2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın son iş günüm doğum iznine ayrılıyorum çoooook mutluyum
ama bir süre foruma yazamayacağım. evdeki laptop'ım arızalandı. tamire verdim. ancak 2 hafta sonra olur dediler
telden takip etmeye çalışıcam ama aktif olarak yazamam heralde ,geldiğimde doğuranlar olabilir

Yastığı güzel kamufle etmiş valla yastık olduğunu okumasam anlamazdım Kızımmm senin 15 kilo almış halin bumu maşallah bence bitek göbeğine gitmiş gayet güzel görünüyorsun Burda benim popomu yayınlasam hepiniz korkarsınız bir adet kim kardashian poposuna sahibim

boyum kaldırdı kiloyu biraz.. ama popom çok çatladı normal büyümedi üste doğru kıvrılıyo.. çatlaktan geçilmiyo. göbeğimde çatlak yok popomda var.. 48 ile hamile kalmıştım boyum 1.69 :) hehehe

gunaydin kizlar...bugun yine yalniziz kizimla ufff cok zor evde vakit gecmiyor sizler neler yapiosunuz ya....etrafimda oturan hic arkadasimda yok inanilmaz sıkıliyorum (( bi tane 78 yasinda teyze var arada ona gidiyorum bi tek 1 saat oturup geliyorum...yalnizlik cok zor sabah sabah bunalimdayim :)

Günaydın hanımlar;
Haftayı ortaladık ne güzel :))

Günebakancım kızının kilosuna maşallah Gelişimi çok çok iyi. Çok sevindim valla. Darısı başıma diyeyim

bende 48 ile hamile kaldım 46ya düştüm ilk üç ayda şimdi 60 oldum inanamıyorum bu yaşıma kadar bir sefer 52 oldum oda ilaçlarla felan
benimde kalçalar çok büyüdü hatta karnım büyümeden ilk aylardan itibaren başladı büyümeye eşim diyodu karnın çıkacagına kalçalar çıkıyo senin diye
kız bebeklerde annelerin karından çok kalça ve basenleri büyürmüş.. istisnalar vardır tabikiside

evet canm yalnız olmak zor ya benmde canm sıkılıyo

Benim popom da öyle duruyo yukarı bakıyo yer çekimine karşı ayaklanma içerisinde :) Genetik benimki yapısı böyle en zayıf halimle bile orası dikkat çekerdi malesef...

günebakancım senin kızmıydı cinsiyeti

Evet canım kızım olacak :)

Günaydın hanımlar;
Haftayı ortaladık ne güzel :))

Günebakancım kızının kilosuna maşallah Gelişimi çok çok iyi. Çok sevindim valla. Darısı başıma diyeyim

Canım benim çok sağol :) Darısı tüm bebişi için endişelenenlerin başına... Böyle haftada 250 gr almaya devam ederse tosuncuk olarak doğabilir

günaydınnn anneler we tatlı bebişlerii :))

bende yalnıızm hepp..komşum tatildee...eşim yoğun çalışıo..bir ay böyle geçicek arada bilgisayar forum tv ew işleri derken akşam oluoo...

biraz geçmişe bakıyımmm kahwaltı yapıcazz oğluşumma cıkmıştır...

evet canm yalnız olmak zor ya benmde canm sıkılıyo

ya soyle kadinlar kahvesi falan olsada gitsek :)) apartmanda da kimse yok hep yasli yada calisan kisiler...insan bi kahve icmelik 2 laf etmelik birini ariyo valla...en sonunda netten arkadaslik sitelerine girecem valla :))) hamile cocuklu arkadas ariyorum diye ilan versem komik olur heralde... iyiki sizler varsiniz sanalda olsa :)))

Resminize bayıldımmmmmm maşallah size
Köpüşüne de çokkk sevindim içime dert olmuştu valla.... Oh!

günaydın kızlar, maşallah hızınıza sadece okuyucu olarak bile yetişmek imkansız. ben genelde konuk oyuncu gibi katılıyorum aranıza :) bu ara izinden önce işlerimi yetiştireyim,temiz bırakayım arkadaşlarıma diye uğraşıyorum. haftasonu ev taşıyoruz bi de o kadar yoğun ve yorgunum ki... evde sıkılıyorum yazan arkadaşlar keşke ben de evde olsam da sıkılsam. taşınacağız diye hastane çantamı da hazırlayamadım, elim değmedi. inşallah acele etmez kuzum, yerleşince ilk işim olcak çünkü.
bu ara akşamları başım dönüyor benim, var mı başka başı dönen. dün gece yatmadan önce kustum bi de, aylar sonra
eşiyle problem yaşayan arkadaşlara sabır ve çözüm, erken doğum riski olanlara sağlık, medcezire sabır ve güç diliyorum. herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın.

aynen canım ya aslında annemlerle aynı sehirdeym ama tek basıma cıkmaya cesaret edemiyrum ilk zamanlar pazarda bayılmıstm apartmanda da kimse yok aslında biri var ama muhabbeti sarmıyo beni önceden hiç evde durmazdm hergun gezerdm vs neyse kucuk melegm sag salim dogsun sakin ebiş olsunda gezerm gerci o zaman da kış geliyo olacak usur vs dersem bilmiyom

ay canım bende ilaçlarla 53 ü görebilmiştim bitek.. formul basitmiş halbu ki hamile kalmak hep evlenince kilo alırsın diyolardı bunu mu kastediyolardı acaba çünkü ilk evlendiğimde daha çok zayıflamıştım

Resminize bayıldımmmmmm maşallah size
Köpüşüne de çokkk sevindim içime dert olmuştu valla.... Oh!

teşekkür ederiz :) sorma canım ya beni ne kadar çok üzdü günlerdir.. içim içimi yedi ya hastaysa diye. şükürler olsun dün bütün gece oyun da oynadık.. keyfi çok yerinde :)

günaydın kızlar bugünde kalça ve göbek ağrısıyla uyandım göbek deliğim dışarı çıkmış fıtık falan olmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…