- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.021
Kızlar yan odadaki kadın 36 haftalık doğurdu. Yani o da bir ağustos annesi. Sanırım Ağustos bebeklerinin erken doğma gibi bir özelliği var. Korkutmuş gibi olmıyım ama artık son rütuşlarınızı yapın. Yan tarafa ismini sordum bebeğin erken olduğunu düşünüp onu bile hazır etmemişler. Bebek adsız şuan. Bi de bebeği hastaneden bişeylere sardılar hastane çıkışını da erken olduğunu düşünüp hazırlamamışlar. Bu arada nst ile tanıştım kanka olduk şuan benim odamda duruyor ebe sık sık gelip ölçüyor doğum ağrısı filan yok. Şimdilik haberler böyle :))
Kızlar yan odadaki kadın 36 haftalık doğurdu. Yani o da bir ağustos annesi. Sanırım Ağustos bebeklerinin erken doğma gibi bir özelliği var. Korkutmuş gibi olmıyım ama artık son rütuşlarınızı yapın. Yan tarafa ismini sordum bebeğin erken olduğunu düşünüp onu bile hazır etmemişler. Bebek adsız şuan. Bi de bebeği hastaneden bişeylere sardılar hastane çıkışını da erken olduğunu düşünüp hazırlamamışlar. Bu arada nst ile tanıştım kanka olduk şuan benim odamda duruyor ebe sık sık gelip ölçüyor doğum ağrısı filan yok. Şimdilik haberler böyle :))
Bizim de kontrolümüz var büyüdümü meleğim acaba birazcık küçüktü
4 hafta önce 1100g dı. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın belli olacak. Herkes küçücük doğacak diyor. Karnın küçük diyorlar( ama büyümüyor
merhaba kızlar
bebek sekeri yaptırmayanlar varsa benımkını paylaşıyorum.Fikir olur belki size.Bu arada ben temmuz annesiyim.
HaYIRlı dogumlAR
Eki Görüntüle 746680 Eki Görüntüle 746682 Eki Görüntüle 746683 Eki Görüntüle 746684
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) Sistit olmuşum doktor bu gece yatış verdi hastanede serum takılı şuan. Yarın çıkarım mühim bişey değil. Yan odada bi hamişi sezeryana aldılar. İçim hop ettiNeyse görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?