2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır konu sadece bu abisine telefon alınması ben kim oluyormuşum parayı kazanan oymuş istediğine istediğini alirmiş aslında benim derdim abisi degildi Abisinin evini arabasını tüp bebek yaptılar masraflarını esim karşıladı ben asla bı şey demedim ben o an kıskançlık yaptım banada bir şey almasını bekledim ama o beni yanlis anladı hesap soruyorum sandı

her ikisinide lansinoh aldım bende

şimdi nettede okudum 8. aydan itibaren gögüs ucu kremlerini kullanmaya başlayın diyor ama başlasak mı fikri olan var mı kızlar

Merhaba Gribeyaz, bende lansinoh marka krem ve göğüs pedi aldım almadan önce de oldukça araştırmıştım.. Kremi önceden sürmek yararlı ayrıca her duş yaptığımda bebe yağı kullanıyorum ben. Önemli olan derini sürekli nemli tutmak. Bebe yağını hamileliğimin başından beri düzenli kullandığım için de çatlaklarım olmadı normalde çatlağa uygun bir tenim var. Annemde hamileliğinde hep bepanthen kullanmış sonra da göğsünü ped gibi bişeyle sürekli kapatmış hiç birşey olmadı dedi geçen gün. Normalde çok küçük göğüs uçlarımız var :) ondan feyz aldım inşallah yara olmaz bizde de..

bende lansinoh krem aldım kızlar ama daha düzenli kulamadım bir kaç kere duştan sonra sürdüm, göğüs pedini de eşim bebedor almışiraz kalın geldi bana lama o bitince lansinoh almayı düşünüyorum bi arkadaşım çok memnun ince oluşundan ve yumuşaklığından

Arkadaşlar doğum çantasını hazırlayan var mı? Neleri ne düşünerek koydunuz paylaşabilir miyiz..

Ben hazirlamadim daha ama yaklasik bi 5 gun kalacagim icin canta degilde valiz hazirliyicam:) ama yinede fikir olsun diye paylasabilirim:)
12 takim pijama ve tulum(toplam yani ) 12 body
Eldiven sapka corap battaniye
Bebek icin havlu termometre emzik sampuan tarak..biberon koymuyorum cunku burda sutun olmayinca ilk basta serce parmagina ince bir hortum baglayip onu veriyorlar bebege ki bebek hemen biberona alismasin!!! Simdilik aklima gelenler bunlar .burda zibin falan olmadigi icin sadece citcitli body koyucam. Gerci ihtiyacta olmuyo zaten..
Kendim icin pijama terlik havlu ped kisisel bakim urunleri 'tek kullanimlik ic camasiri( pratik oluyo)gogus pedi sutyen corap... Umarim fikir verebilmisidir...

Ben duştan sonra sürmeye başladım,bence ufak ufak başlamak lazım.Şimdiden önlemini alırsak sonra yara olmaz heralde

Bende başlayayım ozaman yavaştan yavaştan :) yara olmasın yavru kuşlar rahat rahat emsin

Cnm maaşallahı varmış eşinin parasal açıdan yani ... Madem okadar çok sen de boşver senin ihtiyaçlarını eksik etmediği sürece ... Hem madem kıskandın, yüzüne söyle de ilgi beklediğini anlasın. Bazen kocaların bu konuda uyarıya ihtiyacı oluyo..

bişey sorcam yaa; hesap soruyorum sandı, ne demek? hesap soramaz mıymışız ki? o kazandığın parada benim rızkım da var diyemedin mi? ben olmasam bi tık daha az verir allah sana diyemedin mi? ama ablam seninki kolaymış, seni aksatmadığı, eksik gedik bırakmadıgı sürece kime ne aldıgına karısmamak daha kolay olabilir.

bide kusura bakmayın da ben böle fevri çıkış yapan adamların hep suç bastırdığını, bişiler gizlediğini düşünmüşümdür. hesap sorsan, kurcalasan daha neler çıkcak gibi sanki de, o yuzden hemen zeytınyagı gibi üste cıkıp mevzuyu kapatıomuş gibi. seninki öle die demiom da. ben hep böle düşünürüm yani. sıkı düşün ZERRE_! Sağlam dur. sen annesin. ayaga kalk o yavrulara kol kanat ger, boşancaksa canı cerri cehennemin ta dibine. allah kimseyi rızksız bırakmaz. bi şeklde doyar karnınız. aman deyim alttan alırsan seni sindirmesine müsade etme. bi ömür böle geçmez gibi. ben cok düşündüm 10 gundur. ben de boşanıorum. dönüşü yok gibi bişey. kompleksli, ezik bi adamın beni kendi seviyesinin altındaymışım gibi davranmaya zorlamasına katlanamadım. 10 gundur annemdeyim. boş konuşmuom, öle uzaktan sallamıom yani. seni en ii ben anlarım burda.

Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?

ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???

Cok harbi kizsn sekerim dusuncelern cok guzel once bunu soylicm.bnce hber vrtme cnm o senn pesine dusucek essek gbi gelicek..gor bak bebis dognca kiymetli oluck dogal olarak..sende onu surundurucrksn cnm..o melegi ve seni hketmeyi ogrenicek.bna niye hber vermdn dedgnde cok dusunsen arardn diceks.et tirnakran ayrilamz bebisn onun parcasi evladina zaten gelicek sende onu surunduruceksn sana saygi duymayi ogrenick cnm ayy basi doldum senn kocana cnku bnde hamileym ve hamile halinle sana bu yapilana dayanamiyrm cnm

Oncelikle Allah sabir versin canim, konuyu okuyunca mideme agri girdi sinirden... Belki ben cok katiyim bu konuda ama suslen puslen karsisina cik seklindeki yorumlari kadinlara hakaret olarak gordum kizlar nolur kusuruma bakmayin. Bir adama 3 cocuk veren bir kadin, bir anne, yavrularinin onunde asagilanmayi asla ve asla haketmez. Birde suclu senmissin gibi esinin gonlunu alip, huzur kacmasin diyemi ugrasacaksin... Bende bosanma asamasindayim, ne zordur aile ici huzuruszluk bilirim... Esinin yaptigina karsi tepkini koy canim, hersey maddiyat degil... Ayni yatagi paylastiysaniz, sende onun bir parcasisin artik, guzel gunlerinizin, cocuklarinizin hatrini sadece sen saymayacaksin o da sayacak. Saygini ve cocuklarinin huzurunu bozmadan tepkini koy, sen daha iyi bilirsin esinin nasil bir tepkiden anlayacagini. Biraz vicdani varsa, karnin burnunda uzgun gunlerinin telafisini yapmasi lazim sana.

Canim ben olsam haber vermezdim, bu halinle seni arayip sormayan, dunyaya gelmesine sebep oldugu cocugunun sagligini dusunmeyen birisi o ozel anlari gormeyide haketmiyor bence... Ama sen bebeginin babasinin da o gun yaninda olmasini ister misin? İleride cocuguna bunu aciklamasi gereken sensin canim, o yuzden annende dahil kimseyi dinleme, kendin karar ver bence.

iyi geceler kızlar
bebişin FL uzunluğu 71.2mm boyunu nasıl hesaplayacağım?
birde 36 haftalık olduk yürüyüş yaptığımızda kasıklarımız ağrıyor normal mi?

Kizlar eslerinizle ilgili yorumlar yapip duruyoruz ama hicbirimiz tam olarak neler yasadiginizi bilmiyoruz ve bilemeyizde...yanlizca bildigimiz sey su an hepmizin hormonlari cosmus durumda bu halde cok saglikli karar vermemiz beklenemez. Bu nedenle sakinlesip ( biliyorum zor ) meleklerinizi kucaginiza alip 1-2 ay sonra saglikli bi sekilde karar verin;((

Ruzgarcimsende son kez uzerini duseni yap oglun icin haber ver gelirse gelir,zaten sen bazi seylerin kararini vermissin gelmezsede ileride keske demezsin yinede en dogrusunu sen bilirsin...allah hepimizin derdine deva versin ins...
Hepinizi optukkkk ii gecelerrrrr

hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah :) şimdi kızımı görmeye gidiyorum. doktorumuzu da değiştirdik inşallah hayırlısı olur. görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…