- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.681
günaydın kızlar... köpeğimin yemek yememesinden şikayet etmiştim geçen gün.. kızım meğerse teyzesinin hasretini çekiyormuş.. dün o gelince yemeğini yedi çok mutlu oldum.. bu arada kardeşimde bana özendi.. karnına yastık koyduyüzümü saklamak istemezdim ama inanın görmek istemezsiniz o halimle ağzım burnum yüzüm şişmiş saçlar berbat korkitmim dedim.. bu arada benim göbek önden popoda baya geriden gidiyor.. 3 hafta önce 15 kilodaydım tartıya çıkmaya korkuyorum Eki Görüntüle 747644
Yastığı güzel kamufle etmiş valla yastık olduğunu okumasam anlamazdımKızımmm senin 15 kilo almış halin bumu maşallah bence bitek göbeğine gitmiş gayet güzel görünüyorsun Burda benim popomu yayınlasam hepiniz korkarsınız bir adet kim kardashian poposuna sahibim
gunaydin kizlar...bugun yine yalniziz kizimla ufff cok zor evde vakit gecmiyor sizler neler yapiosunuz ya....etrafimda oturan hic arkadasimda yok inanilmaz sıkıliyorum(( bi tane 78 yasinda teyze var arada ona gidiyorum bi tek 1 saat oturup geliyorum...yalnizlik cok zor sabah sabah bunalimdayim :)
boyum kaldırdı kiloyu biraz.. ama popom çok çatladı normal büyümedi üste doğru kıvrılıyo.. çatlaktan geçilmiyo. göbeğimde çatlak yok popomda var.. 48 ile hamile kalmıştım boyum 1.69 :) hehehe
günebakancım senin kızmıydı cinsiyeti
Günaydın hanımlar;
Haftayı ortaladık ne güzel :))
Günebakancım kızının kilosuna maşallahGelişimi çok çok iyi. Çok sevindim valla. Darısı başıma diyeyim
evet canm yalnız olmak zor ya benmde canm sıkılıyo
günaydın kızlar... köpeğimin yemek yememesinden şikayet etmiştim geçen gün.. kızım meğerse teyzesinin hasretini çekiyormuş.. dün o gelince yemeğini yedi çok mutlu oldum.. bu arada kardeşimde bana özendi.. karnına yastık koyduyüzümü saklamak istemezdim ama inanın görmek istemezsiniz o halimle ağzım burnum yüzüm şişmiş saçlar berbat korkitmim dedim.. bu arada benim göbek önden popoda baya geriden gidiyor.. 3 hafta önce 15 kilodaydım tartıya çıkmaya korkuyorum Eki Görüntüle 747644
canım benim kıyamamherşey çok güzel olucak.. Allah ım sana sabır ve güç versin
ya soyle kadinlar kahvesi falan olsada gitsek :)) apartmanda da kimse yok hep yasli yada calisan kisiler...insan bi kahve icmelik 2 laf etmelik birini ariyo valla...en sonunda netten arkadaslik sitelerine girecem valla :))) hamile cocuklu arkadas ariyorum diye ilan versem komik olur heralde... iyiki sizler varsiniz sanalda olsa :)))
bende 48 ile hamile kaldım 46ya düştüm ilk üç ayda şimdi 60 oldum inanamıyorum bu yaşıma kadar bir sefer 52 oldum oda ilaçlarla felan
benimde kalçalar çok büyüdü hatta karnım büyümeden ilk aylardan itibaren başladı büyümeye eşim diyodu karnın çıkacagına kalçalar çıkıyo senin diye
kız bebeklerde annelerin karından çok kalça ve basenleri büyürmüş.. istisnalar vardır tabikiside
Resminize bayıldımmmmmm maşallah size
Köpüşüne de çokkk sevindim içime dert olmuştu valla.... Oh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?