- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.541
:26: farkındayım .Sağol canım hoşgeldin.Çok ihmal ettin bizi çok gözümden kaçmıyo değil
benimde ayni cnm bende endise ediyorum acikcasi...doktora sorsak garipmi olur acaba bilemedim
Benim velet de 4ünü beklemicek galiba, doktorum da zaten her ölçümde 27 temmuz civarını söylüyor. 8 gün falan fark ediyor. Ama değiştirmedim takvimi. Gün yaklaştıkça stres oluyorum... :18:
Ben de yarın değiştireyim haftaya da kuzumun kıyafetlerini yıkayım güzelce yerleştireyim dolabına hazırda beklesin az kaldı kavuşmaya
Canım sürekli sistem değişiyor zaten bir sürü saçma sapan iş çıkarıyorlar eğitimini vermeden hoop başka bir sisteme geçiyorlar insanlar da şaşıyor doğal olarak işte bunlar hep stres bize ... Yarın bildiririm canım doktordan gelince ...
Ya ben bu adamı çok seviyorum. Yemek yapma uğraşma dedi gelirken hazır bişey alacakmış adını söylemiyim ben de yanına çorba ve pilav yaptım, ayranı da yapıp dolaba koydum. Gelince abliş de salata yapar. Duşumu aldım yatağa yayıldım belim ağrıdı çorba ve pilav bile yordu.
Kızlar süt meselesine gelince sütün göğüslerin küçüklük ya da büyüklüğü ile kesinlikle alakası yok. Bunu bir doktorun sitesinde okumuştum tamamen süt dokularıyla alakalı bişeymiş. Bir de bebek plesentadan ayrıldığı zaman göğüslerden süt gelmeye başlıyormuş normalde. Benden de henüz süt filan gelmedi üstelik bende hiperprolaktinemi var yani süt hormonlarını aşırı çalıştıran bir tümör var beynimde.. Sakın haa kafanıza böyle şeyler takmayın. Sütüm bol olucak diye kendinizi hazırlayın lütfen psikoloji de çok etkili.
Bizimkiler geldi ben kaçtım kızlar uğrarım yine. Kedicik 25 gün kaldı bak ona göre. Kötüyüm ben kötüyüm nihohohoŞaka bi yana seni hazırlamaya çalışıyorum yavruna bizden daha çabuk kavuşucan ne güzellll
Heaaaaa tırsıyorum napimmmmmmm
kızlar bişey sorucam ben 34 haftayı bıtırdım 35 e basladım ama ultrasyonda 37 e basladm olara gözüküyo ıkı hafta önden 20 haftalıkken ayrıntılıya girdigimde satı kullanma 2 hafta öndesin erken döllenme olmustr fln dedi ama doktorm hyr yok öle bisey bebegınn gelışımı 2 hafta onde demişti gecen gittigmde gene ıkı hafta ondeydi ben hangisini takip edicem simdi ultrasyon mu yoksa sat mı ?
Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım plesenta rahim ağzını kapattığından belki rahim alınabilirmiş diye...
Bugün üniversite hastanesine gittim, kadın ultrasonu açar açmaz doğumda rahmini almamız gerek, yoksa çok aşırı kan kaybı olur dedi... Özel hastanede sakın yaptırma dedi... 37. hafta alacak sanırım... Ağustosu bekleyemeyeceğz...
Canım bildiğim kadarıyla sat a göre takip etmelisin bebeğin gelişiminin ilerde olması çok önemli değil ona bakarsan gelişimi geride olan bebekler de çok geç doğacak çok saçma olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?