- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.261
Hehe :) deliyim evet . Valla çok haklisin ama yalnız sarmam annemle falan sararım çok beli ağrıtıyor :) zeytinyağlı sarma bizim evin spesyali . Annemden devir aldım bayrağı olmazsa olmazımız eve gelen hemen sorar yokum diye tüm ozel günlerimizde olur yani :)
Yoksa gecen hafta etlisini yaptım esim istedi bir daha asla sarmam diye yemin ettim :)
Hehe :) deliyim evet . Valla çok haklisin ama yalnız sarmam annemle falan sararım çok beli ağrıtıyor :) zeytinyağlı sarma bizim evin spesyali . Annemden devir aldım bayrağı olmazsa olmazımız eve gelen hemen sorar yokum diye tüm ozel günlerimizde olur yani :)
Yoksa gecen hafta etlisini yaptım esim istedi bir daha asla sarmam diye yemin ettim :)
Ay o zaman millet özel günlerde size gelmeye can atıyordur. Benim bile gelesim geldi
teyzeler biz geldiikkk :))
çok güzel geçti oğluşumla randevumbenim böcüküm 44 cm 2145 gram olmuşşş 3 hazirandan bu yana 850 gram almış. ben ne yediysem ona gitmiş çünkü 1 kilo almışım ben de bazı ölçümlerinde 2 hafta bazılarında 1 hafta 10 gün önde dedi dr.umuz.
yüzünü de gördük tontişimin ağzını açıp kapatıyorduayyy tutup o ağzını yiyesim geldi yaa içim gitti öyle görünceee
vee en güzel haber de benim akıllı oğlumun doğum pozisyonuna girmiş olmasııınormal doğum için hiç bir engel görünmüyor dedi doktor.. çok sevindim gerçekten..
gelelim banaaa :) kan değerlerim yine düşük çıktı..demire devam ediyoruz.. vajinada da enfeksiyon varmış fitil verdi maaleseff..olsun napalım kullancaz mecburr... ha bir de bu haftalarda cinsel ilişki yok dedi3 hafta sonraya geleceksin bir dahaki kontrole dedi...
öyle işte canlar..mutlu ayrıldım hastaneden..babamıza da yemek ısmarlattık ohh mis gibi geldik evimize
çok güzel geçti oğluşumla randevumbenim böcüküm 44 cm 2145 gram olmuşşş 3 hazirandan bu yana 850 gram almış. ben ne yediysem ona gitmiş çünkü 1 kilo almışım ben de bazı ölçümlerinde 2 hafta bazılarında 1 hafta 10 gün önde dedi dr.umuz.
yüzünü de gördük tontişimin ağzını açıp kapatıyorduayyy tutup o ağzını yiyesim geldi yaa içim gitti öyle görünceee
vee en güzel haber de benim akıllı oğlumun doğum pozisyonuna girmiş olmasııınormal doğum için hiç bir engel görünmüyor dedi doktor.. çok sevindim gerçekten..
gelelim banaaa :) kan değerlerim yine düşük çıktı..demire devam ediyoruz.. vajinada da enfeksiyon varmış fitil verdi maaleseff..olsun napalım kullancaz mecburr... ha bir de bu haftalarda cinsel ilişki yok dedi3 hafta sonraya geleceksin bir dahaki kontrole dedi...
öyle işte canlar..mutlu ayrıldım hastaneden..babamıza da yemek ısmarlattık ohh mis gibi geldik evimize
kim sevmezkiii dolmiş dolmişşşşimdii herkes dolmişş aşericekk valla ben erdimmm bileeeee kocişe deseydim keşke beypazarından kadınlar yapıyooo ondan alsaydııı
Aferin damadıma iyi bakmışsınŞaka bi yana maşallah yediklerin yaramış gerçekten. Yerim ben o küçük tospaayı
Ev arkadaşım Beypazarlıydı bekarken oranın da yemekleri çok güzeldi arkadaşımın annesi bize yapar getirirdi oof off
Kızlar ben yemek yemeğe gidiyorum akşam gelirim görüşürüz byeee
Ya kızlar size bir şey soracağım geçen hafta cuma günü 28 haziranda doktora gittim çalışabilir raporumu aldım :) ama doktorum hiç bişi demedi cinsellik vs ile ilgili ayın 17 de gittiğimde de demedi bir şey. bende bu hafta perşembe yeniden gideyim diyorum. hazır 10 gün öncesinden bebişimi görürüm :) Biz hala normal devam ediyoruz ilişkiye.
kızlar moralim çok bozuk eşimle aramızda üç gün önceden yaptığımız bir tartışma vardı telefon mevzusu bu gün kızlar babası ve ben bi araya geldik babası kızlara sizi çok özledim dedi kızlarda peki annemi özledinmi diye sorunca patladı bizimki bana kimse karışamaz ben kazanıyorum kime ne istersem alırım felan filan ama dedi beş tanede çocuğum olsa seni boşayıcam dedi kızlar ağlamaya başladı bende üzüldüm korktumda o sinirle bana bişe yapıcak diye al çocukları eve git dedi bende korkumdan eltime gitmek için yola çıktım kızımı aradı eve geri dönün dedi şimdi evdeyim ama içim çok tedirgin kızlarımın içinde bana bişey yaparsa çocuklarım çok üzülür
doktor riskli bi durum görse uyarırdı bencee bizim doktorumuz gecen kontrole kadar cinsel ilişkiye devam diyodu gecen ay yasakladıı ....
Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
ohh cok şükürr tatlımmmmaşallah böcüğüneee
yerim ben onu yaa sevimli bıdıklarrrherşeyin yolundaa olmasına cok sevindim canım demek pozisyonuda almışşş akıllı minnoşşş ya annesini üzermii hiççç ...öle napalım herşey minnaklar için canım az kaldı zaten kavuşmamızaa
cinsel ilişkiyii bizede yasakladıı bu son gidişimizdeee
ohh afiyet olsun babalarıı yakalayıncaa yemekk ısmarlatmamak olmazzz
Oh iyi olmanıza sevindim. Aynı sorun bende de var. Bir kac sayfa oncesine baksan görürsün. Biz gecti diye cinsellik yasadık . Doktorda yapmayın falan dememişti. Ondan mı çok ağrım oldu acaba hafta sonueee bitti mi yani artık bizim aganigi daha kac ay sonrasına kadar. Ay çok üzüldüm şimdi son bir jübile yapsaydık bari :)
Aferin damadıma iyi bakmışsınŞaka bi yana maşallah yediklerin yaramış gerçekten. Yerim ben o küçük tospaayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?