- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.381
merhaba kızlar
bebek sekeri yaptırmayanlar varsa benımkını paylaşıyorum.Fikir olur belki size.Bu arada ben temmuz annesiyim.
HaYIRlı dogumlAR
Eki Görüntüle 746680 Eki Görüntüle 746682 Eki Görüntüle 746683 Eki Görüntüle 746684
teyzeler biz geldiikkk :))
çok güzel geçti oğluşumla randevumbenim böcüküm 44 cm 2145 gram olmuşşş 3 hazirandan bu yana 850 gram almış. ben ne yediysem ona gitmiş çünkü 1 kilo almışım ben de bazı ölçümlerinde 2 hafta bazılarında 1 hafta 10 gün önde dedi dr.umuz.
yüzünü de gördük tontişimin ağzını açıp kapatıyorduayyy tutup o ağzını yiyesim geldi yaa içim gitti öyle görünceee
vee en güzel haber de benim akıllı oğlumun doğum pozisyonuna girmiş olmasııınormal doğum için hiç bir engel görünmüyor dedi doktor.. çok sevindim gerçekten..
gelelim banaaa :) kan değerlerim yine düşük çıktı..demire devam ediyoruz.. vajinada da enfeksiyon varmış fitil verdi maaleseff..olsun napalım kullancaz mecburr... ha bir de bu haftalarda cinsel ilişki yok dedi3 hafta sonraya geleceksin bir dahaki kontrole dedi...
öyle işte canlar..mutlu ayrıldım hastaneden..babamıza da yemek ısmarlattık ohh mis gibi geldik evimize
Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?
ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???
herkesciklere günaydın :) bugünümüz dünden daha iyi olsun inşallah..
günaydın cnm evet evet kesinlikle bugünüm dünden daha iyi olmalı dün dökülüyordum resmen bitik durumdaydım ama iyi olucam şimdi ablama kahvaltıya gidiyorum
aynen canım ya dün berbat bi haldeydim hiç bi şey istemiyor canım oturdum ağladım kendi kendime çok sıkıldım. bugün şimdilik güzel başladım güne inşallah böylede gider :)
Annemle bir türlü anlaşamadık. Doğuruyom, diye haber vermeli miyim benimkine? Annem dioki; aramamış, sormamış bunca zaman. doktorunu bilio, bi şekilde öğrensin gelsin. gel al bebeğini doğurdum, dersen küsüp geldiğinden ne anladın?
ben karşıt görüş sunmadım ama tam içime sinmio. annem cok haklı, o düşsün peşine cocugunun ama... ama ney bilmiom. bişey yanlış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz???
Cok harbi kizsn sekerim dusuncelern cok guzel once bunu soylicm.bnce hber vrtme cnm o senn pesine dusucek essek gbi gelicek..gor bak bebis dognca kiymetli oluck dogal olarak..sende onu surundurucrksn cnm..o melegi ve seni hketmeyi ogrenicek.bna niye hber vermdn dedgnde cok dusunsen arardn diceks.et tirnakran ayrilamz bebisn onun parcasi evladina zaten gelicek sende onu surunduruceksn sana saygi duymayi ogrenick cnm ayy basi doldum senn kocana cnku bnde hamileym ve hamile halinle sana bu yapilana dayanamiyrm cnm
Oncelikle Allah sabir versin canim, konuyu okuyunca mideme agri girdi sinirden... Belki ben cok katiyim bu konuda ama suslen puslen karsisina cik seklindeki yorumlari kadinlara hakaret olarak gordum kizlar nolur kusuruma bakmayin. Bir adama 3 cocuk veren bir kadin, bir anne, yavrularinin onunde asagilanmayi asla ve asla haketmez. Birde suclu senmissin gibi esinin gonlunu alip, huzur kacmasin diyemi ugrasacaksin... Bende bosanma asamasindayim, ne zordur aile ici huzuruszluk bilirim... Esinin yaptigina karsi tepkini koy canim, hersey maddiyat degil... Ayni yatagi paylastiysaniz, sende onun bir parcasisin artik, guzel gunlerinizin, cocuklarinizin hatrini sadece sen saymayacaksin o da sayacak. Saygini ve cocuklarinin huzurunu bozmadan tepkini koy, sen daha iyi bilirsin esinin nasil bir tepkiden anlayacagini. Biraz vicdani varsa, karnin burnunda uzgun gunlerinin telafisini yapmasi lazim sana.
Canim ben olsam haber vermezdim, bu halinle seni arayip sormayan, dunyaya gelmesine sebep oldugu cocugunun sagligini dusunmeyen birisi o ozel anlari gormeyide haketmiyor bence... Ama sen bebeginin babasinin da o gun yaninda olmasini ister misin? İleride cocuguna bunu aciklamasi gereken sensin canim, o yuzden annende dahil kimseyi dinleme, kendin karar ver bence.
Ayy çok tesekkür ediyorum yaaa, nasıl mutlu oldum. iyi bişey duymayalı uzun zaman olmuş :) cok sağol önerin için. annem gibi konuştun. bide nasıl olduysa yazından sinir bile algıladım. bulsan benimkine iki laf etcekmişsin gibi. sahiplenilmek sanal da olsa süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?