- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.041
4 hafta önce 1100g dı. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın belli olacak. Herkes küçücük doğacak diyor. Karnın küçük diyorlar( ama büyümüyor
Kızlar yan odadaki kadın 36 haftalık doğurdu. Yani o da bir ağustos annesi. Sanırım Ağustos bebeklerinin erken doğma gibi bir özelliği var. Korkutmuş gibi olmıyım ama artık son rütuşlarınızı yapın. Yan tarafa ismini sordum bebeğin erken olduğunu düşünüp onu bile hazır etmemişler. Bebek adsız şuan. Bi de bebeği hastaneden bişeylere sardılar hastane çıkışını da erken olduğunu düşünüp hazırlamamışlar. Bu arada nst ile tanıştım kanka olduk şuan benim odamda duruyor ebe sık sık gelip ölçüyor doğum ağrısı filan yok. Şimdilik haberler böyle :))
Günaydınnn kızlar dün kontolüm vardı canım çok sıkıldınst de sancım çıktı çatı muayanesi yaptı doktorum 1cm açılmada var dedi çok korkuyorum yarın işte son günüm geldim bugün inşallah gününde gelir oğlum
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
Sakın canını sıkma zaten 36.haftaya gelmişsin . 1 hafta daha sabret ; zaten çok riskli olsa dr.un yatış yaptırırdı sanırım .
İşten de durumu anlat idare edebilirlerse erken çık bugün , yarın da gitmeyiver , evde dinlen .
İçini ferah tut , zamanında gelir yavrun .
Ya kızlar gülmeyin ama bir şey söyleyeceğim size ben evlenmeden hatta hamile kalmadan önce erkek gibi kızdım annemlerin çamaşır makinasını ve kendi çeyizimin bir çok eşyasını taşıdım ama şimdi gel gör ki bir soda kapağını açamıyorum hani şu çevirince açılanlar var ya onu açılmıyor ya
selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
bebek odasının eksiklerini almak için eşimle dışarı çıkmıştık gündüz vakti. biz dışarıdayken eve hırsız girmiş
kilitli olduğu halde çelik kapıyı açmışlar kapıda epey bir hasar var. eşimle eve geldiğimizde büyük bir şok yaşadım. düşünsenize bir de bu halimle
nasıl insanlar bunlar böyle yaao kadar üzüldüm ki anlatamam.. evde pek bir şey bulamamış ama alyanslarımı, yüzüklerimi alması beni kahretti. ellerim şişti diye takamıyordum gözlerine dizlerine dursun inşallah!!!!!!!!!!
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) Sistit olmuşum doktor bu gece yatış verdi hastanede serum takılı şuan. Yarın çıkarım mühim bişey değil. Yan odada bi hamişi sezeryana aldılar. İçim hop ettiNeyse görüşürüz..
sağol canım patronum istanbul dışında işin kötüsü yerime bakabilicek kimse yok işlerimi toparlıyıp çıkıcam öyle düşünüyorum inşallah 1 hafta daha bekler oğlumsancı çıkıyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum :S
hoş geldin canımDeniz ismini çok seviyorum ben ya oğlumun adı olsun istedim ama babası sıcak bakmadı Sonra da ikinci favorim olan Arda'da karar kıldık ismiyle büyüsün senin de kuzun
Ben çarşaf sarıcamGayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık
mutluluk çok geçmiş olsun çok üzüldüm yüzüklerin için ama sıkma canını ya sen evde tek başınayken girselerdi o açıdan düşünn. en azından karşılaşmamışsın. çaldıklarının parasını yeseler de onlara bi faydası olmaz boşver...
Eğer kızım olsaydı adı kesinlikle Arya olacaktı bence harika bir isim ama Aren'imiz geliyor :)Merhaba arkadaşlar, doğuma çok az zaman kaldı ama biz hala isme tam karar veremedik, kızım olacak İnşallah...Arya ismi sizce nasıl??
Ben de geçenlerde parmağımı batırmıştım birazcık bir şey olmadı ama dayanmak çok zor beeeaaaaSonundaaa :)) o cam kavanozdaki hepimizin cok sevdigi cukalatadan yedim uzun zaman sonra benim bebisin cok hosun gitti sanirim hemen kimildadi sekerim firlamazsa iyi:)
Canım benim geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş ... Aksini düşünemiyorum bile ...selam kızlar nasılsınız ? biz bebişimle gayet iyiyiz ama bu kez sizlerle tatsız bir olay paylaşıcam
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca ... umarım çabucak iyileşirsin...Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :) Sistit olmuşum doktor bu gece yatış verdi hastanede serum takılı şuan. Yarın çıkarım mühim bişey değil. Yan odada bi hamişi sezeryana aldılar. İçim hop ettiNeyse görüşürüz..
Günaydınnn kızlar dün kontolüm vardı canım çok sıkıldınst de sancım çıktı çatı muayanesi yaptı doktorum 1cm açılmada var dedi çok korkuyorum yarın işte son günüm geldim bugün inşallah gününde gelir oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?