2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zerre canim bencede fazla usteleme bosver kime ne almak istiyosa alsin.su an sen hassas bi donemdesin belliki oda hassas bu konuda arada cocuklariniz var biraz sakinles onunda sakinlesmesine izin ver.zamanla duzelir sen bir sey soyleme karnindaki melegini ve kizlarini dusun...birak kendi varsin hatasinin farkina...zor bi durum ama biraz sabir canim...

teşekkür ederim canım sancaktepede oturuyorum ben.. samandranın üstü.. şile yolunda.. 1-2 gün daha beklim diyorum hava serinledi bugün.. inş yeniden yemeye başlarda gerek kalmaz

Oyyyy baya uzakmışız canım ya Bari avrupa yakasında biyerde olaydın bu akşam götürürdük
Ben K.çekmece Halkalıdayım bu arada

Kuru mama mı yiyor normal yemek mi? Mamaysa içine biraz tavuk suyuydu et yağıydi bişiler koy istersen hayır diyemeyeceği...

canim endiselenme hamile bi kadin siddet uygulayacak kadar zalim degildir heraldesen diger ark dedigi gibi bisey yokmus gibi davran ins iyi olursunuz...su hayirli aylarda yuce rabbim bizim dualarimizi geri cevirmez( ins)...

ya canım o zaman o biraz seni kaybetme korkusu yaşamıyor.. ne yapsanda seni kaybetmekten korksa acaba.. biraz kötü olucak ama akşam böyle sorun ederse kızlar uyuduktan sonra baygınlık numarası filan mı yapsan.. biliyorum kandırmak kötü ama en azından seni üzdüğü için kötüleştiğini algılasa. aklımada başka birşey gelmiyor.. seni kaybetmekten korkmalı bence

Benim kociş yasaklamaz :)

ahh ahhh nerde benim koca da adam öpmüyo bile artık ileri gitmesin hakim olunsun diye
2 ay sonra gerdek faciası yaşayacağım

ovvv baya uzak.. sen bi ucunda ben bi ucundayım resmen.. olsun canım düşünmen yeterli Allah razı olsun.. tavuk suyuna makarna denicem.. makarna hem besleyici.. bugün hava serindi. inş yer

kuzum kıyamam sana... aman neler yazmıssın öyle... arkadasım öncelıkle gıdana dıkkat et.. aglaman gerekıyor ıse agla azıcık ama içine atma..aile cevresınden konusabılecegın bırılerı var ıse lutfen ıhmal etme konus... ama aynı zamanda da çocuklarına uslu olmalarını söyle ve aksam eşinle yatak odasına gec..sakınce ona sarıl onu sevdıgını söyle.. bunlar senın duymak ıstedıgın seyler bılıyorum.. ama once sen duyur...bosanmak gibi bir düşüncen var ıse annecegınle boıraz konus.. onun tavsıyelerını dınle...eger meslek sahıbı ısen bosanmak ve sonrası sana daha rahat olur emınım ama bu son çare...Allahım sana yardımcı olsun..

ya zaten 40 gün lohusalık var :) doktor yasak demedikçe kociş yasaklamaz:)

emelbaha; nasıl iyi geldi mesajın anlatamam canım yaa, destek olmaya mı geliyo dersin? dertlerimi unutturmaya mı gelio gercekten? yerim onun bamyasını ben

parmeparme; ben de cok heyecanlandım, korkuyorum da... nasıl habersz bırakayım, doktor 'bebeği alırım' deyince kapının önündeki annemden önce aklıma geldiniz. Ağlayıp sakinleşince anneme dedim ki; kızlara yazayım hemen! annem de yazık, hangi kızlara ne yazıon dedi. forum forum dedim, haaa dio

fundaarda86; çok iyisiniz yaa... moral depoladım resmen. mesajını bekliorum cnm. dua edin bana. topiğin ilk pipisi sağlıkla gelsin :))

hera17; hop eden kalbini seviim :) tadını cıkarın. doktor alırım deyince, o çok uzun gelen bi ay öle makul göründü ki birden. bi ay daha dursa bişey olmazmış yahu, dedim kendi kendme. korktum galiba. herif de yok ya, besik falan hep evimde kaldı. sezeryan parası da anneme yıkılcak vs. allah yardımcım olsun inş.

demoss; yorumuna bayıldım. valla güldrdün beni. başımda erkek olmayınca erkeklik taslamaya gelio dimi bu tosbaga? :) sizler varken öle guclu hissediorumki, pc basına gecer gecmez moralim duzelio valla :)

VE EN ÖNEMLİSİ
ZERRE_; Ablacım 12 yıllık kocan. sen de cok iyi biliosun ki hiçbir zaman hatanın onda oldugunu, sizin rızkınızı ona buna yedirdiğini kabul etmicek. hep bildiğini okucak. ya kabul etcen artık ses cıkarmıcan, yada bi defa tam kötü olcan orta nokta bulcan. ikinci ihtimale bende inanmadım :) bunları gördükçe 12 yılıma ve 3 cocuga yanacagıma, 12 ay ve bi cocuga yanarım diorum. hepsi aynı vallahi. düzelmez bunlar. cocukların için o evdesin. sölenip sölenip sussun. hiç duyma bile bence. bölesiyle konuşulmaz bile.

Şiddet mı gösterebilir . Aman diyim öyle bir ihtimal varsa sakın daha fazla üstüne gitme kapat bu konuyu şimdilik . Hamilesin son aydasin . Böyle bir travma yaşamamazsın .

Ama anladığım kadarıyla bu ilk değil genel karakteri . Yanlışsam duzelt lütfen. Cocukların icin sesini çıkarmamıyorsun. Tabi aile birliğini korumak gerek ama şiddet hiçbir koşulda kabul edilemez . Destek verecek kimsen yokmu güzelim ya ailen falan

sağol canım ya,bende kara kara düşünüyorum,acaba bebiş erken mi oldu bakabilecekmiyim diye,hatta esimde kızıyor çocuğa kazara oldu deme,ben istiyodum diyor. dediğin gibi beraber büyüyecekler, Allah kolaylık verir inşallah, sağlık versinde hepsine,önemli olan o..

canım Allah yardımcın olsun, inşallah sorun daha fazla büyümez,erkekler bazen nekadar anlayışsız olabiliyor,hamile halinle seni böyle üzüyor,inşallah sakinleşir ve hatasını anlar, yapabileceğin fazla bişey yok çok çok dua et,Allaha havale et, Allah yardımcın olsun inşallah

benimde şişiyor canım,hele ilk gebeliğimde 1 numara büyümüştü ayaklarım, kafana takma normal o şişmeler.

bende aynı durumdayım,hep eşim yüzünden,armudun sapı üzümün çöpü derken daha hastane bulamadık, balgat koru da karar kılmıştım,4500 istedi dr,ben vazgectim ordanda,bu haftasonu bi de medicana ya bakacağım,erken doğum tehlikesi olmaz inşakllah,daha nerede doğum yapacağım belli değil benimde 3.sezeryan olacak heryerede güvenemedim...

canım çok geçmiş olsun

Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın,güzel yazılar yazsın inşallah

canım hem evlilik yıldönümün hemde doğum günün kutlu olsun, ne güzel denk gelmiş, nice mutlu senelere...

canım bebişler büyüdü artık,Allahın izniyle doğsalarda bu saatten sonra çok bi sorun olmaz, maşallah kilosu gelişimide iyi bebişinin, içini ferah tut ,inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza, zaten normal zamanında doğan bebişler 3500 oluyor, dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olması, oğluşun sana desteğe geliyor bak, üzülme diye :)

Hurre bnde nidilat kullaniyrm ve bnm doktorum birakicaksn demedi.sanirim sezeryn tarihine karar vernce soylick ama doguma yakn birqktiriliyo diye biliyrm ama her doktor farklidr tabiki.fundacm masallh yavruna allahm esirgesn
ruzgarcm senn kuzu uzlmene dayanamadi blki iri oldugu icn hareketleri ckmadi nst de...heyeclandm bak ikinci bebismz sennki oluck blki.zerrecm bu erkek milleti bazen bildgn odun oluyo sen karnndaki minnosu dusunup yemelisn ne demk ac durmk 2 evladn icnde guclu olmalisn.bu arada gorumcem dogum ypti sezeryan oldu ve cok raht oldu uyudm uyandm diyo oyle cok cddi agrilarida yokmus darisi bize olsn.kizinm resmini gondermis pek tatli masallh nask ozendmm allah bzede hyrlisyla kvusmayi nasip etsn kzlar kacrdgm bseler olabilyo cvo veremiyrm herseye cepten grdgm icn kusura bkmayn gnelde cenem dusuktr bilirsnz.

Oooo prens aceleci çıktı desene :) Sağlıklı olsun da :) Maşallah kilosu da baya iyiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…