2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar 1 haftam daha kaldı izne çıkmak için , ha gayret diyip koca göbişimle işteyım hala:)
ne çabuk geçiyor zaman azcık kaldı kavuşmaya meleklerimize.
sağlıcakla inşallah...

Günaydınnn kızlar dün kontolüm vardı canım çok sıkıldı nst de sancım çıktı çatı muayanesi yaptı doktorum 1cm açılmada var dedi çok korkuyorum yarın işte son günüm geldim bugün inşallah gününde gelir oğlum

4 hafta önce 1100g dı. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın belli olacak. Herkes küçücük doğacak diyor. Karnın küçük diyorlar( ama büyümüyor

4 hafta önce dediğin 29 haftalık iken sanırım 1100 gr.dı.
Bir sitede okudum ; o haftalar için min. 900 mak.1300 diyor . Seninki de o aralık içinde . Canını sıkma , karnın küçük durabilir ama bu bebeğin büyümediği anlamına gelmez. Zaten küçük olsa dr.un önerilerde bulunur sana , başkalarının dediklerini kafaya takmamaya çalış .Önemli olan genel sağlığının iyi olması yoksa çok kilo da iyi değil .
Dr.un önerileri olur ama naçizane tavsiyem protein ağırlıklı beslen bebeğe yarıyor ; süt , ceviz , et , taze meyve vs .
Güzel haberlerini bekliyoruz .

günaydın güzel annecikler ve dünyalar tatlısı melekleri :) herkesin günü sağlıklı güzel ve özel geçer inş :) öpüyoruz kızımla

mutluluk; geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın.. vallahi benide en çok üzecek şey alyansım olurdu heralde.. manevi değeri olduğu için ama bebişin için üzülmemeye çalış

arasta; çok çok geçmiş olsun.. sistit çok berbat bişi. umarım en kısa zamanda toparlanır evine dönersin :)

Öncelikle geçmiş olsun , Allah acil şifa versin .İnşallah , hemencecik iyileştiğin haberini paylaşırsın bizlerle .
Doğan bebeğe de Allah uzun , sağlıklı ömür versin .
İnşallah yavrularımıza zamanında kavuşuruz sağlıklı şekilde ama tedbirli olmakta fayda var .Hazırlıkları yapmak hem bedenen hem de kafa olarak insanı rahatlatır , ani oluşacak sürprizler için hazırlıklı olmak stresi azaltır :)

Sakın canını sıkma zaten 36.haftaya gelmişsin . 1 hafta daha sabret ; zaten çok riskli olsa dr.un yatış yaptırırdı sanırım .
İşten de durumu anlat idare edebilirlerse erken çık bugün , yarın da gitmeyiver , evde dinlen .
İçini ferah tut , zamanında gelir yavrun .

Geçmiş olsun canım . Allah beterinden saklasın . Yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum .
Böylelerinde insanlık olsa böyle şeyler yaparlar mı , kendi alın teri ile kazanmadığı , insanların bin bir emek ile kazandığı mala mülke göz koyup , çalan çırpan insan mıdır tartışılır , Allah bildiği gibi yapsın bu türleri .
Bir daha böyle olaylar yaşamazsınız , inşallah geçmişler olsun .

sağol canım patronum istanbul dışında işin kötüsü yerime bakabilicek kimse yok işlerimi toparlıyıp çıkıcam öyle düşünüyorum inşallah 1 hafta daha bekler oğlum sancı çıkıyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum :S

Günaydın kızlar;
Arasta ve mutluluk şekerler çok geçmiş olsun. Arastacım senin sakin yapın bize de yansıyor valla. Sistit ağrısı zor derler. İnşallah çabucak iyileşirsin. Mutluluk canım Allahtan karşılaşmamışsınız. Çelik kapıyı nasıl becerip açmışlar pes valla. Çaldıklarını hayrını görmezler zaten.. Umarım yakalanırlar.

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Ben de ben deeeeee

Ah canım çok geçmiş olsun... Neyse ki yokmuşsunuz allah karşılaştırmasın...

Ayyyy sistiti bilirim canım çooook geçmiş olsun kuşum....

Sen rahat olmaya çalış , stres yapıp tetikletme . Önlemlerini al , dr.un önerilerini dinle gerisi de artık kader .
1 hafta ki daha da uzun sürer inşallah annesinin karnından , rahattan çıkmaz bebeğin .
NST farklı işte hissetmediğimizi hissediyor , yaşadıkça öğreniyoruz ; ilk hamilelikler olunca da en ufak şeyde ister istemez tedirgin oluyoruz , aslında olmasak daha iyi hem kendimize hem bebeğimize .

Günaydın Arkadaşlar , güzel ve sağlıklı bir daha bizimle olur inşallah.

hoş geldin canım Deniz ismini çok seviyorum ben ya oğlumun adı olsun istedim ama babası sıcak bakmadı Sonra da ikinci favorim olan Arda'da karar kıldık ismiyle büyüsün senin de kuzun

Teşekkür ederim Funda...Aminnn diyorum bu güzel dileğin için.. İlk kızımının Adı Doğa , bu meleğim Deniz ...uyumlu oldu sanırım :)

Ben çarşaf sarıcam Gayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık

Ben Doğa'da geniş namaz tülbentlerinden sardım , esnemiyor , ince olduğu için terletmiyor, çarşaf yerine bunu düşünebilirsiniz arkadaşlar.

Çok geçmiş olsun , allah yedirtmesin ne diyelim , mübarek üç aylarda allahtan bile korkuları yok..

Bir ses ver kuzum. Eve ciktin mı? Serum iyi geldi mı? Sancın hafifledi mı? Ah ah seni öyle iyi anlıyorum ki nerdeyse tüm hamileliğim boyunca çektim bu belayı biliyorsun hala da var.

Bol bol dinlen bol bol su iç kuzum ya .

Günaydın güzell anneler ...
Merhaba arkadaşlar, doğuma çok az zaman kaldı ama biz hala isme tam karar veremedik, kızım olacak İnşallah... Arya ismi sizce nasıl??
Eğer kızım olsaydı adı kesinlikle Arya olacaktı bence harika bir isim ama Aren'imiz geliyor :)
Sonundaaa :)) o cam kavanozdaki hepimizin cok sevdigi cukalatadan yedim uzun zaman sonra benim bebisin cok hosun gitti sanirim hemen kimildadi sekerim firlamazsa iyi:)
Ben de geçenlerde parmağımı batırmıştım birazcık bir şey olmadı ama dayanmak çok zor beeeaaaa
Canım benim geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş ... Aksini düşünemiyorum bile ...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca ... umarım çabucak iyileşirsin...

Canım benim yaa ne zor durumdasın böyle zamanlarda işe gelmek işkence bilirim ben de şu an işyerindeyim mecburiyetten geldim ama yorucu oluyor ... Sen de kendine dikkat işe fazla kaptırıp kendini unutma sakın... Geçmiş olsun umarım biraz daha dayanır bebişin ...

Canım çok geçmiş olsun... İnşallah vaktinde gelir ama, bebişin erken gelicem derse de 36 haftalık olmuş artık, hiç korkma... Zaten doktor kontrolünde olacaksın. Ama işe gitme artık bence...

günaydın herkese bugun temizlik var evimi temizlettiriyorum artık kafam rahatlayacak
ara ara bakacağım buraya bakalım takvimde neler olmuş bugn

gunaydn kizlar..bynsu cnm bnce aertk korkma 36 hftalik olmusn artk bi sorun yok cnm..bn buyum ihtimal 36da sezeryn olucm bilemedn 37 ....bna doktorum 36 cok iyi bi hfta dedi..sende cnini skma melegn gelmek istiyosa gelsn..bn bi 36 olaym diye gun sayiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…