2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorumm yaaa üzülme ama bebiş etkilenmesin...polisi arasaydınızz...nası insanlar war yaa

çok geçmiş olsun canım ya, geçen yıl bizede girmişti ,aynı sadece benim yüzüklerim kolyelerim vardı tuvalet masasının üstünde, onları almış, gözlerine dursun valla. hiç vicdan kalmamış, gece ağlarsa duyayım diye oğlanın park yatagı koridordaydı,yatak odasına sığmamıştı, onu itekleyip girmiş birde ,insan biraz üzülür ya.. nasıl rahat yiyebilecekler o parayı,Allah sorsun hesabını..birde gündüz vakti, ne cesaret ,iyice yüzsüz olmuşlar valla..

Gecmis olsun iyiki siz evde yokken olmus uzulme cana gelecegine mala gelsin

Yarin doktor randevumuz var iki hafta once 2500 du kilosu bebisimin bakalim simdi ne kadar olmus sonlara yaklastikca heyecan artiyor sanki

inanmıyorumm yaaa üzülme ama bebiş etkilenmesin...polisi arasaydınızz...nası insanlar war yaa

aradık hemen parmak izi falan aldılar ama bişey çıkacağını sanmıyorum

çok sağol canım gerçekten insanlıktan nasibini almamış bunlar .. bebek rızkı falan dinlemiyorlar vicdansızlar ! bizim olay gündüz vakti oldu birde alt katta kayınvalidemler var hiç ses duymamışlar nasıl oluyorsa artık!?

Gecmis olsun iyiki siz evde yokken olmus uzulme cana gelecegine mala gelsin

sağol teşekkür ederim bizde öyle teselli bulmaya çalışıyoruz artık napalım

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) Sistit olmuşum doktor bu gece yatış verdi hastanede serum takılı şuan. Yarın çıkarım mühim bişey değil. Yan odada bi hamişi sezeryana aldılar. İçim hop etti Neyse görüşürüz..

canım geçmiş olsun şubat ayında bizede girdiler üstelik biz evde karşılaştık akşam 5 te kahvaltılık almaya gitmiştik 1 ssatde döndük anahtar deliği yerinden oynamıştı içerdelerdi elimizde poşetle dona kaldık onlarda bizi mercekden izleyip geldiğimizi anlayınca bir anda kapıyı açıp bizi yitekleyip kaçtılar evde bişeyimiz yokki her tarafımız borç içinde anca kredi ödüyoruz hiç değerli bişeyimiz yok borç kağıtlarımızı n olduğu çantayı dökmüşler her taraf alalk bullakdı

bide biz karşılaştık düşünsene okuldan eve gelirken kapıyı açıp içeri girmekten uzun süre kortum zor atlatdım psikolojim bozuldu

şikayet etdik yakalandılar bu ayın 11 inde mahkemeye çağırıldık morel bozucu kötü bir durum seni anlıyorum

geçmiş olsun

Bende chicco camı yoktu plastiğini aldım bebedor un camı vardı birde ondan aldım. avent yada dr. browns da alayım diyorum ama plastik oldukları için kararsız kaldım.

ben aventin aldım..satın alırken bal rengi olanlarının kaynatmaya ısıya daha dayanıklı olduğu söylediler...bende onlardan aldım...

Canım çok gecmis olsun kendine iyi bak dinlen bizi habersiz bırakma idosla seni öpüyoruz kocaman

Kızlar geçmiş olsun ikinizede.Arasta'cım sana sistitin nedeniyle,Mutluluk sizde inşallah böyle tatsız bir durum yaşamazsınız.keşke olmasaymış ama madem oldu en az hasarla atlatmamıza çok sevindim.Arasta'cık basit bir sistit değildir o da biz üzülmeyelim diye böyle diyor olmayasın?çünkü ben şu tek kullanımlık saşe sistit ilaçları var ya,onu da çalışıyorum.az çok tahmin ediyorum,azıcık ilerlemiş galiba seninki.Allah şifa versin,tedbirli davranmanız iyi olmuş.hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu hiç istenmez biliyorsun.haberdar et bizi.bu forumda 7/24 nöbetçi uyku tutmamış hamile dolu.

arastacım ve mutuluk her ikinizede her anlamda geçmiş olsun canlarım.mutluluk şükür size birşey olmamış daha beter sonuçlarıda olabiliyor sonuçta üzme artık kendini.

9 gün kaldı benimde randevuma 12 temmuzda minnoşumu göreceğim. dua edin bana eşim 10 temmuzda gelsin diye kızlar eğer gelirse bir daha hiiiç gitmeyecek doğum ve sonrasına kadar hep birlikte olacağız. ben geçmişe bakayım biraz severim sizi

yuh yaaa iyice azıtmış bunlar ! sana da çok geçmiş olsun canım .. böyle durumlarda karşılaşmak en kötüsü olsa gerek. hep buna şükrettim bu halimle birde karşılaşsaydık herhalde felaket olurdu..
yakalanmalarına çok sevindim ama içim bi ferahladı umarım iyide bir ceza alırlar da size yaşattığı korkunun hesabını verirler.
bizimkilerin yakalanması ile ilgili hiç umudum yok ama keşke yakalansa kansızlar !!!

Kızlarrr el eklemlerinde agri olanlar var mı benim eller bir haftadır feci...

Ben kac ay oncesinden paylasmistim yasayan yoktu doktora sordum hamilelikten dedi benim sol kolum bilegim ve ilk 3 parmagim cok kotu agriyor ve uyusuk dr su toplanmasindan kaynaklaniyor cogu hamilikte oldugunu soyledi hatta ben anlatmadan 3 parmaginda uyusuk mu diye sormustu :)

Bende uyuşukluk yok canım ya sıkı bı yumruk falan yapıyorum gerdiyorum elimi falan ama eklemlerim cok ağrıyo.. Sanki çıtlatma geregi duyuyorum çıtlatinca geçecek gibi hissediyorum ama geçmiyo tabi doktora da sormayı unuttum bu konuyu...kaburga ağrısından sonra beni en cok zorlayan şey oldu diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…