- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.981
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
kızlar sağ kasığımda ince bir sızıı varr. sizce sancı olabiliR mi
Bahsettigin dogum sancisimi diye ise sanmiyorum ince bir sizi olacagini daha siddetlidir bence
inanmıyorumm yaaa üzülme ama bebiş etkilenmesin...polisi arasaydınızz...nası insanlar war yaa
çok geçmiş olsun canım ya, geçen yıl bizede girmişti ,aynı sadece benim yüzüklerim kolyelerim vardı tuvalet masasının üstünde, onları almış, gözlerine dursun valla. hiç vicdan kalmamış, gece ağlarsa duyayım diye oğlanın park yatagı koridordaydı,yatak odasına sığmamıştı, onu itekleyip girmiş birde ,insan biraz üzülür ya.. nasıl rahat yiyebilecekler o parayı,Allah sorsun hesabını..birde gündüz vakti, ne cesaret ,iyice yüzsüz olmuşlar valla..
Gecmis olsun iyiki siz evde yokken olmus uzulme cana gelecegine mala gelsin
Bende chicco camı yoktu plastiğini aldım bebedor un camı vardı birde ondan aldım. avent yada dr. browns da alayım diyorum ama plastik oldukları için kararsız kaldım.
Kızlar avent ve dr browns biberon alanlar aldıklarınız plastik mi cam mı?
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) Sistit olmuşum doktor bu gece yatış verdi hastanede serum takılı şuan. Yarın çıkarım mühim bişey değil. Yan odada bi hamişi sezeryana aldılar. İçim hop ettiNeyse görüşürüz..
canım geçmiş olsun şubat ayında bizede girdiler üstelik biz evde karşılaştık akşam 5 te kahvaltılık almaya gitmiştik 1 ssatde döndük anahtar deliği yerinden oynamıştı içerdelerdi elimizde poşetle dona kaldık onlarda bizi mercekden izleyip geldiğimizi anlayınca bir anda kapıyı açıp bizi yitekleyip kaçtılar evde bişeyimiz yokki her tarafımız borç içinde anca kredi ödüyoruz hiç değerli bişeyimiz yok borç kağıtlarımızı n olduğu çantayı dökmüşler her taraf alalk bullakdı
bide biz karşılaştık düşünsene okuldan eve gelirken kapıyı açıp içeri girmekten uzun süre kortum zor atlatdım psikolojim bozuldu
şikayet etdik yakalandılar bu ayın 11 inde mahkemeye çağırıldık morel bozucu kötü bir durum seni anlıyorum
geçmiş olsun
Kızlarrr el eklemlerinde agri olanlar var mı benim eller bir haftadır feci...
Bende uyuşukluk yok canım ya sıkı bı yumruk falan yapıyorum gerdiyorum elimi falan ama eklemlerim cok ağrıyo.. Sanki çıtlatma geregi duyuyorum çıtlatinca geçecek gibi hissediyorum ama geçmiyo tabi doktora da sormayı unuttum bu konuyu...kaburga ağrısından sonra beni en cok zorlayan şey oldu diyebilirim..Ben kac ay oncesinden paylasmistim yasayan yoktu doktora sordum hamilelikten dedi benim sol kolum bilegim ve ilk 3 parmagim cok kotu agriyor ve uyusuk dr su toplanmasindan kaynaklaniyor cogu hamilikte oldugunu soyledi hatta ben anlatmadan 3 parmaginda uyusuk mu diye sormustu :)
Kızlar avent ve dr browns biberon alanlar aldıklarınız plastik mi cam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?