- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.961
selam kızlar öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm herkese çook teşekkür ediyorum kadın doğum doktorum diş tedavisi için sorun yok dedi diş doktoruma gittim yarın sabah tekrar gideceğim parol kullan dedi antibiyotiğe gerek görmedi ama ben parol de almadım dişimin ağrısı hafifledi ama hala sızlıyor o sızlamada beni deli etti istemesemde parol kullanmak zorunda kalacağım sanırım
geçmş olsun cnm paroll işe yarar...içebilirsinn
cnm arda guzel bi isim.kuzenimn oglunun.adi..deniz ismini bn erkeklere cok yakistiriyrm...bzm sipaciga ilk erkege bnziyo dedi doktor ikili teste gittgmzde..o zamn 2 3 hfta deniz assa deniz yukari seviyodksnradan cimcime oldugunu ogrendk..ikinci erkek olursa adi deniz...tabi bn ikinciye cesaret edebilirsemm
selam kızlar öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm herkese çook teşekkür ediyorum kadın doğum doktorum diş tedavisi için sorun yok dedi diş doktoruma gittim yarın sabah tekrar gideceğim parol kullan dedi antibiyotiğe gerek görmedi ama ben parol de almadım dişimin ağrısı hafifledi ama hala sızlıyor o sızlamada beni deli etti istemesemde parol kullanmak zorunda kalacağım sanırım
Kızlar avent ve dr browns biberon alanlar aldıklarınız plastik mi cam mı?
Geçmiş olsun canım çok ağrın olursa parolu kullan bence.
Kızlar avent ve dr browns biberon alanlar aldıklarınız plastik mi cam mı?
ben chicco marka aldım cam olanından ilk zamanlarda cam büyüdüğünde plastik daha kullanışlı oluyor büyüdüklerinde fırlatıp kırabiliyorlar yada küçük kazalar falan plastik daha iyi oluyor...
avent aldm sağlıklı plastk deidklernden set aldmm biberon 4 tane 1 tanede emzik 1 tanede temizleme fırçası...bpa sız plastikmi öyle bişi cnmm...cam ağır oluo we kırılıo dediler bende böyle aldm
Rabbim bakabilmeyi iyi bir gelecek sunabilmeyi nasip etsin ve inşallah 4.de olsun 2 kız 2 erkek ohh ne güzel hep böyle isterdim.hatta ikiz olsunlar derdim. ben ikizim :) Allah nasip ederde ikinci çocuğum ikiz olur ise süper olur :)
Diş ağrısı çok zordur yaşayan bilir ; Allah yardımcın olsun . Diş ağrısı doğum sancısı derler ; sen hamilelikte doğuma hazırlık yaptın , inşallah çektiğin çekeceğin en büyük acı bununla kalır .
16 Temmuz'a kadar çantanı hazırlarsın .
Sıkıntı değil ki iyi kötü her şey paylaşılıyor burada bir bakıma terapi merkezi ; ne kadar yakın aileler , dostlar da olsa insan tanımadıkları ile paylaşınca bazen daha da rahatlıyor ; psikolog danışan olayı ; terapi :)
Benimde aldığım bpa sız chicco ama ilk zaman için cam daha iyi dediler kararsız kaldım .
bnm bıcır kudurdu yineee canımı yakacak dercede kıpır kıpırrr böbrek mobrek dınlemıo geçiriyor heryerımee şuandaa:18::18::18:
aynenn :) karnım bi tarafa yamuluoo derken pat die bi tepik :) yerim ben onu yaa anne burdaym dioo oğlumm
bnm bıcır kudurdu yineee canımı yakacak dercede kıpır kıpırrr böbrek mobrek dınlemıo geçiriyor heryerımee şuandaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?