- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.561
canım çok geçmiş olsun umarım 37.haftaya kadar birşeyler değişir rahmini almak zorunda kalmazlar. ama alınsa bile üzülme tabi demesi kolay biliyorum ama en azından 1 tanede olsa bebişin var artık anneliği yaşıyorsun öyle düşün hamilelerin duası kabul olur derler senin için dua edeceğim umarım düzelir
kızlar sat a göre değil ultrasona göre takip etmek gerekiyor benim doktorum ve ayrıntılı ultrason bakan doktor da öyle demişti. mesela benim 17 ağustos doğum olmalı ama baştan beri hatta kan tahlilinde bile ilk öğrendiğimde 1 hafta ilerde gidiyordu. erken yumurtlama olmuş ve bizim doğum hesabı yumurta oluşuma göre hesaplanıyormuş yumurtanın çatlaması hamile kalmayla ilgili değil o yumnurta oluşmuşsa ve gebelik gerçekleşmişse yumurtanın oluşumu önemliymiş ben doktorların yalancısıyım :)
hadı bakalım simdi hepten kafam karıstı :):)
Hurre bnde nidilat kullaniyrm ve bnm doktorum birakicaksn demedi.sanirim sezeryn tarihine karar vernce soylick ama doguma yakn birqktiriliyo diye biliyrm ama her doktor farklidr tabiki.fundacm masallh yavruna allahm esirgesn
ruzgarcm senn kuzu uzlmene dayanamadi blki iri oldugu icn hareketleri ckmadi nst de...heyeclandm bak ikinci bebismz sennki oluck blki.zerrecm bu erkek milleti bazen bildgn odun oluyo sen karnndaki minnosu dusunup yemelisn ne demk ac durmk 2 evladn icnde guclu olmalisn.bu arada gorumcem dogum ypti sezeryan oldu ve cok raht oldu uyudm uyandm diyo oyle cok cddi agrilarida yokmus darisi bize olsn.kizinm resmini gondermis pek tatli masallh nask ozendmm allah bzede hyrlisyla kvusmayi nasip etsn kzlar kacrdgm bseler olabilyo cvo veremiyrm herseye cepten grdgm icn kusura bkmayn gnelde cenem dusuktr bilirsnz.
canım benim gittiğim doktor doçent ayrıca ayrıntılı için başka hastane ve doktora gittim oda doçent ve hepsinin söylediği bu önemli olan geişimi sat önemli değil dediler. ve benim satı değiştirdiler. doğum şuanda 12 ağustos diye görünüyor. 3-4 günlük fark önemli değil olağan diyorlar gelişim farklı seyredebilirmiş bazı dönemlerde ama sürekli farklılık çıkıyorsa ki bende çıkıyordu buna erken yada geç yumurtlama deniliyor. hiç kafanı karıştırma bebişlerimiz ne zaman gelmek isterse gelir bak 34 de gelen de var 42 de gelen de var hayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım biz de doktorlarda ne derse desin o istediği zaman gelir :)) tabi normal doğum olacaksa :)))
selam arkadaşlar öğlen birbuçukta doktordaydım az önce eve geldim azcık sıra vardı bide nts bağlandım renkli dooplere girdim benim cadı halen dönmemiş 2336 gram 45 cm olmuş yüzünü göremedim doktor diyo kafasını öyle biyere sokmuş ki kordononu bile göremedi cadı olcak dediherşey normal dedi 15 gün sonra gene çağırdı 14 gün içinde 713 gram almışız
Maşallah kuzuna canım nazlı olacak belli :)
Biz çıkıyoruz kızlar hepinizi öptük oğlumla hoşçakalınnn :)
canım bende aynı durumdayım asırı iri goguslu biri değildim zaten cok küçükte değildi ama eskiye nazaran benim de büyüdü ama devasal değil... Ayni zamanda sut falanda gelmiyo sikinca sari sivi geliyo tabi ama sıkmıyorum ...bu arada ayse hanim seminerde bu konudan da bahsetti... İki gogus arasında ki mesafe uç parmağı gecmiyorsa ve damarlar belirginse sut konusunda endişe etmeyin dedi... Gelir Allah'ın izni ile sütümüz...ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
ya kızlar bişi dicem ben hiç ninni bilmiyorum dandini dandini dastane danalar girmiş bostana...başkada yokçok hevesleniyorum ninniler söyleyecek bebeğini uyutanlara... pöffff napsak ki benim oğlan ninnisiz mi büyücek
Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım plesenta rahim ağzını kapattığından belki rahim alınabilirmiş diye...
Bugün üniversite hastanesine gittim, kadın ultrasonu açar açmaz doğumda rahmini almamız gerek, yoksa çok aşırı kan kaybı olur dedi... Özel hastanede sakın yaptırma dedi... 37. hafta alacak sanırım... Ağustosu bekleyemeyeceğz...
ya kızlar bişi dicem ben hiç ninni bilmiyorum dandini dandini dastane danalar girmiş bostana...başkada yokçok hevesleniyorum ninniler söyleyecek bebeğini uyutanlara... pöffff napsak ki benim oğlan ninnisiz mi büyücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?