2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benimde misafirim var kahvaltıya dışarı götürücez onları programa yetişemeyebilirim. Ama alacaklarım var. Kodu alıpta kullanmayacak varsa süper olur. Yada şifreyi program başlar başlamaz buraya yazın cepten girmeye çalışayım :)

Biraz masraflı oluyorum ama :)

Bu arada herkese keyifli bir pazar diliyorum

Kızlar herşey güzel olacak,tekrar tekrar geçmiş olsun sizlere.phalanx hoşgeldin canım.Allah sağlıkla ve vaktinde kucağına almak nasip etsin bebeğini.siz kendinize dikkat edin ve moralinizi yüksek tutun lütfen.demesi kolay diye de düşünmeyin,erken doğum riski hepimizin başına gelebilir ve hepimiz korkuyoruz bundan.inanın hep dualarımızdasınız.MUCİZE,iyisin sende dimi canım?Allah'a emanet miniklerimiz

Sabah sancilari szdece bende vzr saniyodum hepimizde varmis baktim uyuyamiuorum utumu yaptim cay demledim bi kahvalti oh misss...

Redden haber yok acaba iyimi ya:? Yoksa topigin ikinci bebisimi geliyooo bu arada

medcezir hic merak etme az kaldi sana gece nobetinde arkadaslik etmemize gerci buz dogurana kadar sen herseyi duzene oturtursun:)) bu arzda kilosu icin endiselenleme toparlamistir kendini o...bizim yerimizede kokla olurmu
Aramiza yeni kztilan arkadaslar hosgeldinizz...
Benim ilk hamileligimde sancim varmis 34 haftada dr bi gittim 2 cm aciklik nts 70 vuruyo hemen ilac verdiler 1 hafta yatis...oglusum 38 haftada dogdu...kendinizi korkutmayin erken dogumu hic dusunmeyin bol bol dinlenin uzanin ve bol suuuu. Hepinizi optukkk

herkese iyii pazarlar.. bu sabah 6.30 da uyandımm yürüyüşe gittim. geldimm perdelerimin yarısını dün yıkamıştım diğer yarısınıda yıkadımm. yarın da diğer işlerii yaparsak kocişlee bitiyr herşeyyy :))))))) sonrada kıızmın cicilerini hazırlayacmmm DERİNcikk geliyrr az kaldııı çokk heyecnlıymmm içim içime sığmıyr bazennn... birde anlamsız ağlama krizleri geliyr. kendi kendime doğum anını, bebği ilk kcağıma verdikleri anı ve ilk banyosunu düşünpp ağlıyorumm. ne oluyr anlamıyrmmm..

Kızlar bende de şifre olcak, kullanmıcam. özel msj atamıyorum. karar vermek zor olcagı için bu msja ilk cevap verene şifreyi veriyim diorum.

Saglık ve huzur dolu günler diliyorum hepimize... Oglum tüm kızlarınızı öptü, mıncırdı

Öncelikle günaydın canım geçmişi okudukça sana dua ettim Rabbim kocana akıl fikir ve en önemlisi merhamet versin.

Bizim eşimle şuan bir planımız yok olursa dışarı çıkarsak alamam şifre eğer şifre sana lazım olmazsa bana verir misin.

Tamam Emelcim. Anlaştık. Şifre alabilirsen bildir ki ihtiyacı olan birine verelim. olur mu?

Herkese günaydın kızlar.

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. :)
Lepites doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice güzel yılların olsun :)

yalovacım bende oda takımı almadım kızıma ben evlenmeden önce çocuk odasına 4. yada 4,5 metrelik bir dolap yaptırmıştım :) Yazlık kıyafetlerimizi oraya koymuştum şimdi o dolabın 1 tarafına (3 kapaklı sürgülü ) kızımızın kıyafetlerini koyacağım. birde büyüyen karyola yaptırıyorum . odasında yatıracağım bende onun yanında yatacağım kızken kullandığım tek kişilik bazamda kızımın odasında :) o dolabı yaptırmamış olsaydım alacaktım oda takımı ama gerek yok :) bazen bende senin dediğini diyorum aman bizim odamız mı vardı karyolamız mı vardı yer yatağında yatardık çekyatta yatardık büyümedik mi diyorum :)

Günaydın hanımlar derdimiz bitmiyo bu ara benımde akşamdan berı karnım nasıl kaşınıyo duramıyorum kaşıdıkça acıyo sabah kalktım baktım böyle minik minik kırmızı kabarcıklar bır sürü niye oldu anlamadım

Suba evet canım allah göstermesin ama erken gelmeye kalkarse hemşiremizi biliyosun bende çok güvendim ona bu bile seni rahatlatmaya yeter zaten ıkı haftacık daha beklerse ki bana kalırsa bekler hiç sorun olmaz inşallah

Lepistes doğum günün kutlu olsun canım

Medvecezir seni kıskanıyoruz valla maşallah yavruna ama bizimde az kaldı bi kere bizde kavuşçaz inşallah

Red den haber yok dimi ben çok merak edıyorum onu umarım iyidir

Oh ne güzel canım ana-kız atmışsınız yataklarınızı odaya oda arkadaşı olacaksınız demek.benim senin gibi fazladan bir dolabım olsaydı bende onu kullanırdım.biraz daha büyüyünce alırdık bişeyler.evde yalnız olmak ne kadar sıkıcı,kocam hep yanımda olsun istiyorum.dışarı çıkmakta zor geliyor,zaten depresif geçiriyorum hamileliğimi.keşke kendi ailem çok yakınlarımda olsa,Allah'tan 1,5 saatlik mesafedeler ama ha deyincede gidilmiyor.her hafta iş için gidiyordum Bursa'ya ama 10 gün sonra izine çıkınca hele de bebek olunca hiç gidemem.annemde, yatalak babaanneye bakıyor,babamda hasta.daralıyorum arkadaşlar,hele şu dönemde onlara çok ihtiyaç duyuyorum.keşke hepimiz aynı ilde otursak.Allah önce bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sonrada sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar benimde izine ayrılmamam 1 hafta var 1 hafta sonra doğuma 3 ahafta kala raporunu alıcam zaten bu haftada 3 gün gidicem okulayim çarşamba perşembe cuma sınavlarda görevli lisedeyim sınavlarda görev istedimki çalıştığım haftayı doğum sonrasına aktarayım

onun haricinde yorgunluk güçsüzlük kasılmalar bende de var
cuma günü kan tahlili yaptırdım bende b12 düşüncede halsizlik oluyor bide kanım düştü bari doğum a1 ay kala güç topplayalım ihtiyacaımız olacak

günaydın kızlar yanıorumm hiççç uyumadım evin içinde gezdim durdum sabaha kadargöğsümün arası ve ensem su gibi oluo nasıl yatacağımı ne yapacağımı bilmiorum((redden bi haber yok demi?

bugün banada şifre lazım kızlar ya park yatak içine yatak alacam pamuktan pamuk şilte die yazıo o yatak demi alan varmı onlardan?

Herkese mutlu pazarlar kızlar.. Bol bol dinlenin sancıları kontrole alın. Dün kocayla dışarda gezerken birkaç defa bıçak saplanır gibi oldu, ayy dedim. Acaba benimki de sancı belirtisimiydi:/ Çarşamba dr a gidicem, bakalım uzun zaman oldu tedirginim ve bebeğimi çok merak ediyorum.

Teşekkürler cnm :)
Çarşamba direk nst bağladı ve hemen yatırdı hastaneye. sürekli sancılarımı kontrol ettiler ve ebe açılma var mı diye kontrol etti. benim sancılarım hareket halinde şiddetleniyordu. Nası desem karnımın alt kısmında su dolu gibi hissediyordum. kasık ağrılarında adet sancılarının şiddetlisi gibi düşün sırtındaki ağrı çok fena ama zaten dayanamıyosun ara ara bıçak batması gibi oluyordu kasıklarımda.

Hastane de yattığım sürede iki koldan serum takıldı. Biri serumdu diğeri serum gibi şişede koldan verilen bi ilaçtı. O ilaç acayip çarpıntı yapıyordu. Nabzım 120 ye çıktı o derece. 4 saatte bir turuncu bi hap ağızdan verdiler ve vajinadan da 2 kapsül progestan kullandılar. çok zor geçti ama bebeğim için ağlaya ağlaya dayandım. Allah güç veriyor.

Eğer sırt ağrın çok şiddetlenirse ve akıntın çok olursa bi doktorunu ara cnm. Endişe etme

( baya detaylı anlatmıştım :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…