2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadı bakalım simdi hepten kafam karıstı :):)

süt meselesinde bence de büyükelükle küçükle ilgili değil arkadaşlar.
çok yakın arkadaşımın aşırı büyüdü göğüsleri zaten büyüklerdi, sonra kızın sütü geldi bebek de güzelce emdi, ama arakadaşım bunu çok dillendirdi, sütüm yarıyor çok geliyor falan diye, sonra 6.ay da bebek süt emmek istemedi, emmeyince de süt bir süre sonra kesiliyor zaten.

biz iyi düşünelim çok olsun sütümüz.
benim de normalde küçüktür, 75B kullanırdım, şimdi 85C kullanıyorum, baya büyüdüler,
üstelik 4.ayımdan beridir de süt geliyor her iki göğsümden de, 2 günde bir temiz sütyene geçmem gerekiyor, çünkü sütyende kuruyunca çok kötü oluyor o sıvı,

bir de o gelen sütümsü sıvı göğsümde kuruyunca da ağrı yapıyor, o yüzden her akşam ve sabah duş alıp yıkıyorum iyice, rahatlatıyor beni baya.

hadı bakalım simdi hepten kafam karıstı :):)

canım benim gittiğim doktor doçent ayrıca ayrıntılı için başka hastane ve doktora gittim oda doçent ve hepsinin söylediği bu önemli olan geişimi sat önemli değil dediler. ve benim satı değiştirdiler. doğum şuanda 12 ağustos diye görünüyor. 3-4 günlük fark önemli değil olağan diyorlar gelişim farklı seyredebilirmiş bazı dönemlerde ama sürekli farklılık çıkıyorsa ki bende çıkıyordu buna erken yada geç yumurtlama deniliyor. hiç kafanı karıştırma bebişlerimiz ne zaman gelmek isterse gelir bak 34 de gelen de var 42 de gelen de var hayırlısıyla gelsinler kucağımıza alalım biz de doktorlarda ne derse desin o istediği zaman gelir :)) tabi normal doğum olacaksa :)))

Kızlar göğüsler için de sağlık ocağındaki ebe şimdilik ped kullanma dedi penye kumaş kullan göğsüne hava alsın demişti ben öyle yapıyorum pedler çok terletiyor göğsü ...

selam arkadaşlar öğlen birbuçukta doktordaydım az önce eve geldim azcık sıra vardı bide nts bağlandım renkli dooplere girdim benim cadı halen dönmemiş 2336 gram 45 cm olmuş yüzünü göremedim doktor diyo kafasını öyle biyere sokmuş ki kordononu bile göremedi cadı olcak dedi herşey normal dedi 15 gün sonra gene çağırdı 14 gün içinde 713 gram almışız

ben de nidilat kullanıyorum da kafama takıldı...bu süerçte dinlenme halinde misiniz?ben 35 haftam bitecek dr wc dşında hareket yok dedi nasıl olacak böle...

o zaman ben simdi 37 haftalık mı hamıle oluyorum cok sevındım buna zaten sabırsızlanıyodun ıns dedıgın dogrudur cnm banada ayrıntılıdakı doktor satı degstrmemı söylemişti ama kendi doktorm yok ole bişey diince hep sata göre takıp ettm ama hep ıkı hafta onde gidiyodum ultrasyonda o zaman bebısıme kavusmama cok az kaldı :)

bende gögüs pedi kullanamıyorum cunku cok terletıyo günlük sutyen degstryrm napım pedler cok yakıo gercekten

Maşallah kuzuna canım nazlı olacak belli :)

Selam canlarım ben geldim doktora gittim bugün minik kızım ani bir atakla büyümüş :) 1985 gr olmuş boyu da 43,5 cm. Mutlu etti beni kıpırdağım 22 temmuzda bir dahaki randevumuz nstye bağlanıcaz. 20 günlük ara çok geldi bu kez gözüme

ya kızlar bişi dicem ben hiç ninni bilmiyorum dandini dandini dastane danalar girmiş bostana...başkada yok çok hevesleniyorum ninniler söyleyecek bebeğini uyutanlara... pöffff napsak ki benim oğlan ninnisiz mi büyücek

Son düzenleme:
ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
canım bende aynı durumdayım asırı iri goguslu biri değildim zaten cok küçükte değildi ama eskiye nazaran benim de büyüdü ama devasal değil... Ayni zamanda sut falanda gelmiyo sikinca sari sivi geliyo tabi ama sıkmıyorum ...bu arada ayse hanim seminerde bu konudan da bahsetti... İki gogus arasında ki mesafe uç parmağı gecmiyorsa ve damarlar belirginse sut konusunda endişe etmeyin dedi... Gelir Allah'ın izni ile sütümüz...

arkadaşlar demin yazdım ama cvp alamdım..ilk hamileliyim ve acemiyim...34.haftada 10 dak ara ile sancı çıktı dr erken doğum olabilir diye bi serum taktı ve nidilata başladık..ve hareket etmem gerektiğini söyledi...yaşayan var mı ama ben de hiç bi sıkıntı yok...sancı filn bilmiyorum..cvp veririseniz sevinirim...

Çok geçmiş olsun ; önemli olan genel sağlığın o nedenle üzülmemeye çalış ; demesi kolay diyebilirsin ama inan beterin beteri var ve şükretmek gerekiyor . Yanlış hatırlamıyorsam 1 çocuğun var şimdi 2.de gelecek ; Allah'ım onlara , sana ve eşine uzun , sağlıklı ömürler versin , güzel ailenizi bozmasın .
Önceden farkedilmesi de hem senin için hem de gelecek yavrun için iyi olmuş , önlemler alınmış olacak ; güzel doğum haberlerini bekliyoruz ; zaten 36.haftadan sonra prematüre olmuyor doğan bebek , sağlıcakla kucağına alacaksın .

Cnm benim, o bi doğsun, bi uyku krizine girsin bak ne ninniler uyduruyor anneler o zaman. Yaratıcılığına sen bile inanamayacaksın o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…