- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.361
Cnm çok üzüldüm durumuna.. Okuduğuma göre bi telefon mevzusundan çıkmış.. Ama başka sorunlar da var gibi geldi bana yoksa bu konuda orta yol bulunur birşekilde anlaşılırdı.. Çok kızıyorum böyle eşlere kusura bakma ama 3 çocuk vermişsin , biri karnında senin yaptığın ne ki haklısın biryerde.. Sana da danışmalı biri için bişey yaparken.. Allah bu mübarek aylarda tüm eşlere akıl fikir versin ihtiyacı olan herkese daha doğrusu. Sana da sabır diliyorum.. Şu an için en önemli şey çocuklarının sağlığı..
her ikisinide lansinoh aldım bende
şimdi nettede okudum 8. aydan itibaren gögüs ucu kremlerini kullanmaya başlayın diyor ama başlasak mı fikri olan var mı kızlar
her ikisinide lansinoh aldım bende
şimdi nettede okudum 8. aydan itibaren gögüs ucu kremlerini kullanmaya başlayın diyor ama başlasak mı fikri olan var mı kızlar
Arkadaşlar doğum çantasını hazırlayan var mı? Neleri ne düşünerek koydunuz paylaşabilir miyiz..
Ben duştan sonra sürmeye başladım,bence ufak ufak başlamak lazım.Şimdiden önlemini alırsak sonra yara olmaz heralde
Merhaba Gribeyaz, bende lansinoh marka krem ve göğüs pedi aldım almadan önce de oldukça araştırmıştım.. Kremi önceden sürmek yararlı ayrıca her duş yaptığımda bebe yağı kullanıyorum ben. Önemli olan derini sürekli nemli tutmak. Bebe yağını hamileliğimin başından beri düzenli kullandığım için de çatlaklarım olmadı normalde çatlağa uygun bir tenim var. Annemde hamileliğinde hep bepanthen kullanmış sonra da göğsünü ped gibi bişeyle sürekli kapatmış hiç birşey olmadı dedi geçen gün. Normalde çok küçük göğüs uçlarımız var :) ondan feyz aldım inşallah yara olmaz bizde de..
Hayır konu sadece bu abisine telefon alınması ben kim oluyormuşum parayı kazanan oymuş istediğine istediğini alirmiş aslında benim derdim abisi degildi Abisinin evini arabasını tüp bebek yaptılar masraflarını esim karşıladı ben asla bı şey demedim ben o an kıskançlık yaptım banada bir şey almasını bekledim ama o beni yanlis anladı hesap soruyorum sandı
oh oh ne güzel bende bu haftayı bitirip tatile çıkmak istiyorum bir an önceeee :S
ruzgar bacim erken mi geliyor senin minnos telden giriyorum kusura bakma sipacan isirmalik olmus desene Allah sag salim aldirsin kucagimiza hepsini
Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?
ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???
Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?
ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?