2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende okadar sesimde kotudur yavrucum yazik kendi kendine uyuyacak :)

https://www.youtube.com/watch?v=JRQrZJlof_4 şu linktekini çok beğeniyorum ben bile uyurum bunda ilk bunu öğreneyim bari.annelerin sesi kötü olmaz canım yani kötü olsa bile bebişin için senin sesinden güzeli yok merak etme bence öğrenelim nerden başlasak kar...

Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüreğini
Zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu

Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu

Son düzenleme:

Sancısını hissetmeyen ama nst'de sancısı çıkan , erken doğum riski olan arkadaşlar vardı forumda eminim yazdığını görünce cevap yazarlar .
Sakın ol , tedirgin olma ; dr'unun dediklerini yap , Allah'ın izni ile sağlıcakla bebeğini kucağına al ; üzülüp kendini de bebeği de strese sokma ; her şey olacağına varıyor erken ya da geç , önlemler alındığı için rahat ol .

oyy maşallah minişinee canım...zaman geciyooo sona yaklaştıkçaa heyecan basıooooooooo

öğrenirsin canımm bol bol ninni dinlemenii öneririm
bende cok bilmem simdilerde youtubedan dinliyorumm vakit buldukçaaa
herşey bu bıdışlar içinnn

Sağol canım, 6 yaşında bi oğlum var. Bi de kızım geliyo inşallah... Allah ikisine ömür versin... Hepimize kolay doğumlar olsun...

Canım evet hatırlıyorum durumun değişmemiş olmasına üzüldüm Doğumunu inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın bebeğinin sana ihtiyacı var kötü şeyler düşünme sağlığına bişey olmasın buna odaklan senin için dua edicem.

Canım zaten şuan 36. haftandasın doktorun önlemlerini almış bu haftadan sonra bebişin gelse de sağlık sorunu olmaz içini ferah tut. 28. 32. haftalarında doğuranlar var sen rahat ol. Sancı hissetmeyebilirsin suyun ya da kanaman gelmediği sürece telaşa kapılma.

deneyimlii anneden böle bi bilgi almak süper olduu sağol canımm...
şu ikinci resimdekinin özellkleride öleymişş canım gaz yapmıyormuşş ödüllü falanmışşş ama araştırıcamm dr. brownu bende duymuştum

rdvbrt kullanıcısından alıntı
arkadaşlar demin yazdım ama cvp alamdım..ilk hamileliyim ve acemiyim...34.haftada 10 dak ara ile sancı çıktı dr erken doğum olabilir diye bi serum taktı ve nidilata başladık..ve hareket etmem gerektiğini söyledi...yaşayan var mı ama ben de hiç bi sıkıntı yok...sancı filn bilmiyorum..cvp veririseniz sevinirim...

Benim ilk bebeğimi neredeyse 27 haftalıkken alacaklardı sancı var diye. 40. haftanın ilk günü normal doğumla dünyaya geldi. İçini ferah tut. İnşallah 36. haftana da bir şey kalmamış. Bol bol su iç, sorun olöaz inşallah.

ben ilk resimdeki biberonu tercih ettim...

ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonları ama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.

sağolun kızlar önerilerinizi dikkate alıcammmm bakıyım araştırıyımm

ben ikincisinden aldım canım.hatta bide aynı marka göğüs pompası aldım ondada varmış çiftledik biberonları ama yedek başlıkta al bence ben 2li yedek başlıkta aldım.

bende ikincisini aldım canım onu tavsiye edıyolar
bu arada kaç gündür annem bende habire temızlık yapıyoruz ev mis gibi oldu ama doğuma daha 1 ay var keşke hep böyle temız olsa bugünde kv ve görümcem geldi hep beraber miniğin eşyalarını yıkadık ütüledik kızlar o kadar zevklıki minik minik herşeyi dolaplarını yerleştirdik odası hazır annem bı kaç gün daha bende takip edemıyorum ama aklım sizde kızlar öpüyorum hepinizi

Eki Görüntüle 747358 Eki Görüntüle 747359 kızlar bunlarda benım oglumun kapı süsüyle mevlut şekeri dün emınonünden aldık :)
çok ciciler canım
oyyy oyyyy oyyyy tadını çıkar hayatım valla ben gidip gelip dolapları açıp açıp bakıyorum utanmasam orda uyucam minnoşumun odasının havası bile bi başka

teşekkür edrim...ben bir de bu durumda olup gerçekten erken doğum yapan var mı onu merak ediyorum..

temizlikk gibisi yok valla canım...ellerinize sağlık mis mis güzel günlerde oturunn...
cok zevklii bebiş odasıı hazırlamak yaa cok keyiflii herşeyleriii miniş minişş şekerler yaaasağlıkla büyüsün odasında inşş....

Eki Görüntüle 747358 Eki Görüntüle 747359 kızlar bunlarda benım oglumun kapı süsüyle mevlut şekeri dün emınonünden aldık :)

cok güzelll canımm bende kapı süsümü eminönünden almıştım cok seçenek varrristanbula geldiğimde annemlee gezmiştikkk

hemen dediklerini kontrol ettim iki parmak arası ve damarlarda belirgin olucak inşallah sütüm

merhaba ağustoss anneleri artık eskisi kadar sık giremiyorum tatile çıktık malum. çok şükür bebişimizin park yatağını aldık şimdi perdemiz ve tekzenden dolabımız kaldı. tamamlanınca bende fotosunu koyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…