Çanta beğendim ama kararsızım nasıl iyimidir?

amin cnm cok haklısın söylediklerini uygulıcam zaten cnma tak dedi artık ınceldigi yerden kopsun

e-bebek'ten Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası aldım.
İndirimle de olunca mağazalardan epey uyguna geldi . Tabii henüz kullanmadık ama çok araştırdım , hep olumlu yorumlar aldım ; sesi çok rahatsız etmiyormuş , kullanımı kolay , ağrı yok ; bebeğin emmesi gibiymiş.

Ayrıca süt saklama poşeti ve şişesi de aldım bakalım inşallah saklayacak kadar bol sütümüz olur .

canım bildiğim kadarıyla gögüslerde sancı olması normalmiş süt kanalları ile ilgiliymiş

e bebekten alışveriş yaptım kargo süper ups ile çok çabuk ve sorunsuz geldi

bu hafta benım de sık olmamakla bırlıkte zaman zamn göğsümde sancı oluyor ağrı gırıyo kontrol günüme daha 1 hafta var doktoruma sorucam gıttıgım zaman bakalım ne diycek ebebek sitesinden de daha önceden ana kucağı aldım güvenılır sıte çanta konusunda bır fıkrım yok ama...

e-bebek sitesinden geçen hafta pazar günü alışveriş yaptım merhaba bebek indirim ile ; salı günü de elime ulaştı .
Gayet güzel de paketlenmiş , çok profesyonelce .
Yanlış hatırlamıyorsam site en iyi alışverişi sitesi seçilmiş , bunu duydum çok emin değilim .
Merhaba Bebek'ten indirimin varsa zaten hiç kaçırma piyasaya göre çok uyguna geliyor .

Teşekkürler kızlar :)
Eşim izin verirse bende alayım. İnternetten alışverişe biraz karşı mağazadan beğen al diyor ama bende beğenmedim. Çok basit geldi mağazadakiler.

Normal mi bu göğüsteki sancılar evet arada ağrı bıçak saplanması gibi oluyor. Kendini hazırlıyor demek ki

eşinle birlikte bir ömür beraber yaşlanmanız dileğiyle şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşımın da bır hafta oncesınde evlılık yıldonumuydu ve eşine ortak arkadaşları tarafından mesaj attırmıştı Zeynep senı cok sevıyor evlılık yıldonumunuzu kutluyor dıye eşinin cok hoşuna gıtmıstı bu da bır alternatıf olabılır sanırım bıraz fazla nazlanıyoruz hamılelıkten dolayı:):)eşinden beklemene gerek yok bence sende hedıye falan alabılırsın

gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda

Peki tatlı , hamur işi çok mu yiyorsun ? Forumda yazan arkadaşlar vardı bebeğinin zayıf olduğunu ; eğer tatlı , hamur işi bebeğe kilo aldırıyorsa onlar denesin tabi farklı rahatsızlıkları yok ise şeker , tansiyon gibi . Kişiden kişiye değişiyor sanırım ; senin her yediğin bebeğe yarıyor demek ki . Peki sen çok kilo aldın mı?
Kilo olarak önde gider ise normal doğum biraz zor olur sanırım başka sıkıntısı mı var ki olsa dr derdi sanırım .

doyamadım valla tatlışımm haftaiçi hep evdeyim yaa napimm kocişle h.sonu geziniyoruzzama cıkamadık bugün kocişin acil bi işi cıkıncaa o tek basına cıktııı ama gelirken arıcak erken olursa ozaman cıkıcazzbende duşumu aldım öle bekle dur şimdiiiiii

aynen canım.. artık yavaştan doğum sürecine giriyoruz. şu arkadaştan ses çıkmıyor noldu doğurdu mu iyi mi acabaa diye sorup duruyoruz sonra.. bir msjla haber verilebilir endişelenmeyiz biz de..

banada uyar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…