2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar,inşallah herkes için güzel bi gün olur.kahvaltımı yaptım bütün gün evdeyim.inşallah canım sıkılmaz tek başıma.

herkesee günaydınn.. canım çok skkın.. küstük bizde eşimlee. başımı alıpp bi yerlere gitmek istiyrmmm yaaaaa.............

günaydın kızlarrr... dün gece eşimle bizde tartıştık birazcık eften püften bişilerden dolayı bugun bende küsüüüüüüümm onaa konuşmucam

Günaydın kızlar benim oğlum sabah sporunu yaptı az önce de uykuya daldı yine dün çorba yaptım aramızda kalsın ama 4 kase içtim yuh bana Sonra yemek yiyemedim siz neler yapıyorsunuz ?? Zerre ve Rüzgar umarım bir an önce eşinizle aranızdaki sorunlar düzelir yoksa bebekleriniz bu durumdan etkilenip doğumdan sonra size çektirebilir... Fundaaaaa yerim ben kuzumu tontik olmuş maşallahhh ... Bu arada ben de yarın başka bir doktora gidip görünmeye karar verdim annemin doktoru halen çalışıyor ona gitmeye karar verdim napalım belki böyle daha iyi olur ...

Yahu bu eşlerimize ne oluyor böyle sonlara yaklaştıkça şuurlarını kaybediyorlar sanki Benimkini konu dışına aldım hafta sonu biraz odunluk yaptı ama sonuçlarını da gördü dün akşam bile özür diliyordu önemli değil dememe rağmen özür diledi aferin ona ...

bazı insanlar bazı duygulardan eksik ben senn yerinde olsam asla haber vermezdim o cok bebegi dusunseydi onun için sadece onun için bile bunları yasatmazdı sana benmkide tam bir odun yani bende aksama kadar yalnızm evde o gelecek iki laf edecz yok maca gidiyo yok gezmeye neyse ben takmıyom artık o öyle biri diyom ne yaparsa yapsın beni üzesine izin vermicem ya vermicem dun izin vermedm bugun rahatm ohhhhhhhh

Günaydınn hamişlerrr Yaa geçmişi okuyunca sıkıntısı olan arkadaşlarım için çok üzüldüm.. Rabbim yardımcınız olsun..Sanki benim kocam bunları bana yapıyormuş gibi sinirlendim, suratım değişti, gözlerim doldu.. Bu dönemlerde gerçekte zor yaşadıklarınız ne diyim..

her ikisinide lansinoh aldım bende

şimdi nettede okudum 8. aydan itibaren gögüs ucu kremlerini kullanmaya başlayın diyor ama başlasak mı fikri olan var mı kızlar

Canım bende lansinoh krem aldım.. Sürüyorum kremimi yumuşacık yapıyor... Göğüs pedini Kraft aldım ama pek memnun değilim..

Kizlar benim kizimin kafasi asagida sirtini da sola dayamis bi sekilde beni tekmeliyo:) bu nedenle sol tarafimin ustune yatamiyorum fazla

Ay aynısı benim kızımda öyle...

Günaydın herkese :)

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 56 ile başladım şimdi 78 kiloyum. tam hız devam da ediyorum yemeye :) :) :)

Günaydın canım.. Ben 74 ile hamile kaldım, 66'ya düştüm (ilk üç ay). Şuan 74.8 kiloyum

cnm sennki bnm karsmda olsa neler sayardm bi bilsen ya bz hamileyiz disardn cok kolay gorunebilir ama ne zorluklar cekiyorz destek olmuyolarsa kostekte olmasnlar psikolojimizi bozmasinlar.sen ona bi evlat veriyosn adamin havasina bak..essek gbi gelicek cnm o senn onu aricani saniyo senn ynnda bebisn var kybeden o olur hem evladini hem seni kybeder.ama surunsun seni ve o minik melegi hketmeyi ogrensn.sen suan kndni hc uzme bak senn kucum erkegin senn uzulmene dayanamiyo tasi taragi toplamis gelicem anne diyo hayirlisyla ins

bugun kendimde bisey farkettim ganital bolgemde et beni cikmis ( et beni cikma nedenleri arasinda gebelikte var aranizda boyle bisey yasayan varmi...gebelikte sonra gecmez heralde kalicak bu seyler benle malesef ((( uff yaa

3 kizlar bu arada gecen haberlerde gormustum ay dunyaya en yakin konumdaymis ve bu durum en com hamileleri etkilicek diyodu..vla inanmadm ama smdi inaniyorm yani kavgalar kusmeler erkn dogumlar erken dogum riskleri...bde bu durumdan en az sekilde etkilnmek.icn altin takmayin diyodu bn yok artk ne alaka dedm evin icnde 2 kere dusme tehlikesi gecirince kunye vardi kolumda cikardm...

herkese günaydın kızlar bi insan ensesinden akan terin sırtını gıdıklamasıyla uyanırmı uyanırmış tecrübe ettim gördüm

cnm yaa sizin için çalışıo tabii ama zordur tabii allahım yardımcın olsun en azından annenler falan aynı yerde çok yalnız kalmazsın benim kocam çalışsa öle çok hiç kimsem yok yanıma gelecek

cnm benim iznimde 2. haftam ve iiki ayrılmışım bu şekilde çalışarak zaten bebeğimide kendimide üzüyomuşum tamam insan biraz daha sabredeyim dio ama yok yani olmuo bitiosun bence ayrıl derim

cnm burda haber ver diyenler olmuş valla kimse kusura bakmasında onun parçası falan demişler parçasıysa arasın kardeşim bi ihtiyacınız varmı die sorsun en azından belkide gerginlikten üzüntüden bebişin erken gelicek belkide onun suçu karımı üzdüm bu haliyle bebeğimin başınada (ALLAHIM KORUSUN) bi iş gelirmi die hiç mi düşünmüo seni doldurmak istemiorum ama bence haber verme duyar gelirse ne ala,çok sinirleniorum bu erkeklere çookk

Herkese günaydın. Dün ben teşhisi koydumdaherkes okumadı herhalde bizim hormonlar onları vuruyor bence :) benimki eskidende benim regl günlerimde bile tuhaflaşırdı. Bu benim muayyen günüm diye çemkirirdim.

Şaka bi yana iki arkadaşımızında Allah yar ve yardımcısı olsun. Burdan gaz vermemek için söylenecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum. Rüzgarın yerinde olsam belki bi ihtimal doğumdan sonra geri dönüş olurdu ama zerre nin yerinde olsam 3. Sayfa haberine kadar yolu olurdu belki o kadar söyleyeyim.

Belki bazı arkadaşlar eşime saygı gösteriyorum diye hiç sopayı göstermemiş ama onlara tam bağımlı olmadığımızı bilmeleri gerekir diye düşünüyorum.

Eşimin işleri çok yoğun ve yeni işlerin bağlantıları için akşam yemeği dahil dışarıda oluyor. Bi ara abarttı haftanın 3 günü gece 12 de 1 de geldi. Bi taneside biraz keyfi idi. Ne dedim biliyomusunuz senin hamile karın var evde ve sen bu kadar yalnız bırakıyorsun bi sıkıntı olurda rahatsızlanırsam yada gün gelirde sancılanırsam taksi çağırıp gidicem hastaneye senide aramayacam sende bana ulaşamayacaksın ( telefona bakacak durumda olmayacam) eve gelince güvenlikten öğrenirsin taksiyle falanca hastaneye gitti diye dedim. Ve dediğimi yaparım bilir. O günden beri çok ayda 2 ye düştü gece geç gelmeler. İş yaptığı her kimse desin eşmi yalnız bırakamam gündüz görüşelim diye. Geçen gece bu muhabbetin etkisi azalmış herhalde ( bunlar çocuk gibi bilgilerini tazelemek lazım)
Gece balık tutmaya gitsem mi dedi bende sen beni yalnız bırakmaya ne kadar heveslisin dedim hemen aldı mesajı. Herkes bi yere çağırıyor diye hepsine gitmek mi zorunda canım.

Çok şükür bizimkiler dert sayılmaz arkadaşlarınkiler yanında ama işte böle. Basit mevzularda bile iş sıkı tutmakta fayda var

bugun kendimde bisey farkettim ganital bolgemde et beni cikmis ( et beni cikma nedenleri arasinda gebelikte var aranizda boyle bisey yasayan varmi...gebelikte sonra gecmez heralde kalicak bu seyler benle malesef ((( uff yaa

cnm benimde boynumda çıktı minik minik maalesef gebelik etkisiymiş doğumdan sonra dermatolağa gitcem bende bi ilaç sürüp temizliolarmış(

aaaaa duymamıştım ben... bende dün evin merdivenlerinden yuvarlanıyodum kendi ayağıma bastım nasıl becerdin diye sormayın bende hala düşünüyorum nasıl oldu diye ama Allah ım korudu vallahi.. bende yüzüğümü çıkarıp boynuma asmıştım.. onu çıkartmam mı lazım yani

Kesinlikle sana katılıyorum canım ben de kısa ve öz konuşurum ve söylediğimi yapacağımı adı gibi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…