- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.581
al bendende okadar sesimde kotudur yavrucum yazik kendi kendine uyuyacak :)
arkadaşlar demin yazdım ama cvp alamdım..ilk hamileliyim ve acemiyim...34.haftada 10 dak ara ile sancı çıktı dr erken doğum olabilir diye bi serum taktı ve nidilata başladık..ve hareket etmem gerektiğini söyledi...yaşayan var mı ama ben de hiç bi sıkıntı yok...sancı filn bilmiyorum..cvp veririseniz sevinirim...
Selam canlarım ben geldim doktora gittim bugün minik kızım ani bir atakla büyümüş :) 1985 gr olmuş boyu da 43,5 cm. Mutlu etti beni kıpırdağım22 temmuzda bir dahaki randevumuz nstye bağlanıcaz. 20 günlük ara çok geldi bu kez gözüme
ya kızlar bişi dicem ben hiç ninni bilmiyorum dandini dandini dastane danalar girmiş bostana...başkada yokçok hevesleniyorum ninniler söyleyecek bebeğini uyutanlara... pöffff napsak ki benim oğlan ninnisiz mi büyücek
Çok geçmiş olsun ; önemli olan genel sağlığın o nedenle üzülmemeye çalış ; demesi kolay diyebilirsin ama inan beterin beteri var ve şükretmek gerekiyor . Yanlış hatırlamıyorsam 1 çocuğun var şimdi 2.de gelecek ; Allah'ım onlara , sana ve eşine uzun , sağlıklı ömürler versin , güzel ailenizi bozmasın .
Önceden farkedilmesi de hem senin için hem de gelecek yavrun için iyi olmuş , önlemler alınmış olacak ; güzel doğum haberlerini bekliyoruz ; zaten 36.haftadan sonra prematüre olmuyor doğan bebek , sağlıcakla kucağına alacaksın .
Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım plesenta rahim ağzını kapattığından belki rahim alınabilirmiş diye...
Bugün üniversite hastanesine gittim, kadın ultrasonu açar açmaz doğumda rahmini almamız gerek, yoksa çok aşırı kan kaybı olur dedi... Özel hastanede sakın yaptırma dedi... 37. hafta alacak sanırım... Ağustosu bekleyemeyeceğz...
arkadaşlar demin yazdım ama cvp alamdım..ilk hamileliyim ve acemiyim...34.haftada 10 dak ara ile sancı çıktı dr erken doğum olabilir diye bi serum taktı ve nidilata başladık..ve hareket etmem gerektiğini söyledi...yaşayan var mı ama ben de hiç bi sıkıntı yok...sancı filn bilmiyorum..cvp veririseniz sevinirim...
Eki Görüntüle 747341 Eki Görüntüle 747342
kızlar sizce hangisinii almalıyımm....:44:
butikbebede var alıcak olanlarda bakabilirr
ben ilk resimdeki biberonu tercih ettim...Eki Görüntüle 747341 Eki Görüntüle 747342
Eki Görüntüle 747341 Eki Görüntüle 747342
Cnm benim ikinci bebeğim geliyor kısmetse. Ben ilkinde Dr. Brown diye bir marka kullandım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç gaz yapmıyor ve bebeğin emmesini engelleyecek şekilde havasız da kalmıyor. Bi araştır derim ben:)
Cnm benim ikinci bebeğim geliyor kısmetse. Ben ilkinde Dr. Brown diye bir marka kullandım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç gaz yapmıyor ve bebeğin emmesini engelleyecek şekilde havasız da kalmıyor. Bi araştır derim ben:)
ben ilk resimdeki biberonu tercih ettim...
ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonlarıama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.
ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonlarıama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.
çok ciciler canımEki Görüntüle 747358 Eki Görüntüle 747359 kızlar bunlarda benım oglumun kapı süsüyle mevlut şekeri dün emınonünden aldık :)
oyyy oyyyy oyyyy tadını çıkar hayatım valla ben gidip gelip dolapları açıp açıp bakıyorum utanmasam orda uyucambende ikincisini aldım canım onu tavsiye edıyolar
bu arada kaç gündür annem bende habire temızlık yapıyoruz ev mis gibi oldu ama doğuma daha 1 ay var keşke hep böyle temız olsa bugünde kv ve görümcem geldi hep beraber miniğin eşyalarını yıkadık ütüledik kızlar o kadar zevklıki minik minik herşeyi dolaplarını yerleştirdik odası hazır annem bı kaç gün daha bende takip edemıyorum ama aklım sizde kızlar öpüyorum hepinizi
Sancısını hissetmeyen ama nst'de sancısı çıkan , erken doğum riski olan arkadaşlar vardı forumda eminim yazdığını görünce cevap yazarlar .
Sakın ol , tedirgin olma ; dr'unun dediklerini yap , Allah'ın izni ile sağlıcakla bebeğini kucağına al ; üzülüp kendini de bebeği de strese sokma ; her şey olacağına varıyor erken ya da geç , önlemler alındığı için rahat ol .
bende ikincisini aldım canım onu tavsiye edıyolar
bu arada kaç gündür annem bende habire temızlık yapıyoruz ev mis gibi oldu ama doğuma daha 1 ay var keşke hep böyle temız olsa bugünde kv ve görümcem geldi hep beraber miniğin eşyalarını yıkadık ütüledik kızlar o kadar zevklıki minik minik herşeyi dolaplarını yerleştirdik odası hazır annem bı kaç gün daha bende takip edemıyorum ama aklım sizde kızlar öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 747358 Eki Görüntüle 747359 kızlar bunlarda benım oglumun kapı süsüyle mevlut şekeri dün emınonünden aldık :)
canım bende aynı durumdayım asırı iri goguslu biri değildim zaten cok küçükte değildi ama eskiye nazaran benim de büyüdü ama devasal değil... Ayni zamanda sut falanda gelmiyo sikinca sari sivi geliyo tabi ama sıkmıyorum ...bu arada ayse hanim seminerde bu konudan da bahsetti... İki gogus arasında ki mesafe uç parmağı gecmiyorsa ve damarlar belirginse sut konusunda endişe etmeyin dedi... Gelir Allah'ın izni ile sütümüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?