- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.621
benım karnım hala 5-6 aylık cok fazla buyumedi görenler kucuk sanıyo
benım karnım hala 5-6 aylık cok fazla buyumedi görenler kucuk sanıyo
memleketin Karadeniz olduğu icin cok şanslısın canım... Biz gecen yıl esimle karadeniz turana katıldık.. Resmen aşık olarak döndük...Döndükten sonra bir kac ay evde arabada sürekli Karadeniz müzikleri dinledik.. Hala da zaman zaman dinleriz dinledikce orda dolaşıyormusuz gibi hissediyoruz... Uzungol de bı başka guzel tam kartpostallik.. Harika resimlerimiz var orada..offfffffffffffffffffffffff şimdi Uzungölde olsam keşke.. serin püfür püfür...
akşamada kemençe eşliğinde horon gerçi ben oynamam hamile halimde ama olsun bi başka olurdu yayla havası...
memleketimin havasını suyunu özledim...
inşallah seneye yazın ordayız...uzungöl bi sevda benim için ayrı bi cennet...
iliklerime kadar huzuru hissediyorum orda mis gibi havasını içime çektikçe sanki yeniden doğuyorum...
gözümü kapatıp orda olduğumu hayal edince bile tüylerim diken diken oluyor offfff offfffffffff
memleketin Karadeniz olduğu icin cok şanslısın canım... Biz gecen yıl esimle karadeniz turana katıldık.. Resmen aşık olarak döndük...Döndükten sonra bir kac ay evde arabada sürekli Karadeniz müzikleri dinledik.. Hala da zaman zaman dinleriz dinledikce orda dolaşıyormusuz gibi hissediyoruz... Uzungol de bı başka guzel tam kartpostallik.. Harika resimlerimiz var orada..
iyiyim canim sagolasin... benim cok var kontrole gecen Çarşamba gittim 3 hafta sonra çağırdı nst ye girecekmisim... Ayın 17 si gibi gideceğiz kismetse... Sen nasılsın nasil gidiyo???PEMBESÜMBÜL nasılsın canım ne zaman kontrolün?
şimdi oğlusumun dosyasını toparladım:) evde zimba delgec vs yoktu eşimden istedim getirdi onu hallettim. Dosya herseyi ile tamam ama dosyanın kapağına yazacak isim yok:) artık bı ismi olsun istiyoruz yazalım ama kesinlestiremedik bı türlü ...PEMBESÜMBÜL nasılsın canım ne zaman kontrolün?
Cnm benim, o bi doğsun, bi uyku krizine girsin bak ne ninniler uyduruyor anneler o zaman. Yaratıcılığına sen bile inanamayacaksın o zaman:)
iyiyim canim sagolasin... benim cok var kontrole gecen Çarşamba gittim 3 hafta sonra çağırdı nst ye girecekmisim... Ayın 17 si gibi gideceğiz kismetse... Sen nasılsın nasil gidiyo???
Ben bu şarkıyı çok severim:) hatta Özer Atik in bazı şarkılarını çok severim:)
Merhaba kızlar ; Eskişehir'de olan var mı ?
arkadaşlar demin yazdım ama cvp alamdım..ilk hamileliyim ve acemiyim...34.haftada 10 dak ara ile sancı çıktı dr erken doğum olabilir diye bi serum taktı ve nidilata başladık..ve hareket etmem gerektiğini söyledi...yaşayan var mı ama ben de hiç bi sıkıntı yok...sancı filn bilmiyorum..cvp veririseniz sevinirim...
Evet hafta ici sabah erken gidiyoruz sakin oluyo....maşallah dahada iyi olun bebişle.. Bende cumartesi gittim iki hafta sonra çağırdı 13nde gidecegiz. Benden de nst ister sanrım önceden sancım oldugunda çektirmiştim iki haftadır istemedi. hamdolsun iyi gidiyor ufak tefek sıkıntılar oluyor ama artık olacak bunlarda 8 ay bitti
sen hafta içi mi gidiyorsun genelde kontrole ?
şimdi oğlusumun dosyasını toparladım:) evde zimba delgec vs yoktu eşimden istedim getirdi onu hallettim. Dosya herseyi ile tamam ama dosyanın kapağına yazacak isim yok:) artık bı ismi olsun istiyoruz yazalım ama kesinlestiremedik bı türlü ...
Evet hafta ici sabah erken gidiyoruz sakin oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?