2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy teyzesi onu yer :) Aferin akıllı kızınaaa ne güzel alışmış annesinin kokusuna kimseye gitmesin çok kötüyüz

Bugun benim dogumgünüm

Doğum günün kutlu olsun tatşım nice güzel ve mutlu yaşlara

Telefon muhabbetini kaçırmışım canım verebilirim kimse merak etmesin :)

Bu arada yerinde duramayan erkenden gelmeye çalışan bebişler! Oturun bakiyim oturduğunuz yerde erkenden gelmek yok :) Şaka bi yana inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz yavrularımıza vakitli ya da vakitsiz önemli olan sağlıkla gelmeleri

Allahım ankara yine yanıooo duş aldım mı almadımmı belli diilll
serinlicekk diyip duruyolarrr ama ne zamann üşümeyiii özledimmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaoldum olasıı sıcağı sevmem zatennnnnn

ayy valla ben de tekim evde bizimki çalışıyor bugün.. inşallah erken gelir de biz de çıkarız biraz. sıkıldım çok yahuu ayşecik hayat sevince güzel filmini izliyorum düşün yaniii

İşler bitince kafa nasıl da rahatlıyor valla ; yapana kadar stres sonrası oh ne rahat :)
Tamamen hormonal :) ; ama bu ağlamalar mutluluktan , güzel şeyler düşünerek :)

ayy valla ben de tekim evde bizimki çalışıyor bugün.. inşallah erken gelir de biz de çıkarız biraz. sıkıldım çok yahuu ayşecik hayat sevince güzel filmini izliyorum düşün yaniii

bendee sıkıldım havada sıcak zateen pazar diyee her yer boş sokaklarda kimsecik yok sıcaktan bide millet tatilde sanırım
bende onu izliyomm herkes dans ediyo yaa bu filmdeee komedii yaa memnunluk oyunuu

Üşüyünce de havalar ısınsın yeter deme de :)
Valla biraz serinlese iyi olacak , durulacak gibi değil .

yok soğuktan pek şikayet ettiğim görülmemiştirrr evde ne güzel sıcacıkk oluyoo kışın bi battaniye tv keyfiii yanında bi kupa kahve kitap okuu mis miss
yazın salak gibi ediyooo beni bu havalar klima carpıyooo vantilatör ondan beterrr
bence de ii olcakkk ankaraaa cok finaaaaaaaaaaaaaaaaaaistanbul cok güzelmişşşş

aynen bende onu izliyorum.benim eşimde çalışıyor:) hiç güleceğim yoktu hahaaa

bendee sıkıldım havada sıcak zateen pazar diyee her yer boş sokaklarda kimsecik yok sıcaktan bide millet tatilde sanırım
bende onu izliyomm herkes dans ediyo yaa bu filmdeee komedii yaa memnunluk oyunuu

off ben de koptum resmen filme yaa tam bir müzikal şöleni gerçektennn

valla bura kalabalık...büyükçekmecedeyiz biz festival başladı,konserler falan iğne atsan yere düşmüyor ama benim canım dışarı çıkmak bile istemiyor. şöyle göbeğimden elini uzatsa hadi anne gidelim dese hayır demem yalnızım ve ona çok ihtiyacım var...

Büyümeye büyünüyor orası kesin . Valla hazır bez de pek kullanılmamıştır bizlerde yaş olarak daha genç olanları hariç tutarak söylüyorum genelde kaynat , yıka ,ütü kullan bezler :) Ama şimdi öyle yapmayacağız .Zaman değişiyor .
Bebeklere alınanları onlar çok da anlamayacak belli yaşa kadar kendi zevkimize göre heveslerimize göre karar verip alıyoruz işte .
Önemli olan yaşları ilerledikçe isteklerine makul olarak yanıt verebilmek . Eğitimlerini destekleyebilmek. İnşallah Allah o günlerini de hayırlısı ile yaşamayı nasip eder hepimize .

Allahım ankara yine yanıooo duş aldım mı almadımmı belli diilll
serinlicekk diyip duruyolarrr ama ne zamann üşümeyiii özledimmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaoldum olasıı sıcağı sevmem zatennnnnn

Nerdesin canım sen, Bahçelievler deyim bende , yanıyor burası da
Burada genelde yaşlı insanlar var o filmdeki gibi oynasalar kalp krizi geçirirler heralde

Burada genelde yaşlı insanlar var o filmdeki gibi oynasalar kalp krizi geçirirler heralde

hadiii ya ne kadar yakınmışızzzbende emekteyim 4. caddede
burasıda aynı hepsiii yaşlıı valla yada öğrenciii bu sıcakta bide dans etselerrr
cok sıcak canımm yaaa

hadiii ya ne kadar yakınmışızzzbende emekteyim 4. caddede
burasıda aynı hepsiii yaşlıı valla yada öğrenciii bu sıcakta bide dans etselerrr
cok sıcak canımm yaaa

Ne güzel yakınsanız siz çıkın başlayın gelen olur nasılsa :)
Evlenmeden önce Mebusevleri'ndeydim , orda olsam şimdi ben de katılırdım size :)

sorma her kıyıdan köşeden biri çıkıyooo delii gibi dans ediyolarrrohh keyfimiz gıcır modundalar nasıl bi mahalle yaakomediiiiibi an bizim mahalleyi öle hayal ettimde market kasap hep beraberr dans ediyosss

Allah sizi napmasııınnn gözümün önüne geldi kahkaha attım resmenn

ama varyaa yine de eski Türk filmleri gibisi yok süper hepsi yaaa

Ne güzel yakınsanız siz çıkın başlayın gelen olur nasılsa :)
Evlenmeden önce Mebusevleri'ndeydim , orda olsam şimdi ben de katılırdım size :)

valla koca göbişimizleee ne sallarızzzaaa sende mi ankaradasın simcik nerdesinnn uzaklardamısınnn

Allah sizi napmasııınnn gözümün önüne geldi kahkaha attım resmenn

ama varyaa yine de eski Türk filmleri gibisi yok süper hepsi yaaa

bende cok gülüyomm türk filmlerine yaa vazgecilmez valla kaç kere izlemişimdir ama bıkmıyoo insan
bizim kocişle favori filmimiz türkan şoray kadir inanır kara gözlümm bayılıyosssss
hatta yarın türkmax vericek kaydedicem kocişle yine izlerizz akşammm

Valla kızlar Yalova'da havalar pek fena değil,gerçi şimdi güneş çıktı ama sabahtan iyi esti.sıcak diye diye bozdunuz benim memleketiminde havasını :))) güneş gözümün dibeğine dibeğine vurmaya başladı bile.yaz aylarını bende hiç sevmem,herkeste bir miskinlik,bir uyku hâli.enerjisi bitiyor insanların.niye sevmiyorum bilmiyorum ama bir psikolog olsa kesin çocukluğuma inip ortaya çıkartır.hamile kalmadan önce herşey çok üzerime geldikçe 6 ay lustral içtimmiydi bişeyim kalmazdı,duyarsızlaşmak lazım bazen.insanlara çok değer veriyorum ama karşılığı hep kazık olunca bazen işin içinden çıkamıyorum.RED mesela hep kafamın bir yerlerinde,arasta'da hafta sonuda olsa bir cöhhh derdi o da yok şimdi o da aklıma düştü.pencere'de yok.benim daha sizlere göre çok var doğumuma ama sizlerin artık kulağında.insan merak etmeden duramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…