- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.281
aynı sorundan dolayı kullanıyoruz canım banada erken doğum riski var diye verdi ilk rahatsızlandığım gün 6 saatte bir iki kapsül aldım şimdi 6 saatte bir teke düştüm,4 temmuza kadar kullan dedi bana belki ondan sonra devam etmem (inşaallah) sen iyi misin şimdi?
canım hiç birşey için üzülme bebeğini düşün,eşin geldiğinde alttan al derim işi büyütmemek adına hem kızların hemde senin huzurun için,sinirleri yatışınca konuşursunuz,belliki hassas bu konuda.mutlu mu olmak istersin haklımı?hakkını sonra ara derim.üzülme üzülme üzülme,hiçbirşeye değmez.
Ya kızlar size bir şey soracağım geçen hafta cuma günü 28 haziranda doktora gittim çalışabilir raporumu aldım :) ama doktorum hiç bişi demedi cinsellik vs ile ilgili ayın 17 de gittiğimde de demedi bir şey. bende bu hafta perşembe yeniden gideyim diyorum. hazır 10 gün öncesinden bebişimi görürüm :) Biz hala normal devam ediyoruz ilişkiye.
Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
oyyyy kuzum.. Allah nazarlardan korusun.. kaç kilo doğmuştur acaba bunormal doğumsa kolay olmamıştır :)
1- internetten gecelik alan arkadaşlarımız var ama ben güvenemedim dışardan kumaşına bedenine bakarak aldım.
2- badem yağı sürebilirsin bence.
3- manikür pedikür yaptırmadım ama bende de oldu o taban sorunu. ağırlıktan nasır oluyor.
4-benimde tıkanıyor bu yüzden horluyormuşum kocam gece yanımdan kaçıyor :)
5- emzirme südyenlerinin para tuzağı olduğunu duydum.. südyen kullanmamak gerekiyormuş. veya bol al. tam oturan alırsan memeni sıkacağı için sütü geri kaçırırmış.
6- 33-34 hafta gibi yasaklanyor erken doğum tehtidi olmasın diye. doğum yaklaşınca yani 37. haftadan itibaren serbest. doğumu kolaylaştırırmış.
7- mobilyaların sade ise desenli alabilrsin oda kendini canlı gösterir
8- yeni doğanlar yastık kullanmıyor. benim gördüğüm tüm bebekler öyle en azından .. yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben zaten cevap vermiyorumki ne ypacağımı şaşırdım karnım burnumda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum
Ah be canım bizim hormonlar adamları vuruyor anlaşılan. Bizde bu hafta sonu bi raund kapıştık. Allah'tan çok uzun sürmedi bizimki. Zaten sudan bi sebepti. Cevap vermeyerek nereye varırsın bilmiyorum ama ben biriktirmeme taraftarıyım sonra hepsi birden çıkınca çok oluyor. :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben zaten cevap vermiyorumki ne ypacağımı şaşırdım karnım burnumda vallahi elim kolum bağlı bekliyorum
canım aranızda hep böyle sorunlar oluyor mu? oluyorsa zaten o kızlara yansıyodur sana bişey yapmasa bile kızlarınızın psikolojileriyle oynamış olursunuz.. arasta ya katılıyorum hiç bişey olmamış gibi karşıla belki siniri yatışmıştır. ve eşini kınadım da hamile bi kadına eşine insan ne yaparsa yapsın böyle davranmamalı.. alttan al dicem ama dilim de varmıyor şu zamanlar daha çok bizim alttan alınmamız lazım çünkü.. ne diyim arkadaşım hakkınız da hayırlısı olsun
cevap versem ne olucak adam kızlarımın yanında beş tanede çocuğum olsa boşanıcam dedi şimdi küçük kızımda diyorki anne o zaman 10 çocuk olsun babam boşanmasın ne cevap veriyim şimdi ben bu çocuğa tamam işi çok yoğun kafası karışık ama bana neden bu kadar zalim anlayamadım ortada büyük bir meselede yok
elini salladığında tek başına ses çıkarmaz 2 eli sallarsan ses çıkarır.alttan aldığın yazdıklarından anlaşılıyor,sadece devam et demiştim,o elini sallasın karşısında çarpacak bir el olmadıkça sorun çıkmaz.o da hatasını anlıyacaktır o zaman konuşursunuz.her boşancaz dedndiğinde boşanılsaydı kimse evli kalmazdı.öfkeyle söylenen sözler bizden değilmiş. derin nefes al giyin süslen yüzünde güzel bir ifadeyle kocanı karşıla sıkılarak sadece durumu kötüleştirirsin.herşey güzel olacak görbak.
slm kızlar yaa yanıorum terden nemden ölcem dün 42 dereceydi kendimizi yaylaya zor attık valla uykular haram oldu bana( bi daha doğumum inşallah şubatta martta olur inşallah CEMİLEYD dünkü şifreni ben kullandım cnm bana 30 gelmişti baktım seninki 50 kimsede kullanmamış gece 11buçukta kızımapark yatak için yatak kendime emzirme önlüğü,ve penye battaniye aldım çook mutlu oldum teşekkür ederim cnm
bana doktor yasaklamadı tehdit oluşturmuyor diye ama kocam yasakladı. :) sen yinede doktoruna sor canım.
ayyy kalbim hooop etti birden :) topiğimizin 2. şanslı annesi olucaksın.. kıskanmadım da değil amamedvecezir ve sen bebişlerinizi koklarken biz hala burda gün sayıyo olucaz :) Allah hayırlısını versin canım.. sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse o zaman gelsinler.. 8 ay taşıdık karnımızda hayaller kurduk bu saatten sonra hiç birimizde sağlık yönünden bi problem çıkmaz inş :)
kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..
nettede baktım yapılmış hazır en ucuz 1.70 tanesi benim burdada 2 lira kargoyuda katarsan ikiside aynı fiyata geliyor..
malzemelerini ben alıp yapayım diye hesaplattım 85 lira tutuyo 50 tanesi o yüzden vazgeçtim hazır alırım düye düşündüm fiyat araştırıyorum henüz net karar vermedim daha uyguna bulurum inşallah
sen nerden aldın canım?
Ay bu sıcakta insan çorba aşerir mi yahu offf bıktım kendimden şimdi işim yoksa eve gidince çorba yapıcammmm ... Geçenlerde de çavdar ekmeğine aşermiştim zaten[/QUOTE
ohh sen ne sağlıklı şeyler aşeriyorsun öylee :)
10 gün çok uzun bir süreTavuk alerji yapıyor köpeklerde ama çok da seviyorlar gerçi bi sürü yemek yapmışsın hani yapmamışsan diye söylüyorum tavuk haşlayıp suyuyla beraber versen ?
Kız deli misin bu halde bi de sarma mı saracaksın? Okurken bile belim ağrıdıO kadar insana sarma mı sarılır. Hastanede kolonya çikolata ikram ederiz biz, eve gelene de kuru pasta, limonata, kola vs. haydee.
Öyle kolay değil köpeği atmak canım. Bu konuda en detaylı bilgiyi sana haytap verir facedeki siteden ulaşabilirsin, haklarını öğren.
Çok geçmiş olsun yaa içim daraldı resmenUmarın ciddi bişeyi yoktur off yaa
Sağol canım benim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Arada uğra böyle özlüyoruz :))
Helen truvalı helen, İda da kazdağlarının mitolojik adı:) Halının markası yok bazı yerleri ipekle dokunmuş, bir halıcıda denk gelip aldım, abajuru da avize imalatı yapan bi yerden buldum ve farklı şeyler seçip kombin ettirdim yani şuan piyasada aynısı yok.
bende daha gezip bakamadım sıcaklardan burda emininm değişik şeyler bulurumda bi çıkabilsem herşey dibimde aslında :) güle güle kullansın bebeğin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?