2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuna canım ya bir erkenci bebeğimiz daha olacak desene moralin yerinde olsun hep..sağlıklı çok şükür meleğin
bu arada ben sana özelden msj atayım şimdi numara için..madem sen daha atamıyosun bu şekilde halledecz bu işi

sana daha erken bıraktırıyor doktorun inşallah sıkıntı yaşamazsın.benim ara ara şiddetli kasılmalarım oluyor,bende 3 temmuzda bırakacağım nasipse .ağrılarım artarsa dedim doktora doğsada sorun yaşamazsın inşallah dedi.günü dinlenerek geçirdiğimde daha rahat oluyorum.sende en rahat nasıl oluyorsan o şekilde geçir gününü istersen erkenden doğmasın inşallah.gününde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun bebişlerimiz inşallah.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben zaten cevap vermiyorumki ne ypacağımı şaşırdım karnım burnumda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız?umarım hafta sonunuz iyi geçmiştir.benimde bu ayın 9 unda kontrolüm var heyecanla bekliyorum.32.haftanın içindeyim doktor artık doğum şekli hakkında bilgi verir diye düşünüyorum.

slmm kızlarr çoook yorgunummm..
temizlkk yaptıkk bugünnn.. birde takvime bakalımmm dedikk. kızceğizmm neler yapıyrr çok merak ediyrmmmm :)

bana doktor yasaklamadı tehdit oluşturmuyor diye ama kocam yasakladı. :) sen yinede doktoruna sor canım.

ayyy kalbim hooop etti birden :) topiğimizin 2. şanslı annesi olucaksın.. kıskanmadım da değil ama medvecezir ve sen bebişlerinizi koklarken biz hala burda gün sayıyo olucaz :) Allah hayırlısını versin canım.. sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse o zaman gelsinler.. 8 ay taşıdık karnımızda hayaller kurduk bu saatten sonra hiç birimizde sağlık yönünden bi problem çıkmaz inş :)

hera canım yanıtın için cok teşekkür ederim...inan faydalı oldu mucuk sevgiler bebişine dee

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben zaten cevap vermiyorumki ne ypacağımı şaşırdım karnım burnumda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum

Ah be canım bizim hormonlar adamları vuruyor anlaşılan. Bizde bu hafta sonu bi raund kapıştık. Allah'tan çok uzun sürmedi bizimki. Zaten sudan bi sebepti. Cevap vermeyerek nereye varırsın bilmiyorum ama ben biriktirmeme taraftarıyım sonra hepsi birden çıkınca çok oluyor. :)

canım aranızda hep böyle sorunlar oluyor mu? oluyorsa zaten o kızlara yansıyodur sana bişey yapmasa bile kızlarınızın psikolojileriyle oynamış olursunuz.. arasta ya katılıyorum hiç bişey olmamış gibi karşıla belki siniri yatışmıştır. ve eşini kınadım da hamile bi kadına eşine insan ne yaparsa yapsın böyle davranmamalı.. alttan al dicem ama dilim de varmıyor şu zamanlar daha çok bizim alttan alınmamız lazım çünkü.. ne diyim arkadaşım hakkınız da hayırlısı olsun

Canim masallah ogluna kocaman olmus...kendini uzme aksi bi durum olsaydi dr seni birakmazdi.oglusun sana destek olmak icin sabirsizlaniyo ... Kalbini frerah tut...bizi habersiz birakma!bu arda iice heyecanlanmaya basladim temmuz 1 erken gelicek melek haberi 1:)

cevap versem ne olucak adam kızlarımın yanında beş tanede çocuğum olsa boşanıcam dedi şimdi küçük kızımda diyorki anne o zaman 10 çocuk olsun babam boşanmasın ne cevap veriyim şimdi ben bu çocuğa tamam işi çok yoğun kafası karışık ama bana neden bu kadar zalim anlayamadım ortada büyük bir meselede yok

elini salladığında tek başına ses çıkarmaz 2 eli sallarsan ses çıkarır.alttan aldığın yazdıklarından anlaşılıyor,sadece devam et demiştim,o elini sallasın karşısında çarpacak bir el olmadıkça sorun çıkmaz.o da hatasını anlıyacaktır o zaman konuşursunuz.her boşancaz dedndiğinde boşanılsaydı kimse evli kalmazdı.öfkeyle söylenen sözler bizden değilmiş. derin nefes al giyin süslen yüzünde güzel bir ifadeyle kocanı karşıla sıkılarak sadece durumu kötüleştirirsin.herşey güzel olacak görbak.

senede bir veya iki kere hiç olmaz bir şeye kafasını takıp uzattıkça uzatır fazla kavgamız olmaz olduğu zaman kızlarım çok etkilenip ağlıyorlar onlar ağlayınca daha fazla sinirleenip çocuklarım senin yüzünden ağlıyor der bana bağırır şiddet bile gösterebilir korktuğum bu

Allah kolaylık versin ne diyim. İnşallah geçici bi kızgınlıktır eşininkisi. Allah'tan hayırlısını diliyorum senin için

giyinip kuşaıyımmı ? benim halimi görsen ağlarsın sabah kahvaltısıyla duruyorum canım hiç birşey istemiyor kızları üzmemek içinde ağlayamadım inan elimde güç olsa ben boşayacam bu adamı görsün hayat bisiz nasıl oluyor bıktırdı usandırdı

yaaa tatlım bu ne şifresi ...bir kaç seefrdir okuyorum anlamadım... yokluğumda neler olmuş böyleeee :))))

Benim kociş yasaklamaz :)

e-bebek şifresi canım. pazar günü merhaba bebek diye bir program var orada şifre veriyorlar merhababebek.tv sitesine girip şifreyi yazıyorsun ve bilgilerini yazıyorsun sonra sana bir kod geliyor indirim kodu 50 tl -40tl -30 tl 20tl gibi indirimler oluyor. e-bebekten 125 tl lik alışverişte bunları kullanabiliyorsun:)

kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..

tatlım okuduguma göre sadece tek tarafta olmaması lazım..masaj yap ve soğuk su ile dinlendir...yukarıya dogru uzat..dinlen..dr da ara tabii o dogru bilgi verir...
sağlıkla kal

ben eminönünden bir pasajdan aldımda pasajın adını unuttum ablama sorup yazarım sana istersen. eminönünde ilk girişlerdeki bebek malzemeleri satan bi mağazada sorduk aynısı 2 tl idi sonra yukarı doğru dolaştık araştırdık o pasajdan aldık. . yani orda çok daha çeşitler var zaten gidersen mutlaka bulursun uygun fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…