2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada az önce iki dilim çikolata yedim hayatımda çikolatanın bu kadar lezzetli olduğunu düşüneceğim böyle keyif alabileceğim aklımın ucundan geçmezdi ki pek aramam öyle çikolata falan ... Neyse az kaldı bir doğsun benim kuzum bir paket yerim herhalde hakettim sanırım

Benim velet de 4ünü beklemicek galiba, doktorum da zaten her ölçümde 27 temmuz civarını söylüyor. 8 gün falan fark ediyor. Ama değiştirmedim takvimi. Gün yaklaştıkça stres oluyorum... :18:

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam ben 34 haftayı bıtırdım 35 e basladım ama ultrasyonda 37 e basladm olara gözüküyo ıkı hafta önden 20 haftalıkken ayrıntılıya girdigimde satı kullanma 2 hafta öndesin erken döllenme olmustr fln dedi ama doktorm hyr yok öle bisey bebegınn gelışımı 2 hafta onde demişti gecen gittigmde gene ıkı hafta ondeydi ben hangisini takip edicem simdi ultrasyon mu yoksa sat mı ?

Ben de yarın değiştireyim haftaya da kuzumun kıyafetlerini yıkayım güzelce yerleştireyim dolabına hazırda beklesin az kaldı kavuşmaya

benimde ayni cnm bende endise ediyorum acikcasi...doktora sorsak garipmi olur acaba bilemedim

siz sütünüz gelmedi diye endişeleniyosunuz bende geliyo diye :) 8 ay bitti 9 a giriyorum 6. aydan beri gögsümden süt gelıyo cok asırı degıl tabiki ama sutyenm hiç temz kalmıyo arada sızlıyo göruyorum damlarkende bende korkuyorm dogum yapana kadar bıtcek gelmıcek dıye :)

Benim velet de 4ünü beklemicek galiba, doktorum da zaten her ölçümde 27 temmuz civarını söylüyor. 8 gün falan fark ediyor. Ama değiştirmedim takvimi. Gün yaklaştıkça stres oluyorum... :18:

Anaaa kedicik 25 günün kalmış ayy çok kötüyüm kız takvimi değiştirmiyo görmesin diye

Bizimkiler geldi ben kaçtım kızlar uğrarım yine. Kedicik 25 gün kaldı bak ona göre. Kötüyüm ben kötüyüm nihohoho Şaka bi yana seni hazırlamaya çalışıyorum yavruna bizden daha çabuk kavuşucan ne güzellll

ohh afiyet olsun kuzucum aynen artık ne yapsakk yoruluyorusss cok finaaa

ben geldimm sen gidiyonn öpüldünnn kuzucukkk

Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım plesenta rahim ağzını kapattığından belki rahim alınabilirmiş diye...
Bugün üniversite hastanesine gittim, kadın ultrasonu açar açmaz doğumda rahmini almamız gerek, yoksa çok aşırı kan kaybı olur dedi... Özel hastanede sakın yaptırma dedi... 37. hafta alacak sanırım... Ağustosu bekleyemeyeceğz...

Canım bildiğim kadarıyla sat a göre takip etmelisin bebeğin gelişiminin ilerde olması çok önemli değil ona bakarsan gelişimi geride olan bebekler de çok geç doğacak çok saçma olur ...

canım çok geçmiş olsun umarım 37.haftaya kadar birşeyler değişir rahmini almak zorunda kalmazlar. ama alınsa bile üzülme tabi demesi kolay biliyorum ama en azından 1 tanede olsa bebişin var artık anneliği yaşıyorsun öyle düşün hamilelerin duası kabul olur derler senin için dua edeceğim umarım düzelir

kızlar sat a göre değil ultrasona göre takip etmek gerekiyor benim doktorum ve ayrıntılı ultrason bakan doktor da öyle demişti. mesela benim 17 ağustos doğum olmalı ama baştan beri hatta kan tahlilinde bile ilk öğrendiğimde 1 hafta ilerde gidiyordu. erken yumurtlama olmuş ve bizim doğum hesabı yumurta oluşuma göre hesaplanıyormuş yumurtanın çatlaması hamile kalmayla ilgili değil o yumnurta oluşmuşsa ve gebelik gerçekleşmişse yumurtanın oluşumu önemliymiş ben doktorların yalancısıyım :)

Canım bildiğim kadarıyla sat a göre takip etmelisin bebeğin gelişiminin ilerde olması çok önemli değil ona bakarsan gelişimi geride olan bebekler de çok geç doğacak çok saçma olur ...

bende öle dusunuyorum ama ıkı doktorda faarklı soyleyınce kafam karıstı tsk ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…