2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmş olsun cnm paroll işe yarar...içebilirsinn

kasılması ağrısı olan arkadaşlar eger içinizde normal doğum yapmayı düşünen varsa onlara doktorumun bana söylediği şeyleri aktarmak istiyorum .benimde haftasonu çok ağrım sıkıntım oldu korktum da açıkçası doktorum bunun normal olduğunu hatta çokta iyi olduğunu söyledi bu sayede bebek doğum için kendini yerleştiriyormuş buda normal doğumu kolaylaştırıyormuş sadece dikkatli olmamız gereken şey ağrılar ritmik bi şekilde vurursa doktorumuzu arayacakmışız ama dinlenince geçiyorsa bi dönem olup bitiyorsa bu bebeğin vücudu doğuma hazırlayıp pozisyon almasından kaynaklanıyormuş.

canım ikiside güzel isimler deniz ismini ben kız çocuklarına da çok yakıştırıyorum

Geçmiş olsun canım çok ağrın olursa parolu kullan bence.

Kızlar avent ve dr browns biberon alanlar aldıklarınız plastik mi cam mı?

ben chicco marka aldım cam olanından ilk zamanlarda cam büyüdüğünde plastik daha kullanışlı oluyor büyüdüklerinde fırlatıp kırabiliyorlar yada küçük kazalar falan plastik daha iyi oluyor...

ben chicco marka aldım cam olanından ilk zamanlarda cam büyüdüğünde plastik daha kullanışlı oluyor büyüdüklerinde fırlatıp kırabiliyorlar yada küçük kazalar falan plastik daha iyi oluyor...

Bende chicco camı yoktu plastiğini aldım bebedor un camı vardı birde ondan aldım. avent yada dr. browns da alayım diyorum ama plastik oldukları için kararsız kaldım.

Sagol canım iyi dileklerin icin , Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, insallah sabırla sagsalim büyütebiliriz bebislerimizi , ben mizaç olarak sakinim ama bakalım kızım büyüdü de 2 canavar oglanla basedebilirim insallah :))
Bende çok isterim ikiz ama bakımı zordur heralde , aynı anda ağlarlarsa filan :) hakkımızda hayırlısı , Allah seninde gönlüne göre verir insallah

sagol canım yaa.Allah razı olsun inşallah dediğin gibi çektiğim en büyük acı bununla kalır. Allah kimseye vermesin diş agrısı sağlık gibisi yok.valla ben burda sizinle paylaştıklarımı kardeşimle bile paylaşmıyorum iyi ki varsınız iyi ki burdayım bende

Benimde aldığım bpa sız chicco ama ilk zaman için cam daha iyi dediler kararsız kaldım .

canım inşallah kullanmak zorunda kalmayız chicco markasına güveniyorum ben birde dr.browns için çok hızlı akıyor diyorlardı

bnm bıcır kudurdu yineee canımı yakacak dercede kıpır kıpırrr böbrek mobrek dınlemıo geçiriyor heryerımee şuandaa :18::18::18:

aynenn :) karnım bi tarafa yamuluoo derken pat die bi tepik :) yerim ben onu yaa anne burdaym dioo oğlumm

bnm bıcır kudurdu yineee canımı yakacak dercede kıpır kıpırrr böbrek mobrek dınlemıo geçiriyor heryerımee şuandaa :18::18::18:

aynen aynen benim bıdıkta öyle durmuyor yerinde dalgalanıyor... tatlı yemeye korkuyorum artık coşuyor ozaman

Sonundaaa :)) o cam kavanozdaki hepimizin cok sevdigi cukalatadan yedim uzun zaman sonra benim bebisin cok hosun gitti sanirim hemen kimildadi sekerim firlamazsa iyi:)

selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaa o kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…