- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.661
herkese iyi geceleeeeer...
evlilik yıldönümünüz dünmüş sanırım :)
Selam kızlar
Çok yorgunum bittim böyle demek istemiyorum hep olumlu oldum çabaladım ama cidden çoook yorgunum. Önce hastane günleri sonra erken doğum şimdi kızıma kilo aldırmaya çalışmak uykusuz geceler Hergün 4 saat uykuya durmak sanırım tükeniyorumyeter
Ah canim kıyamam bizde ağrıdan sancıdan uyuyamiyoruz bosver ya bugünlerde geçecek öyle böyle derken büyüyecekler . Arada Elif ecenin bakımını bir kac sakatlığını baskası üstlense yokmu biri . Sende dışarı çık kahve iç arkadaşlarımla buluş olmaz mı rahatlarsin biraz .
Anam siz nasıl insanlarsınız? Bigun boşlasak töbe yetişemioz bi daha. tümü çalçene valla:)
az evvel benmkini yolladım. annemi aradı, konuşmaya geldi, gidelim dedi, tam tatmin olmadım, gitmedim. bi kez daha gelcek o! öle kolay deil... detayları anlatrm. yarın erkenden oğlum gelcek mi die bakmaya gtcem. haber veriim istedm. eşşekler gibi yorgunum. öpüldnz.
gecenin bu vaktinde diş ağrısı çekmekten harap olmuş durumdayım 2 tane dolgum vardı onlar tüm hamileliğim boyunca sızladı ama bu gece resmen ağlattılar beni yarın sabah ilk iş dişçiye gideceğim.bugün doktorla randevum vardı 16 temmuzda nst ve çatı muayenem var 11 ağustos olan doğum tarihimizde 20 temmuzdan sonra gece gündüz hazırlıklı olacağıza döndü.daha ben doğum çantamı bile hazırlayamadım okadar yoğun geçiyor ki günler hergün bişiy çıkıyor işe gitmeyede devam ediyorum artık iyice sinirlerim bozuldu buraya da uğrayamıyorum ugrasamda sızlanıp sıkıntılarımız yazıp sizleri üzmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm şimdi gördüm benimde başıma geldi.
Salı günü sancım vardı işte Çarşamba gittim sancı geçmeyince nst ye bağladılar ve hemen hastaneye yatırdılar. C.tesi ye kadar kaldım. 4 serum ve 2 de serum benzeri bi ilaç koldan takıldı. Şimdi sancılarımı kontrol ediyorum sıklaşırsa gidicem. Merak etme sadece iyi dinlen. Bol su iç
bebeğimin erken geleceğini hiç sanmıyorum,daha 2 ayım var o yüzden acele etmedim.yavaş yavaş başlarım artık :)
Selam kızlar
Çok yorgunum bittim böyle demek istemiyorum hep olumlu oldum çabaladım ama cidden çoook yorgunum. Önce hastane günleri sonra erken doğum şimdi kızıma kilo aldırmaya çalışmak uykusuz geceler Hergün 4 saat uykuya durmak sanırım tükeniyorumyeter
evet canım dündü.
Selam kızlar
Selam kızlar
Ben varım canım..
Canım senin haftan maşallah ilerde bende aynı ilacı kullanıyorum ve şu an raporluyum doğum kasılmaları çıktı bendede doktor istirahat verdi bende ilk gün iğne ve serum yedim ilacı kullanmaya devam,inşaallah gelmez minikler sende stres yapma bence rahat ol etkilenmesin bebişler,ama bana o kadar wc den başka hareket etme demedi bir hafta güzelce istirahat et dedi seni alttan muayne ettimi açılma mı var ki ?
Kızlar bişey sorucam şimdi bana doktorum rapor verdi ya raporum perşembe günü bitiyo bugün 31+4 üm cuma günü doktora gittiğimde tam 32+0 oluyorum heralde o gün çalışabilir verirse eğer günü geçmemiş oluyo demi
Bak gördün mü boşuna üzdün kendini. Şimdi doğsa prematüre ebatlarını geçmiş durumda nerdeyse 2000 gram olmuş maşallah. Yer onu Arasta teyzesi, mööööööööö
Canım bebek yürümeye başlayınca mı alacaksın, doğumlar başladı görmedin mi
Selam kızlar
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?