- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.941
ayy nerde bu kocişş yaa bugün gıcığım yaa sanırım kocişee sarıcammbi arayıp sormadıı sabahtan beriii
benim kociş aradı kızlarr bende geç açtım bi panikk ohh sefam olsunnnnerdeymişimmm
neyse biz markete gidiyoss belkim kociş yemekte yedirirrr bugünlük yırtarım yemek olayındaannöpüldünüz güzellerrr
benim kociş aradı kızlarr bende geç açtım bi panikk ohh sefam olsunnnnerdeymişimmm
neyse biz markete gidiyoss belkim kociş yemekte yedirirrr bugünlük yırtarım yemek olayındaannöpüldünüz güzellerrr
Merhaba arkadaşlar, doğuma çok az zaman kaldı ama biz hala isme tam karar veremedik, kızım olacak İnşallah...Arya ismi sizce nasıl??
Merhaba arkadaşlar, doğuma çok az zaman kaldı ama biz hala isme tam karar veremedik, kızım olacak İnşallah...Arya ismi sizce nasıl??
ben ilk defa Ozan Doğulu'nun kızında duymuştum bu ismi ve çok sevmiştim,kızım olsaydı düşüneceğim isimler arasına koymuştumama yine de biz ne desek boş canım senin ve eşinin içine sinmesi gerek [/QUOTE
aslında ben de ismi çok beğeniyorum ama söylemesi, çağırması zor gibi geliyo sanki...
Bende bir yandan vereyim bir yandan da alışmasın diyorum görümcemin kızı 2,5 yaşında bırakmadı gerçi bıraktırmak için görümcem henüz birşey yapmıyor. galiba zamanı gelince bırakır diye düşünüyor:) Teyzemin torunu hala kullanıyor 9 yaşında :) abimin kızı 2 yaşında bıraktı birinde görse çıkar onu kaka o diyor :) yani hala bilinç altında var çocuğun emzik :)
bende kizimin adini deniz koymaya karar verdim kizlar...erkek ismide var gerce ama ben kiza yakistiriyorum bu ismi
Canım cocuktan cocuğa farklı oluyor, benim kızım gece emzirip yatırdığım halde uyanıyordu , sürekli meme istiyordu , mama bile vermiştim acaba doymuyomu diye, sonra emzik verdim rahat ettik o da bende , ama 8 aylıkti emziği bir kere ağzından attı bi daha da hic almadı
Oğlumda da hic tutturamadim ne emzik aldı ne biberon , bakalım bu nasıl olacak
Arasta ve ağrıları olan arkadaslar cok gecmis olsun, benimde dün cok belim ağrıdı , adet olmadan önceki bel ağrısı gibiydi , uyutmadı baya, bu gece doğuracağım heralde dedim ama sabah geçmişti sukur , bir de alt tarafım fena ağrıyor benim sıpa cok ağır , göbeğim de indi baya , 1 ay dururmu yerinde bilmem
Medvecezir Allah yardımcın olsun canım ya , bende ilk bebeğimde cok bunalmistim o ilk 40 gün hani kırkı çıksın derlerya gecmek bilmedi resmen, insallah sabırla atlatiriz ilk günleri , yorulmakta bunalmakta cok haklisin Allah kolaylık versin
Evet çocuktan çocuğa değişiyor :) Maşallah sana 2 tane var ve şuan 3. ye hamilesin kız mı erkek mi ?
Bende 3 kardeşim hep 4 çocuk yapıcam derdim ama şimdi en fazla 3 diyorum en az 2 diyorum gerçi nasip :) kocam 1 tane yeter diyor :)
Bi oğlumuz daha olacak insallah :)
Biz 2 kardeşiz, hep daha cok olsun isterdim babam istememiş
Oyuzden cocuklarım cok kardeş olsun istedim , 3. Ye bakalım başarabilirsek 4. Yü düşünürüm belki diyorum, hayatın ne getireceği belli olmaz , işyerindekiler delirmişim gibi bakıyor
Benim esim de kızımız tekken tek cocuk yeter diyodu , oğlandan sonra sapitti 5 istiyo simdi
arkadaşlar beşik aldınızmı yaa?biz bitürlü karar veremiyoruz,mobilya beşikmi alsak yoksa park yatakmı?hangısını tercih ettiniz?önerebileceğiniz güvenli bir site varmı?
hoş geldin canımDeniz ismini çok seviyorum ben ya oğlumun adı olsun istedim ama babası sıcak bakmadı Sonra da ikinci favorim olan Arda'da karar kıldık ismiyle büyüsün senin de kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?