- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.401
herkesee günaydınn..canım çok skkın.. küstük bizde eşimlee. başımı alıpp bi yerlere gitmek istiyrmmm yaaaaa.............
her ikisinide lansinoh aldım bende
şimdi nettede okudum 8. aydan itibaren gögüs ucu kremlerini kullanmaya başlayın diyor ama başlasak mı fikri olan var mı kızlar
Kizlar benim kizimin kafasi asagida sirtini da sola dayamis bi sekilde beni tekmeliyo:) bu nedenle sol tarafimin ustune yatamiyorum fazla
Günaydın herkese :)
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 56 ile başladım şimdi 78 kiloyum. tam hız devam da ediyorum yemeye :) :) :)
Ayy çok tesekkür ediyorum yaaa, nasıl mutlu oldum. iyi bişey duymayalı uzun zaman olmuş :) cok sağol önerin için. annem gibi konuştun. bide nasıl olduysa yazından sinir bile algıladım. bulsan benimkine iki laf etcekmişsin gibi. sahiplenilmek sanal da olsa süpermiş
Gunaydn kizlarrr..bn kocama hasret kldm iyice..cekimler yetmiyodu bde dukkan ckti..bzm icn yapiyo herseyi kosturuyo essek gbi ama bn ynmda olsun istiyrm bncilik yapiyorum biliyorum ama oyle iste..bse bn cok agirlastigm icin disari ckmam yasaklandi doktor tarafndan..esimle cikip zamanda geciremiyorum.ihtiyaclarimi getiriyo biraz konusuyo gobisi seviyo gdiyo offf:-(
Günaydın güzel anneler ve melekleribir haftalık tatilin ardından dün iş başı yaptım. çok güzel dinlendim bir hafta boyunca, kafamı toparladım, ailemin yanında olmanın keyfini çıkardım.hatta vedalaşırken annemle ağlaştık öyle düşkünüz birbirimize ana kız belki de anne olacağım için mi bilmiyorum anneme karşı daha da bir duygusallaştım bu ara..
geçmişi okudum ara ara, derdi tasası olan arkadaşlara sabır ve huzur diliyorum. Rabbim gönüllerini feraha erdirsin. mutluluklarını paylaşana arkadaşların da mutlulukları katlansın inşallah..
iş başı yaptım ama çok zorlanıyorum kızlar. sabahın 6 sında bütün vücudumun ağrısıyla yataktan ağlayarak kalkıyorum. adım atmakta zorlanıyorum. ayaklarım şişiyor ve ağrı yapıyor bütün gün. çok zorlanıyorum açıkçası. akşam eve gittiğimde dün ölü gibiydim. halsiz bitkin.. 2 hafta daha çalışmak istiyordum ama şu durumda mümkün görünmüyor. ama izne ayrılsam da çok erken gibi hissediyorum. sabredip biraz daha katlansam mı, yoksa izin alıp huzurlu bir şeklde evimde bebeğimi mi beklesem. ne yapacağımı bilemedim..
Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?
ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???
Yahu bu eşlerimize ne oluyor böyle sonlara yaklaştıkça şuurlarını kaybediyorlar sankiBenimkini konu dışına aldım hafta sonu biraz odunluk yaptı ama sonuçlarını da gördü dün akşam bile özür diliyordu önemli değil dememe rağmen özür diledi aferin ona ...
günaydın kızlarrr... dün gece eşimle bizde tartıştık birazcık eften püften bişilerden dolayı bugun bende küsüüüüüüümm onaa konuşmucam
bugun kendimde bisey farkettim ganital bolgemde et beni cikmis( et beni cikma nedenleri arasinda gebelikte var aranizda boyle bisey yasayan varmi...gebelikte sonra gecmez heralde kalicak bu seyler benle malesef ((( uff yaa
3 kizlar bu arada gecen haberlerde gormustum ay dunyaya en yakin konumdaymis ve bu durum en com hamileleri etkilicek diyodu..vla inanmadm ama smdi inaniyorm yani kavgalar kusmeler erkn dogumlar erken dogum riskleri...bde bu durumdan en az sekilde etkilnmek.icn altin takmayin diyodu bn yok artk ne alaka dedm evin icnde 2 kere dusme tehlikesi gecirince kunye vardi kolumda cikardm...
Herkese günaydın. Dün ben teşhisi koydumdaherkes okumadı herhalde bizim hormonlar onları vuruyor bence :) benimki eskidende benim regl günlerimde bile tuhaflaşırdı. Bu benim muayyen günüm diye çemkirirdim.
Şaka bi yana iki arkadaşımızında Allah yar ve yardımcısı olsun. Burdan gaz vermemek için söylenecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum. Rüzgarın yerinde olsam belki bi ihtimal doğumdan sonra geri dönüş olurdu ama zerre nin yerinde olsam 3. Sayfa haberine kadar yolu olurdu belki o kadar söyleyeyim.
Belki bazı arkadaşlar eşime saygı gösteriyorum diye hiç sopayı göstermemiş ama onlara tam bağımlı olmadığımızı bilmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Eşimin işleri çok yoğun ve yeni işlerin bağlantıları için akşam yemeği dahil dışarıda oluyor. Bi ara abarttı haftanın 3 günü gece 12 de 1 de geldi. Bi taneside biraz keyfi idi. Ne dedim biliyomusunuz senin hamile karın var evde ve sen bu kadar yalnız bırakıyorsun bi sıkıntı olurda rahatsızlanırsam yada gün gelirde sancılanırsam taksi çağırıp gidicem hastaneye senide aramayacam sende bana ulaşamayacaksın ( telefona bakacak durumda olmayacam) eve gelince güvenlikten öğrenirsin taksiyle falanca hastaneye gitti diye dedim. Ve dediğimi yaparım bilir. O günden beri çok ayda 2 ye düştü gece geç gelmeler. İş yaptığı her kimse desin eşmi yalnız bırakamam gündüz görüşelim diye. Geçen gece bu muhabbetin etkisi azalmış herhalde ( bunlar çocuk gibi bilgilerini tazelemek lazım)
Gece balık tutmaya gitsem mi dedi bende sen beni yalnız bırakmaya ne kadar heveslisin dedim hemen aldı mesajı. Herkes bi yere çağırıyor diye hepsine gitmek mi zorunda canım.
Çok şükür bizimkiler dert sayılmaz arkadaşlarınkiler yanında ama işte böle. Basit mevzularda bile iş sıkı tutmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?