2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 50 lira kodum var ihtiyacı olana verebilirim. bu arada bende bikaç gündür aniden giren bi sancı oluyor.rahme iğne batıyo gibi.anidende geçiyor.dr u zırt pırt aramak istemedim sizde de oluyomu

Kızlar 50 tl kod alanlar eğer vereceğiniz kimse yoksa ben alabilir miyim. rüzgaraldımsallanıyorum adlı arkadaş 40 tl lik almış bana sağolsun onuda sonradan isteyen bir arkadaşa veririz.

bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..

DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...

ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfen öpüyorum hepiniziii

Son düzenleme:
Canım keyfiniz bol olsun,dinlenin kızınla bakalım.bebek odası konusunda bende seninle aynı şeyi düşünüyorum ama eşim çok hevesli olduğu için ona gerçek düşüncelerimi pek söyleyemiyorum.hevesini kırmamak için,onunda kuzusu sonuçta.englısh home'a salı günü bende baktım,gerçekten süper şeyler var.çiçek baskılı 3'lü body'ler %25 indirimdeydi ama çok kıyafeti oldu diye vazgeçtim.kaç kere sepetin başına gidip geri döndüm bir bilsen.eşim şimdide odasını bir marangoza yaptırtma kararı verdi,onu araştırıp duruyor.bende bebek odası konusunu danıştığım bebeği olan arkadaşlarım seninle aynı şeyleri söyledi,ben ikna oldum ama dediğim gibi eşim olması gerektiğini düşünüyor.hassasiyetini anlıyorum onunda çünkü 7 yıllık evlimiz,ilk başlarda infertilite sorunuyla uğraştık sonrada üstüste 2 tane düşük olunca içinde heves kalmasın diye şimdilik pek karışmıyorum.ha bende heves yok mu diyeceksiniz,ben gereksiz masraflar yerine ayıracağım parayı kızımın eğitim giderleri için harcamak niyetindeyim.sonuçta maaşla çalışıp deli gibi paralar kazanmıyoruz.gelen belli giden belli.eşim böyle durumlarda hep muhacirsin işte hem de soy Kırcaali'den der.malum tutumludurlar ya!!!(pinti değil ama).

Günaydın canım,ben kod aldım ama 30 tl'lik.henüz bakmadım e- bebekte neler var diye.kullanmazsam hemen paylaşıcam.

Son düzenleme:

Siz karar verin canım bana uyar

Esime diyorum dün , benim gebe arkadaslarım var biri dogum yapiyo galiba , o da bana sen delirdin galiba dedi
Sürekli telf elimde topige bakıyorum diye kıskanıyor galiba

ben memnuniyetle paylaşırım

kızlar 50 tl lik kodK9DFAD4100 isteyen kullansın bildiğim kadarıyla bir kod birden fazla kullanılabiliyormuş. isterseniz deneyin. not: kod hiç kullanılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…