- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.861
canım benimde SATA göre 2 hafta ileride hatta çalışabilir raporumu bile usg sonucuna göre verdi .. 2300 gramdı en son 1 hafta öce ama gelişimi içi iyi dedi yemekle içmekle alakalı birşey söylemedi.. bende konusu açılmışken birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ben şeker yüklemeyi yaptırdım hemde açlık olarak bakıldı 3 defa kan alınmıştı ve herşey gayet iyiyidi ama şu son zamanlarda aşırı halsizlik ve titremeyle acile 2 defa gittim şekerim aşırı düşük çıktı sizce şeker yükleme testinden sonra gizli şeker oluşma ihtimali varmı ??[/QUO
Uzmanı olmadığımız için kesin bir şey diyemeyiz ama ihtimal yok sanırım .
Çünkü zaten hamilelikte olan bir durum ve bu durumun belli olduğu hafta var ki o haftada testimizi yapıyorlar .Zaten daha önce şeker olduğundan şüphelenilse ilk haftalarda erken yükleme yapılıyor .
Ben 12.haftada erken yükleme yaptırdım çıkmadı .
Sonra 50 gr.lık da biraz yüksek çıktı , 100 gr.lık yapıldı 1 hafta sonra şeker çıkmadı ve sonrası için başka kontrol yapılmadı ya da yapılacağı söylenmedi.
Durumu dr'una anlat mutlaka ; en iyi o bilir ve yönlendirir .
kızlar biz geldik :) bir gece nöbetinden daha merhaba :)
şimdi sizler kontrolleriniz için doktorlarınıza gidiyorsunuz ya, biz de kızımla çocuk doktoruna gidiyoruz artık kontrole :) pazartesi randevumuz var inşallah kilosu artmıştır. her fırsatta ağzına meme ve biberon tıkıyorum inşallah yaramıştır. en son kontrlünde altı bezli olarak 2.110 gelmişti minik turtam.
ayrıca benim kızım çok oyunbaz :) başkasının kucağında hemen ağlamaya başlıyor ben alıyorum susuyor gülümsüyor. aferin kızıma kimseye gitmesin heheh
Bugun benim dogumgünüm
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
doyamadım valla tatlışımm haftaiçi hep evdeyim yaa napimm kocişle h.sonu geziniyoruzzama cıkamadık bugün kocişin acil bi işi cıkıncaa o tek basına cıktııı ama gelirken arıcak erken olursa ozaman cıkıcazz bende duşumu aldım öle bekle dur şimdiiiiii
banada uyar canım
ayy valla ben de tekim evde bizimki çalışıyor bugün.. inşallah erken gelir de biz de çıkarız biraz. sıkıldım çok yahuuayşecik hayat sevince güzel filmini izliyorum düşün yaniii
herkese iyii pazarlar.. bu sabah 6.30 da uyandımm yürüyüşe gittim. geldimm perdelerimin yarısını dün yıkamıştım diğer yarısınıda yıkadımm. yarın da diğer işlerii yaparsak kocişlee bitiyr herşeyyy :))))))) sonrada kıızmın cicilerini hazırlayacmmm DERİNcikk geliyrr az kaldııı çokk heyecnlıymmm içim içime sığmıyr bazennn... birde anlamsız ağlama krizleri geliyr. kendi kendime doğum anını, bebği ilk kcağıma verdikleri anı ve ilk banyosunu düşünpp ağlıyorumm.ne oluyr anlamıyrmmm..
ayy valla ben de tekim evde bizimki çalışıyor bugün.. inşallah erken gelir de biz de çıkarız biraz. sıkıldım çok yahuuayşecik hayat sevince güzel filmini izliyorum düşün yaniii
Allahım ankara yine yanıooo duş aldım mı almadımmı belli diilll
serinlicekk diyip duruyolarrr ama ne zamann üşümeyiii özledimmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaoldum olasıı sıcağı sevmem zatennnnnn
Üşüyünce de havalar ısınsın yeter deme de :)
Valla biraz serinlese iyi olacak , durulacak gibi değil .
aynen bende onu izliyorum.benim eşimde çalışıyor:) hiç güleceğim yoktu hahaaa
bendee sıkıldım havada sıcak zateen pazar diyee her yer boş sokaklarda kimsecik yok sıcaktan bide millet tatilde sanırım
bende onu izliyommherkes dans ediyo yaa bu filmdeee komedii yaa memnunluk oyunuu
Telefon muhabbetini kaçırmışım canım verebilirim kimse merak etmesin :)
off ben de koptum resmen filme yaatam bir müzikal şöleni gerçektennn
Herkese günaydın kızlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. :)
Lepites doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice güzel yılların olsun :)
yalovacım bende oda takımı almadım kızıma ben evlenmeden önce çocuk odasına 4. yada 4,5 metrelik bir dolap yaptırmıştım :) Yazlık kıyafetlerimizi oraya koymuştum şimdi o dolabın 1 tarafına (3 kapaklı sürgülü ) kızımızın kıyafetlerini koyacağım. birde büyüyen karyola yaptırıyorum . odasında yatıracağım bende onun yanında yatacağım kızken kullandığım tek kişilik bazamda kızımın odasında :) o dolabı yaptırmamış olsaydım alacaktım oda takımı ama gerek yok :) bazen bende senin dediğini diyorum aman bizim odamız mı vardı karyolamız mı vardı yer yatağında yatardık çekyatta yatardık büyümedik mi diyorum :)
Allahım ankara yine yanıooo duş aldım mı almadımmı belli diilll
serinlicekk diyip duruyolarrr ama ne zamann üşümeyiii özledimmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaoldum olasıı sıcağı sevmem zatennnnnn
Nerdesin canım sen, Bahçelievler deyim bende , yanıyor burası da
Burada genelde yaşlı insanlar var o filmdeki gibi oynasalar kalp krizi geçirirler heralde
hadiii ya ne kadar yakınmışızzzbende emekteyim 4. caddede
burasıda aynı hepsiii yaşlıı valla yada öğrenciii bu sıcakta bide dans etselerrr
cok sıcak canımm yaaa
Nerdesin canım sen, Bahçelievler deyim bende , yanıyor burası da
Burada genelde yaşlı insanlar var o filmdeki gibi oynasalar kalp krizi geçirirler heralde
sorma her kıyıdan köşeden biri çıkıyooo delii gibi dans ediyolarrrohh keyfimiz gıcır modundalar nasıl bi mahalle yaa komediiiii bi an bizim mahalleyi öle hayal ettimde market kasap hep beraberr dans ediyosss
Ne güzel yakınsanız siz çıkın başlayın gelen olur nasılsa :)
Evlenmeden önce Mebusevleri'ndeydim , orda olsam şimdi ben de katılırdım size :)
Allah sizi napmasııınnngözümün önüne geldi kahkaha attım resmenn
ama varyaa yine de eski Türk filmleri gibisi yok süper hepsi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?