- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.301
teşekkür ederim canım sancaktepede oturuyorum ben.. samandranın üstü.. şile yolunda.. 1-2 gün daha beklim diyorum hava serinledi bugün.. inş yeniden yemeye başlarda gerek kalmaz
senede bir veya iki kere hiç olmaz bir şeye kafasını takıp uzattıkça uzatır fazla kavgamız olmaz olduğu zaman kızlarım çok etkilenip ağlıyorlar onlar ağlayınca daha fazla sinirleenip çocuklarım senin yüzünden ağlıyor der bana bağırır şiddet bile gösterebilir korktuğum bu
selam canım, kusura bakma yazdığını yeni gördüm, kimseden cevap gelmeyince isteyen yok diye çıktım, istersen haftaya da alabilirim. pazar gece 12de bitiyor
yaaa kızlar meraktan çatlıcam..nerednın ne şifresi buuuu
senede bir veya iki kere hiç olmaz bir şeye kafasını takıp uzattıkça uzatır fazla kavgamız olmaz olduğu zaman kızlarım çok etkilenip ağlıyorlar onlar ağlayınca daha fazla sinirleenip çocuklarım senin yüzünden ağlıyor der bana bağırır şiddet bile gösterebilir korktuğum bu
giyinip kuşaıyımmı ? benim halimi görsen ağlarsın sabah kahvaltısıyla duruyorum canım hiç birşey istemiyor kızları üzmemek içinde ağlayamadım inan elimde güç olsa ben boşayacam bu adamı görsün hayat bisiz nasıl oluyor bıktırdı usandırdı
Benim kociş yasaklamaz :)
Oyyyy baya uzakmışız canım yaBari avrupa yakasında biyerde olaydın bu akşam götürürdük
Ben K.çekmece Halkalıdayım bu arada
Kuru mama mı yiyor normal yemek mi? Mamaysa içine biraz tavuk suyuydu et yağıydi bişiler koy istersen hayır diyemeyeceği...
giyinip kuşaıyımmı ? benim halimi görsen ağlarsın sabah kahvaltısıyla duruyorum canım hiç birşey istemiyor kızları üzmemek içinde ağlayamadım inan elimde güç olsa ben boşayacam bu adamı görsün hayat bisiz nasıl oluyor bıktırdı usandırdı
ya zaten 40 gün lohusalık var :) doktor yasak demedikçe kociş yasaklamaz:)ya canım o zaman o biraz seni kaybetme korkusu yaşamıyor.. ne yapsanda seni kaybetmekten korksa acaba.. biraz kötü olucak ama akşam böyle sorun ederse kızlar uyuduktan sonra baygınlık numarası filan mı yapsan.. biliyorum kandırmak kötü ama en azından seni üzdüğü için kötüleştiğini algılasa. aklımada başka birşey gelmiyor.. seni kaybetmekten korkmalı bence
ahh ahhh nerde benim koca daadam öpmüyo bile artık ileri gitmesin hakim olunsun diye
2 ay sonra gerdek faciası yaşayacağım
ovvv baya uzak.. sen bi ucunda ben bi ucundayım resmen.. olsun canım düşünmen yeterli Allah razı olsun.. tavuk suyuna makarna denicem.. makarna hem besleyici.. bugün hava serindi. inş yer
emelbaha; nasıl iyi geldi mesajın anlatamam canım yaa, destek olmaya mı geliyo dersin? dertlerimi unutturmaya mı gelio gercekten? yerim onun bamyasını ben
ne kdar güzel yapmışsın keşke ben de arkenden hazırlasaydım hem de diyordum fazla ağırlaşmadan yapayım bu işi ama hep erteledim artık ertleme zamanı yok bugun yarın yapmam lazım.aynen bizdede ikinci oğluşum daha çok şeyler olcak ben de dayanamdım birkaç şey aldım:))benim de ilk oğlum ağustos bebek hata günleri aynı:)))nasıl tuturduysak:)))benim oğlum 5 yaşında olcak yaş farkı biraz fazla keşke daha küçükken yaparmışım ikinciyi diyorum şimdi küçük olan da biraz büyümüş birlikte oynarlardı.Seneye büyük oğlum ilk okulda olcak küçük olan yeni yürümüş veya yürümeye çalışacak biri ders çalışması lazım diyeri etrafa gezmesi lazım.Ortak nokltar az olcak.Sizde çok iyi olmuş bence küçük olan 1 yaşına gelince büüyk olan 3 yaşa o mis gibi tam berarber oynarlar.
kızlar moralim çok bozuk eşimle aramızda üç gün önceden yaptığımız bir tartışma vardı telefon mevzusu bu gün kızlar babası ve ben bi araya geldik babası kızlara sizi çok özledim dedi kızlarda peki annemi özledinmi diye sorunca patladı bizimki bana kimse karışamaz ben kazanıyorum kime ne istersem alırım felan filan ama dedi beş tanede çocuğum olsa seni boşayıcam dedi kızlar ağlamaya başladı bende üzüldüm korktumda o sinirle bana bişe yapıcak diye al çocukları eve git dedi bende korkumdan eltime gitmek için yola çıktım kızımı aradı eve geri dönün dedi şimdi evdeyim ama içim çok tedirgin kızlarımın içinde bana bişey yaparsa çocuklarım çok üzülür
ya benim de ayaklarım bileklerim balon gibi şişiyor tırsıyorum resmen.... ki ayakta kalsam ne olacak acaba. siz de yazınca birazcık rahat etti içim. annemler filanda normal olur artık diyorlar ama artık hiçbirşeyi kaldıracak sabrım kalmadı benim
sanırım
tamam cnm boşaltıyorum biraz....
Bu arada kızlar Ankara'da olupta doğumu hangi hastanede yapmaya karar veren var mı ben daha karar veremedim özeller almış başını gidiyor devlette bana pek güven vermiyor sezeryan olacağım ve güvenilir uygun bir hastane olması lazım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)
Günaydınlar,iyi haftalar dilerim kızlar.
Bugün benim doğum günüm ve 6.evlilik yıldönümüm :))))
Mutluyum en güzel doğum günüm,oğlum göbişimde şuan hernekadar korkutsada erken gelmek için hayırlısını diliyorum. :)
Birazdan kahvaltımı yapıp hast.gideceğim kociş izin almış nst gireceğim bakalım c.tesinden sonra ne durumdayım.Dönüşte size bilgileri veririm.
Öpücüklerimi gönderiyorum size ve kuzularınıza. :)
canım bebişler büyüdü artık,Allahın izniyle doğsalarda bu saatten sonra çok bi sorun olmaz, maşallah kilosu gelişimide iyi bebişinin, içini ferah tut ,inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza, zaten normal zamanında doğan bebişler 3500 oluyor, dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olması, oğluşun sana desteğe geliyor bak, üzülme diye :)Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
slmm kızlarr çoook yorgunummm..
temizlkk yaptıkk bugünnn.. birde takvime bakalımmm dedikk. kızceğizmm neler yapıyrr çok merak ediyrmmmm :)
Uffff o son lokmayı yemicektim... Şimdi %50yi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?