- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.521
Ben varım ben varım
Büyüdü diye gidip bir beden büyük sutyen almıştım. İçi boş boş gibi duruyor şimdi. Süt falan da gelmiyor. İnşallah bebiş doğduktan sonra gelir.
ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
kızlar takvimimi değiştirdim. 27 temmuzda bekliyoruz bebeğimizi. yani doktorumuz o tarihi uygun gördü. o tarihin haftasına göre uyumlu gidiyo,sizce böyle mi kalsın :44:
kızlar size bişi sorucam..ben iş göremez raporu için doktoruma gitmiştim..bana rapor yerine bi kağıda numaralar yazmış bunu muhasebeye vericeksin onaylıycak dedik otamatik olarakta sgk nın sitesinde görünücek dedi...gittim hastanenin muhasebesine verdim kağıdı...bunun bizimle ilgisi yok dediii kendi muhasebecinize verin dedii.kendi muhasebecime verdim numaraları o da diyoki rapor vermesi gerekiodu şu tarihte ayrıldı vs. die...bu numaralarla nasıl olucak bilmiyorum ilk defa duydum dedi rapor lazım dedii...bende anlamadım yaaa siz nasıl yaptınız rapor kağıdımı verdiler?...sözde rapor yokmuş bu numaralarla netten giriş yapıp otamatik olarak oluyomuşmuşşş...
ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
varmı benim gibi olan ?
eline sağlık lokumYa ben bu adamı çok seviyorum. Yemek yapma uğraşma dedi gelirken hazır bişey alacakmış adını söylemiyim ben de yanına çorba ve pilav yaptım, ayranı da yapıp dolaba koydum. Gelince abliş de salata yapar. Duşumu aldım yatağa yayıldım belim ağrıdı çorba ve pilav bile yordu.
Kızlar süt meselesine gelince sütün göğüslerin küçüklük ya da büyüklüğü ile kesinlikle alakası yok. Bunu bir doktorun sitesinde okumuştum tamamen süt dokularıyla alakalı bişeymiş. Bir de bebek plesentadan ayrıldığı zaman göğüslerden süt gelmeye başlıyormuş normalde. Benden de henüz süt filan gelmedi üstelik bende hiperprolaktinemi var yani süt hormonlarını aşırı çalıştıran bir tümör var beynimde.. Sakın haa kafanıza böyle şeyler takmayın. Sütüm bol olucak diye kendinizi hazırlayın lütfen psikoloji de çok etkili.
Canım ben daha rapor almadım yarın alıcam ama bugün işyerinin muhasebesi ile görüştüm o da raporu bize getireceksiniz falan dedi hiç numaradan bahsetmedi. Bir de muhasebeciler için kağıt daha geçerli öyle numara işleri falan yoruyor sanırım ...
eline sağlık lokum
evet canım sanırım öyle zor geliyor uğraşmak bunlara yada daha bilmiyolar...yeni böyle bi sisteme geçilmiş sanırım...bakalım senin doktorun nasıl bişi vericek ...bana haber verirsen sevinirim
kızlar takvimimi değiştirdim. 27 temmuzda bekliyoruz bebeğimizi. yani doktorumuz o tarihi uygun gördü. o tarihin haftasına göre uyumlu gidiyo,sizce böyle mi kalsın :44:
Hoşgeldin canım nasılsın ben de değiştirmeyi düşünüyorum sonuçta zaten artık günler önemli açar açmaz kaç gün kaldığını görmek çok iyi oluyor , bizim doğum tarihi de tam netleşsin ben de değiştirmeyi düşünüyorum
Yaa benim 5 Ağustos belli zaten takvimi okuduğum yok yıldızım bi türlü barışmadı takvimleBenimle uyumlu gitmiyor zaar. Ben de mi değiştirsem takvim kaç günüm kaldığımı yazsın bari bi işe yarasın beni uğraştırmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?