- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.821
Hayır alamadım canım sana özel msj attım ama görmedin sanırımalabildin mi şifre canım? ben 40 lira aldım. senden haber bekliorum bi başkasına vermek için
özelden mesaj gönderemiyorum istersen maillle göndereyim
Ben ve oğlum teşekkür ediyoruz :)))
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
anneme 30 lira gelmişti istersen onu da gönderebilirim
kuzumm ben kod istemedim ki :) ben de kodu alsaydım yazardım isteyene ama tv.yi yeni açtım dedimGünaydın canım,ben kod aldım ama 30 tl'lik.henüz bakmadım e- bebekte neler var diye.kullanmazsam hemen paylaşıcam.
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?