2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım ben varım
Büyüdü diye gidip bir beden büyük sutyen almıştım. İçi boş boş gibi duruyor şimdi. Süt falan da gelmiyor. İnşallah bebiş doğduktan sonra gelir.

bendee vARIMMM ((((( ne göğüslerim büyüdü ne de süt geliyr.. çok endişelenyrm bazen sütümm olmazsa diyeee. ama bir taraftan da teselli ediyrm kendimi doğumdan sonra gelir diyee. inş. gelirr..

Dam üstünde un eler tombul tombul memeler :))

En başta ve acayip ( bana göre acayip) büyüyen memelerim gövdemin devasallığında kayboldu şimdi eskisi kadar küçükmüş gibime geliyor ama beden yalan söylemez 2 beden büyükler hatta emzirme sütyenini sıkmasın dediler diye 3 beden büyük sipariş verdim gelirse bakalım bekliyom hepsi buradadan

kızlar takvimimi değiştirdim. 27 temmuzda bekliyoruz bebeğimizi. yani doktorumuz o tarihi uygun gördü. o tarihin haftasına göre uyumlu gidiyo,sizce böyle mi kalsın :44:

kızlar size bişi sorucam..ben iş göremez raporu için doktoruma gitmiştim..bana rapor yerine bi kağıda numaralar yazmış bunu muhasebeye vericeksin onaylıycak dedik otamatik olarakta sgk nın sitesinde görünücek dedi...gittim hastanenin muhasebesine verdim kağıdı...bunun bizimle ilgisi yok dediii kendi muhasebecinize verin dedii.kendi muhasebecime verdim numaraları o da diyoki rapor vermesi gerekiodu şu tarihte ayrıldı vs. die...bu numaralarla nasıl olucak bilmiyorum ilk defa duydum dedi rapor lazım dedii...bende anlamadım yaaa siz nasıl yaptınız rapor kağıdımı verdiler?...sözde rapor yokmuş bu numaralarla netten giriş yapıp otamatik olarak oluyomuşmuşşş...

kızlar takvimimi değiştirdim. 27 temmuzda bekliyoruz bebeğimizi. yani doktorumuz o tarihi uygun gördü. o tarihin haftasına göre uyumlu gidiyo,sizce böyle mi kalsın :44:

Hoşgeldin canım nasılsın ben de değiştirmeyi düşünüyorum sonuçta zaten artık günler önemli açar açmaz kaç gün kaldığını görmek çok iyi oluyor , bizim doğum tarihi de tam netleşsin ben de değiştirmeyi düşünüyorum

Canım ben daha rapor almadım yarın alıcam ama bugün işyerinin muhasebesi ile görüştüm o da raporu bize getireceksiniz falan dedi hiç numaradan bahsetmedi. Bir de muhasebeciler için kağıt daha geçerli öyle numara işleri falan yoruyor sanırım ...

ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?

Benimki de kucuk canım, sut falan gelmıs gıbı de görünmüyor :) yalnız ılk zamana oranla büyüdü evet. Arkadaslarımdan duyduğum kadarıyla doğum yapılan ılk gun kendılıgınden geliyor dedıler. Dıkkat ettım de beden kendını cok güzel dakık bır sekılde hazırlıyor..

Ya ben bu adamı çok seviyorum. Yemek yapma uğraşma dedi gelirken hazır bişey alacakmış adını söylemiyim ben de yanına çorba ve pilav yaptım, ayranı da yapıp dolaba koydum. Gelince abliş de salata yapar. Duşumu aldım yatağa yayıldım belim ağrıdı çorba ve pilav bile yordu.

Kızlar süt meselesine gelince sütün göğüslerin küçüklük ya da büyüklüğü ile kesinlikle alakası yok. Bunu bir doktorun sitesinde okumuştum tamamen süt dokularıyla alakalı bişeymiş. Bir de bebek plesentadan ayrıldığı zaman göğüslerden süt gelmeye başlıyormuş normalde. Benden de henüz süt filan gelmedi üstelik bende hiperprolaktinemi var yani süt hormonlarını aşırı çalıştıran bir tümör var beynimde.. Sakın haa kafanıza böyle şeyler takmayın. Sütüm bol olucak diye kendinizi hazırlayın lütfen psikoloji de çok etkili.

eline sağlık lokum

evet canım sanırım öyle zor geliyor uğraşmak bunlara yada daha bilmiyolar...yeni böyle bi sisteme geçilmiş sanırım...bakalım senin doktorun nasıl bişi vericek ...bana haber verirsen sevinirim

evet canım sanırım öyle zor geliyor uğraşmak bunlara yada daha bilmiyolar...yeni böyle bi sisteme geçilmiş sanırım...bakalım senin doktorun nasıl bişi vericek ...bana haber verirsen sevinirim

Canım sürekli sistem değişiyor zaten bir sürü saçma sapan iş çıkarıyorlar eğitimini vermeden hoop başka bir sisteme geçiyorlar insanlar da şaşıyor doğal olarak işte bunlar hep stres bize ... Yarın bildiririm canım doktordan gelince ...

merhaba herkese;

kahvaltıdan sonra vurduk kafayı oğlumla yattık daha yeni uyandık teyzelerimiz.şöyle bi baktım da geçmişe eşleriyle sorunları olanlara falan Allah yardımcınız olsun...ama unutmayın hiç bi çocuk babasız büyümek istemez tıpkı annesiz büyümek istemiceği gibi.buyüzden biçok kadın bisürü şey çeker susar oturur çocuklarım için der...günümüzde bunlar pek olmuyor artık boşanmak elbetteki daha kolay ezdirmiyor kimse kendini.zor bi karar gerçekten insan ne diyeceğinide bilemiyor.Rabbim yardımcınız olsun kararınız ne yönde olursa olsun...

genital bölge meselesi;
kızlar varya benim bi arkadaş gebeliği boyunca kaşındı durdu habire sirke sürüyordu sivilceleri varmış o bölgede falan doktorda hiç alttan muayene etmeyince söylememişte.neyse tabi sonrada doğum şekline karar vermeye gelince çocukta ters diye sezeryana aldı doktor bunu.meğer mantarı varmış doğumdan sonra gitmiş doktoruna doktor bi güzel fırçalamış neden söylemedin diye ya normal doğum yapmak zorunda olsaydın çocuk mikrop kapsaydı falan iyice giydirmiş bizimkine.tahlil sonuçlarını falan bile göstermemiş ama burdan çıkan arkadaşlar herşey önemlidir gebelikte korkutmak istemem ama sakın atlamayın bi sivilce bile olsa hem sizin için hem bebeğiniz için risk çıkarabilir...

dün internetten aldığım bebek şekeri süslemeleri için malzemeler geldi az önce eşime söyledim akşam gelirken silikon tabancası ve silikonda alıcak heyecanla yapmaya başlıcaz bebeğimizin şekerleri bugün pazarada gitcez daha ben beğencem eşim taşıcak bisürü meyve almak istiyorum özelliklede karpuz...kocaman almam lazım

Yaa benim 5 Ağustos belli zaten takvimi okuduğum yok yıldızım bi türlü barışmadı takvimle Benimle uyumlu gitmiyor zaar. Ben de mi değiştirsem takvim kaç günüm kaldığımı yazsın bari bi işe yarasın beni uğraştırmasın?

Kızlar bişey sorucam şimdi bana doktorum rapor verdi ya raporum perşembe günü bitiyo bugün 31+4 üm cuma günü doktora gittiğimde tam 32+0 oluyorum heralde o gün çalışabilir verirse eğer günü geçmemiş oluyo demi :44:

Değiştir şekerim ben yarın değiştiricem inşallah rahat geçer yarın ki muayene hayatta her şeyi sıkıntı yapmakta üstüme yok yahu ööfff kendime bir tane patlatasım geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…