2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım karnım hala 5-6 aylık cok fazla buyumedi görenler kucuk sanıyo

ay benimde öyle kimse inanmıyo 8 ay bitti oysaki küçük olur felan diyolar gıcık oluyorum büyüğe büyük küçüge küçük insanların ağzı torba degil malesef

benım karnım hala 5-6 aylık cok fazla buyumedi görenler kucuk sanıyo

Negüzel işte canım demekki hiç çatlamayacaksın iç karnın genişmiş şanslısın valla benımkı baya büyük şu günlerde her gören doğum çok yakın heralde dıyolar daha 1 ayım var dıyınce yüzlerinin ifadelerini görmen lazım

ilk baslarda cok kafama takıyodum ama artık dert etmıyorum hem catlamıycak hemde aksine bebegım ıkı hafta önde bosver milleti önemlı olan bebegın saglıgı tek kotu yanı bnm için kımse bana pek hamıleymısım gibi davranmıyo kv görmcem fln karnm kücük hala her işimi yapabildgm için mahallede 5 tane daha hamıle war cok uzulurdum karsılastrrlardı bıde eltim var benı cekemez hıc karnı buyuktu onun hava atardı ama noldu catladıııı :):)

Selam kızlar ben 34 5 günlük hamileyim kontrole gittim bugün nst ye bağladılar ve hissetmediğim halde düzenli sancım olduğu söylendi alttan elle muayene etti doktorum muayaneden sonra hafif kanama olabilir dedi ve hala kanamam var sonra serum falan verdiler eve gönderdiler sabah bi daha gitcem ama çok korkuyorum

kızlar farkettimde e bebekte ürünler nette satış yapan bütün sitelerden daha pahalı güya indirimle alıyoruz şifre ile pek fazla bi farkı kalmıyor kandırıkçı bunlar :)

memleketin Karadeniz olduğu icin cok şanslısın canım... Biz gecen yıl esimle karadeniz turana katıldık.. Resmen aşık olarak döndük...Döndükten sonra bir kac ay evde arabada sürekli Karadeniz müzikleri dinledik.. Hala da zaman zaman dinleriz dinledikce orda dolaşıyormusuz gibi hissediyoruz... Uzungol de bı başka guzel tam kartpostallik.. Harika resimlerimiz var orada..

PEMBESÜMBÜL nasılsın canım ne zaman kontrolün?

Cnm benim, o bi doğsun, bi uyku krizine girsin bak ne ninniler uyduruyor anneler o zaman. Yaratıcılığına sen bile inanamayacaksın o zaman:)

Aynen katiliyorum sana.benim oglum gazliydi onu susturmak icin kocisle asiklar gibi atisarak ninniler uyduruyoduk....:):) youtube da bulabilirsin ayrica

iyiyim canim sagolasin... benim cok var kontrole gecen Çarşamba gittim 3 hafta sonra çağırdı nst ye girecekmisim... Ayın 17 si gibi gideceğiz kismetse... Sen nasılsın nasil gidiyo???

maşallah dahada iyi olun bebişle.. Bende cumartesi gittim iki hafta sonra çağırdı 13nde gidecegiz. Benden de nst ister sanrım önceden sancım oldugunda çektirmiştim iki haftadır istemedi. hamdolsun iyi gidiyor ufak tefek sıkıntılar oluyor ama artık olacak bunlarda 8 ay bitti
sen hafta içi mi gidiyorsun genelde kontrole ?

Merhaba kızlar ; Eskişehir'de olan var mı ?

Ben varım canım..

Canım senin haftan maşallah ilerde bende aynı ilacı kullanıyorum ve şu an raporluyum doğum kasılmaları çıktı bendede doktor istirahat verdi bende ilk gün iğne ve serum yedim ilacı kullanmaya devam,inşaallah gelmez minikler sende stres yapma bence rahat ol etkilenmesin bebişler,ama bana o kadar wc den başka hareket etme demedi bir hafta güzelce istirahat et dedi seni alttan muayne ettimi açılma mı var ki ?

Kızlar bişey sorucam şimdi bana doktorum rapor verdi ya raporum perşembe günü bitiyo bugün 31+4 üm cuma günü doktora gittiğimde tam 32+0 oluyorum heralde o gün çalışabilir verirse eğer günü geçmemiş oluyo demi

Evet hafta ici sabah erken gidiyoruz sakin oluyo....

Slm kızlar, özledim sizi. İki gündür gezmelerdeyim akşamları giriyorum.. Aklım sizde kalıyo ama , nevar ne yok bakalım. Bensiz neler kaynattınız :)

iyi akşamlar arkadaşlar,ben henüz bebeğim için hiçbişey almadım.çok mu ağırdan alıyorum bilmiyorum ama acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.sizlerin hazırmı herşey.

İsim konusu çok zor gerçekten bizde karar verdik sümeyye sena koyacagız nasipse
hamileligin başından beri başka isim bulamadık niye bilmiyoruz içimize sinmedi bi türlü ama bazen hala arıyoruz düşünüyoruz sonra tekrar yok yok sümeyye güzel isim deyip karar kılıyoruz
erkek olsaydı eymen yahya koyacaktık yahya rahmetli kayınpederimin adı ben birde yusuf ömer istiyodum bekarken sizde hiç bi seçenek oluşmadımı henüz?

Evet hafta ici sabah erken gidiyoruz sakin oluyo....

Ben eşimle birlikte gidiyorum mecbur hafta sonu gidiyoruz.. Çok yogun oluyor ilk zamanlarda böyle yoğun degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…