2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim esimin kendi ısı olduğu icin sorun olmuyor...

kızlar farkettimde e bebekte ürünler nette satış yapan bütün sitelerden daha pahalı güya indirimle alıyoruz şifre ile pek fazla bi farkı kalmıyor kandırıkçı bunlar :)

Valla ben aldığım ürünleri daha önce listeme eklemiştim , piyasada fiyatlara baktım , başka sitelere de nerden alsam derken burada e bebek şifre olayı vs gördüm ; siteye baktım benim bulduğum fiyatlardan daha uygun geldi , indirimle de alınca epey uyguna geldi .
Sanırım üründen ürüne değişiyor ; o nedenle alışverişten önce farklı sitelere de bakıp karar vermek gerekiyor .

evet üründen ürüne değişiyor olabilir zaten uçuk fiyat farkı yok maksimum 5 tl felan :)

iyi akşamlar arkadaşlar,ben henüz bebeğim için hiçbişey almadım.çok mu ağırdan alıyorum bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.sizlerin hazırmı herşey.

Hiçbir şey derken hiç mi almadın doğuma çok az kaldı benim geçen karnım ağrıdı biraz eyvah dedim bebek doğsa ne giyecek gece saat dörtte kalktım bütün çamaşırlarını yıkadım ütüledim odasını temizledim şimdi her şeyim hazır bir tek bebek eksik:) bence sen de hızlanmalısın

teşekkür edrim...ben bir de bu durumda olup gerçekten erken doğum yapan var mı onu merak ediyorum..

Cnm şimdi gördüm benimde başıma geldi.
Salı günü sancım vardı işte Çarşamba gittim sancı geçmeyince nst ye bağladılar ve hemen hastaneye yatırdılar. C.tesi ye kadar kaldım. 4 serum ve 2 de serum benzeri bi ilaç koldan takıldı. Şimdi sancılarımı kontrol ediyorum sıklaşırsa gidicem. Merak etme sadece iyi dinlen. Bol su iç

Aynen ikiz mi diyolar :) karnım kocaman olduğundan çatladı da oğlumun kilosu da öyle çok değil. 2700 dü c.tesi

Bak gördün mü boşuna üzdün kendini. Şimdi doğsa prematüre ebatlarını geçmiş durumda nerdeyse 2000 gram olmuş maşallah. Yer onu Arasta teyzesi, mööööööööö

iyi akşamlar arkadaşlar,ben henüz bebeğim için hiçbişey almadım.çok mu ağırdan alıyorum bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.sizlerin hazırmı herşey.

Canım bebek yürümeye başlayınca mı alacaksın, doğumlar başladı görmedin mi

Herkez nrde bugun suratim asik oturuyorum ne zaman kaxnanami ve gorumcemi gorsem otomatik olarak suratim asiliyor karabasan gibiler mubarek

İyi geceler canlar.ben ancak gelebildim geçmişi okuya okuya.zaten eve de yeni geldim.uykudan ölüyorum,bir selam vermeden,asayiş berkemal mi diye bakmadan uyuyamadım.iyi geceler size.

Son düzenleme:

bebeğimin erken geleceğini hiç sanmıyorum,daha 2 ayım var o yüzden acele etmedim.yavaş yavaş başlarım artık :)

bebeğimin erken geleceğini hiç sanmıyorum,daha 2 ayım var o yüzden acele etmedim.yavaş yavaş başlarım artık :)

Oh ne hoş valla. Hamileligimin basından beri bakıyorum tüm hamilelerde erken dogum korkusu var. Bir tek seni gördüm kendinden emin :) ama benden söylemesi medcezirin hiçbir sorunu yoktu birden dogum haberi geldi ne oldu biz bile anlamadik .

slllmmm canlarrr ayy hiç giremiyorum internete gündüz vaktim olmuyo olunca kızım laptopu bırakmıyo derken şimdi fırsatım oldu
herkes çantasını hazırlamıştır heralde bende bugün 2 küçük valiz hazırladım biri kızıma biri kendime bi terliğim eksik

eee sizlerden nbr önmeli olayları biriözet geçse zerre sen naptın kuzum biraz okudum da üzüldüm inşallah düzelir aranız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…