2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anam siz nasıl insanlarsınız? Bigun boşlasak töbe yetişemioz bi daha. tümü çalçene valla :)

az evvel benmkini yolladım. annemi aradı, konuşmaya geldi, gidelim dedi, tam tatmin olmadım, gitmedim. bi kez daha gelcek o! öle kolay deil... detayları anlatrm. yarın erkenden oğlum gelcek mi die bakmaya gtcem. haber veriim istedm. eşşekler gibi yorgunum. öpüldnz.

gecenin bu vaktinde diş ağrısı çekmekten harap olmuş durumdayım 2 tane dolgum vardı onlar tüm hamileliğim boyunca sızladı ama bu gece resmen ağlattılar beni yarın sabah ilk iş dişçiye gideceğim.bugün doktorla randevum vardı 16 temmuzda nst ve çatı muayenem var 11 ağustos olan doğum tarihimizde 20 temmuzdan sonra gece gündüz hazırlıklı olacağıza döndü.daha ben doğum çantamı bile hazırlayamadım okadar yoğun geçiyor ki günler hergün bişiy çıkıyor işe gitmeyede devam ediyorum artık iyice sinirlerim bozuldu buraya da uğrayamıyorum ugrasamda sızlanıp sıkıntılarımız yazıp sizleri üzmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar
Çok yorgunum bittim böyle demek istemiyorum hep olumlu oldum çabaladım ama cidden çoook yorgunum. Önce hastane günleri sonra erken doğum şimdi kızıma kilo aldırmaya çalışmak uykusuz geceler Hergün 4 saat uykuya durmak sanırım tükeniyorum yeter

Ah canim kıyamam bizde ağrıdan sancıdan uyuyamiyoruz bosver ya bugünlerde geçecek öyle böyle derken büyüyecekler . Arada Elif ecenin bakımını bir kac sakatlığını baskası üstlense yokmu biri . Sende dışarı çık kahve iç arkadaşlarımla buluş olmaz mı rahatlarsin biraz .

Bir kac saatligine demek istemiştim. Mesajı duzeltmiyor bir türlü sayfa kapanıyor aptal ya bu telefon

Herkese günaydın canlarım.MEDVECEZİR,canım sitem etmekte haklısın,çocuk büyütmek hiç kolay değil,bunu bizde tahmin ediyoruz zaten ama çok güçlü durup bizleri korkutmayacağım diye de bu kadar polyannalık yapma.biz birbirimize destek için buradayız.içinden ne geçiyorsa yaz,biz de geçeceğiz bu yollardan.RÜZGARALDIM,bişeylerin düzeliyor olmasına çok sevindim canım ya,tabiki isteklerini kabul etmeden hemen yumuşama ve kararlı dur.şu 10 gününü kahretti,umarım yola gelmiştir biraz.NARİNNAZENİN,kolay gelsin canım sana ya,keşke şu son haftalarını evde dinlenerek geçirebilseydin ama hatırladığım kadarıyla babanın işyerinde çalışıyordun,en azından çok kıyamaz baban sana.Sende Bursa'lısın benim gibi,dikkat et hemşom kendine.hepinizi kocamaaaaaan öpüyorum canlarım..çoooooook güzel bir gün olsun hepimize.kızancıklar üzmesin analarını

İnşallah her şey yoluna girer , eşin ile aran çok çok iyi olur , güzel haberlerini duyarız buradan .
Oğlun da baba ile sana vakit kazandırmak için biraz daha annesinin karnında kalacak annesi inşallah :)

Diş ağrısı çok zordur yaşayan bilir ; Allah yardımcın olsun . Diş ağrısı doğum sancısı derler ; sen hamilelikte doğuma hazırlık yaptın , inşallah çektiğin çekeceğin en büyük acı bununla kalır .
16 Temmuz'a kadar çantanı hazırlarsın .
Sıkıntı değil ki iyi kötü her şey paylaşılıyor burada bir bakıma terapi merkezi ; ne kadar yakın aileler , dostlar da olsa insan tanımadıkları ile paylaşınca bazen daha da rahatlıyor ; psikolog danışan olayı ; terapi :)

Günaydın tombik fıstıklar :)

Geçmiş olsun...

bebeğimin erken geleceğini hiç sanmıyorum,daha 2 ayım var o yüzden acele etmedim.yavaş yavaş başlarım artık :)

Canım son aydayız çoğumuz, yürüyecek hali bırak koltuktan kalkışım 10 dakka sürüyor benim Ki 12 kilo aldım sadece, bu kadar ağırlaşacağımı tahmin etmiyordum. Bu ay bitir sen bütün işlerini.

İlk defa şikayet ediyorsun, senin insan olmadığını düşünmeye başlamıştık Geçecek canım, geçecek... dayan...

annelerine ve meleklerine günaaydınlarrr.. bu gece kaç defa kalktım uykudan bilmiyorum ama neyse biraz almışım uykumu şimdide kan ilacını içtim onu bekliyorum kahvaltı için daha 40 dk var

evet canım dündü.

nice yıllara inşallah aramızda bie hafta var sanırm...seneye bebişlerimizle kutlamayıda nasip etsin Rabbim..

Allah yardımın olsun canım.. bizlerde görecegiz o günleri hiç uzak degil hemde yavaş yavaş başlar bizim ağustos böcükleride gelmeye... İnşallah gazsız sakin uyuyan bebişlerimiz olur...

Hakikaten zor bir dönem haklısın ; hem doğum öncesi hem sonrası ama sen güçlüsün nasıl doğum öncesi yaşadıkların bitti hallettiysen bugünlerde geçecek , rahatlayacaksın ; şu an fırsat buldukça eminim bu çok zor ama 5 dakika bile olsa dışarı çıkmasan da balkon ya da pencereden hava al , sakın içeri kapanma , bu bile azıcık da olsa iyi hissetmeni sağlayacak .
İş , yemek yapma vs. biraz boşla , bebeğin uyuduğunda uyuyamasan bile uzan vücudu dinlendir .
İnşallah yanında yardımcı olan birileri vardır büyüklerden .
İnşallah en kısa zamanda toparlanacaksınız hep beraber .

Geçmemiş oluyo evet canım raporunu verebilir :)

Evet ben de anlamadım canım bu kız çok kafasına göre takılıyor canı isterse alıyor kiloları birden bu kadar artması gerçekten şaşırttı bizi :) Ye teyzesi minik buzağım o benim

Canım çok yorucu bir dönemden geçtin normaldir böyle olman. O kadar hastanede kaldın uykusuz stresli zamanlar geçirdin ha geldi ha gelecek derken birden çıkageldi kızın. Küçük bebek mutlaka daha farklı bakım istiyordur. Daha sık emzirmek, mama hazırlamak gerekiyor. Tüm sorumluluğu kendin üstlenmemeye çalış o kadar güçlü olmak zorunda değilsin tüketme kendini sal biraz tatlım bebeğinin anneye ihtiyacı var ama kesinlikle mutlu bir anneye

günaydın kızlar... köpeğimin yemek yememesinden şikayet etmiştim geçen gün.. kızım meğerse teyzesinin hasretini çekiyormuş.. dün o gelince yemeğini yedi çok mutlu oldum.. bu arada kardeşimde bana özendi.. karnına yastık koydu yüzümü saklamak istemezdim ama inanın görmek istemezsiniz o halimle ağzım burnum yüzüm şişmiş saçlar berbat korkitmim dedim.. bu arada benim göbek önden popoda baya geriden gidiyor.. 3 hafta önce 15 kilodaydım tartıya çıkmaya korkuyorum

canım benim kıyamam herşey çok güzel olucak.. Allah ım sana sabır ve güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…