2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parmecim istediğin olmuş antibiyotikten kurtuldun:) Umarım fitillerle hepten son bulur geçmiş olsun canım.

Ay o zaman millet özel günlerde size gelmeye can atıyordur. Benim bile gelesim geldi

teyzeler biz geldiikkk :))

çok güzel geçti oğluşumla randevum benim böcüküm 44 cm 2145 gram olmuşşş 3 hazirandan bu yana 850 gram almış. ben ne yediysem ona gitmiş çünkü 1 kilo almışım ben de bazı ölçümlerinde 2 hafta bazılarında 1 hafta 10 gün önde dedi dr.umuz.
yüzünü de gördük tontişimin ağzını açıp kapatıyordu ayyy tutup o ağzını yiyesim geldi yaa içim gitti öyle görünceee

vee en güzel haber de benim akıllı oğlumun doğum pozisyonuna girmiş olmasııı normal doğum için hiç bir engel görünmüyor dedi doktor.. çok sevindim gerçekten..

gelelim banaaa :) kan değerlerim yine düşük çıktı..demire devam ediyoruz.. vajinada da enfeksiyon varmış fitil verdi maaleseff..olsun napalım kullancaz mecburr... ha bir de bu haftalarda cinsel ilişki yok dedi 3 hafta sonraya geleceksin bir dahaki kontrole dedi...

öyle işte canlar..mutlu ayrıldım hastaneden..babamıza da yemek ısmarlattık ohh mis gibi geldik evimize

kim sevmezkiii dolmiş dolmişşşşimdii herkes dolmişş aşericekk valla ben erdimmm bileeeeekocişe deseydim keşke beypazarından kadınlar yapıyooo ondan alsaydııı

ohh cok şükürr tatlımmm maşallah böcüğüneee
yerim ben onu yaa sevimli bıdıklarrrherşeyin yolundaa olmasına cok sevindim canım demek pozisyonuda almışşş akıllı minnoşşş ya annesini üzermii hiççç ...öle napalım herşey minnaklar için canım az kaldı zaten kavuşmamızaa
cinsel ilişkiyii bizede yasakladıı bu son gidişimizdeee
ohh afiyet olsun babalarıı yakalayıncaa yemekk ısmarlatmamak olmazzz

Oh iyi olmanıza sevindim. Aynı sorun bende de var. Bir kac sayfa oncesine baksan görürsün. Biz gecti diye cinsellik yasadık . Doktorda yapmayın falan dememişti. Ondan mı çok ağrım oldu acaba hafta sonu eee bitti mi yani artık bizim aganigi daha kac ay sonrasına kadar. Ay çok üzüldüm şimdi son bir jübile yapsaydık bari :)

Aferin damadıma iyi bakmışsın Şaka bi yana maşallah yediklerin yaramış gerçekten. Yerim ben o küçük tospaayı

kim sevmezkiii dolmiş dolmişşşşimdii herkes dolmişş aşericekk valla ben erdimmm bileeeeekocişe deseydim keşke beypazarından kadınlar yapıyooo ondan alsaydııı

Ev arkadaşım Beypazarlıydı bekarken oranın da yemekleri çok güzeldi arkadaşımın annesi bize yapar getirirdi oof off

oyyşş damadını sevsinler seninnnparis ardaaa
evet canım yaa süper ötesii yemekleriii tombilikk teyzoşlar cok marifetlii ordaaa döktürüyolar valla tatlı tuzluu her bişeyleriii enfesss

Ya kızlar size bir şey soracağım geçen hafta cuma günü 28 haziranda doktora gittim çalışabilir raporumu aldım :) ama doktorum hiç bişi demedi cinsellik vs ile ilgili ayın 17 de gittiğimde de demedi bir şey. bende bu hafta perşembe yeniden gideyim diyorum. hazır 10 gün öncesinden bebişimi görürüm :) Biz hala normal devam ediyoruz ilişkiye.

doktor riskli bi durum görse uyarırdı bencee bizim doktorumuz gecen kontrole kadar cinsel ilişkiye devam diyodu gecen ay yasakladıı ....

canım hiç birşey için üzülme bebeğini düşün,eşin geldiğinde alttan al derim işi büyütmemek adına hem kızların hemde senin huzurun için,sinirleri yatışınca konuşursunuz,belliki hassas bu konuda.mutlu mu olmak istersin haklımı?hakkını sonra ara derim.üzülme üzülme üzülme,hiçbirşeye değmez.

Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.

Valla ağladım, ne yalan söleyim.

öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.

kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.

sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.

aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.

Oy maşallah senin oğluşa dayanamadı annesini üzgün görmeye gelmeye karar verdi demek. hayırlısı ne ise o olsun canım üzülme maşallah kilosu boyu iyi. :)

Ay çok heyecanlandim :) ama acil bişey olsa eve göndermezlerdi herhalde :) bizi haberdar et

ayy valla akıllı benim oğlum teyzesiii dr.dan sonra benim ağzım kulaklarımda. eşim bişey almak için arabadan indi. ben beklerken karnımı seviyorum oyy benim akıllı oğlumm dönmüş müü tosuncuk mu olmuşş diye kendi kendime konusuyodum kafamı kaldırıp baktığımda bi adam bana bakıyodu napıyo bu deli kadın diye düşünmüştür kesin

ahahhaa çok hoşsun canım yaaa bizim jübile de 1 bucuk ay öncesine dayanıyor biz napalım bizimki fena isyan etti çıkışta ama

Aferin damadıma iyi bakmışsın Şaka bi yana maşallah yediklerin yaramış gerçekten. Yerim ben o küçük tospaayı

ye o tosbaayı kayınannesii senin damat tontiş olmuş valla :)) yanaklarından bile belli oluyor dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…