- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.841
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
benim içinde uyar problem değil canım
aynen canım.. artık yavaştan doğum sürecine giriyoruz. şu arkadaştan ses çıkmıyor noldu doğurdu mu iyi mi acabaa diye sorup duruyoruz sonra.. bir msjla haber verilebilir endişelenmeyiz biz de..Cnm daha once demistm yine soyluyrm bnce cok iyi bi fikir.bzm agustos bebisleri aceleci davramiyo..biri ortadan bi sure kaybolunca 3 bucuk atiyorz..en azndan birbirmzdn hberdar olurz..
Canım ben biraz daha katıyım bu konularda ya birileri akıl vermiş ona kadın dediğin böle olur şimdikiler şöyle böle diye yada ayrılan taraf sen ol diye seni yıldırmaya çalışıyor. Bu durumda da bir avukata danış, boşanma talebini haklı gerekçe sunmadan yapan kişi tazminattan falan mahrum kalıyor sanırım. Bir tek bebek için nafaka öder.
minkm
Sanada katı bir yorum yapıcam. Kötü ol canım hatta deli ol. Onu bile anlamazdan gelme ihtimali var kayınvalidenin. Benimkiler benden evlenmeden önce bile çekiirlerdi. Şimdide her fırsatta mesaj veren hareketlerim var. Düzeldiğimi düşünmesinler diye. Bebek benim heves benim mesajını net bir şekilde vermen gerekir. Aldığı hediyeleri bile kullanamayacağını aynısından çok aldığını sıra gelene kadar bebeğin büyüyeceğini söyle. İdare eden sen olursan yıprandığınla kalırsın. Sen deli ol seni idare etsinler. Hamilelik ve hormonlar en iyi bahanen doğuma kadar yeterrrrrr diye bir isyan et ve üst üste bir kaç akşam evinde yemek yap. Çağırıncada yemeğim var sağolun de.
Zamanla çağırmaktan vazgeçecektir.
Size bişi anlatayım aynısını kayınvalideme de anlattım o içinden mesajını aldı.
Eşimin bir akrabası bize yakın oturuyor. Sık görüştüğümüz kişiler değiller. Bizi (kaynanamlar ve bizi) yemeğe çağırdılar iki gelin ve kaynana beraber ağırlıyacaklar. Büyük geline (iki çocuklu) bi dedi çocuk nerede uyuduğu koltuktan düşmesin yanına yastık koydun mu? Sonra dedi öbürü nerde uyudu üstünü örttün mü? Şimdi diyeceniz ne var bunda.? Ne mi var o gelin o kadını terslemedi insan yanında piyon anne olmayı kabul etti.
Ben de kaynanama sonradan anlattım (yanında olanı olay ama o bu gözle bakmadığı için) dedim ki ben o gelinin yerinde olsam insan içi demem yok ben spor olsun diye çocuğu uyurken koltuktan atıyorum derdim. Diğerini de özellikle örtmedim ki hasta olsun kocamın ilgisini çekelim. Der bozardım dedim iki çocuk doğurmuş cahil değil bişi değil gelinin kendi canı sonuçta bu çocuklar. Kimse hiç bir çocuğu anasından çok düşünemez. Cahillik ve akıl noksanlığı hariç.
Ne dolmuşum be uzun oldu ama ben konularda çok keskin düşünüyorum. Allah tükürdüğümü yalatmasın.
Lepistes dogum gunün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
Sancıları olan arkadaslar , cok gecmis olsun insallah bebislerimiz hepsi zamanında doğar , Allah kolaylık versin
Rüzgar. Cim. Hakkında hayırlısı olsun , esin cok hatalı gercekten , insallah sen ve bebegin icin en dogru Kararı verirsin , Allah senin icin en hayırlısı neyse onu nasip etsin , yinede boşanmak icin lohusaligin filan geçmesini bekle istersen...
Red. İ merak ediyorum bende , sesi çıkmadı , dogum mu yaptı acaba ??
Medvecezir kızına maşallah , genc kız olmus bile , Allah uykusuz gecelerde yardımcın olsun , sonrada bizlere :)
Cok sıcak kızlar ya , vantilatorun karşısında oturuyorum banamisin demiyor, elimden ayağımdan ateş çıkıyor sanki , sabah 5 ten beri uyanığım sıcaktan
Birde kızlar ebebekten süt pompası alan varmi , bende o medelanin 150 milyon olanından var (elektrikli), kizimda almistim, cok ses çıkarıyor , işyerinde biraz gürültülu oluyor , sessiz olan bildiginiz onerebileceginiz var mı , 40 tl cekim var ebebekten sessiz pompa alayım diyorum , almazsam Aksamustu kodu birinize veririm
merhaba arkadaşlar
göğüslerinde sancı olan arkadaşlar var mı
bende bir haftadır var. Doktorada haftaya gidecem meleğimi çok özledim
bu e bebek sitesi güvenilir bir site mi alışverişlerinizden memnun musunuz?
Çanta beğendim ama kararsızım nasıl iyimidir?
Kizlar yurtdisi icin gecerli degil dimi bu kampanya
merhaba arkadaşlar
canım yolladım msjı biliyosundur belki ama bi kodu bi sefrlik alışeverişte kullanılıyor haberin olsun
bu hafta benım de sık olmamakla bırlıkte zaman zamn göğsümde sancı oluyor ağrı gırıyo kontrol günüme daha 1 hafta var doktoruma sorucam gıttıgım zaman bakalım ne diycek ebebek sitesinden de daha önceden ana kucağı aldım güvenılır sıte çanta konusunda bır fıkrım yok ama...
merhaba arkadaşlar
kızlar yarın evlilik yıldonumum hemden ilk ama ben hamılelıgın verdigi agırlık uyusukluktan :) daha hıc birsey dusunemedim esimden beklıyorum sanırım ben hamıleyım o bana süpriz yapsın gibilerinden ama genede bi hediye almalıyım dimi fikir verirseniz sevinirim :)
Kızlar bu hafta bende kullanıcım kodu girdik cep tele şifre gelmedi sonra mı geliyor
Bugun benim dogumgünüm
gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda
selamlar canlarımnasılsınız bakalımm.. yine e-bebek kodu telaşı var herkeste ben de yeni açtım tv.yi alabilmiş olsam yazardım kodu.
LEPİSTESS canım nice mutlu yıllara,eşinle,sevdiklerinle ve tabii ki meleğinle beraber
SUBAcm geçmiş olsun tatlım içini ferah tut zamanında gelecek inşallah bebeğinn
MEDCİMM kızçemiz büyümüş de gülmeye başlamış annesineeyerim onu ben.. sana da kolay gelsin canımm gece nöbetlerinde..merak etme fazla bişey kalmadı biz de katılcaz seninle bu nöbetlere
aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler..
CUCUMM dün gezdin doyamadın mı kızgezenti hatun senii ohh en iyisini yapıyosun tatlımm iyi gezmeler sizee
aynen canım.. artık yavaştan doğum sürecine giriyoruz. şu arkadaştan ses çıkmıyor noldu doğurdu mu iyi mi acabaa diye sorup duruyoruz sonra.. bir msjla haber verilebilir endişelenmeyiz biz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?