- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.641
Benim esimin kendi ısı olduğu icin sorun olmuyor...İsim konusu çok zor gerçekten bizde karar verdik sümeyye sena koyacagız nasipse
hamileligin başından beri başka isim bulamadık niye bilmiyoruz içimize sinmedi bi türlü ama bazen hala arıyoruz düşünüyoruz sonra tekrar yok yok sümeyye güzel isim deyip karar kılıyoruz
erkek olsaydı eymen yahya koyacaktık yahya rahmetli kayınpederimin adı ben birde yusuf ömer istiyodum bekarken sizde hiç bi seçenek oluşmadımı henüz? Egemen düşünüyoruz aslında hem alternatifi var Ege diyebiliriz bı de benim ismim ve esimin ismi uyumlu 8 senedir logo gibi onu kullaniyoruz davetiyemiz bile oyleydi o derece yani :))Ege koyarsak onu da isimlerimizin arasına alabiliyoruz bu da hoşumuza gitti.. Ömer Ege diyorum ben bazen baris Ege olabilir Ege illa olacak gibi:)
Ben eşimle birlikte gidiyorum mecbur hafta sonu gidiyoruz.. Çok yogun oluyor ilk zamanlarda böyle yoğun degildi
Gri beyazcim senin yazı ile karıştı.. Zahmet olacak ama ordan okursun
kızlar farkettimde e bebekte ürünler nette satış yapan bütün sitelerden daha pahalı güya indirimle alıyoruz şifre ile pek fazla bi farkı kalmıyor kandırıkçı bunlar :)
Valla ben aldığım ürünleri daha önce listeme eklemiştim , piyasada fiyatlara baktım , başka sitelere de nerden alsam derken burada e bebek şifre olayı vs gördüm ; siteye baktım benim bulduğum fiyatlardan daha uygun geldi , indirimle de alınca epey uyguna geldi .
Sanırım üründen ürüne değişiyor ; o nedenle alışverişten önce farklı sitelere de bakıp karar vermek gerekiyor .
iyi akşamlar arkadaşlar,ben henüz bebeğim için hiçbişey almadım.çok mu ağırdan alıyorum bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.sizlerin hazırmı herşey.
teşekkür edrim...ben bir de bu durumda olup gerçekten erken doğum yapan var mı onu merak ediyorum..
Negüzel işte canım demekki hiç çatlamayacaksın iç karnın genişmiş şanslısın valla benımkı baya büyük şu günlerde her gören doğum çok yakın heralde dıyolar daha 1 ayım var dıyınce yüzlerinin ifadelerini görmen lazım
Selam canlarım ben geldim doktora gittim bugün minik kızım ani bir atakla büyümüş :) 1985 gr olmuş boyu da 43,5 cm. Mutlu etti beni kıpırdağım22 temmuzda bir dahaki randevumuz nstye bağlanıcaz. 20 günlük ara çok geldi bu kez gözüme
iyi akşamlar arkadaşlar,ben henüz bebeğim için hiçbişey almadım.çok mu ağırdan alıyorum bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.sizlerin hazırmı herşey.
Bak gördün mü boşuna üzdün kendini. Şimdi doğsa prematüre ebatlarını geçmiş durumda nerdeyse 2000 gram olmuş maşallah. Yer onu Arasta teyzesi, mööööööööö
Canım bebek yürümeye başlayınca mı alacaksın, doğumlar başladı görmedin mi
İyi geceler canlar.ben ancak gelebildim geçmişi okuya okuya.zaten eve de yeni geldim.uykudan ölüyorum,bir selam vermeden,asayiş berkemal mi diye bakmadan uyuyamadım.iyi geceler size.
bebeğimin erken geleceğini hiç sanmıyorum,daha 2 ayım var o yüzden acele etmedim.yavaş yavaş başlarım artık :)
Merhaba kızlar ; Eskişehir'de olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?