2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Herkese gunaydinlarrrrr..iyi bir gun gecirmeniz dilegiyle
.flzflz umarim ii haberlerle donersin...
Bu arda yurtdisindaki arklar nerdesiniz fransada olaniniz varmi???

çok güzel haberlerle gelmişsin sana da bebişine de maşallah canım. boyu da kilosu da çok güzel. bakalım biz de cumartesi gittiğimizde 2 kiloyu geçmiş mi minnoş oğlum

Günaydın canlarım.dün fırsatım olmadı yazmaya ama şimdi okuyup bitirdim dün olanları.RÜZGARALDIM,bebişin sağlıklı doğsun,eli ayağı düzgün olsunda varsın 1-2 hafta erken doğsun be canım.inan bundada vardır bir Hikmet.bazen şer gördüğümüz şeyler hiçte gözüktüğü gibi olmayabiliyor.yalnızca biz aksini beklediğimiz için öyle geliyor.Rabbimin bildiği bişeyler vardır,sakın sıkma canını.ben eşine haber verip vermeme konusundada biraz vicdanlı düşünüp vermen gerektiğini düşünüyorum.haddim olmayarak ya da ben öyle yapardım diyeyim.son bir büyüklük yap,o utansın.ZERRE'cim eşin bencede haksızlık yapıyor sana,aksi zaten düşünülemez.kardeş,aile benim içinde çok çok önemlidir ama 2 tarafı biraz ayırabilmek gerekiyor.tamam sizin rızkınızıda kesmiyor belki ama insan kendini değersiz hisseder.dün akşam kayınvalidedeydik tüm sülale,ben 23:30 gibi eve çıktım uykum geldi(aynı apartmanda oturuyoruz) eşim kardeşi ve kuzenleriyle kağıt oyunu oynuyordu.benden 1 saat sonra geldi.karnı burnunda karısının eve yalnız çıkmasına ve keyfinin bozulmamasına biraz bozuldum tabi.bozulduğumda ailesiyle keyfini bana tercih etmesiydi.evet şu dönem biraz daha diğer insanlara göre ilgi bekliyoruz.onu bulamayıncada biraz sitem etme hakkımız olsun dimi?biraz daha hassas davransalar şu dönemde ne olur ki??? Benim bu olay seninkinin yanında devede kulak kalır tabi ama beklentilerimizin aynı olduğunu ve yalnız olmadığını anlatmak için yazdım bunu.bencede biraz sakinleşsin öyle konuşur heralde kendisi.başka bişeye çok kızıp sende üzerine tuz biber ekmişsîndir belki,haksız yere sana fazla patlamıştır.herşey yoluna girecek merak etme.Allah hepimizin yardımcısı olsun.öpüyorum hepinizi.

günaydın güzel annecikler ve kızımın melek kardeşleri :) hepimizin günü güzel geçsin inş.

canım ben üstüme düşeni yapar söylerdim doğum başlayınca.. haber vermek lazım.. seni kırmış olabilir daha büyük sorunlarda olabilir bunlara çözüm tabi ki boşanmak olabilir ama ikinizin bir parçası var ve siz çok sık olmasada yüz yüze gelmek zorunda kalıcaksınız.. doğum günüdür okuldur vs. bence doğum başlayınca bi mesaj bile olabilir haber vermek için hastanedeyim doğum başladı bilmek istersin diye düşündüm dersin.. haber vermezsen kendini her zaman ki gibi haklı bulacak işte dicek ben böyle biriyle evliyim.. sen haber ver ki ağzına laf vermemiş olursun laf söylemeye yüzü olmaz canım.. benim fikrim bu yönde

Günaydın herkese :)

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 56 ile başladım şimdi 78 kiloyum. tam hız devam da ediyorum yemeye :) :) :)

herkesee günaydınn.. canım çok skkın.. küstük bizde eşimlee. başımı alıpp bi yerlere gitmek istiyrmmm yaaaaa.............

günaydın cnm evet evet kesinlikle bugünüm dünden daha iyi olmalı dün dökülüyordum resmen bitik durumdaydım ama iyi olucam şimdi ablama kahvaltıya gidiyorum

aynen canım ya dün berbat bi haldeydim hiç bi şey istemiyor canım oturdum ağladım kendi kendime çok sıkıldım. bugün şimdilik güzel başladım güne inşallah böylede gider :)

aynen canım ya dün berbat bi haldeydim hiç bi şey istemiyor canım oturdum ağladım kendi kendime çok sıkıldım. bugün şimdilik güzel başladım güne inşallah böylede gider :)

demekki herkes öyleymiş komşu geldi dün oda öyleydi kocamlada tartıştım hatta oda bi garipti neydi öle yaa negatiflik vardı neyseki bugün iyi hep böyle gider inşallah

Gunaydn kizlarrr..bn kocama hasret kldm iyice..cekimler yetmiyodu bde dukkan ckti..bzm icn yapiyo herseyi kosturuyo essek gbi ama bn ynmda olsun istiyrm bncilik yapiyorum biliyorum ama oyle iste..bse bn cok agirlastigm icin disari ckmam yasaklandi doktor tarafndan..esimle cikip zamanda geciremiyorum.ihtiyaclarimi getiriyo biraz konusuyo gobisi seviyo gdiyo offf:-(

canım bence haber vermelisin. neden dersen en azından sen haber vermiş olursun gelip gelmemesi ona kalmış. senin vicdanın rahat olur. seni suçlayacağı bir şey kalmaz. ama haber vermezsen haber vermedi olursun bunu da sana karşı kullanır gibi geliyor bana...

Günaydın güzel anneler ve melekleri bir haftalık tatilin ardından dün iş başı yaptım. çok güzel dinlendim bir hafta boyunca, kafamı toparladım, ailemin yanında olmanın keyfini çıkardım.hatta vedalaşırken annemle ağlaştık öyle düşkünüz birbirimize ana kız belki de anne olacağım için mi bilmiyorum anneme karşı daha da bir duygusallaştım bu ara..
geçmişi okudum ara ara, derdi tasası olan arkadaşlara sabır ve huzur diliyorum. Rabbim gönüllerini feraha erdirsin. mutluluklarını paylaşana arkadaşların da mutlulukları katlansın inşallah..
iş başı yaptım ama çok zorlanıyorum kızlar. sabahın 6 sında bütün vücudumun ağrısıyla yataktan ağlayarak kalkıyorum. adım atmakta zorlanıyorum. ayaklarım şişiyor ve ağrı yapıyor bütün gün. çok zorlanıyorum açıkçası. akşam eve gittiğimde dün ölü gibiydim. halsiz bitkin.. 2 hafta daha çalışmak istiyordum ama şu durumda mümkün görünmüyor. ama izne ayrılsam da çok erken gibi hissediyorum. sabredip biraz daha katlansam mı, yoksa izin alıp huzurlu bir şeklde evimde bebeğimi mi beklesem. ne yapacağımı bilemedim..

kızlaaarrr biri beni bilgisayar başından kaldırsınnn bugün kız kardeşim gelicek bize.. temizlik yapılcak yemek yapılcak. odasını hazırlıcam. ütü yapıcam. köpeğimin malikanesini temizlicem.. çooook işim var çooook

Ayy çok tesekkür ediyorum yaaa, nasıl mutlu oldum. iyi bişey duymayalı uzun zaman olmuş :) cok sağol önerin için. annem gibi konuştun. bide nasıl olduysa yazından sinir bile algıladım. bulsan benimkine iki laf etcekmişsin gibi. sahiplenilmek sanal da olsa süpermiş

Kim istemez kocasını doğumda yanında? tabiki çok isterim. ama ısmarlama olması bi anlam teşkil etmicek. sebep bu.

bende angysangel gibi düşünüyorum. sonuçta kaybeden o olur. bebeğinin doğumunu göremicek o heyecanı yaşayamayacak. belki ozaman hatasını anlar. bekle bakalım ararsa halini hatrını sorarsa söylersin. ama aramazsa bence sende arama. çünkü bu mutluluğu haketmiyo demektir.canım benim kendini de hiç üzme herşey olacağına varır. bebeğin sana güç verecek. hepimiz binbir türlü sıkıntı yaşıyoruz ama inanki oğlumun varlığını bilmek yetiyor
şükürler olsun ki Rabbim bu mucizeleri bize bahşetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…