2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahtan herşeyimiz hazır bir çantaya konacak. Kimse yok yanımda diye haziran başında hazırladım. Yoksa şimdi sıcaklarda hem zor hem yorucu olacaktı:) Geçmiş olsun sistit bende ilk evlendiğimde oldum çok kötüydü

ARASTA geçmiş olsun canım...

bende aylar öncesi başladım alışverişe eşim ne gerek var daha erken dedikçe kredi kartını aldıkça internetten gittiğim mağazalardan falan aldım.
erkende olabilir doğum ya da şöyle bi durum var mesela şimdide kadar bi çöp bile almamış olsaydım nasil gidip alıcaktık.
temmuz ayının sıcakları başladı nasıl gezipte sıcaktan nerden ne alıcaktık.
ben böyle olucağını bildiğimden önceden almak istedim şimdi herşeyimiz hazır Allah'ın izniyle bitek sağlıklı sihatli bi şekilde inşallah bebeğimizin doğumunu beklemek kaldı

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun canımm

4 hafta önce 1100g dı. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın belli olacak. Herkes küçücük doğacak diyor. Karnın küçük diyorlar( ama büyümüyor

4 hafta önce 1100g dı. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın belli olacak. Herkes küçücük doğacak diyor. Karnın küçük diyorlar( ama büyümüyor

Ooo agustos sonuna kadar daha cok var 2 olmustur bence bak yarin gorursun ikiye yaklssmistir sonradan 33te bir basliyolar doguma kadar aliyorlar ztn kiloyu takma o kadar millet hersey diyo ztn saglikli olsunda bosver

bendee uyuyamayanlardanim yatakta don don yok ayak yanmam vicut germe istegim bni uyutmuoo ,tam dalcam bicir kipirdio,tam dalcam ayaklarim kuduruo off sabah olur vala yone bole..

Geçmiş olsun teyzoş. Yat dinlen yorulma kendini hastane yatağının rahatlığına bırak :)) biraz klasik olacak ama herkesin dediği gibi bu günleri arayacaksınız :) ben zombi gibiyim şuan :) İnan Allah tekrar yaşatmasın ama hastanede iki seksen yattığım günleri bile özler oldum :)

Mutlu sabahlar herkese... :)

Arasta cım geçmiş olsun sistit zor valla ilaçsız geççmiyor Allah şifa versin.. diğer arkadaşlar sıkıntılarımızında sonlarına yaklaşıyoruz inşallah az kaldı sabredelim sonra doğduklarındaki sıkıntılarla geliriz buraya

Günaydın canlar,gece nöbetine kalan kişi sayısı artıyor artık.forumu ilk takip etmeye başladığım zamanlarda 2-3 kişi yazardı bişeyler şimdi 3 sayfa olmuş hemen hemen.doğurduktan sonra ne olur merak ediyorum.ya pek fırsat bulamayız ya da başından kalkamayız.göreceğiz bakalım ne olacağını,şunun şurasında ne kaldı ki!!!!!Herkes kendine çooook iyi baksın canlar,harika bir gün olsun hepimiz için.ben kalkıp hazırlanayım,sonrada sizi mobil olarak pasif takibe geçeyim.öpüyorum hepinizi tatlı insanlar

Bu gece hava serindi uzun süredir ilk defa neredeyse deliksiz uyudum. Size de nasip olur inşallah. Özlemişsinizdir. Kocam işe gitti bu gece nöbeti o tutmuş midesi rahatsız etmiş. Benide uyandırmadı sağolsun.

Tekrar günaydınnn günümüz aydın

mutluluk çok geçmiş olsun çok üzüldüm yüzüklerin için ama sıkma canını ya sen evde tek başınayken girselerdi o açıdan düşünn. en azından karşılaşmamışsın. çaldıklarının parasını yeseler de onlara bi faydası olmaz boşver...

geçmiş olsun arasa dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…